λοιπον μολις τελιωσα και το 3ο manga.
λοιπον εχουμε και λεμε
bleach: μετα το ss arc αδιαφορο.Μηδαμινη πλοκη, γεματο ξυλο και μονο ξυλο, στρατιγικη στις μαχες ανυπαρτκη, τα ξαφνικα power ups το μαμανε εντελως,το πρωταγωνιστκο team μου σπαει απιστευτα τα νεβρα, και γενικα το μονο που αξιζει για μενα στη σειρα ειναι ο ulquiorra, αντε και λιγο το ξυλο που ριχνουν οι seconadary charachters (captains-espada)
naruto: καλο charachter development, ωραια πλοκη εχουν και στρατιγικη οι μαχες, το πιο πολυπλοκο απο τα 3, δεν ειναι το κλασσικο καλοι-κακοι( manga spoilers
και επισης ειναι το μονο απο τα τρια που πεθαινουν χαρακτηρες,(manga spoiler
.εδω δε μισω μονο το πρωταγωνιστικο team αλλα ολλους τους καλους, τους οποιους βρισκω ζωα, και γενικα θεωρω οτι ολλο το charachter development ερχεται απο τους κακους.
one piece: ωραια πλοκη, μου αρεσει πραγματικα οι ιδεα με τους πειρατες και ολλη αυτη η αναζητηση της περιπετειας και της ελευθεριας και επισης ειναι το μονο απο τα τρια που δεν παρουσιαζει τις γυναικες παντελως αχρηστες.Το charachter development ειναι μικροτερο απο αυτο του naruto μεν, αλλα δεν παυει να ειναι καλουτσικο, τα flashbacks ειναι δοσμενα με πολυ καλο τροπο και πραγματικα οι σκηνες σε αυτα ειναι αψογες και επισης ειναι απο τις ελαχιστες φορες που σε anime/manga Μου αρεσουν οι καλοι (ο luffy δε ειναι 10 κλασσεις ανωτερος απο τους πρωταγωνιστες των αλλων 2 shonen) και γενικα παρα πολλοι απο τους χαρακτηρες που εχει πλασσει ο oda ειναι αξιοι respect.Moreover το one piece ειναι μακραν το πιο αστειο απο τα 3, τα αστεια των αλλων δυο ειναι επικως αθλια.
τωρα στο poll ειχα ψηφισει πριν αρκετο καιρο, οταν ειχα αφησει το one piece στα πρωτα επισοδια και ειχα βαλει το naruto.Τωρα που τελιωσα και τα 3 το naruto πρωπορευεται με παρα πολυ μικρη διαφορα απο το one piece και ακολουθει αρκετα μακρια το bleach.