Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Bleach, naruto or one piece

• Please log in to reply
733 replies to this topic

Δημοσκόπηση: 3 Shounen giants (574 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

3 Shounen giants

1. Bleach (120 ψήφοι [20.91%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 20.91%

2. Naruto (153 ψήφοι [26.66%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 26.66%

3. One Piece (301 ψήφοι [52.44%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 52.44%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#316 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 18:09

Εγώ ακόμα απορώ γιατί σας ενοχλεί το unspofable...

Και πάλι μπορούν να χάσουν οι χαρακτήρες στο One Piece και ακόμα και αν δε πεθαίνουν, εμένα με κρατάει στην edge of my seat όταν τις τρώνε κάθε φορά.

Επίσης, ΚΑΙ στα 3 anime υπάρχει αυτό και εκεί δε σας ενοχλεί καθόλου. Σε κανένα απο τα 3 δεν έχει ψοφίσει πολύ κύριος χαρακτήρας.

Είδατε κανέναν Ichigo ή καμμία Sakura να τα τινάζει; Ποιά η διαφορά λοιπόν;

Λέτε οτι χάνετε το σασπένς αμα ξέρετε οτι δε πρόκειται να πεθάνουν. Μα, το ίδιο δεν είναι με τις άλλες σειρές; Όταν μπεί κάποιος απο τα παιδιά της Konoha σε μάχη, δε θα ψοφήσει. Το ξέρετε... Ακόμα και αν δε ξέρουμε για το τέλος της σειράς. Και ούτε στο Bleach έχουνε δείξει καμμία τάση να ξεκάνουνε κάποιον κύριο χαρακτήρα.

Naruto Shippuuden Spoiler

Spoiler:

Να σας ενοχλήσει που έχουνε και πολλοί άλλοι το unpsofable εκτός απο τους κυρίως χαρακτήρες στο One Piece, ναι... Αν και σε μια πρόσφατη Arc One Piece που είδα δε με πείραξε...(χάρηκα)

Το unpsofable της κύριας ομάδας χαρακτήρων, υπάρχει και στα 3.

Απο εκεί και πέρα, ώς προς το θέμα φιλία, το Bleach και το One Piece με ευχαριστούν (αν και το One Piece εμβαθύνει περισσότερο και δε το έχει πάντα τόσο απλοϊκά όπως στο Bleach), αλλά στο Naruto με τσαντίζει το θέμα Sasuke πολύ.

Naruto Spoiler

Spoiler:

Στο Bleach πάλι π.χ

Spoiler:

Στο One Piece

Spoiler:

Το διάβασα και μου έφυγε η φόρα... Προς το παρόν, δε μου έρχεται κάτι άλλο να γράψω. Θα πω οτι μου αρέσουνε και τα 3 με νικητή το One Piece. Δεύτερο, το Naruto μέχρι τα πρώτα fillers και μετά Bleach. Ελπίζω μετά απο τα fillers στο Shippuuden, να πάρει μπρος το anime γιατί βαρέθηκα να πηγαίνουν σα σαλιγκάρια τα επεισόδια...

#317 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 18:45

Naruto Spoiler

Spoiler:

Σε αυτό φταίει το ελάχιστο μυαλό που έχει ο Naruto με την Sakura.

Επίσης απορώ πως μετά
Spoiler: manga spoiler

Ελπίζω μετά απο τα fillers στο Shippuuden, να πάρει μπρος το anime γιατί βαρέθηκα να πηγαίνουν σα σαλιγκάρια τα επεισόδια...

.

Μάλλον πάλι αργά θα πηγαίνουν....:uhh::uhh::uhh::uhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#318 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 19:47

@ Orion19 στο Naruto τουλαχιστον αυτο που λες δεν ειναι τοσο αληθεια. Να σου υπενθυμισω
Spoiler:
και σε διαβεβαιω οτι μετα τα fillers Πολλοι θα παρουν τον ιδιο δρομο

manga spoiler
Spoiler:

Eμενα να σου πω την αληθεια μου το χαλαει λιγο το ολο unpsofable mode γιατι αν και τυπικα οντως ξερω οτι πολυ σπανια σε shounen θα πεθανουν οι πρωταγωνιστες εν τουτοις θελω να εχω την αγωνια οτι μπορει στο τελος να μην τα καταφερουν....

Αυτο που λες
Spoiler:
εγινε μια φορα στο OP εχει γινει ψιλοσυστημα σε καθε μαχη απο οτι βλεπω.

Σε αυτο που λες παλι για τον Sasuke συμφωνω στα γενικα οτι
Spoiler:
αλλα το θεμα της φιλιας στο Naruto δεν εξαντλειται μονο στο τριο Naruto Sakura Sasuke αλλα περιλαμβανει και τις σχεσεις πολλων αλλων χαρακτηρων. Πχ βλεπουμε πως η σημασια της φιλιας
Spoiler:
τις σχεσεις αναμεσα στους 3 sannin τις σχεσεις αναμεσα σε τοσσους αλλους χαρακτηρες οι οποιοι αν και δευτερευοντες παιζουν σημαντικο ρολο στην εξελιξη της υποθεσης.

Γενικοτερα μιλωντας..... Και τα τρια εχουν και τα καλα τους και τα κακα τους.........Αλλα σιγουρα ειναι ξεχωριστα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 10 Αύγουστος 2008 - 20:07

#319 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 19:56

Naruto Shippuuden Spoiler

Spoiler:

Στο One Piece, αυτοι που θα επρεπε να πεθανουν δεν πεθαινουν, αυτο ειναι ποιο ενοχλητικο

Spoiler: manga

Spoiler:

Spoiler:

Ελπίζω μετά απο τα fillers στο Shippuuden, να πάρει μπρος το anime γιατί βαρέθηκα να πηγαίνουν σα σαλιγκάρια τα επεισόδια...

Gomen που στο λεω αλλα και στο One Piece το ιδιο σα σαλιγκαρια πανε τα επεισοδεια

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ephialtes: 10 Αύγουστος 2008 - 20:13

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#320 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 20:01

Ναι, αλλά ο

Naruto spoilers

Spoiler:

Τώρα, εσυ ξέρεις περισσότερα προφανώς, αλλά εγώ θα μπορούσα να πω "Ναι, όντως πεθαίνουν αρκετά σημαντικοί" αν τη πάθαινε κανένας Kakashi ή κανένας απο τα παιδιά. Ο μόνος μεγάλος ουσιαστικά θάνατος μισοκεντρικού (άσχετα αν ήταν σημαντικό άτομο) χαρακτήρα, ήταν εκείνος.

Μιλάω για το anime μέχρι στιγμής (μπορεί και να αλλάζει, εσύ ξέρεις) και μέχρι στιγμής, και στα 3 υπάρχει το unpsofable για τα πολύ σημαντικά πρόσωπα.

Υ.Γ: Πάλι αργά τα πράγματα στο Naruto, ε; Όλοι αυτό μου λένε... Για σφάξιμο είναι αυτοί που κάνουν το anime....

Υ.Γ2:

Στο One Piece, αυτοι που θα επρεπε να πεθανουν δεν πεθαινουν, αυτο ειναι ποιο ενοχλητικο

Ε, και στα άλλα δύο έχουνε φάει της χρονιάς τους πολλέεεες φορές χαρακτήρες και δε ψοφάνε. Ολόκληρα σπαθιά τους ανοίγουνε κάτι τρύπες τεράστιες και δε ψοφάνε. Αίματα, σπασίματα, χτυπήματα, κακό και δε ψοφάνε με τίποτα οι φούστηδες. Ε, σειρά φαντασίας είναι και αυτή, έχουνε υπεράνθρωπες αντοχές τα άτομα. Στο κάτω κάτω, ειλικρινά θα θέλατε να ψοφάνε κεντρικοί χαρακτήρες; Εντάξει, μερικοί κακοί θα ήθελα να ψοφίσουν, αλλά οι Strawhats δεν είναι φονιάδες και χαίρομαι.

Καταλαβαίνω where you're coming from, αλλά προσωπικά χαίρομαι που είναι έτσι το One Piece ΚΑΙ καταφέρνει να σε κάνει να κλάψεις.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Orion19: 10 Αύγουστος 2008 - 20:10

#321 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 20:06

Ενα καλο που εχει το Ναρουτο ειναι οι πολλοι βασικοι χαρακτηρες του
τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω

Αναφερω random ονοματα,δεν ειναι σποιλερ λεω αν
Δηλαδη αν πεθαινε ο Κακασι,ο Jiraiya,O Itachi,O Shikamaru,o Οροτσιμαρου,η τσουναντε,ο Gaara
αυτοι δεν θεωρουνται βασικοι χαρακτηρες?

Επισης πιστευω οτι ειναι ανωφελο να κανουμε πανω απο 2-3 ποστ σε αυτο το thread εφοσον εχουμε αναπτυξει τα επιχειρηματα μας για να στηριξουμε τα προσωπικα μας γουστα
δεν εχει νοημα να κανουμε quotes για να δειξουμε την διαφωνια μας

#322 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 20:16

δεν εχει νοημα να κανουμε quotes για να δειξουμε την διαφωνια μας

Πάρε ένα quote. :hahaha:

Έχει νόημα γιατί εμβαθύνουμε την άποψή μας έτσι και μας έρχονται πράγματα που ίσως δε σκεφτήκαμε στο πρώτο μας post.

Πάντως, ίσως αν δεν υπήρχανε τα awful fillers στο Naruto και η αργοπορεία του Shippuuden, να ήταν πολύ μαμάτο... ίσως κέρδιζε και στο poll, αν και προσωπικά, πάλι προτιμώ One Piece.

Πάντως, όπως είπε και η Iri-chwan, δεν έγιναν 3 απο τα πιο πετυχημένα shounen χωρίς λόγο. Όλα τους απλώς τα σπάνε, γι'αυτό άλλωστε όλοι εδώ τα βλέπουμε και τα 3.

#323 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 20:22

Πάρε ένα quote. :hahaha:

thanks!!!!!!Posted Image

Εγω δεν θα κατσω να κρινω το Ναρουτο απο τα φιλερς του :hahaha:

#324 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 20:24

Αλίμονο! Αν το κρίναμε απο τα fillers, θα είχε πάει downhill η κατάσταση. Απλώς έκανα τη βλακεία και τα είδα σκεπτόμενη "Ίσως είναι ωραία".:deadga6: ΜΕΓΑ λάθος!

Απλώς εδώ συγκρίνουμε τα anime και προσωπικά, με χαλάσανε τα fillers. Οτι η υπόθεση του manga τα σπάει, το ξέρω! Αλλά δε μπορώ να μπλοκάρω εντελώς τα fillers απο τη μνήμη μου.. They are forever burned in there...

Και το πως καταστρέφουν τώρα το Shippuuden...

#325 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 20:51

γιατι το καταστρεφουν επειδη δειχνουν μερικα fillers που στο κατω κατω μια χαρα ειναι εγω πιστευω παντως πως αυτα τα τρια κακως τα συγκρινουμε μονο και μονο επειδη ειναι απο τα πιο επιτυχυμενα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#326 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 20:53

Προσωπικά, έφριξα με τα fillers του Naruto. Δε μου αρέσανε καθόλου.

Αλλά εφόσον είναι τα πιο δημοφιλή shounen, ένα poll είναι ενδιαφέρον.

#327 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 02:14

Ουφ,ποσα παιχτηκαν σε αυτο το thread απο χτες το βραδι??:bahhh:

Τα διαβασα κι εγω ολα με την σειρα μου,ποσα μπισκοτα μου αντιστοιχουν??:bleh:

Λοιπον σε γενικες γραμμες δεν ειχα τπτ να πω...ο GK,η iri,η Orion,ο Kakashi και ο Ηeli ηδη προλαβαν και ειπαν πολλα απ αυτα που ηθελα να πω,παρ ολα αυτα,μερικα που ηθελα να σχολιασω...

Ναι δεν ειπα οτι δεν μπορει να χασουν.... Αλλα απο την στιγμη που ξερει καποιος οτι οτιδηποτε και να συμβει κανεις απ το πληρωμα του Going Merry δεν προκειται να πεθανει δεν ειναι σαν να σου λεει ευθυς εξ αρχης οτι στο τελος θα υπαρχει happy end? Aντιθετα στο Naruto κατι τετοιο δεν υπαρχει. Πολλοι απο τους πιο αγαπημενους χαρακτηρες πεθαινουν εκει που δεν το περιμενεις και αυτο το οποιο ειναι επισης πολυ ωραιο ειναι οτι αυτο συμβαινει με τροπο ο οποιος δενει πολυ αρμονικα και μελετημενα με την υπολοιπη ιστορια. Aυτο δημιουργει πολυ περισσοτερη αγωνια για το τελος το οποιο στην παρουσα φαση του manga αλλα και του anime καθε αλλο παρα happy φαινεται οτι θα ειναι.

Καθολου κι ομως!!

Δεν σημαινει τπτ αυτο μεχρι να δουμε το πραγματικο τελος....το one piece εχει αποδειξει οτι οι ιστοριες του και τα flashbacks του καθε αλλο παρα κλισε ειναι και μαλιστα εχουν και καποια κρυμμενα νοηματα πολλες φορες[απλα το ανεφερα δεν το συγκρινα με τις ιστοριες των αλλων 2] και ετσι μπορει καλλιστα να ειναι κολπο του mangaka για να δουμε πιο μεγαλες ανατροπες στην ιστορια....μην ξεχνας οτι θελουμε ακομη 8-10 χρονια για να τελειωσει η σειρα και ολα ειναι πιθανα...

Το Naruto απ οσο ξερω δεν θελει τοσο πολυ για να τελειωσει ακομη και επομενος λογικο ειναι να γινονται ολες οι ανατροπες πιο γρηγορα...στο one piece ενω που εχει ακομη πολυ να δειξει,δεν θα εκπλησσομουν αν προς το τελος δουμε τεραστιες ανατροπες οπως πιο πολλους θανατους ή ακομη και romance....

Ο Mangaka εχει αποδειξει οτι ξερει να χειριζεται την suspense,τα twists και να αναφερει κατι το οποιο θα ξαναεμφανιστει πολυυυ αργοτερα στην σειρα...

Επομενως εγω πιστευω οτι ναι μεν μπορει να δουμε happy ending[χωρις να ειναι με τπτ εγγυημενο αυτο...συζητιουνται πολλα για το αν ο Luffy θα πεθανει ακριβως οπως τον Gold Roger και αν θα τον παραδωσει ο Koby],αλλα κι ετσι να ναι,δεν θα ναι με τπτ αυτο που περιμενουμε....εγω περιμενω καποια τεραστια ανατροπη και εκλπηξη!!

Επομενως το unpsofable το κανει μεν καπως πιο προβλεψιμο γενικα αλλα απο την αλλη και καπως πιο απροβλεπτο αν αποφασισει ποτε ο mangaka να παρει αλλο στυλ...:)

Οσον αφορα τον sasuke. Oντως στην φαση που λες οχι μονο ειχε φαει πολυ ξυλο αλλα ειχε καταπονηθει τρομερα και απο το δαγκωμα του Orochimaru αλλα παρολαυτα και καποιος αλλος να ητανε πιστευω οτι θα ειχε επιβιωσει απο αυτα τα δυο πχ ο Naruto εχει γλιτωσει απο πολυ χειροτερα, η η hinata με το ξυλο που εφαγε απο τον Neji θα επρεπε να τα ειχε τιναξει. Αντιθετα ο οποιοδηποτε αλλος χαρακτηρας ετρωγε το πετσοκομμα το οποιο τρωει ο zoro σε καθε μαχη θα ειχε αποδημησει εις Κυριον εδω και πολυ καιρο.

Και παλι δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο....

Ο Sasuke ηταν εξαντλημενος απο τις ολες μαχες,πολεμισε και με τον Orochimaru,τον δαγκωσε,ελευθερωθηκε το Seal και ξοδεψε αλλη τοση ενεργεια για να το διατηρησει και μετα εκανε και τo preliminary 3rd exam....

Πραγματικα δεν πιστευω οτι αυτο θεωρειται και πολυ λιγοτερο απο ενα χαρακομα που εφαγε ο Zoro απο τον Mihawk ή και γενικως...{εξαιρεση μαχη με Mr.1XD}

Βεβαια αναφερομαι στην συγκεκριμενη περιπτωση και μονο γιατι δεν εχω δει πολλα αλλα επεισοδια,αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οχι οτι το One Piece εχει λιγοτερο unpsofable απο τα αλλα αλλα οτι ολα εχουν την δωση τους...

Απλως σε αυτο ειναι πιο ιδιατερη....εχω ξαναπει βεβαια οτι προτιμω το στυλ μαχης του Naruto,απλως αναφερω οτι και τον Οne Piece δεν ειναι οτι δεν βλεπετε....

Ναι περναει το μυνημα της φιλιας. Αλλα το ιδιο κανουν και τα υπολοιπα και το επιασα ως κοινο σημειο των τριων. Με βαση οσα εχω δει μεχρι τωρα δεν μπορω να πω οτι το περναει σε μεγαλυτερο η μικροτερο βαθμο. Μου αρεσει η οπτικη απο την οποια το εξεταζει αλλα δεν μπορω να την διαχωρισω απο αυτη των αλλων δυο shounen. Γιατι και το Naruto Και το Bleach δινουν επισης τον δικο τους ορισμο για την λεξη φιλος και με πολυ ωραιο τροπο........

Αν διαβασεις και αυτο εχεις 2 πακετα μπισκοτα απο εμενα:hahaha::hahaha::hahaha:

Χμμμ δεν ξερω καλα για τα αλλα 2 αλλα το OP ειναι το μοναδικο ανιμε οπου η λεξη nakama πηρε τετοια σημασια ωστε να παραμεινει απαραλλαχτη η φραση και να δωθει ολοκληρη εξηγηση της λεξης...σε ολα τα αλλα ανιμε μεταφραστηκε σαν friend/comrade αλλα στο OP εξηγηθηκε οτι εχει τετοια σημασια που δεν μπορει να αποδωθει στα αγγλικα;)

Εγώ ακόμα απορώ γιατί σας ενοχλεί το unspofable...

Και πάλι μπορούν να χάσουν οι χαρακτήρες στο One Piece και ακόμα και αν δε πεθαίνουν, εμένα με κρατάει στην edge of my seat όταν τις τρώνε κάθε φορά.

Επίσης, ΚΑΙ στα 3 anime υπάρχει αυτό και εκεί δε σας ενοχλεί καθόλου. Σε κανένα απο τα 3 δεν έχει ψοφίσει πολύ κύριος χαρακτήρας.

Είδατε κανέναν Ichigo ή καμμία Sakura να τα τινάζει; Ποιά η διαφορά λοιπόν;

All Hail την πιο καμενη OnePiecetard του forum:respect:

Πραγματικα κατι ηξερα οταν σε εβαλα να δεις την σειρα...τωρα πια εχεις ξεπερασει κι εμενα σε καψιμο;)

Χαιρομαι πολυ που σ'αρεσε τοσο τελικα:P

Λέτε οτι χάνετε το σασπένς αμα ξέρετε οτι δε πρόκειται να πεθάνουν. Μα, το ίδιο δεν είναι με τις άλλες σειρές; Όταν μπεί κάποιος απο τα παιδιά της Konoha σε μάχη, δε θα ψοφήσει. Το ξέρετε... Ακόμα και αν δε ξέρουμε για το τέλος της σειράς. Και ούτε στο Bleach έχουνε δείξει καμμία τάση να ξεκάνουνε κάποιον κύριο χαρακτήρα.

Το unpsofable της κύριας ομάδας χαρακτήρων, υπάρχει και στα 3.

Χμμ στο Οne Piece δεν περιοριζεται μονο στην κυρια ομαδα αλλα σχεδον σε ολο το universe,ακομη και σε κακους και ουδετερους,με εξαιρεση μονο οσους ειναι σε flashbacks...

Δεν ειναι ανυποφορο αλλα ειναι απο τα λιγα που με ενοχλουν αρκετα στην σειρα...ειδικα μερικοι κακοι θα το προτιμουσα αν πεθαιναν τελικα αφου ουτος η αλλος δεν θα τους ξαναδουμε...

Απο εκεί και πέρα, ώς προς το θέμα φιλία, το Bleach και το One Piece με ευχαριστούν (αν και το One Piece εμβαθύνει περισσότερο και δε το έχει πάντα τόσο απλοϊκά όπως στο Bleach), αλλά στο Naruto με τσαντίζει το θέμα Sasuke πολύ.

Στο One Piece

Spoiler:

Ναι στο OP οπως εχω ξαναπει,αν και δεν εχω δει τα αλλα 2 πολυ και ξερω οτι σε ολα υπαρχει μια αισθηση φιλιας,νομιζω εχει μια πιο ιδιατερη εμβαθυνση στο θεμα...

Αν και σιγουρα διαφερει τελειως ο τροπος που ο Luffy βρισκει νεους nakama απο τον τροπο που βρισκουμε φιλους στην πραγματικη ζωη[τους αναγκαζει να πανε μαζι του εκειXDXD],εχει ενα πολυ ενδιαφερον τροπο παρουσιασης διαφορων φιλιων...και το σημαντικοτερο απ ολα,να υπερασπιζεσαι παντα τους φιλους σου με καθε κοστος....

Αυτο το κανε εμφανεστατο ο Shanks απο το πρωτο πρωτο επεισοδιο κιωλας!!

Το διάβασα και μου έφυγε η φόρα... Προς το παρόν, δε μου έρχεται κάτι άλλο να γράψω. Θα πω οτι μου αρέσουνε και τα 3 με νικητή το One Piece. Δεύτερο, το Naruto μέχρι τα πρώτα fillers και μετά Bleach. Ελπίζω μετά απο τα fillers στο Shippuuden, να πάρει μπρος το anime γιατί βαρέθηκα να πηγαίνουν σα σαλιγκάρια τα επεισόδια...

Χεχε μεχρι τωρα οπως ειπα ειμαι πολυ κοντα στο να θεωρησω το naruto ισαξιο με το op,αλλ ααν στο τελος τα δω οπως τα λες εσυ θα αλλαξει αυτο...

Παντως χαιρομαι πολυ και παλι που παρ οτι την ειδες μονο προσφατα την σειρα και δεν την εχεις ολοκληρωσει αυτη ειχε τετοιο αντικτυπο σε σενα!!

Πραγματικα βρηκα το καταλληλο ατομο να μυησω στην πειρατικη ζωη;)

#328 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 02:40

Εδώ βρε μου έρχεται να αγοράσω οτι merchandise OP υπάρχει:hahaha:

Δεν έχω φάει τέτοιο κόλλημα με άλλη σειρά!:nbleed:

Πάντως, εγώ σου προτείνω να ΜΗ δείς τα fillers του Naruto. Βρες που αρχίζει εκείνη η μεγάλη περίοδος με fillers and just skip the damn thing. Πήγαινε κατευθείαν στο Shippuuden. Εμένα μου έφυγε κάπως η πόρωση γιατί μην έχωντας διαβάσει το manga και βλέποντας τους χαρακτήρες να κάνουνε μαμακίες με άλλους μαμάκες στα fillers, μου έμεινε η ξινίλα.

Αλήθεια, θυμήθηκα ένα πολύ καλό που έχει το Bleach

Spoiler:

#329 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 14:08

Εγω ψηφισα naruto επειδη ηταν το πρωτο anime που ειδα και μ'αρεσε τρελα!!!Οσο για το OP,ειναι παρα πολυ γαματο αλλα επειδη ειμαι ακομα στο 14 επεισοδιο,δεν μπορω να πω τπτ...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#330 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 16:14

Βλέπε, βλέπε. Θα σου αρέσει.

Και εμένα ήταν το πρώτο μου το Naruto (Sailormoon as a kid doesn't count), αλλά τι να κάνω που αγάπησα το OP:nbleed: