Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach, naruto or one piece

• Please log in to reply
733 replies to this topic

Poll: 3 Shounen giants (574 member(s) have cast votes)

3 Shounen giants

1. Bleach (120 votes [20.91%])

Percentage of vote: 20.91%

2. Naruto (153 votes [26.66%])

Percentage of vote: 26.66%

3. One Piece (301 votes [52.44%])

Percentage of vote: 52.44%

Vote Guests cannot vote

#436 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 24 September 2010 - 23:00

Spoiler:

συνεχεια απο τη συζητηση στο bleach latest chapter.. για να μη βγαινουμε και off topic

@ iri μα δεν ειπα οτι με εκνευριζουν τα απλα fanboys αλλα τα fanboys που εχουν αυτα τα 2 κριτηρια, ο καθενας εχει το δικαιομα να του αρεσει οτι θελει, το προβλημα ειναι να μη το εκφραζει με τοσο σπαστικο τροπο

ναι μου αρεσει το one piece, οχι μονο για προσωπικους λογους (καμμενο παρελθον) αλλα για το ολο στορυ κλπ κλπ
η προσωπικη μου αποψη δεν εχει και πολυ αξια (μονο για τους θαυμαστες μου:8):, :kakaka:) οστωσο κοιτοντας το ρεαλιστικα
ποσα ατομα εχουν δει ολοκληρο το bleach και ολοκληρο το one piece (ή διαβασει) και θεωρουν το bleach καλυτερο? σορυ αλλα τοσα ατομα εχω γνωρησει προσωπικα που βλεπουν ανιμε, οι μονοι που λεν οτι το bleach ειναι (και μενει) ανωτερο ειναι οσοι δεν εχουν δει one piece και το snobaρουν

οποιο ατομο εχει καποιο λογο να σταματησει το one piece τοτε εχει 2πλασιο λογο να σταματησει αντηστοιχα και το bleach

συνεπως πιστευω οτι ο καθενας μπορει να του αρεσει οτι θελει, και περισοτερο απο αλλα, οταν ομως θελει να το δειξει ας χρησιμοποιει επιχειρηματα στη συγκριση οχι μονο προσωπικες αποψεις,
συγγνωμη αλλα στην συγκριση οτι το bleach ξεπερνα το one piece δεν βλεπω και πολα επιχειρηματα

#437 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 25 September 2010 - 19:04

100% Naruto , λογο storyline (Good Job Mr.Kishimoto :P)
Bleach = μαστουρομενο σεναριο :P
One Piece = ΔΞ,ΔΑ
The Suraido Project

Posted Image

#438 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 25 September 2010 - 19:26

ποσα ατομα εχουν δει ολοκληρο το bleach και ολοκληρο το one piece (ή διαβασει) και θεωρουν το bleach καλυτερο?

Εγω

#439 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 25 September 2010 - 19:30

Οκ you ve got bad taste then...
Posted Image

#440 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 25 September 2010 - 19:32

i dont think so

#441 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 25 September 2010 - 19:37

very bad taste...

#442 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 25 September 2010 - 19:44

tragic βρες αλλους 5-6 και σφυρα μου να παραδεχτω οτι εκανα λαθως..

edit διευκρινιζω για αποφυγη παρεξηγησεων, αλλους 5-6 που

εχουν δει ολοκληρο το bleach και ολοκληρο το one piece (ή διαβασει) και θεωρουν το bleach καλυτερο?

Edited by matassos, 25 September 2010 - 20:30.

#443 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 25 September 2010 - 20:04

Εδω ο ενας απο τους 5-6. ;)
Posted Image

#444 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 25 September 2010 - 20:25

Eδω ειναι αλλος ενας.

Και στη τελικη, μπρουμε να απαντησουμε , πως, οχι : εσεις εχετε bad taste. Δεν υπαρχει καλο και κακο γουστο.

Ανεξαρτητα απο τα πορωμενα fanboys μπορω να θεσω απειρα επιχειρηματα γιατι το bleach ειναι πολυ καλο ανιμε και σε δευτερη φαση απο το OnePiece.

Απο τη στιγμη που τα συγκρινουμε ως 2 shounen, και OXI ως δυο ανιμε γενικοτερα, τοτε μπαινουν τα γουστα. ( science fiction/supernatural/mystery etc.etc. )
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#445 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 25 September 2010 - 20:27

Count me in too.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#446 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 25 September 2010 - 20:28

Πραγματικα δν πιστευω οτι εχουν δει ολο το one piece, ουτε το 1/3 αλλα ετσι το λενε γ να μας την πουν. Αν τους ρωτησεις τ εγινε σε ενα επεισοδιο δεν θα ξερουν την τυφλα τους 8)

Οσο γ τον Tragic Prince, ολοι ξερουμε οτι του αρεσουν τα Bishounen so thats why, he vote for bleach.

Ppl are so ignorant sometimes, they never ceaze to amaze me!

Posted Image

#447 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 25 September 2010 - 20:31

Προσπαθουμε να κανουμε μια λογικη συζητηση croco boy. Εχω την εντυπωση πως αντιληψεις του ειδους που εχεις, δεν κολλανε.

Count : 3 so far and counting
Posted Image

Posted Image

#448 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 25 September 2010 - 20:36

ποσα ατομα εχουν δει ολοκληρο το bleach και ολοκληρο το one piece (ή διαβασει) και θεωρουν το bleach καλυτερο?

Απαντησα σε αυτο το ερωτημα!

Δλδ καποιοι δεν εχουν δει ενα απο τα τρια κ συνεχιζουν να ψηφιζουν. Το thread φτιαχτηκε με την προυποθεση να εχεις δει κ τα τρια κ μετα να ψηφισεις.

Απο οσο γνωριζω mikaru εσυ παρακολουθεις μονο bleach, right? H ψηφος σου δεν μετραει.

Eδώ να παρατηρήσω κάτι. Επειδή βλέπω ότι μια ο ένας και μια ο άλλος βγαίνουν και λένε δεν έχω δει τα άλλα αλλά το καλύτερο είναι το τάδε. Και που το ξέρεις;:dazed:
Παιδιά, όταν βλέπετε ένα poll υποτίθεται ότι ξέρετε για τι ψηφίζετε αλλιώς βγαίνουν ψευδή αποτελέσματα. Δηλαδή εντάξει, να ήταν κανενα poll με καμιά μεγάλη λίστα να το καταλάβω: 3 είναι. Δες τε τα και μετα αποφασίστε για το πιο θεωρείτε καλύτερο.

Και καλό θα ήταν όταν γράφετε να λέτε και το γιατί. "Μου αρεσε πιο πολύ γιατί...". Αν είναι να δώσει κάποιος απλά μια ψήφο, μπορεί να απαντήσει μόνο στο poll. Δηλαδή άντε και μας είπε "Ψήφισα αυτό", εμείς τι καταλάβαμε;

:thumbup:

Posted Image

#449 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 25 September 2010 - 20:38

Eδω ειναι αλλος ενας.

Και στη τελικη, μπρουμε να απαντησουμε , πως, οχι : εσεις εχετε bad taste. Δεν υπαρχει καλο και κακο γουστο.

Ανεξαρτητα απο τα πορωμενα fanboys μπορω να θεσω απειρα επιχειρηματα γιατι το bleach ειναι πολυ καλο ανιμε και σε δευτερη φαση απο το OnePiece.

Απο τη στιγμη που τα συγκρινουμε ως 2 shounen, και OXI ως δυο ανιμε γενικοτερα, τοτε μπαινουν τα γουστα. ( science fiction/supernatural/mystery etc.etc. )

you just kill me... :beaten:

#450 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 25 September 2010 - 20:39

Με λενε Mikami.

Dropαρα το Ναρουτο.

Βλεπω περιστασιακα One Piece. Δηλαδη περιμενω να βγουν αρκετα επεισοδια και μετα βλεπω για να μην κρατιεμαι σε αγωνια, γιατι μου αρεσει ΚΑΙ το OnePiece.

Τελος, η ψηφος μου μετραει και η λογικη σου για αλλη μια φορα δεν στεκει. Αντι να γκρινιαζεις , βρες επιχειρηματα.

you just kill me... :beaten:

Διαφωνεις ?
Posted Image

Posted Image