Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Bleach, naruto or one piece

• Please log in to reply
733 replies to this topic

Δημοσκόπηση: 3 Shounen giants (574 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

3 Shounen giants

1. Bleach (120 ψήφοι [20.91%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 20.91%

2. Naruto (153 ψήφοι [26.66%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 26.66%

3. One Piece (301 ψήφοι [52.44%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 52.44%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#106 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 14:09

Για μένα Naruto πρώτο και με διαφορά.Σενάριο,μάχες,χαρακτήρες σε όλα πιστεύω είναι ανώτερο από τα άλλα 2.Τώρα για το δεύτερο.Το One Piece έχει καλύτερο σενάριο πιστεύω(αν και πάλι δε με ξετρελαίνει),σε χαρακτήρες πάνω κάτω τα ίδια ίσως κάπως καλύτερο αλλά σε μάχες για μένα μέχρι το 130 που έχω δει τουλάχιστον πιάνει πάτο.Δε μου αρέσουν καθόλου + ότι δεν πεθαίνουν οι χαρακτήρες με τίποτα.Μόνο και μόνο για αυτά τα δυο κερδίζει το Bleach άρα τρίτο πάει το One Piece.

μόλις φτάσεις στο one piece στο ennies lobby και το τελειώσεις και δεις και το 325 plz ξαναπόσταρε:congrats::congrats::congrats:
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#107 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 14:24

μόλις φτάσεις στο one piece στο ennies lobby και το τελειώσεις και δεις και το 325 plz ξαναπόσταρε:congrats::congrats::congrats:

Κοίτα αν πρέπει να δω 300+ για να αρχίσει να μου αρέσει τι να το κάνω;Το θέμα είναι κάτι να είναι καλό από την αρχή και όχι μετά από 300 επεισόδια.Το Naruto το λάτρεψα από το πρώτο επεισόδιο και όσο πάει μου αρέσει και πιο πολύ.Το Bleach άρχισε βαρετά αλλά μετά στο Soul Society ήταν πάρα πολύ καλό και τώρα συνεχίζει απλώς καλά.Το One Piece από την αρχή ήταν καλό αλλά μέχρι εκεί.Για μένα δεν έχει κάνει αυτό το ξέσπασμα που θα με πώρωνε τρελά μαζί του.Και οι μάχες επιμένω είναι για μένα χάλια(όχι όλες,η πλειοψηφία) και το ότι δε πεθαίνουν(ως εκεί που έχω δει τουλάχιστον) οι χαρακτήρες θα αποτελούσε λόγο να το σταματήσω αν ήμουν από τα άτομα που αφήνουν σειρές στη μέση.Επίσης όσον αφορά της μάχες.Κατά τη γνώμη μου δεν είναι εντυπωσιακές,είναι γελοίες οι πιο πολλές(αυτές που έχουν Ussop κυρίως μέσα) και οι χαρακτήρες από άποψη δυνάμεων δεν εξελίσσονται.130 επεισόδια έχω δει και ακόμα ούτε μια νέα κίνηση.Δε λέω ότι είναι χάλια το anime αλλά πιστεύω χάνει πολύ στον τομέα των μαχών και αυτό για μένα είναι τεράστιο αρνητικό.Δηλαδή ντάξει πόσο ποιο ελεεινή μπορεί να είναι μια μάχη από την πρώτη της Nami.Ειδικά ο τρόπος που νίκησε τι να πω.Μου ήρθε να :puke:(και αυτή του Ussop με τον Chopper.Για την Arabasta λέω αν δεν θυμάστε)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#108 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 14:36

οk...σεβαστη αποψη...και αμα το συνεχισεις 8α δεις και νεες τεχνικες,οι οποιες χρειαζονται αφου συνεχεια αντιμετωπιζουν πιο δυνατους εχθρους...
σε αρκετους αρεσει το one piece επειδη οι χαρακτηρες αποτελουν κατι σαν μια παρεα, ο κα8ενας με διαφορετικη προσωπικοτητα...
p.s ουτε εμενα μ αρεσουν οι μαχες του ussop και γενικοτερα ουτε ο χαρακτηρας του...
nami: so hot....:wooi2:

#109 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 15:25

Βασικά συμφωνώ απόλυτα με τον Jiraiya. Κι εγώ λάτρεψα το Naruto από την αρχή. Από τους χαρακτήρες, οι οποίοι εξελίσσονται σαν χαρακτήρες και σαν δυνάμεις, μέχρι τα storylines (εξαιρώντας βέβαια τα άθλια fillers...). Έχω δεί όλο το Bleach και ήταν πολύ καλό στο Soul Society Arc, και έχει καλές μάχες. Άλλο αν έχουν κάνει βλακείες στο σενάριο...
Όσο για το One Piece, δεν με έχει ενθουσιάσει. έχω δεί μέχρι το 63 επεισόδιο, και εντάξει δεν μπορώ να πώ ότι τρελλάθηκα...

Τέλος πάντων κι εγώ Naruto ψήφισα... Και θα ξαναψήφιζα.

#110 neveste

neveste

Starting...

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 03:52

naruto για μενα :P

#111 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 15:12

Δεν είναι πλέον λίγο ολοφάνερα τα αποτελέσματα;

One Piece ο καθαρός νικητής γιατί απλά έχει τα περισσότερα επεισόδια, την μεγαλύτερη ποικιλία σε θεματολογία ΚΑΙ επειδή είναι κωμικό και δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε τυχών λάθη του.

Naruto δεύτερο γιατί δεν επαναλαμβάνεται τόσο φανερά όσο το Bleach. Και έχει και τον Sasuke σαν τον ποζεράτο αντι-ήρωα της υπόθεσης. Δεν με ενδιαφέρουν διόλου ο φλώρος Ishida ή οι κουλάτοι χωρίς πολύ ιστορία Shinigami και Arrancar.

#112 Bleach1go

Bleach1go

Anime Newbie

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 20:35

One Piece!!! Pisteuo pws dn xreiazetai na pw polla

#113 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2007 - 17:24

Naruto, επειδή δεν έχω δει κάποιο από τα άλλα δύο, και επειδή θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να τα δω:

Περιμενε να τελειωσει το One Piece για να το βαλεις μπρος:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#114 momO

momO

somber

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2008 - 17:13

BLEACH!!! είναι κατά πολύ καλύτερο από τα αλλά!!! :lovulovu::lovulovu:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#115 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2008 - 20:29

Βασικα κατα την γνωμη μου δεν μπορει να γινει αντικειμενικη συγκριση των 3 αυτων anime.Και τα 3 κατι ξεχωριστο εχουν να δωσουν.Πως μπορει να γινει συγκριση αναμεσα σε ninja πειρατες και χατζαρες.Το καθενα εχει τα δικα του καλα και κακα χαρακτηριστικα,τις καλες και αντιστοιχα κακες στιγμες του.Το καθενα αγγιζει διαφοτικα τον καθενα μας με τον δικο του τροπο

#116 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2008 - 00:35

One Piece!!! Pisteuo pws dn xreiazetai na pw polla

και να χρειαζοταν ας τα λεγες με ελληνικους χαρακτηρες, no greeklish here :D

naruto 4 me too, επειδη ειναι το μονο απ τα τρια που χω δει... (εκτος απο λιγο one piece στο alter :terror2:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#117 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2008 - 22:55

naruto ψηφίζω και εγώ! είναι το μόνο που έχω δει!

#118 Z@nget-u

Z@nget-u

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 19:31

Τι σύμπτωση......το One piece είναι το πρώτο anime που είδα, το Νaruto το δεύτερο και το Bleach το τρίτο.....παρολαυτα και χωρίς αμφιβολία το Bleach μου αρεσει περισσότερο.

#119 Zouz0una

Zouz0una

Black Butterfly

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2008 - 04:56

Άν και δεν μ'αρέσει να συγκρίνω ανόμοια πράγματα.. Και το καθένα έχει τα καλά του και τα "κακά" του.. Δηλώνω bleach freak! :wooi2:

I can't talk about it! It's so horrible! They were-- they were-- the milk!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Oh God, the milk!

#120 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2008 - 12:37

Και τα 3 ειναι φοβερα αλλα εγω θα πω One Piece γιατι εχει πολλα κομικα στηχεια και το σεναριο απο την αρχη με ειχε ξετρελανει
LUFFY Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr