Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach, naruto or one piece

• Please log in to reply
733 replies to this topic

Poll: 3 Shounen giants (574 member(s) have cast votes)

3 Shounen giants

1. Bleach (120 votes [20.91%])

Percentage of vote: 20.91%

2. Naruto (153 votes [26.66%])

Percentage of vote: 26.66%

3. One Piece (301 votes [52.44%])

Percentage of vote: 52.44%

Vote Guests cannot vote

#121 Niko-Luffy

Niko-Luffy

Usopp

• Members
  • 4 posts

Posted 10 January 2008 - 23:21

geia sas paidia!!!!!!!eimai kainourgio edo!!!!!ONE PIECE me diafora!!!!exo POROTHEI milame!!!!!!!!!!!kai eimai akoma sto 130 episodio!!!!!xaxaxaxa.to anime ta spaei re seis!!!!!!!!!!!!!!!

#122 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 11 January 2008 - 01:21

geia sas paidia!!!!!!!eimai kainourgio edo!!!!!ONE PIECE me diafora!!!!exo POROTHEI milame!!!!!!!!!!!kai eimai akoma sto 130 episodio!!!!!xaxaxaxa.to anime ta spaei re seis!!!!!!!!!!!!!!!

Καλωσήρθες συνονόματε ^^
1ον τα greeklish απαγορεύονται...so u gotta learn teh hard way...
2ον ένα μείον του OP είναι τα πολλά επεισόδια,οπότε ίσως πολλοί δεν το πάνε μέχρι τέλους(όπως εγώ:hahaha:)

#123 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 11 January 2008 - 01:51

Αν θες το θεωρείς και ως μείον, αλλά πραγματικά αξίζουν τα επεισόδεια του. Βέβαια δεν είναι για να κάτσεις να τα δεις όλα μέσα σε μια μέρα.
This is my way of the ninja.

#124 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 11 January 2008 - 11:09

Αν θες το θεωρείς και ως μείον, αλλά πραγματικά αξίζουν τα επεισόδεια του. Βέβαια δεν είναι για να κάτσεις να τα δεις όλα μέσα σε μια μέρα.

Δεν είπα πως δεν αξίζουν αλλά θέλει πολύ χρόνο...
Άσε που αν έχω αυτόν τον χρόνο θα προτιμήσω να δω αντίστοιχα 10 άλλες σειρές και όχι OP.
Yes I'm ashamed...:sigh2:

#125 Ronar91

Ronar91

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 11 January 2008 - 17:45

ΟΡ??Γιατι??Νaruto ειναι μακραν καλητερο απο το ΟΡ!Το bleach ειναι αρκετα καλο αλλα οχι Naruto ομως το ΟΡ ειναι το μονο anime που ντρεπομαι που ειδα το μισο ενος επισοδιου...δε τη παλευει!Αλλα τι να πω αφου σας αρεσει...

#126 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 11 January 2008 - 18:08

Αν δεν υπηρχαν τα 90κατι επεισοδια φιλλερς του Ναρουτο,τα νουμερα θα ηταν τελειως διαφορετικα....

#127 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 11 January 2008 - 19:03

Αν δεν υπηρχαν τα 90κατι επεισοδια φιλλερς του Ναρουτο,τα νουμερα θα ηταν τελειως διαφορετικα....

Κάλα είναι και αυτό...Αλλά δεν μπορείς να πεις και το Naruto καλύτερο π.χ. του OP...
Μπορεί να έχει πολλούς fan επειδή είναι γνώστο,αλλά έχει άλλους τόσους h8rs...
Το Ship αν δείτε σε forums/sites/κλπ είναι στην κατηγορία worst anime μαζί με άλλα...
Το Bleach παρόλο που είμαι fan πάει να μας τη χαλάσει...

Συμπέρασμα : 2 στους 3 πίνουν Κόκα-Κόλα :OMG3:

#128 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 11 January 2008 - 19:14

ΟΡ??Γιατι??Νaruto ειναι μακραν καλητερο απο το ΟΡ!Το bleach ειναι αρκετα καλο αλλα οχι Naruto ομως το ΟΡ ειναι το μονο anime που ντρεπομαι που ειδα το μισο ενος επισοδιου...δε τη παλευει!Αλλα τι να πω αφου σας αρεσει...

ακου εδω τι ειπε το παλικαρι...ειδε λεει το μισο ενος επισοδειου και δεν την παλεψε...τι να πω δλδ εσενα σου αρεσε το Naruto απο το πρωτο episode??? γιατι εμενα αρχισε να μου αρεσει μετα το Chuunin tests...τι να σου πω mate...δεν λεω οτι δεν μπορεις να εχεις την δικια σου αποψη αλλα φιλε αυτο που ειπες δεν υπαρχει...

2ον ένα μείον του OP είναι τα πολλά επεισόδια,οπότε ίσως πολλοί δεν το πάνε μέχρι τέλους(όπως εγώ:hahaha:)

αυτη ειναι η σωστη λογικη απεναντι στο O.P δεν μου αρεσει γιατι δεν εχω χρονο να το τελιωσω...οχι να το κρινεις απο το μισο ενος episode...εχουν βγει 337 :Blissfull: δες τα ολα και ελα πες μου...

Posted Image
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#129 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 11 January 2008 - 20:17

ακου εδω τι ειπε το παλικαρι...ειδε λεει το μισο ενος επισοδειου και δεν την παλεψε...τι να πω δλδ εσενα σου αρεσε το Naruto απο το πρωτο episode??? γιατι εμενα αρχισε να μου αρεσει μετα το Chuunin tests...τι να σου πω mate...δεν λεω οτι δεν μπορεις να εχεις την δικια σου αποψη αλλα φιλε αυτο που ειπες δεν υπαρχει...

αυτη ειναι η σωστη λογικη απεναντι στο O.P δεν μου αρεσει γιατι δεν εχω χρονο να το τελιωσω...οχι να το κρινεις απο το μισο ενος episode...εχουν βγει 337 :Blissfull: δες τα ολα και ελα πες μου...

Ήρεμα....
Και όντως για να κρίνεις μία σειρά δεν χρειάζεται να δεις ότι έχει βγει...
Απλά να μην την ξεκινήσεις με κομπλεξικά τύπου "Μα αυτό που βλέπω ήδη είναι καλύτερο και το ξέρω"....
Βέβαια ο καθένας έχει το δικό του γούστο,οπότε μπορεί η σειρά που δεν με τραβάει πολύ εμένα να ξετρελαίνει κάποιον άλλο μέχρι θανάτου:oo:

#130 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 11 January 2008 - 20:23

βλεπω ναρουτο..τωρα τελευταια καλα παει.
βλεπω μπλιτς.. ειχε αρχησει να χαλαει φενεται ξανανεβενει σιγα σιγα.
προσπαθεια να δω γουαν πις...δεν μου αρεσε ο πρωταγωνιστης και οτ περιβαλλον.

σουνεν βλεπω μονο για το ξυλο..εχω αλλα ανιμε για υποθεση κλπ κλπ..
ψιφιζω μπλιτς γιατι εχει το πιο πολυ ξυλο απο οσα εχω δει...

ΥΣ...οπως καταλαβατε βαριεμε να γυρανω σε αγγλικα xD
Posted Image

#131 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 11 January 2008 - 20:28

Γενικά βαριέσαι και φαίνεται :yawn2:

Και το Naruto τι εννοείς τελευταία καλά πάει?
Για σένα πήγαινε και ποτέ χάλια..?
Άλλοι πρέπει να κάνουν το αντίστοιχο σχόλιο:oo:
Όταν και αν το ξαναπιάσουν ποτέ...

#132 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 11 January 2008 - 20:34

Γενικά βαριέσαι και φαίνεται :yawn2:

Και το Naruto τι εννοείς τελευταία καλά πάει?
Για σένα πήγαινε και ποτέ χάλια..?
Άλλοι πρέπει να κάνουν το αντίστοιχο σχόλιο:oo:
Όταν και αν το ξαναπιάσουν ποτέ...

ειπα βαριεμε οταν δεν εχει μαχες ενα σουνεν..αρα οσα επουσιαστικα δεν ειχαν μαχες τα βαριομουν..τεσπα..

παλια οταν ειχα καει πιστευα δν υπαρχει καλυτερο ανιμε...
Posted Image

#133 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 11 January 2008 - 20:51

Ήρεμα....
Και όντως για να κρίνεις μία σειρά δεν χρειάζεται να δεις ότι έχει βγει...
Απλά να μην την ξεκινήσεις με κομπλεξικά τύπου "Μα αυτό που βλέπω ήδη είναι καλύτερο και το ξέρω"....
Βέβαια ο καθένας έχει το δικό του γούστο,οπότε μπορεί η σειρά που δεν με τραβάει πολύ εμένα να ξετρελαίνει κάποιον άλλο μέχρι θανάτου:oo:

διαβασε ξανα το post μου plz...δλδ δεν ειπα ποτε το οτι αυτο που βλεπω εγω ειναι το καλυτερο...και εγω καποτε γουσταρα Naruto περισσοτερο απο One Piece αλλα τωρα οχι...
Posted Image
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#134 Ronar91

Ronar91

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 11 January 2008 - 21:01

Κοιτα το τι θα δεις ειναι απολυτα δικη σου αποψη και ποιος ειμαι εγω που θα σου πω αν ειναι καλο ή οχι...απλα το animation του το storyline του και πανω απο ολα ο Luffy με καναν να μην μπορω να το βλεπω!

#135 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 12 January 2008 - 00:43

ειπα βαριεμε οταν δεν εχει μαχες ενα σουνεν..αρα οσα επουσιαστικα δεν ειχαν μαχες τα βαριομουν..τεσπα..

παλια οταν ειχα καει πιστευα δν υπαρχει καλυτερο ανιμε...

Ναι και γω κάποτε.....................>.<

διαβασε ξανα το post μου plz...δλδ δεν ειπα ποτε το οτι αυτο που βλεπω εγω ειναι το καλυτερο...και εγω καποτε γουσταρα Naruto περισσοτερο απο One Piece αλλα τωρα οχι...

Βασικά δεν πήγαινε όλο το post μου πάνω στο δικό σου soz >.<
Γενικά μιλούσα ;p