Seraphimon ειναι πολυ καλο το naruto 1 Επ. 1-153 (-15 επισοδεια filler), αλλα ...αυτο ηταν!
Το shipunden ειναι μια κοινως ομολογουμενος ''μπουρδα'' ασχετα αν το manga ειναι καλυτερο, το anime ειναι μια βλακεια.
Χμμ... Εγω στο Σιπουντεν περα απο τα ενοχλητικα σε μερικα σημεια φλας μπακ και μερικες σκηνες παυσης,δεν με ενοχλησε τιποτα αλλο. Τα επεισοδια που ηθελα (κ επρεπε) να ηταν καλα,ηταν χωρις αμφιβολια αυτο που περιμενα εγω (κ αλλοι φας φανταζομαι). Παω στοιχημα αμα αυτα τα επεισοδια τα βλεπαμε μαζεμενα κ οχι ενα-ενα (κ μερικες κανενα) επεισοδιο τη βδομαδα δεν θα μας φαινοταν τοσο τραγικο,γιατι κ στο προηγουμενο ειχε αρκετα φλας μπακ.
Δηλαδη αν συνγκρινουμε Ναρουτο 1 - 153 με One piece (1-439!!!)
το γεγονος δλδ οτι το Naruto anime ξεκινησε 3 χρονια (2002) μετα το One Piece anime(1999) δε μας απασχολει?
'nough said...
btw συγκρινεις τα ΟΡ τσαπτερς τωρα ή τα επεισοδια? γιατι τα επεισοδια ειναι γυρω στα 340+...
Soundtrack:Εδω θα πω ναρουτο, αν και το OP εχει πολυ καλο
Animation: Το πρωτο Ναρουτο ειχε απιθανο εξ αρχης - Το one piece εχει φτασει και αυτο πλεον σε τρομερα επιπεδα αν και στην αρχη δεν ηταν τοσο καλο.
Δεν θυμαμαι αρκετα απο ΟΡ γιατι το εχω σταματησει,αλλα δεν μου εχει μεινει κανενα μουσικο κομματι περα απο μερικα openings. Όσο για το ανιμεϊσιον,δεν ειχα με κανενα απο τα 2 προβλημα
Μαχες:Οι μαχες του Ναρουτο ειχαν τρομερο σχεδιασμο και περιπλοκοτητα (τακτικη) - Στο one piece ειναι ποιο ωμες και λιγοτερες αλλα αν κρινουμε απο την μαχη (luccy -luffy) το Ναρυτο εδω εφαγε πλεον χωμα...
Συγκρινεις δλδ τις ΤΟΣΕΣ καλες μαχες που εχει το Ναρουτο με μια,
ΜΟΝΟ ΜΙΑ του ΟΡ? αν ειναι σε ενα σονεν οι καλες μαχες να ειναι 1 στα 439 επεισοδια,σορρυ,αλλα δεν θα παρω

Ασε που στο ΟΡ δεν εχουν κ ουσιαστικο αποτελεσμα. Παλευαν κ στο τελος δεν πληγωνεται κανεις? Ουτε κ ο τελευταιος κομπαρσος,κανεις πολιτης αν θυμαμαι καλα δεν εχει πεθανει...(οχι οτι αυτο κανει καλυτερο το Ναρουτο,απλα ειναι ενα "-" για το ΟΡ)
Συναισθημα και γελιο :Αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι το One piece δεν εχει ρομαντζα, σε αυτον τον τομεα απλα δεν συγκρινονται...το ναρουτο ειναι να συναισθηματικα ρηχο anime κατι που γινεται ολοφανερο και στην συνεχεια αφου αναλωνεται στα ιδια και στα ιδια...και για γελιο στο Οp μονο ο ussop φτανει .
Εμενα ο Ουσοπ δεν μαρεσε καθολου σαν χαρακτηρας,τον εβρησκα κρυο κ αξιολυπητο. Πιο πλακα ειχε ο Λουφις παρα αυτος... Όσο για συναισθημα,στο ΟΡ αν θυμαμαι καλα,η μονη ιστορια που μαρεσε κ ηταν κ συγκινητικη καπως ηταν της Ναμι στην αρχη με τον αλλον τον καρχαρια κλπ. Στο Ναρουτο ειχε περισσοτερα κατ'εμε. Η μοναξια του Ναρουτο,του Γκααρα,θανατος του χοκαγκε κλπ.Το επεισοδιο που η Σακουρα καθετε κ τρωει τις χρονιας της στο Chuunin Exam κ μπαινει στη μεση η Ινο κ οι αλλοι.. Μην ξεχναμε κ το επεισοδιο 109 οπου η Σακουρα προσπαθει να σταματησει τον Σασουκε απο το να φυγει,εμενα μου φανηκε οτι ειχε συναισθημα...
(Ειδικα το μουσικο κομματι "Sadness & Sorrow" ήταν ολα τα λεφτα κ τεριαζει γαντι σε καθε συναισθηματικα φορτισμενη σκηνη)
ΣΕΝΑΡΙΟ: και εδω ερχεται το μεγαλο χασμα ...εχουμε δει το hunterxhunter to basilisk και ενα σωρο αλλα, το ναρουτο απλα τα συνεθεσαι με εναν πολυ ομορφο τροπο... τιποτα παραπανω...
Τωρα το ΟP ...εχει την μεγαλυτερη φαντασια που εχω δει ποτε μου σε anime (απλα).
Αμα θελω να δω σεναριο με φαντασια βλεπω κ ταινιες τις Disney (αν κ εχει χαλασει κ αυτη) που μεχρι κ εκει πεθαινουν χαρακτηρες

ή τους πειρατες της καραϊβικης που εχει κ δραση κ γελιο...