1) Λεω και παλι οτι και θεμα γουστου. Ουτε εσεις εχετε θεσει επιχειρηματα.
2) Δεν πριζω κανεναν, αφελη φιλε μου. Απαντω σε ερωτησεις.
3) Ελα μαθε μου εσυ τον γραπτο λογο. Γελασα και σημερα.
1) θεωρουσα οτι δεν χρειαζετε να θεσω επιχειρηματα αφου ειναι προφανη αλλα αφου το θες..
ξεκιναμε απο τα απλα:
- η ιστορια του op οσο και αν ειναι απλη ειναι 5 φορες πιο πολυπλοκη απο την ιστορια του bleach (save the girl, save the world, win the bad guy)
- η ιστορια εχει λογικη συνεχεια και παραμενει σε σταθερα επιπεδα (αν μη τη αλλο δεν ειμαι ο μονος που υποστηριζει οτι o kubo trolarei τα τελευταια 2 χρονια)
- οι ηρωες ειναι ολοκληρομενοι και με τελεια περιγραφη της ιστοριας του καθενος (το bleach εχει τοσους χαρακτηρες που ουτε ο kubo δεν ξερει πως να τους αναπτυξει, αφου ξεπετουσε την ιστορια του καθε αρανκαρ σε ενα τσαπτερ και χωρις αξιολογες περιγραφες, οτι καταλαβαινε ο καθενας απο τα πανελς..)
- σε καθε επισοδειο του one piece ειναι στανταρ οτι θα γελασεις, αν μη τι αλλο εχει δυνατο το κωμικο στοιχειο, σε καθε επισοδειο του bleach ο μονος λογος για να γελασεις ειναι με αυτα που γινονται..
- οι χαρακτηρες εχουν συγκεκριμενες δυναμεις σε λογικα πλαισια και με λογικα power ups (ο λουφυ εχει κανει ενα συνταρακτικο power up ολο και ολο μεσα σε αυτα τα 450 επ) το bleach ενω ξεκινησε καλα σε αυτο τον τομεα πλεον καταντησε ενα αλλο dbz (ολοι εχουν bankai και κανεις δεν το σκα, προτιμουν τη δυναμη βλεπεις και τα "λογικα" power ups)
αυτα τα ολιγα, δεν χρειαζετε να μπαινω σε κοπο να γραφω και αλλα
2) μα δεν σε εκανε κανεις ερωτηση μιλουσαμε για τα ατομα που εχουν πληρη αποψη (εχουν δει και τα 3) και χωθηκες να τονισεις την ανωτεροτητα του bleach (και δυστιχως οι αλλοι το συνεχισαν αντι να αγνοησουν) χωρις να πεις τιποτα αξιολογο, αγνοοντας τα παραπανω περι προσωπικηες αποψης
3) τι να πω.. no comments
Πιστευεις οτι κατι τετοιο μπορει να κριθει αντικειμενικα ?
Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι ανθρωποι ( οι περισσοτεροι μεσα στο thread ονοματα δεν λεμε ) προσπαθουν να επιβαλουν τη γνωμη τους. Απλα αδιανοητο. Μηπως δεν ξερουν τι κανουν ? Μηπως δεν ξερουν τι σημαινουν αυτα που λενε ?
ναι πιστευω οτι μπορει να κριθει βαδιζοντας σε λογικα πλαισια,
ο καθενας εχει τη δικια του γνωμη και οτι και να λεμε (και ειδικα ο τροπος που τα λεμε τωρα) οι υπολιποι δεν αλλαζει ,
σκεψου τι γραφεις παρακατω περι επιβολης γνωμης αφου διαβασεις τι εγραφα πιο πανω
συνεπως πιστευω οτι ο καθενας μπορει να του αρεσει οτι θελει, και περισοτερο απο αλλα, οταν ομως θελει να το δειξει ας χρησιμοποιει επιχειρηματα στη συγκριση οχι μονο προσωπικες αποψεις,
συγγνωμη αλλα στην συγκριση οτι το bleach ξεπερνα το one piece δεν βλεπω και πολα επιχειρηματα
αν εχεις σκοπο να συνεχισεις τη συζητηση, συνεχιστην, εγω βαρεθηκα, αρκετο χαβαλε καναμε
in my opinion και οσο πιο ρεαλιστικα το βλεπω
one piece>naruto
one piece-naruto>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>bleach