Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
βαριεμαι να διαβασω τα αποπανω και τα 100αδες επιχειρηματα που βαλετε για να αντικρουσετε ο ενας τον αλλον (λολ ρε τοσο σπουδαιο ειναι?) σχετικα με την αξια του bleach και λεω απλα οντας ενας απο αυτους απο την αρχη που το ξεκινησα (και μετανιωσα τοσες χαμενες ωρες):
40% μας τη σπαει το μανγκα αυτο καθε αυτο, με την αθλια ιστορια του-character development etc και οπως ανεφερε γιατι δεν γινετε αυτο που θελουμε αλλα ουτε καν κατι καλυτερο απο αυτο που θελουμε
30% γιατι μας τη σπαει αυτος ο αθλιος fanboysmos του στυλ το bleach ειναι το καλυτερο απολα τα αλλα σουνεν (αν ξερουν τι ειναι αυτα), συνηθως τα ατομα αυτα εχουν δει 2-3 ανιμε (και δεν εχουν δει one piece ή το σνομπαρουν λογω στερεοτυπικων αντυληψεων), seriously now guyz ή απλα ηταν το πρωτο που ειδαν και το θαυμαζουν για προσωπικους λογους , και ο καινουργιος fanboysμος του στυλ εχετε ολοι αδικο που μισητε το bleach εγω το γουσταρω οτι και να λετε (βαθια μεσα τους αυτα τα ατομα ξερουν την αληθεια!!)
30% μας τη σπαει οτι αυτος ο ηλιθειος fanboysμος μας παρεσειρε να δουμε τη σειρα (ουτε καν να διαβασουμε το μανγκα, που αναγνωριζω οτι ειναι ανωτερο απο το ανιμε), οτι ειναι τοσο υπερεκτιμημενη και οτι γινονται σοβαρες συζητησης για το σεναριο του
τοτε ρε φιλε γιατι το διαβαζεις? -για να εχω κατι να συζηταω -γιατι συνηθησα να το διαβαζω καθε βδομαδα, εστω αυτα τα 30 δευτερα που μου περνει -απο περιεργια μπας και γινει κατι καλο -απο περιεργια μπας και δω (ολο και πιο συχνα) καινουργιους τροπους για τρολ
μα ιριστελα γιατι να ριξουμε κραξιμο για μια σειρα (το dbz) το ιδιο αθλια (ποιοτικα) με το bleach αφου βγηκε πριν 30 χρονια και τα ατομα που τη θεωρουν αξιολογη (σαν ποιοτητα οχι σαν ιστορικης αξιας) αυτη τη στιγμη με τη μια τα σταμπαρουμε σαν #$@#!$
οσο για τη συγκριση bleach-one piece απαξιω.. και μονο που μπηκατε στον κοπο να σκευτητε τετοια συγκριση τι να πω..
το τρολ του κουμπο φανηκε απο τη στιγμη που μας παρουσιασε 30 και χαρακτηρες με τη μια και δεν ηξερε πως να τους χειριστει, οπωτε δεν βλεπω τις διαφωνιες για το αν υπαρχει τρολ ή οχι να στεκουν
και ναι, αν εκανε ενα τετοιο plot twist καποιος αλλος φυσικα και θα μας την εσπαγε , αλλα οχι τοσο πολυ, γιατι ρε φιλε δεν κανεις συνεχομενα απανωτα οτι να ναι plot twists ουτε με τοσο lame δικαιολογιες
ολα τα παραπανω τα λεω μεταξυ σοβαρου και αστειου, εχω αρκετο καιρο να συζητησω για την σειρα με παραπανω απο μια δυο-προτασεις και αν μη τι αλλο εχω κοψει να σπαμαρω εδω μεσα για το ποσο syckaρει, αλλα οχι να βγει ο αλλος και να πει-υπονοησει οτι το bleach ειναι ανωτερο του one piece (!) μεχρι και ο κουμπο θα γελαγε με αυτο (διαγραψτε το τελευταιο αν καταλαβα λάθος)
alxdjo easy with the spam. Μόλις στην προηγούμενη σελίδα έγινε σύσταση επί του θέματος.
Black Kaiser ένα post δεν είναι spam μόνο και μόνο επειδή μιλάει κατά του bleach. Έχεις δίκιο εντούτοις στο ότι η γκρίνια για το παραμικρό λες και περιμέναμε από τον Kubo ένα δεύτερο 20th century boys είναι μη παραγωγική.
matassos μίλησα για ανισομερή σύγκριση ίδιων καταστάσεων. Koινώς μίλαγα για τους haters που είναι στην ίδια και χειρότερη μοίρα με τα fanboys που περιγράφεις. Επίσης λες για το πόσο σε εκνευρίζουν τα fanboys του bleach αλλά από την άλλη δεν αναγνωρίζεις σε κάποιον το δικαίωμα να μην του αρέσει το one piece για κάποιον έγκυρο λόγο. Double standards much?
Και επειδή η σύγκριση μεταξύ των δύο έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τη θεματολογία του thread, υπάρχει και το κατάλληλο μέρος για να συνεχιστεί η συζήτηση.
Peace~
συνεχεια απο τη συζητηση στο bleach latest chapter.. για να μη βγαινουμε και off topic
@ iri μα δεν ειπα οτι με εκνευριζουν τα απλα fanboys αλλα τα fanboys που εχουν αυτα τα 2 κριτηρια, ο καθενας εχει το δικαιομα να του αρεσει οτι θελει, το προβλημα ειναι να μη το εκφραζει με τοσο σπαστικο τροπο
ναι μου αρεσει το one piece, οχι μονο για προσωπικους λογους (καμμενο παρελθον) αλλα για το ολο στορυ κλπ κλπ η προσωπικη μου αποψη δεν εχει και πολυ αξια (μονο για τους θαυμαστες μου, ) οστωσο κοιτοντας το ρεαλιστικα ποσα ατομα εχουν δει ολοκληρο το bleach και ολοκληρο το one piece (ή διαβασει) και θεωρουν το bleach καλυτερο? σορυ αλλα τοσα ατομα εχω γνωρησει προσωπικα που βλεπουν ανιμε, οι μονοι που λεν οτι το bleach ειναι (και μενει) ανωτερο ειναι οσοι δεν εχουν δει one piece και το snobaρουν
οποιο ατομο εχει καποιο λογο να σταματησει το one piece τοτε εχει 2πλασιο λογο να σταματησει αντηστοιχα και το bleach
συνεπως πιστευω οτι ο καθενας μπορει να του αρεσει οτι θελει, και περισοτερο απο αλλα, οταν ομως θελει να το δειξει ας χρησιμοποιει επιχειρηματα στη συγκριση οχι μονο προσωπικες αποψεις, συγγνωμη αλλα στην συγκριση οτι το bleach ξεπερνα το one piece δεν βλεπω και πολα επιχειρηματα
Και στη τελικη, μπρουμε να απαντησουμε , πως, οχι : εσεις εχετε bad taste. Δεν υπαρχει καλο και κακο γουστο.
Ανεξαρτητα απο τα πορωμενα fanboys μπορω να θεσω απειρα επιχειρηματα γιατι το bleach ειναι πολυ καλο ανιμε και σε δευτερη φαση απο το OnePiece.
Απο τη στιγμη που τα συγκρινουμε ως 2 shounen, και OXI ως δυο ανιμε γενικοτερα, τοτε μπαινουν τα γουστα. ( science fiction/supernatural/mystery etc.etc. )
Πραγματικα δν πιστευω οτι εχουν δει ολο το one piece, ουτε το 1/3 αλλα ετσι το λενε γ να μας την πουν. Αν τους ρωτησεις τ εγινε σε ενα επεισοδιο δεν θα ξερουν την τυφλα τους
Οσο γ τον Tragic Prince, ολοι ξερουμε οτι του αρεσουν τα Bishounen so thats why, he vote for bleach.
Ppl are so ignorant sometimes, they never ceaze to amaze me!
ποσα ατομα εχουν δει ολοκληρο το bleach και ολοκληρο το one piece (ή διαβασει) και θεωρουν το bleach καλυτερο?
Απαντησα σε αυτο το ερωτημα!
Δλδ καποιοι δεν εχουν δει ενα απο τα τρια κ συνεχιζουν να ψηφιζουν. Το thread φτιαχτηκε με την προυποθεση να εχεις δει κ τα τρια κ μετα να ψηφισεις.
Απο οσο γνωριζω mikaru εσυ παρακολουθεις μονο bleach, right? H ψηφος σου δεν μετραει.
Eδώ να παρατηρήσω κάτι. Επειδή βλέπω ότι μια ο ένας και μια ο άλλος βγαίνουν και λένε δεν έχω δει τα άλλα αλλά το καλύτερο είναι το τάδε. Και που το ξέρεις; Παιδιά, όταν βλέπετε ένα poll υποτίθεται ότι ξέρετε για τι ψηφίζετε αλλιώς βγαίνουν ψευδή αποτελέσματα. Δηλαδή εντάξει, να ήταν κανενα poll με καμιά μεγάλη λίστα να το καταλάβω: 3 είναι. Δες τε τα και μετα αποφασίστε για το πιο θεωρείτε καλύτερο.
Και καλό θα ήταν όταν γράφετε να λέτε και το γιατί. "Μου αρεσε πιο πολύ γιατί...". Αν είναι να δώσει κάποιος απλά μια ψήφο, μπορεί να απαντήσει μόνο στο poll. Δηλαδή άντε και μας είπε "Ψήφισα αυτό", εμείς τι καταλάβαμε;
Και στη τελικη, μπρουμε να απαντησουμε , πως, οχι : εσεις εχετε bad taste. Δεν υπαρχει καλο και κακο γουστο.
Ανεξαρτητα απο τα πορωμενα fanboys μπορω να θεσω απειρα επιχειρηματα γιατι το bleach ειναι πολυ καλο ανιμε και σε δευτερη φαση απο το OnePiece.
Απο τη στιγμη που τα συγκρινουμε ως 2 shounen, και OXI ως δυο ανιμε γενικοτερα, τοτε μπαινουν τα γουστα. ( science fiction/supernatural/mystery etc.etc. )
Βλεπω περιστασιακα One Piece. Δηλαδη περιμενω να βγουν αρκετα επεισοδια και μετα βλεπω για να μην κρατιεμαι σε αγωνια, γιατι μου αρεσει ΚΑΙ το OnePiece.
Τελος, η ψηφος μου μετραει και η λογικη σου για αλλη μια φορα δεν στεκει. Αντι να γκρινιαζεις , βρες επιχειρηματα.