Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Bleach, naruto or one piece

• Please log in to reply
733 replies to this topic

Δημοσκόπηση: 3 Shounen giants (574 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

3 Shounen giants

1. Bleach (120 ψήφοι [20.91%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 20.91%

2. Naruto (153 ψήφοι [26.66%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 26.66%

3. One Piece (301 ψήφοι [52.44%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 52.44%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#256 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 18:02

Θα ανεβάσω λίγο τους τόνους (γκουχ...γκουχ ... πίνω νεράκι και ξεκινάω)

Το manga του Bleach μέχρι να βγάλει γένια δεν πρόκειται να φτάσει ούτε τα επίπεδα του DragonBall (όχι Z).Μετά την Soul Society δεν έχει να μας δώσει τίποτα άλλο πάρα cool εχθρούς και μάχες που γίνονται για να γίνονται.Ενώ το ιστορικό υπόβαθρο για τις μάχες στο Hueco Mundo είναι σχεδόν ανύπαρκτο και η αφορμή η ίδια ακριβώς ιδέα με το Soul Society.Συμφωνώ ότι οι fan πρέπει να το στηρίζουν αλλά μην λέμε και τρέλες.Εδώ στα τελευταία chapter έδωσε κάποια ψηγματα ιστορίας και κάποιοι fan αρχισαν να λένε ότι ο mangaka βάζει φιλλερ στο manga.

To anime του Bleach είναι ήδη καμένο χαρτί.Το να έχει τα μίσα επεισόδια filler δεν δείχνει αξιόλογο anime (και όχι δεν βγάζουμε τα φιλλερ γιατί είναι μέρος του anime και ιδιαίτερα Bleach που χρησιμοποιεί filler χαρακτήρες στο κανονικό στορυ).Μετά το τελευταίο filler αrc που δεν έχει και χρονική συνοχή με το story.Το ανιμε έχει μεγάλη επικυνδηνότητα για drop (απο μένα τουλάχιστον σίγουρα,θα περιμένω ως το καλοκαίρι να φτιάξει).

Κετεβάζω τους τόνους (και ξαναπίνω νερό γιατί κοράκιασα...)

Συμφωνώ να συγκρίνουμε τα manga των τριων σειρών (γιατι το anime του OP είναι κατα πολύ αρτιότερο από των άλλων δυο,και δεν αναλώνεται σε χαζομάρες και δεκάδες συνεχόμενα filler).
Αλλά και πάλι όπως ξαναείπα παρότι το Bleach ξεκίνησε για μένα πολύ καλά,έχει παραμείνει στο ίδιο βρεφικό επίπεδο.
Βεβαια γούστα είναι αυτά.Αν θέλει κάποιος μάχες χωρίς νόημα τo Bleach είναι ότι πρέπει.

ΥΓ: Κάποια στιγμή το Bleach το θεωρούσα κορυφαίο (καλά όχι και απ 'το OP, μην υπερβάλω), αλλά από καποια στιγμή και μετά κατάντησε βαρέτο.Αν ποτέ κάνω drop το anime σίγουρα θα έχω ήδη ξεκινήσει το manga.
ΥΓ2: Ο λόγος που τα λέω δεν είναι κάποια από τις κουβεντες εδώ μέσα, αλλά η φρικαλαιότητα που αντίκρισα τις 2 τελευταίες εβδομάδες στο Bleach anime.

Και και γω μαζι σου, ακριβως το ιδιο πιστευω. To bleach ειναι μονο για το ξυλο. Αμα το ειχαν σταματησει και στο soul society πιο ευχαριστημενος θα ειμουνα

#257 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 20:36

One piece xoris deyteri skepsi epidi exei apiro gelio poli ksilo Maresi otan anebenoun ta bounty tous.... to mono pou me xalai ine ta polla fillers
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#258 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 20:39

Του One Piece τα fillers ειναι εξησου καλα με την κανονικη ιστορια πιστευω.
Μην αναφερεις το τελευταιο με την οικογενεια των Bounty hunter ητανε ελεινο οντως:uhh:

#259 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 19:07

Αν και θα φάμε κράξιμο απο τους mod θα σου πω εν συντομία ένα μεγάλο λογικό κενό αλλα δεν θα το αναλύσω ( άλλωστε το έχω κάνει στο thread του Naruto) , αναφέρομαι φυσικά στο τι έκανε ο Naruto σε 2,5 χρόνια εκπαίδευσης και παρέμεινε ο ίδιος ακριβώς παπάροβιτς που ήταν και πρίν

[taken from OP tread]
Εδω δεν θα μας πουν τιποτα :Ρ

O Naruto δεν ειναι κ απο τους εξυπνους,αλλα σε αυτα τα χρονια εχει κανει μια προοδο. Κ αυτα ειναι στα βασικα που οπως ξεραμε απο την προηγουμενη σεζον δεν τα ηξερε.Αν δεν σε καλυπτει αυτο κ θες νεο τζουτσου,εδω ειχε πει ο Τζιραϊγια οτι εχει κ ενα "that jutsu" που δεν το ξερουμε. Κ ο Κισιμοτο εχει κ αλλα πραματα για τον Ναρουτο στη πορεια,βεβαια αυτα αφορουν περισσοτερο το μανγκα αλλα οκ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#260 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 19:09

''Αν και θα φάμε κράξιμο απο τους mod θα σου πω εν συντομία ένα μεγάλο λογικό κενό αλλα δεν θα το αναλύσω ( άλλωστε το έχω κάνει στο thread του Naruto) , αναφέρομαι φυσικά στο τι έκανε ο Naruto σε 2,5 χρόνια εκπαίδευσης και παρέμεινε ο ίδιος ακριβώς παπάροβιτς που ήταν και πρίν''

Δεν το νομιζω.Ουτε ειναι κενο και σαφως εχει αναπτυχθει ο χαρακτηρας.Περα απο τα κλασσικα αστεια που ειναι κλισε σε ολα τα shounen ο Ναρουτο απο τα πρωτα επεισοδια του Shippuuden εχει δειξει οτι εχει αλλαξει.Και μονο οτ οτι πηρε τα καμπανακια αυτο λεει κατι.ΜΑς εχει δειξει και το οοdama rasengan,δεν ειναι και λιγο θα λεγα.Και πιστευω πως στο μελλον θα μας δειξουν και αλλα πραγματα.Συγγνωμη αλλα εως τωρα στην ιστορια δεν υπαρχει κανενα κενο.

''
Συμφωνώ να συγκρίνουμε τα manga των τριων σειρών (γιατι το anime του OP είναι κατα πολύ αρτιότερο από των άλλων δυο,και δεν αναλώνεται σε χαζομάρες και δεκάδες συνεχόμενα filler)''

Και ομως το σωστο ειναι να συγκρινεις τα επεισοδια που ειναι του μανγκα ακριβως.Γιατι εκει αναπτυσοονται οι χαρακτηρες,γιατι εκει προχωραει η κανονικη ιστορια.Αλλα βεβαια αν ειναι τοσο ευκολο τα φιλλερς του OP να φτανουν την ποιοτητα του manga,τοτε τι να πω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sefiroth: 17 Μάιος 2008 - 19:15

Δημοσιευμένη  εικόνα

#261 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 19:20

Αλλα βεβαια αν ειναι τοσο ευκολο τα φιλλερς του OP να φτανουν την ποιοτητα του manga,τοτε τι να πω.

(για το OP)Δεν θα λεγα οτι φτανουν την ποιοτητα του manga(τουλαχιστον οχι στις καλες του στιγμες),αλλα μερικα απ αυτα(με κυριωτερο το G8 ) ειναι πολυ καλα nonetheless και θα μπορουσαν ανετα να περασουν σαν την κανονικη σειρα(και οχι σαν fillers) στις "ηρεμες" στιγμες της...

(και απ οσα εχω ακουσει,αυτο δεν συμβαινει στο Naruto)...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 17 Μάιος 2008 - 19:36

#262 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 19:32

NAi den συμβαινει στο Ναρουτο,παρα μονο τωρα που ειναι παραπανω απο καλα.Αλλα κατ'εμε δεν πρεπει καποιος να μετραει φιλλερς επεισοδια σε κανενα ανιμε,γιατι πολυ απλα τα βαζουν μονο και μονο για να προχωρησει το Manga.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#263 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 20:01

Και ομως το σωστο ειναι να συγκρινεις τα επεισοδια που ειναι του μανγκα ακριβως.Γιατι εκει αναπτυσοονται οι χαρακτηρες,γιατι εκει προχωραει η κανονικη ιστορια.Αλλα βεβαια αν ειναι τοσο ευκολο τα φιλλερς του OP να φτανουν την ποιοτητα του manga,τοτε τι να πω.

Δεν είπα να μην συγκρίνουμε τα επεισόδια του manga.Eίπα ότι εκτός των άλλων συμφωνώ να συγκρίνουμε τα manga μεταξύ τους. Αν συγκρίνεις Naruto με OP ως προς την μεταφορά τους θα σεις ότι είναι και των δύο αρκετά καλή (με μικροπαραπτώματα και στα δύο ως προς την διαφορά της σειράς που έγιναν κάποια πράγματα και κάποια κοψήματα αιματηρών σκηνών).Εκεί η διαφορά είναι μικρή.
Το θέμα είναι ότι το OP σαν anime μπορούν να το χορακτηρίσουν ώς παιδικό, ως ηλίθιο animation ή ότι άλλο αλλα δεν μπορούν να το χαρακτηρήσουν ώς κακή μεταφορά ή ως κακοσχεδιασμένο.
Όσοι λένε "ωραίο το OP αλλα έχει πολλά filler" το λένε άτυπα.Τα filler του όπως και όλη η δομή του anime είναι τέτοια ώστε δεν προλαβαίνεις να πέις "πέρασαν μήνες με filler και ακόμα τίποτα".Επίσης τα συνολικά του filler παιζει να είναι λιγότερα από του Naruto.

Και για να το πώ πιο ευθέως.Όταν λέτε σήμερα σε κάποιον δες Naruto ή Bleach τι του λέτε;Δες ότι επεισόδιο υπάρχει;Αμφιβάλω καθώς μόνο οι πολλοί πωρωμένοι (ή καμένοι) θα πουν δες και τα filler.Στο OP δεν υπάχει περίπτωση να το πούμε αυτό γιατί τα filler που τα περισσότερα-τα δεις δεν τα δεις δεν θα σε κάψουν(όπως του Naruto).Επίσης αν δεν τα δεις, το πολυ πολύ να έχεις να περάσεις καμια 10 επεισόδια και όχι 85 μαζεμένα.

Από τα παραπάνω κρίνω και λέω ότι σαν σύνολο κατά πολύ αρτιώτερο από τα άλλα και πως τα συνολικά επεισόδιά του αξίζουν.

Από την άλλοι όσοι είναι μόνο anime φαν του Naruto ελπίζω ότι ήταν τυχεροί και το έβλεπαν το τελευταίο 1,5 (όπως πχ εγώ) έτος. 2+ χρόνια αναμονής παρακολουθόντας σαχλαμάρες είναι το λιγότερο χαζό.Όσοι πάλι το έβλεπαν και χωρίς να ξεκινήσουν manga είναι απλά ήρωες.
Για το Bleach σχολίασα και νωρίτερα.Μπορεί, σε αντίθεση με το Naruto, τα μεγάλα filler του να έχουν ιστορική συνοχή αλλά τόσα που ήταν δεν τα ξανάβλεπα (όχι πως ξαναέβλεπα και όλα τα filler του OP, αλλά κάποια και αξίζουν και είναι μικρα, οπως το G8 που αναφέρθηκε)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#264 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 22:52

μου την δινει στο One Piece το σχεδιο, ορισμμενοι χαρακτηρες [bon clay(την κουναει αραγε την αχλαδια?), αυτος ο shichibukai που εχει κατι ροζ φτερα στηβ πλατη του, ο χοντρομπαλας priest απο Skypiea arc etc] To οτι γινεται οτι να'ναι, η υπαρξη της skypiea, και ο τροπος που πηγαν εκει (ελεος), το πως ανεβηκε το νησι (x2 ελεος) κτλπ, και γενικως εχει πολλα κενα και αλλες χαζομαρουλες, αλλα δεν παυει να ειναι το 2ο αγαπημενο μου ανιμε.

Επισης σκεφτειται οτι το Naruto ειναι (χωρις φιλλερ), πολυ πισω σε αριθμο επεισοδειων σε σχεση με ουαν πις. Επισης εκει που ειναι τωρα το μανγκα ειναι απλα μαματο και γινεται... Τωρα αν στο ναρουτο δεν το ειχαν παρακανει ετσι με τα φιλλερ...

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#265 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 23:05

μου την δινει στο One Piece το σχεδιο, ορισμμενοι χαρακτηρες [bon clay(την κουναει αραγε την αχλαδια?),

Μα εδω δεν ειναι αραγε,εδω ΕΙΝΑΙ την κουναγε κανονικα..αφου ειχα διαβασει απο ενα site οτι τα ιαπωνεζικα γραμματα στην πλατυ του σημαιναν "Gay Way"...και γενικα ολο αυτο που ελεγε οτι η αγαπημενη του λεγη ειναι "Ambiguous"....δεν καταλαβες τπτ??

Παντως συμφωνω οτι μερικοι κακοι ειναι οτι να ναι,υπερβολικα γελιοι για να παρω στα σοβαρα μια μαχη μαζι τους..παρ ολα αυτα δεν μπορω να αρνηθω οτι ειχε αρκετο γελιο σαν τυπος και φωνη...

αυτος ο shichibukai που εχει κατι ροζ φτερα στηβ πλατη του

Τον Doflamingo λες...γουστα...ναι ειναι λιγο παραξενος,αλλα μ'αρεσει το χαμογελο σιγουριας που εχει..ασε που φαινετε εχει την δυναμη να ελεγχει τους αλλους..cool!!:kill4u:

Επισης,ασε λιγο να τον δειξουν κανονικα πρωτα και μετα βλεπουμε...

ο χοντρομπαλας priest απο Skypiea arc etc

Αυτος μου την ειχε σπασει κι εμενα,ηταν σαν τον Bon Clay,αλλα χωρις τα αστεια του...βαρετος και ο ηχος που εκανε και η φωνη του..συμφωνω εδω...το ιδιο και ο Mr.4 και η Miss Merrychristmas..

To οτι γινεται οτι να'ναι, η υπαρξη της skypiea, και ο τροπος που πηγαν εκει (ελεος), το πως ανεβηκε το νησι (x2 ελεος) κτλπ,

Εδω παλι διαφωνω καθετα με ολα τα "ελεος" σου...θεωρω την ολη ιδεα με το Skypiea απο τις πιο λαμπρες του Oda...Παραγματικα πολυ καλη,με ωραια φαντασια ολα..δλδ η ολη ιστορια με τους πολιτισμους και τις διαμαχες που δημιουργηθηκαν δεν σ'αρεσε??

Και η ολη ιδεα με τα κυματα που τους ανεβαζαν επανω πολυ καλη πιστευω...

Επισης εκει που ειναι τωρα το μανγκα ειναι απλα μαματο και γινεται..

Τα ιδια και το One Piece,πιο καλο απο ετσι δεν γινετε,οταν φτασει και το ανιμε εκει,τπτ αλλο..θα ναι τελειο...

#266 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 17:47

Αρχιζουμε...

-Πεταει για τις θεωριες οπως των ελεμεντ στο ακυρο ,εχοντας περασει τοσα τσαπτερ και ενω ηδη ο σασουκε το χρησιμοποιουσε απο παλια...
-Δειχνει στον ναρουτο πως να χρησιμοποιει τους κλονους του κατι που τοσα χρονια θα επρεπε να το ειχε καταλαβει γιατι ειναι simple minded αλλα οχι διανοιτικα καθηστερημενος.
- Επαναληψημοτητα στο επακρο ειδικα με το ''save sasuke'' κομματι
-Κανενας ενδιαφερον καινουργιος χαρακτηρας και σκοτωνει τους κατα τα αλλα ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥΣ sennis λες και ειναι rookies...
-Ο ναρουτο την παλευαι για 3χρονια την ιδια ωρα που ο sasuke εχει φτασει να νικαει sennin kai akatsuki ολομοναχως
-και ο ιδιος εν τελει στην συνευξη στο jump παραδεχεται το οτι βαζει οτι γουσταρει, εχοντας μονο σιγουρο στο μυαλο του το τελος της σειρας :
American Shounen Jump Interview with Masashi Kishimoto//Kishi knows how it'll all end - Naruto Forums

δεν ξερω ποσα αλλα χρειαζεσαι...

Απο την αλλη το one piece ξεκινα πολυ ηρεμα και ειναι σιγουρα κατωτερο του naruto στην αρχη...απλα ο μασιμοτο αναπαυθηκε στις δαφνες του.

Ολο το παιχνιδι της μετεπειτα κυριαρχιας του one piece οπως και αρκετα ατομα συμφωνησαν παιζεται στα σφαλματα λογικης ''τα σεναριακα κενα των αλλων''.
Το μανγκα του ναρουτο 2 το διαβαζω πλεον μονο για την πλακα (το ανιμε δεν βλεπετε πλεον) ...

Αργησα,αλλα δεν ειχα χρονο να σου απαντησω (εχω ενα μανγκα να τελειωσω :drink:)

Ας απαντησω κ γω με τη σειρα μου:
-Και γω πιστευω οτι τα elements που τα εβαλε σε ακυρη στιγμη (του ηρθε η ιδεα αργοτερα μαλλον),ενω θα μπορουσε να το εξηγησει πιο πριν αλλα οκ. Οσο για το οτι ο Σασουκε μπορεσε απο την αρχη να το κανει: 1)δεν ειδαμε το training που εκανε ο Σασουκε 2) Αναφερει στο μανγκα οτι κ ο Σασουκε με δυσκολία μπορεσε κ εμαθε το τσιντορι κ να περασει το element. Οποτε στεκει που δεν ξεραμε για αυτο...
-Όσο για τους κλώνους δεν εχω να πω τιποτα. Μπορει να εχεις δικιο,αλλα εμενα δεν με παραξενευσε το γεγονος οτι ο Ναρουτο δεν το ειχε καταλαβει.
- Αυτος δεν ειναι ο σκοπος του Ναρουτο τωρα? Να βρει τον χαμενο φίλο του. Χοκαγκε δεν μπορει να γινει,οποτε παει για το αμέσως επομενο στοχο.(αν κ δεν ξερω πως αυτο to γεγονός γινεται Plot hole)
λογικα δεν θα συμπαθεις τον Σασουκε...
-Εμενα ο Pain, Suigetsu,και ο Juugo μαρεσαν αρκετα (Ασχετα αν δεν εχει ασχοληθεί με αυτούς πολυ ακομα)
Spoiler: manga spoiler

-Συγκρινεις τον Ναρουτο με τον Σασκε? Γιατι? Αφου ειναι πιο αδυναμος (προς το παρον) απο τον Σασκε.
Spoiler: manga spoiler

-Αυτη την συνέντευξη δεν την ειχα διαβασει,αλλα κ γω για το στορυ που κανω για το μανγκα μου δεν ξερω τα "ενδιάμεσα" αλλα ξερω ξεκαθαρα πως θα ειναι το τελος της ιστοριας (ασχετα που δεν ειμαι επαγγελματιας). Θελω να πιστευω πως οι περισσοτεροι ετσι δουλευουν,μιας κ ειναι αδυνατο να μην προσθετεις κατι που σου ερχεται τελευταια στιγμη αν ειναι καλη ιδεα. Και φυσικα βαζει οτι γουσταρει...αυτος δεν φτιαχνει το σεναριο? Και ειμαι σιγουρος οτι στο περιπου ξερει τι θα εγραφε για τη "μέση" της ιστοριας.
Spoiler:

Και ο τυπας που φτιαχνει το Wan Pisu ειχε ανακοινωσει οτι ειχε σχεδιασει το μανγκα να διαρκεσει τουλαχιστον 5 χρονια κ οτι ειχε το τελος ετοιμο απο την αρχη...

Δεν μπορω να σου πω κατι για το Wan Pisu απο τη στιγμη που εχω σταματησει να το βλεπω....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 19 Μάιος 2008 - 18:21
manga spoilers tagged

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#267 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 23:15

παντως γουστα ειναι αυτα νταξει.ΤΟ bleach ξερω πολλους που το εωρουν καλυτερο.Το θεμα ειναι τι σαρεσει.Μη χαλαμε τις καρδιες μας.
Koιταξτε και στα 2 ανιμε τα 3\7 ειναι φιλλερ.Απο τα 220 του ναρουτο τα 90 ειναι φιλλερ και απο τα bleach μεχρι το 108 τα 48 ειναι φιλλερ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zabimaru: 21 Μάιος 2008 - 08:01

#268 Guest-59131

Guest-59131

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 21:20

Δεν έχω δει το One Piece, αν και από όσα διάβασα μάλλον θα πρέπει να το δω ( :) ). Εγώ ψήφισα Bleach, γιατί έχω ρίξει τρελλά γέλια και γιατί σε γενικές γραμμές μου αρέσουν οι χαρακτήρες του.
Είμαι ο καλύτερος στο Pacman και θα το αποδείξω!

#269 Skyller

Skyller

One Piece Fan

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 18:19

ONE PIECE!!! αν και δεν έχω δει τίποτα από τα άλλα.. :oo:

αλλά πιστεύω πως αφού το one piece για μένα ξεπέρασε και το dragon ball!!! το οπίο μ αρέσει πολύ.... δεν υπάρχει άλλο που να μπορεί να το συναγωνιστεί!! ONE PIECE!!!

και τα μυαλά στα κάγγελα...:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

GEAR SECOND
....

#270 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 20:47

παρακολουθω και τα 3 ανιμε και ετσι μπορω να πω με σιγουρια οτι το ΟΡ ειναι πολυ καλυτερο(τουλαχιστον κατα την γνωμη μου).Και τα 3 ειναι καλα και μ'αρεσουν αλλα το ΟΡ ξεπερναει τα αλλα...
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler: