Ουφ,ποσα παιχτηκαν σε αυτο το thread απο χτες το βραδι??

Τα διαβασα κι εγω ολα με την σειρα μου,ποσα μπισκοτα μου αντιστοιχουν??

Λοιπον σε γενικες γραμμες δεν ειχα τπτ να πω...ο GK,η iri,η Orion,ο Kakashi και ο Ηeli ηδη προλαβαν και ειπαν πολλα απ αυτα που ηθελα να πω,παρ ολα αυτα,μερικα που ηθελα να σχολιασω...
Ναι δεν ειπα οτι δεν μπορει να χασουν.... Αλλα απο την στιγμη που ξερει καποιος οτι οτιδηποτε και να συμβει κανεις απ το πληρωμα του Going Merry δεν προκειται να πεθανει δεν ειναι σαν να σου λεει ευθυς εξ αρχης οτι στο τελος θα υπαρχει happy end? Aντιθετα στο Naruto κατι τετοιο δεν υπαρχει. Πολλοι απο τους πιο αγαπημενους χαρακτηρες πεθαινουν εκει που δεν το περιμενεις και αυτο το οποιο ειναι επισης πολυ ωραιο ειναι οτι αυτο συμβαινει με τροπο ο οποιος δενει πολυ αρμονικα και μελετημενα με την υπολοιπη ιστορια. Aυτο δημιουργει πολυ περισσοτερη αγωνια για το τελος το οποιο στην παρουσα φαση του manga αλλα και του anime καθε αλλο παρα happy φαινεται οτι θα ειναι.
Καθολου κι ομως!!
Δεν σημαινει τπτ αυτο μεχρι να δουμε το πραγματικο τελος....το one piece εχει αποδειξει οτι οι ιστοριες του και τα flashbacks του καθε αλλο παρα κλισε ειναι και μαλιστα εχουν και καποια κρυμμενα νοηματα πολλες φορες[απλα το ανεφερα δεν το συγκρινα με τις ιστοριες των αλλων 2] και ετσι μπορει καλλιστα να ειναι κολπο του mangaka για να δουμε πιο μεγαλες ανατροπες στην ιστορια....μην ξεχνας οτι θελουμε ακομη 8-10 χρονια για να τελειωσει η σειρα και ολα ειναι πιθανα...
Το Naruto απ οσο ξερω δεν θελει τοσο πολυ για να τελειωσει ακομη και επομενος λογικο ειναι να γινονται ολες οι ανατροπες πιο γρηγορα...στο one piece ενω που εχει ακομη πολυ να δειξει,δεν θα εκπλησσομουν αν προς το τελος δουμε τεραστιες ανατροπες οπως πιο πολλους θανατους ή ακομη και romance....
Ο Mangaka εχει αποδειξει οτι ξερει να χειριζεται την suspense,τα twists και να αναφερει κατι το οποιο θα ξαναεμφανιστει πολυυυ αργοτερα στην σειρα...
Επομενως εγω πιστευω οτι ναι μεν μπορει να δουμε happy ending[χωρις να ειναι με τπτ εγγυημενο αυτο...συζητιουνται πολλα για το αν ο Luffy θα πεθανει ακριβως οπως τον Gold Roger και αν θα τον παραδωσει ο Koby],αλλα κι ετσι να ναι,δεν θα ναι με τπτ αυτο που περιμενουμε....εγω περιμενω καποια τεραστια ανατροπη και εκλπηξη!!
Επομενως το unpsofable το κανει μεν καπως πιο προβλεψιμο γενικα αλλα απο την αλλη και καπως πιο απροβλεπτο αν αποφασισει ποτε ο mangaka να παρει αλλο στυλ...
Οσον αφορα τον sasuke. Oντως στην φαση που λες οχι μονο ειχε φαει πολυ ξυλο αλλα ειχε καταπονηθει τρομερα και απο το δαγκωμα του Orochimaru αλλα παρολαυτα και καποιος αλλος να ητανε πιστευω οτι θα ειχε επιβιωσει απο αυτα τα δυο πχ ο Naruto εχει γλιτωσει απο πολυ χειροτερα, η η hinata με το ξυλο που εφαγε απο τον Neji θα επρεπε να τα ειχε τιναξει. Αντιθετα ο οποιοδηποτε αλλος χαρακτηρας ετρωγε το πετσοκομμα το οποιο τρωει ο zoro σε καθε μαχη θα ειχε αποδημησει εις Κυριον εδω και πολυ καιρο.
Και παλι δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο....
Ο Sasuke ηταν εξαντλημενος απο τις ολες μαχες,πολεμισε και με τον Orochimaru,τον δαγκωσε,ελευθερωθηκε το Seal και ξοδεψε αλλη τοση ενεργεια για να το διατηρησει και μετα εκανε και τo preliminary 3rd exam....
Πραγματικα δεν πιστευω οτι αυτο θεωρειται και πολυ λιγοτερο απο ενα χαρακομα που εφαγε ο Zoro απο τον Mihawk ή και γενικως...{εξαιρεση μαχη με Mr.1XD}
Βεβαια αναφερομαι στην συγκεκριμενη περιπτωση και μονο γιατι δεν εχω δει πολλα αλλα επεισοδια,αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οχι οτι το One Piece εχει λιγοτερο unpsofable απο τα αλλα αλλα οτι ολα εχουν την δωση τους...
Απλως σε αυτο ειναι πιο ιδιατερη....εχω ξαναπει βεβαια οτι προτιμω το στυλ μαχης του Naruto,απλως αναφερω οτι και τον Οne Piece δεν ειναι οτι δεν βλεπετε....
Ναι περναει το μυνημα της φιλιας. Αλλα το ιδιο κανουν και τα υπολοιπα και το επιασα ως κοινο σημειο των τριων. Με βαση οσα εχω δει μεχρι τωρα δεν μπορω να πω οτι το περναει σε μεγαλυτερο η μικροτερο βαθμο. Μου αρεσει η οπτικη απο την οποια το εξεταζει αλλα δεν μπορω να την διαχωρισω απο αυτη των αλλων δυο shounen. Γιατι και το Naruto Και το Bleach δινουν επισης τον δικο τους ορισμο για την λεξη φιλος και με πολυ ωραιο τροπο........
Αν διαβασεις και αυτο εχεις 2 πακετα μπισκοτα απο εμενα
:hahaha:
Χμμμ δεν ξερω καλα για τα αλλα 2 αλλα το OP ειναι το μοναδικο ανιμε οπου η λεξη nakama πηρε τετοια σημασια ωστε να παραμεινει απαραλλαχτη η φραση και να δωθει ολοκληρη εξηγηση της λεξης...σε ολα τα αλλα ανιμε μεταφραστηκε σαν friend/comrade αλλα στο OP εξηγηθηκε οτι εχει τετοια σημασια που δεν μπορει να αποδωθει στα αγγλικα

Εγώ ακόμα απορώ γιατί σας ενοχλεί το unspofable...
Και πάλι μπορούν να χάσουν οι χαρακτήρες στο One Piece και ακόμα και αν δε πεθαίνουν, εμένα με κρατάει στην edge of my seat όταν τις τρώνε κάθε φορά.
Επίσης, ΚΑΙ στα 3 anime υπάρχει αυτό και εκεί δε σας ενοχλεί καθόλου. Σε κανένα απο τα 3 δεν έχει ψοφίσει πολύ κύριος χαρακτήρας.
Είδατε κανέναν Ichigo ή καμμία Sakura να τα τινάζει; Ποιά η διαφορά λοιπόν;
All Hail την πιο καμενη OnePiecetard του forum:respect:
Πραγματικα κατι ηξερα οταν σε εβαλα να δεις την σειρα...τωρα πια εχεις ξεπερασει κι εμενα σε καψιμο

Χαιρομαι πολυ που σ'αρεσε τοσο τελικα

Λέτε οτι χάνετε το σασπένς αμα ξέρετε οτι δε πρόκειται να πεθάνουν. Μα, το ίδιο δεν είναι με τις άλλες σειρές; Όταν μπεί κάποιος απο τα παιδιά της Konoha σε μάχη, δε θα ψοφήσει. Το ξέρετε... Ακόμα και αν δε ξέρουμε για το τέλος της σειράς. Και ούτε στο Bleach έχουνε δείξει καμμία τάση να ξεκάνουνε κάποιον κύριο χαρακτήρα.
Το unpsofable της κύριας ομάδας χαρακτήρων, υπάρχει και στα 3.
Χμμ στο Οne Piece δεν περιοριζεται μονο στην κυρια ομαδα αλλα σχεδον σε ολο το universe,ακομη και σε κακους και ουδετερους,με εξαιρεση μονο οσους ειναι σε flashbacks...
Δεν ειναι ανυποφορο αλλα ειναι απο τα λιγα που με ενοχλουν αρκετα στην σειρα...ειδικα μερικοι κακοι θα το προτιμουσα αν πεθαιναν τελικα αφου ουτος η αλλος δεν θα τους ξαναδουμε...
Απο εκεί και πέρα, ώς προς το θέμα φιλία, το Bleach και το One Piece με ευχαριστούν (αν και το One Piece εμβαθύνει περισσότερο και δε το έχει πάντα τόσο απλοϊκά όπως στο Bleach), αλλά στο Naruto με τσαντίζει το θέμα Sasuke πολύ.
Στο One Piece
Ναι στο OP οπως εχω ξαναπει,αν και δεν εχω δει τα αλλα 2 πολυ και ξερω οτι σε ολα υπαρχει μια αισθηση φιλιας,νομιζω εχει μια πιο ιδιατερη εμβαθυνση στο θεμα...
Αν και σιγουρα διαφερει τελειως ο τροπος που ο Luffy βρισκει νεους nakama απο τον τροπο που βρισκουμε φιλους στην πραγματικη ζωη[τους αναγκαζει να πανε μαζι του εκειXDXD],εχει ενα πολυ ενδιαφερον τροπο παρουσιασης διαφορων φιλιων...και το σημαντικοτερο απ ολα,να υπερασπιζεσαι παντα τους φιλους σου με καθε κοστος....
Αυτο το κανε εμφανεστατο ο Shanks απο το πρωτο πρωτο επεισοδιο κιωλας!!
Το διάβασα και μου έφυγε η φόρα... Προς το παρόν, δε μου έρχεται κάτι άλλο να γράψω. Θα πω οτι μου αρέσουνε και τα 3 με νικητή το One Piece. Δεύτερο, το Naruto μέχρι τα πρώτα fillers και μετά Bleach. Ελπίζω μετά απο τα fillers στο Shippuuden, να πάρει μπρος το anime γιατί βαρέθηκα να πηγαίνουν σα σαλιγκάρια τα επεισόδια...
Χεχε μεχρι τωρα οπως ειπα ειμαι πολυ κοντα στο να θεωρησω το naruto ισαξιο με το op,αλλ ααν στο τελος τα δω οπως τα λες εσυ θα αλλαξει αυτο...
Παντως χαιρομαι πολυ και παλι που παρ οτι την ειδες μονο προσφατα την σειρα και δεν την εχεις ολοκληρωσει αυτη ειχε τετοιο αντικτυπο σε σενα!!
Πραγματικα βρηκα το καταλληλο ατομο να μυησω στην πειρατικη ζωη