Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach, naruto or one piece

• Please log in to reply
733 replies to this topic

Poll: 3 Shounen giants (574 member(s) have cast votes)

3 Shounen giants

1. Bleach (120 votes [20.91%])

Percentage of vote: 20.91%

2. Naruto (153 votes [26.66%])

Percentage of vote: 26.66%

3. One Piece (301 votes [52.44%])

Percentage of vote: 52.44%

Vote Guests cannot vote

#286 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 18 June 2008 - 18:19

Το One Piece και το Narouto επειδη ειναι πιο παλια ειχαν το χρονο να γινουν γνωστα με αποτελεσμα να εχουν περισσοτερους φανς.

Εχω ακουσει πολλους να λενε τι βλακας που ειμαι και εκατσα και εχασα ωρες απο την ζωη μου για να δω Narouto.

Αν και εχω δει λιγα επς δεν μου αρεσει καθολου. Το One piece ειναι αρκετα ωραιο και και αν η8ελα να δω ενα ανιμε μετα το Bleach θα ηταν αυτο.

Οπως καταλαβατε ειμαι ενας Bleachard επειδη απλα γ...ει με τις μαχες του και με ολα του.

Ετσι οπως αποφασισαμε ολοι μας

Bleach > One Piece > Narouto

Εχμ τα Naruto/Bleach τα βλεπει πολυ περισσοτερος κοσμος και ειναι πολυ πιο γνωστα απο Op:nosey:
Μαλλον αυτο που ειπες δεν στεκει:wooi2:
Btw τωρα που ειναι και σε fillers το bleach ευκαιρια να αρχισεις Op:congrats:

#287 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 posts

Posted 19 June 2008 - 01:01

naruto!!!!!!!!!
(αν και δεν μπορω τα anime με ατελειωτα επεισοδια τρωω φρικη..
ειμαι naruto fan!! :))

και δεν ξερω αν καποια στιγμη γινεται κουραστικο
(αυτο το παθαινουν ολες οι σειρες που δεν τελειωνουν γι'αυτο μου την δινει να βλεπω)
αλλα στην αρχη τα σπαει!!!!!!!!!

στο one piece κατι με χαλαει δεν ξερω τι..
και το σχεδιο του δεν με εμπνεει να το δω καν..

#288 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 19 June 2008 - 03:48

Θα πώ Naruto αν κ το Bleach τώρα το αρχίζω κ έχω δεί μόνο το 1ο επ:emptyonexg1: κ απο OP έχω δει οτι έχει δείξει το ALTER:unlucky: αν κ επειδή θα εχω μπόλικο χρόνο μετά την εξεταστική θα κατεβάσω κ αυτό απ'την αρχή!:drink: Κ τα 3 φοβερά!:riiight::riiight::riiight:

#289 AkiRoC

AkiRoC

Anime Amateur

• Members
  • 64 posts

Posted 19 June 2008 - 23:18

Εχμ τα Naruto/Bleach τα βλεπει πολυ περισσοτερος κοσμος και ειναι πολυ πιο γνωστα απο Op:nosey:
Μαλλον αυτο που ειπες δεν στεκει:wooi2:
Btw τωρα που ειναι και σε fillers το bleach ευκαιρια να αρχισεις Op:congrats:

Πλακα μου κανεις ?? το OP ειναι λιγοτερο famous απο το Bleach?? :erk:

Δεν ξερω γιατι αλλα παιζει να ειμαι ο μονος που δεν κλεει για τα fillers. Δεν εχω προβλημα μου αρεσουν,ιδικα τωρα που θα πεσει αγριο ξυλο ασε...

#290 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 20 June 2008 - 00:12

Πλακα μου κανεις ?? το OP ειναι λιγοτερο famous απο το Bleach?? :erk:

Στην Ιαπωνία όχι και τόσο. Το OP έχει πάαααααρα πολλούς fan.

Στον υπόλοιπο κόσμο ναι.
Στην μεταφορά του το OP είναι χαλαρά το πιο αδικημένο από τα 3. Αν δεν ήταν τα fansub groups το OP δεν θα το ήξερε κανένας, γιατί στην μεταφορά του στα Αγγλικά το κατέστρεψαν.
Αυτό κυρίως στο anime, αλλά και στο manga (φαντάσου ότι το manga, παρότι παλιότερο, στα Αγγλικά είναι ακόμα στον 18 τόμο, ενώ των άλλων είναι 22+).

To Naruto είναι το trend της εποχής σε όλο τον κόσμο και το Bleach το ακολουθεί. Έχουν περισσότερους fan (όποια πέτρα και αν σηκώσεις ένα ninja θα τον βρεις παρέα με έναν Shinigami).

Μην κοιτάς στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα υπάρχουν άλλες αναμνήσεις από OP.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#291 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 20 June 2008 - 03:19

Εκει την πατανε οι περισσοτεροι που παρακολουθουν τα αλλα 2 ή εστω ενα...

Δες τα πρωτα 20-30 επεισοδια και θα με θυμιθεις...αν οχι,σιγα δεν ειδες και τοσα πολλα...θα χασεις λιγο χρονο απο την ζωη σου..

#292 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 June 2008 - 04:23

Ηello παιδακια πρωτο μου Post σε αυτο το thread!!! Γεια σου Zoro did you miss me :hehehe::hiding_something:??? Bασικα πιο αγαπημενο προσωπικα εχω το naruto οχι για καποιον αλλο λογο αλλα για το οτι με αυτο ουσιαστικα αρχισα να ξαναβλεπω anime... Bλεπω και bleach (αν και τωρα τελευταια πιο πολυ σε πλιτς μου κανει με αυτα τα fillers) και μολις ξεκινησα και το One Piece.... Aυτο το οποιο δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως στο καλο τα συγκρινετε μεταξυ τους???Ναι θα μου πειτε ειναι και τα τρια shounen αλλα δεν εννοω αυτο.... Το καθε ενα εχει την δικη του νοοτροπια και ιδεολογια... Σε καποια σημεια υπερεχει το ενα σε καποια το αλλο... Πχ μου αρεσει πολυ το concept του Op απο το λιγο που εχω δει αλλα το σχεδιο αν και δεν με χαλαει μου φαινεται καπως περιεργο.... Απο την αλλη μου αρεσει το humor του bleach και το σχεδιο του Naruto (oταν δεν εχει fillers Και δεν σχεδιαζει μια συγκεκριμενη αχρηστη ομαδα)... Να συγκρινεις το Bleach Με το Naruto εχει καποια βαση γιατι μοιαζουν αρκετα μεταξυ τους (αν και παλι εχουν αλλη νοοτροπια και πεφτει αλλου βαρυτητα στο καθενα) αλλα το Op μου φαινεται οτι ειναι αλλη φαση τελειως.... Απλα σας βλεπω να μιλατε με τοσο παθος και δεν καταλαβαινω γιατι αποκλειεται να υπαρχει ανθρωπος που να ειναι narutard bleachtard Και One piecetard ταυτοχρονως (και γιατι δεν μπηκε και αυτο ως επιλογη?)...

#293 AkiraSato

AkiraSato

Anime Amateur

• Members
  • 67 posts

Posted 20 June 2008 - 09:40

Το One Piece φυσικα αν και τα αλλα δυο ειναι επισης ωραια.Οταν ειχα δει μερικα επεισοδια στο alter δεν μου ειχε κανει πολυ εντυπωση αλλα οταν αρχισα να βλεπω το fansub δεν μπορουσα να σταματησω να το παρακολουθω.
Gyarikku Hou

#294 Lestat

Lestat

The vampirian

• Members
  • 31 posts

Posted 21 June 2008 - 12:54

Αν και narutard, καταλαβαίνω ότι το OP υπερεισχυει σε διαφορους τομεις απο το naruto...
Αλλα το bleach το συχαινομαι
Posted Image

#295 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 21 June 2008 - 16:21

αυτο ισχυει και αντιστροφα.
Posted Image

#296 j0hn"n"y

j0hn"n"y

...Mižυ Lυffý... =D

• Members
  • 31 posts

Posted 22 June 2008 - 11:45

Πλακα κανετε??? Onepiece χωρις καθολου σκεψη..!!!!:D:D
Το thrill και το χιουμορ του ΟΡ κανενα απ τα 2 δεν τ εχει!!!! [αν και δεν εχω δει καθολου bleach...:P:P]
Posted Image
Cause Santa knows.....

#297 kamehame-kyma

kamehame-kyma

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 30 June 2008 - 00:42

Αν και οταν ακομα παιζοταν στο Alter εβλεπα one piece δεν μοθ πολυαρεσε κυριως γιατι το ειχα δει αποσπασματικα . Το Bleach ηταν το πρωτο anime που ειδα συστηματικα η μαλλον να το θεσω πιο σωστα ... ειχα ελε'ι'νοκαει διοτι σε 3 μερες ειδα ολον τον πρωτο κυκλο
Spoiler:
. Μετα την απαγωγη της Orihime και την ολη φαση με το Huego Mundo εχω βαρεθει διοτι τελικα ειναι ολο τα ιδια και τα ιδια ...
Spoiler:

Λιγο μετα το Bleach
Spoiler:
ανακαλυψα το Naruto αλλα πλεον εχω βαρεθει
Spoiler:

Οποτε μεσα στην υστατη απελπησια θυμηθικα το παλιο καλο One Piece και οπως συνειδητοποιησα οι ιαπονικες φωνες στους χαρακτηρες ηταν πολυ καλυτερες απο τισ ελληνικες (οπως συμβαινει παντα αλλωστε:congrats:).
Βασικα αυτο που εδωσε την ψηφο στο One Piece ομως ειναι το γεγωνος οτι μεχρι στιγμης ολοι οι πρωταγωνιστες συμμετεχουν ενεργα
Spoiler:

Για αυτα λοιπον One Piece FTW :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
:oo::oo:Ο Φαρμακοτρυφτησ Ειναι Ο Yu Kanda:oo::oo:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Spoiler:

#298 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 01 July 2008 - 16:24

Ηello παιδακια πρωτο μου Post σε αυτο το thread!!! Γεια σου Zoro did you miss me :hehehe::hiding_something:???
[...]

Απλα σας βλεπω να μιλατε με τοσο παθος και δεν καταλαβαινω γιατι αποκλειεται να υπαρχει ανθρωπος που να ειναι narutard bleachtard Και One piecetard ταυτοχρονως (και γιατι δεν μπηκε και αυτο ως επιλογη?)...

A lot iri-chan!!;)

Παντως καποιος να βλεπει ισαξια και το naruto και το one piece δεν νομιζω να υπαρχει(δεν ξερω μετα για bleach)...και αν υπαρχει ειναι περιπτωση...

Παντα θα χει το 1 λιγο πιο πανω απο το αλλο....

[made to fight each other!!:hehehe:]

Αν και οταν ακομα παιζοταν στο Alter εβλεπα one piece δεν μοθ πολυαρεσε κυριως γιατι το ειχα δει αποσπασματικα .

[...]

Οποτε μεσα στην υστατη απελπησια θυμηθικα το παλιο καλο One Piece και οπως συνειδητοποιησα οι ιαπονικες φωνες στους χαρακτηρες ηταν πολυ καλυτερες απο τισ ελληνικες (οπως συμβαινει παντα αλλωστε:congrats:).
Βασικα αυτο που εδωσε την ψηφο στο One Piece ομως ειναι το γεγωνος οτι μεχρι στιγμης ολοι οι πρωταγωνιστες συμμετεχουν ενεργα

Spoiler:

Για αυτα λοιπον One Piece FTW :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Παραλιγο να σε χασουμε και σενα δλδ!!:hahaha:

Εκει βασικα ειναι που την πατανε πολλοι,εχουν δει τα επεισοδια στο alter ή τα αμερικανικα της 4kids ή ακομα χειροτερα ειδαν μια-δυο εικονες/σκηνες και τους φανηκε παιδικο το σχεδιο και νομιζουν ειδαν ολο το περιεχομενο της σειρας...

Ενω εδω φαινετε οτι ο ιαπωνας κανει την διαφορα!!!

Χαιρομαι που επεστρεψες στο σωστο μονοπατι!:orly:

Edited by Zoro, 15 July 2008 - 00:16.

#299 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 29 July 2008 - 23:27

τεσπα.. συμφωνω με την ιριστελλα πως μπορειτε και τα συγκρινετε τα 3 μεταξυ τους?

Ειναι τελειως διαφορετικα. Εγω ας πουμε ψηφησα Ναρουτο γιατι συγκριτικα με το bleach εχει πολυ καλυτερη πλοκη.. Εχει παρα πολλους καλοσχεδιασμενους χαρακτηρες και πολλες παραλληλες ιστοριες κατι που δεν εχει το Bleach το οποιο αφιερωνει πχ 50 επεισοδεια για τη διασωση της Ρουκια,αλλα τοσα για την Ινουε και τον Σαντο...και αλλα τοσα για τη διασωση της πολης τους! Ελα τωρα! Παραδεχομαι ομως οτι παροτι ειναι 287 τα επεισοδεια που εχουν βγει μεχρι τωρα του ναρουτο και τα εχω δει εχω γελασει πιο πολυ με τα 140 του bleach που εχω δει! και εχω ευχαριστηθει καλες μαχες στο Bleach. Και ενα κυριο ατου ειναι οτι εχουν σπαθια. Αυτο που μου την ψιλοσπαει ομως ειναι οτι το Bleach ειναι trendy.

Tωρα για το one piece..

Originally Posted by iloveL

αυτο ακριβως λεω κι εγω...αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε θα το δω... βλεπω οτι γινεται πολυς ντορος για το op οποτε μολις τελειωσει και το bleach θα ριξω μια ματια κι απο κει... Απλως και μονο βλεποντας το σχεδιο των χαρακτηρων το αποστρεφομαι. Τεσπα.

Kamehame-kyma η signature σου παιζει να τα σπαει αγρια!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#300 Kikki_Hyuuga

Kikki_Hyuuga

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 02 August 2008 - 22:04

Νaruto με χιλια!!!!