Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Bleach, naruto or one piece

• Please log in to reply
733 replies to this topic

Δημοσκόπηση: 3 Shounen giants (574 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

3 Shounen giants

1. Bleach (120 ψήφοι [20.91%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 20.91%

2. Naruto (153 ψήφοι [26.66%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 26.66%

3. One Piece (301 ψήφοι [52.44%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 52.44%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#226 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 13:50

Τελικα μονο εμενα μου αρεσε το Arabasta arc φαινετε...

Τεσπα,οπως ειπε και ο sgouver,πιο περα γινετε και καλυτερο..

Yup μονο εσενα.:wooi2:Αν δεν εχετε δει CP9 arc δεν μπορειτε να εχετε γνωμη για το op:drink:Best arc atm:congrats:

#227 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 18:49

Yup μονο εσενα.:wooi2:Αν δεν εχετε δει CP9 arc δεν μπορειτε να εχετε γνωμη για το op:drink:Best arc atm:congrats:

sorry για το off αλλα best arc ηταν το arc με τon Ritsie(αν γραφετε ετσι:nosey:...)
ohh yeah arabasta was a f@cked up arc,only the end was off the hook...

on:

Ναι αλλά κανένας θάνατος;
Και εντάξει στο background των περισσοτέρων χαρακτήρων του Naruto κάποιος έχει πεθάνει κλπ.
Συμφωνώ ότι το Shippuuden δεν είναι σαν την πρώτη σειρά και ότι θα μπορούσανε να το κάνουνε πολύ καλύτερο. Άλλωστε υλικό έχουνε, και θα μπορούσανε να το πηγαίνουνε πιο γρήγορα.
Τέλος πάντων, κι εγώ με τον Jiraiya είμαι...

γιατι πρεπει να πεθανει καποιος δεν μπορω να το καταλαβω αυτο...δλδ δεν σας αρεσει το anime επειδη δεν ψοφαει κανεις?σας ακουγεται λογικο?:stubborn:
Δημοσιευμένη  εικόνα
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#228 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 22:25

sorry για το off αλλα best arc ηταν το arc με τon Ritsie(αν γραφετε ετσι:nosey:...)
γιατι πρεπει να πεθανει καποιος δεν μπορω να το καταλαβω αυτο...δλδ δεν σας αρεσει το anime επειδη δεν ψοφαει κανεις?σας ακουγεται λογικο?:stubborn:

Who's Ritsie??Arlong??

Οσο για το 2ο,καλυτερα να σε προλαβω πριν κανας Jiraiya & ΣΙΑ απαντησει...

Να μην ψοφανε οι κεντρικοι ειναι ψιλολογικο μιας και ολα ετσι ειναι τα ανιμε/ταινιες...(και το Naruto/Bleach)..

Αυτο που κι εγω θα παραδεχτω χαλαει το One Piece ειναι:

-Δεν πεθαινει σχεδον κανενας κακος(με μικρες εξαιρεσεις)..ολοι οι μεγαλοι κακοι τραυματιζονται μονο και αρκετοι επιστρεφουν στις mini-περιπετειες στο manga...εγω θα προτιμουσα να ψοφανε...εδω δεν ειναι οπως στο DBZ οπου οι παλιοι εχθροι ειναι No Match για τον πρωταγονιστη πια(πχ Goku SSJ4-Freezer)..εδω οι παλιοι εχθροι ειναι σχεδον οσο δυσκολοι οσο η 1η φορα αν ξανασυναντηθουν..(o oda βεβαια ειπε οτι το προτιμαει ετσι για να βλεπουν οι κακοι τα ονειρα τους να καταστρεφονται και να μπαινουν φυλακη,αλλα εμενα δεν μου πολυαρεσει ετσι..το κανει πολυ παιδικο)

-Οι κεντρικοι χαρακτηρες,ενταξει να μην πεθαινουν,αλλα ο τροπος που γινετε ειναι πολυ ψευτικος,εγω θα προτιμουσα να μενουν ζωντανοι πιο πολυ με την "αξια" τους και λιγοτερο με την "δεν θελω να πεθανω και μενω ορθιος οτι κι αν γινει" λογικη...η παρουσιαση το χαλαει,εκει θελει λιγο δουλεια ο oda..ενταξει μια φορα,αλλα να γινετε καθε φορα καταναει κουραστικο..

Περα απ αυτα,excellent ιστορια και development για μενα..και τα flashback λενε πολυ...και οι μαχες,γελιο ολα...

The Best!

#229 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 23:41

Πωςςςς το Bleach έρχεται τελευταίο και καταϊδρωμένο; BANKAIIIIIIII

#230 kingdomhearts_maniac

kingdomhearts_maniac

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 17:57

συμφωνω με τον zoro, the bad guys must die.

3ερω οτι εχει ειπω8ει πολλες φορες αλλα
επισης φαινεται πολυ ψευτικο οταν στο τελος σωζονται ολοι δια μαγειας.
πιστευω οτι οσο και αν μας στενοχωρουσε 8α επρεπε να χανονται στη μαχη οσοι πια εχουν τραυματιστει σοβαρα.

δηλαδα σας φαινεται λογικο οτι
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

chuu~:lovulovu:

#231 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 20:16

One Piece και γω, κι ας έχω δει μόνο 43 επισόδια, ενώ Naruto έχω δει μέχρι να αρχίσουν τα fillers και από Shippuuden μέχρι το 52. Έχει μια ατμόσφαιρα που δεν έχουν τα άλλα 2. Καλά το Bleach για μένα είναι πολύ πίσω. Έχω δει μέχρι το 80 και αμφιβάλω αν θα το συνεχίσω ποτέ.

#232 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 21:38

One Piece for me too (Δεν το δείχνω βέβαια:P)

Πάνω κάτω συμφωνώ με τον Nightwalker από πάνω(με την διαφορά οτι τα έχω λιώσει τελείως με ότι κυκλοφορεί από επεισόδια).Το OP έχει αυτό το κάτι που θέλω.

Ως προς την ψοφολογιά των εχθρών συμφωνώ με Zoro. Το δεύτερο που αναφέρει ο Zoro δεν με πολυπειράζει (για το godmode των ηρώων) Άλλωστε πάνω-κάτω ισχυέι και στα άλλα δυο (για το Bleach ιδιαίτερα που το θυμάμαι).

Το Bleach πιστεύω ότι είναι βρέφος μπροστά στα άλλα δυο και το γενικότερο development του δεν μου κάνει αίσθηση.Καλές οι μάχες, αλλά αν δεν αλλάξει κάτι τα επόμενα χρόνια τότε...

Ως προς το Naruto μπορώ να πώ οτι είναι πολύ καλό αλλά (για μένα πάντα) λιγότερο καλό από το OP (καλά ως προς τα animeτους δεν το συζητώ). Το manga του δεν το διαβάζω (αν και κάθε βδομάδα είμαι όλο και πιο κοντά στο να το αρχίσω), αλλά γνωρίζοντας την γενικότερη του πλοκή το μόνο αγκάθι είναι ο Sasuke ( μην χτυπάτε απλά τον σιχαίνομαι).Επειδή:
Spoiler:
Δεν είναι αυτός ο λόγος που μου αρέσει το Naruto λιγότερο από το OP απλά για αυτό το λόγο έχει πέσει στα μάτια μου το plot του Naruto.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#233 Monkey D. Alex

Monkey D. Alex

Shichibukai

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 19:45

One Piece δίχως δεύτερη σκέψη..

#234 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 20:26

Who's Ritsie??Arlong??

Οσο για το 2ο,καλυτερα να σε προλαβω πριν κανας Jiraiya & ΣΙΑ απαντησει...

Να μην ψοφανε οι κεντρικοι ειναι ψιλολογικο μιας και ολα ετσι ειναι τα ανιμε/ταινιες...(και το Naruto/Bleach)..

Αυτο που κι εγω θα παραδεχτω χαλαει το One Piece ειναι:

-Δεν πεθαινει σχεδον κανενας κακος(με μικρες εξαιρεσεις)..ολοι οι μεγαλοι κακοι τραυματιζονται μονο και αρκετοι επιστρεφουν στις mini-περιπετειες στο manga...εγω θα προτιμουσα να ψοφανε...εδω δεν ειναι οπως στο DBZ οπου οι παλιοι εχθροι ειναι No Match για τον πρωταγονιστη πια(πχ Goku SSJ4-Freezer)..εδω οι παλιοι εχθροι ειναι σχεδον οσο δυσκολοι οσο η 1η φορα αν ξανασυναντηθουν..(o oda βεβαια ειπε οτι το προτιμαει ετσι για να βλεπουν οι κακοι τα ονειρα τους να καταστρεφονται και να μπαινουν φυλακη,αλλα εμενα δεν μου πολυαρεσει ετσι..το κανει πολυ παιδικο)

-Οι κεντρικοι χαρακτηρες,ενταξει να μην πεθαινουν,αλλα ο τροπος που γινετε ειναι πολυ ψευτικος,εγω θα προτιμουσα να μενουν ζωντανοι πιο πολυ με την "αξια" τους και λιγοτερο με την "δεν θελω να πεθανω και μενω ορθιος οτι κι αν γινει" λογικη...η παρουσιαση το χαλαει,εκει θελει λιγο δουλεια ο oda..ενταξει μια φορα,αλλα να γινετε καθε φορα καταναει κουραστικο..

Περα απ αυτα,excellent ιστορια και development για μενα..και τα flashback λενε πολυ...και οι μαχες,γελιο ολα...

The Best!

ναι ψηλε ο arlong :P...its been too long :nosey:...

εμμμμ ειναι anime φιλε λογικο ειναι ναναι ψευτικο lol...τι να σου πω εμενα ο μονος λογος που ακομα γουσταρω one piece ειναι οτι δεν πεθαινει κανεις...αμα πεθανει 1ας bad guy να'σαι σιγουρος οτι ο επομενος θα ειναι καποιος απο τους StrawHats φανταζεσαι one piece χωρις zoro? λεει? δεν λεει!
Δημοσιευμένη  εικόνα
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#235 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 21:26

συμφωνω με τον zoro, the bad guys must die.

3ερω οτι εχει ειπω8ει πολλες φορες αλλα
επισης φαινεται πολυ ψευτικο οταν στο τελος σωζονται ολοι δια μαγειας.
πιστευω οτι οσο και αν μας στενοχωρουσε 8α επρεπε να χανονται στη μαχη οσοι πια εχουν τραυματιστει σοβαρα.

δηλαδα σας φαινεται λογικο οτι

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#236 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 22:51

κοιταξτε το bleach einai πιο καλο απο το ναρουτο οτι κι αν πειτε .Πρωτο βεβαια το one piece.

#237 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 22:54

Spoiler:

Spoiler:

#238 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 23:53

κοιταξτε το bleach einai πιο καλο απο το ναρουτο οτι κι αν πειτε .Πρωτο βεβαια το one piece.

kατα τη γνωμη μου σαν μανκγα το ναρυτο ειναι καλητερο
σαν ανιμε απο την αρχη μεχρι ως εδω που εχουν φτασει τωρα
το μπλιτσ μαρεσε πιο πολυ ακομα και το μεγαλο φιλερ αρκ του το βρηκα πολυ καλο.

σαν μανγκα ομως Naruto RulEzZz:congrats:
ασε που παλι κατα τη γνωμη μου σαν μαιν καρακτερς ο Ναρυτο ειναι πιο βαθυς με παρελθον κ ονειρο για το μελον αντιθετα με τον ιτσιγκο

Δημοσιευμένη  εικόνα

#239 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 09:29

one piece-o
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#240 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 22:15

Απλα δες στα 60 επεισοδεια ναρουτο τι ειδες και τι στο Bleach.Apla δε το ψειριστηκανε καλα το ανιμε ειδικα τωρα ειναι παρα πολυ αργο.ΚΑι τα δυο ειναι τελεια αλλα αντικειμενικα ειναι το bleach.An kai το ναρουτο με πωρωνει περισσοτερο