Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach, naruto or one piece

• Please log in to reply
733 replies to this topic

Poll: 3 Shounen giants (574 member(s) have cast votes)

3 Shounen giants

1. Bleach (120 votes [20.91%])

Percentage of vote: 20.91%

2. Naruto (153 votes [26.66%])

Percentage of vote: 26.66%

3. One Piece (301 votes [52.44%])

Percentage of vote: 52.44%

Vote Guests cannot vote

#196 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 02 April 2008 - 22:53

Sorry που επιμενω(ειναι που μου χουν μεινει οι σκηνες απο φιλία κ flashbacks του One Piece και απλα θα θελα να ξερω αν κυκλοφορει κατι παρομοιο)αλλα τα θεωρεις εξισου καλα,κατωτερα ή καλυτερα απο το One Piece?

Στο One piece οι κυριοι χαρακτηρες ειναι πολλοι (αναφερομαι στο πληρωμα) εκει μαθαινουμε για τον παρελθον του καθενος, τωρα στο ναρουτο μαθαινουμε πιο πολυ για το παρελθον του Sasuke (:cry5:), ενα μεγαλο μερος του παρελθοντος του Ναρουτο ειναι ακομα στο σκοταδι (τωρα αρχιζουν και ερχονται πολλα στο φως στο μανγκα) και για την Σακουρα απολυτως τπτ. Το παρ. του Κακασι το μαθαινουμε στο Μανγκα, και λεει και για διαφορους αλλους χαρακτηρες (πιστεψε με ειναι πολλοι)

οσο για την φιλια, ολο το ανιμ περιστρεφεται γυρω απο την φιλια

Posted ImagePosted Image

#197 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 02 April 2008 - 23:32

να ρωτησω και γω κατι , στο ναρουτο η μουσικη στα flashbacks ειναι το ιδιο ποιοτικη με του one piece? :deadga6:

#198 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 02 April 2008 - 23:51

Ok, τελικά τα fillers, μου κάνανε permanent damage. Αφού αμέσως κατάλαβα ότι αυτό

Τεσπα,στο σημερινο επεισοδιο πχ ειχε να κανει με εναν τυπο που μπορουσε να δημιουργει κεραυνους και ειχε νευριασει με ενα αλλο "παλικαρι" γιατι κατι επαθε ενας (μικρος) φιλος του...αλλα εμφανιστικε μια κοπελα και αρχισε να τον πολεμαει(τον τυπο με τους κεραυνους) με αλυσιδες...αφου τον εδεσε με τις αλυσιδες αυτος καλεσε τους κεραυνος και τις εσπασε...

ήταν από το Raiga arc, αλλά ακόμα δεν κατάλαβα από που είναι αυτό :blurah5:

Επισης περισυ ειχα δει κατι επεισοδια οπου οι Naruto & Co. ηταν σε ενα δασος και υπηρχε μια γυναικα-φιδι που θυμαμαι τους ειχε ακινιτοποιησει σε μια σκηνη αλλα ο Naruto(μου φαινετε)απελευθερωθηκε λαβωνοντας τον εαυτο του...μετα αν θυμαμαι καλα ηρθε ο Gaara,αρα υποθετω οτι αυτο δεν ειναι filler ε?

Ας μου πει κάποιος πριν πάθω και Alzheimer και δεν μου μένει και στην μνήμη :sigh2:

thank you all Fingolfin,Loke kai Hatake!

Αν καταλαβα καλα δλδ:

-τα fillers ξεκινισαν στο επεισοδιο 136

-συνεχιστηκαν μεχρι το επεισοδιο 220(αν ειναι οντως ετσι,omg ποσα fillers,this is madness!)

-δεδομενου οτι δειχνουν ενα επεισοδιο την ημερα για 5 μερες,65 επεισοδια θα τελειωσουν σε 3 μηνες και μια βδομαδα περιπου εδω(omg,παλι καλα που το βλεπω μονο που και που και οχι fanατικα γιατι θα αυτοκτονουσα:despair:)

-μετα απο το 220 θα πρεπε να ξεκινισει το shippuden

Διορθωστε με αν καταλαβα λαθος...

μετα που αλλου ειχε fillers?αυτα του shippuden ειναι παλι χαλια(τα fillers)?

παντως τρομερη οδυσσεια παθατε κι εσεις οι narutofans(κοινως narutards:D)...αυτα του one piece μοιαζουν αριστουργηματα μπροστα σ'αυτα...

Και αν και είναι λεπτομέρια, αν θες να μην χάσεις τίποτα, δες το πρώτο filler arc (136+) επειδή στο τέλος του δείχνει κάτι σημαντικό που έγινε στο manga και το τελευταίο filler arc (->220) επειδή το μισό του τελευταίου επεισοδίου είναι επίσης από το manga.

Όσο για την οδύσσεια, νομίζω το χαρακτήρισες πολύ καλά... Και πλέον η γνώμη μου για τα fillers συνεχίζει να είναι αυτή που χα πει παλιότερα σε έναν τύπο που με ρωτούσε αν άξιζε να δει τα fillers. ΟΧΙ
phmava.php

#199 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 03 April 2008 - 00:05

Thx κι εσενα phm,αλλα συμφωνα με το "OXI" comment σου,συζητουσε το αλλο παλικαρι για τα επεισοδια 153 μεχρι 195...δλδ το 1ο filler αρκ ειναι μεχρι το 153?

επισης αντι για το τελος του 220 αξιζει δλδ να το δω απο το 195 μεχρι το 220?

Τελος,εκτος απο αυτα τα fillers δεν ειχε αλλα πιο πριν το Naruto?(καλα,ολα μαζεμενα σας ηρθαν?)

Τα σπανε οι λεξεις που χρησιμοποιησες στο "OXI" comment σου...γενικα ειμαι τυπως που του αρεσει να βλεπει κατι πριν το κρινει αρα υποθετω οτι θα εριχνα μια ματια στα fillers...αν κ πιστευω οτι δεν θα μ'αρεζαν(ηδη το διαπιστωσα απο την TV) μπορει να αντεξω να τα δω μεχρι τελους μονο κ μονο για να χω μια αποψη..αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω,αυτα ειναι λογια της στιγμης...:hehe:

(ο μαζοχισμος εχει κι ενα οριο!)

Απαντα λιγο στις 3 ερωτησεις μου,plz...

#200 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 03 April 2008 - 00:15

Thx κι εσενα phm,αλλα συμφωνα με το "OXI" comment σου,συζητουσε το αλλο παλικαρι για τα επεισοδια 153 μεχρι 195...δλδ το 1ο filler αρκ ειναι μεχρι το 153?

Βασικά όχι, απλά είχε δει είδη μέχρι εκεί και αναρωτιόνταν αν αξίζει να συνεχίσει, από όσο θυμάμαι. Το πρώτο filler arc ήταν από 136 μέχρι 141.

επισης αντι για το τελος του 220 αξιζει δλδ να το δω απο το 195 μεχρι το 220?

Κοίτα να δεις, τα σημεία που είναι στο manga είναι το τέλος του 141 και από την μέση περίπου και μετά του 220. Το πρώτο (αυτό που είναι 136-141) προσωπικά μου άρεσε, οπότε άμα θες δως του μια δοκιμή. Το τελευταίο, δεν ήταν και τόσο καλό. Οπότε αν δεν σε πειράζει, να δεις κάποιο επεισόδιο που θα αρχίζει με κάποια πράγματα ξεκάρφωτα και δεν θα καταλαβαίνεις τι γίνεται, τότε δες κατευθείαν το 220.

Τελος,εκτος απο αυτα τα fillers δεν ειχε αλλα πιο πριν το Naruto?(καλα,ολα μαζεμενα σας ηρθαν?)

Ναι έχει. Για την ακρίβεια, σποραδικά έχει κάποια "arcs" που είναι κυρίως filler που κρατάν 1 επεισόδιο (που ουσιαστικά δεν θα το καταλάβανες εύκολα αν δεν στο λέγαν ότι είναι filler), με το καλύτερο από αυτά το θρυλικό επεισόδιο 101 που θεωρείτε το ποιο καλό/αστείο Naruto filler που υπάρχει (και βασίζεται εν μέρη σε ένα special chapter του manga). Επίσης υπάρχει και ένα μεγαλύτερο arc, από το 102-106. Αυτά όμως σε σύγκριση με τα επεισόδια που τα περιτριγιρίζουν δεν ενοχλούν, γιατί είναι σχετικά λίγα. Το πρόβλημα ήταν με τα 85 συνεχόμενα fillers που παίζονται μετά το 135. Όποιος είχε πει και κάποιος σε ένα άλλο forum, είναι σαν να μασάς την ίδια μαστίχα για 24 ώρες :hahaha:

Ελπίζω να σε κάλυψα :wooi2:
phmava.php

#201 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 03 April 2008 - 00:18

Φιλε Zoro θα σου δωσω μια συμβουλή γιατί νομίζω ότι σε εχω ψυχολογήσει καλά όσον αφορά τα γουστα σου. Δες το Naruto απο την αρχή και αν έχεις χρόνο δες και τα fillers ( έστω και στο fast forward οπου βαριέσαι)

Οι απορίες σου

1. Αν και εγω λατρεύω το ΟΡ , θα σου πω ότι όσον αφορά τη συναισθηματική φόρτιση (φιλία, μίσος, οργη κ.τ.λ.) το Naruto είναι σαφώς ανώτερο.

2. Οι μάχες που γίνονται σε υψηλό επίπεδο είναι καταπληκτικές ( αναφέρομαι στις σοβαρές μάχες όχι κατι ανουσιες που είναι gtp)

3. To Shippuden είναι πολύ καλό και σε άποψη σκηνοθεσίας γ.... πολλά anime. Aν όμως δεν δείς το πρώτο Naruto δεν θα το ευχαριστηθείς αφου η ιστορία θα σου φαίνεται χωρίς βάθος.

Δες και θα με θυμηθείς,!
Posted Image

#202 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 03 April 2008 - 00:34

Και για να σου λυσω ΚΑΘΕ απορια το Ναρουτο δεν συγκρινεται με το One Piece,για τον απλουστατο λογο. Το Ναρουτο ειναι καλυτερο :stubborn: Καλο θα ειναι να δεις την σειρα αντι να κανεις τοσες ερωτησεις,μιας κ ολα τα ερωτηματα σου μπορουν να απαντηθουν καθως παρακολουθεις την σειρα.

ΥΓ: Μη με φατε οι ΟΡ φανς,αποψη μου ειναι...

ΥΓ2: Loke + ρεπ απο μενα :riiight: χοχοχο

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#203 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 03 April 2008 - 00:39

Domo Donald και phm,χαρη στις συμβουλες σας αισθανομαι 99% ολοκληρωμενος για τα οσα ηθελα να ξερω περι Naruto:)

Το κερασακι στην τουρτα μου λειπει μονο:

Γιατι τα fillers μετα το 135 κρατησαν τοσο πολυ?Δεν ειχαν υλικο?

Γιατι αν ειναι ετσι εκαναν βλακεια που δεν το διεκοψαν(αφου δεν ειχαν κ καλες ιδεες δλδ) ή που γενικα δεν το προεβλεψαν νωριτερα οτι θα ξεμεναν και εβαζαν κανα filler εδω κι εκει(οπως στο one piece)...

Και κατι ακομα,που μου ρθε τωρα,εχω δικιο στην σκεψη οτι τα filler του Οne Piece θεωρουνται αριστουργηματα μπροστα σ'αυτα του Naruto(τουλαχιστον σ'αυτα μετα το 135)?ή ειναι πολυ μικρη η διαφορα?(και επειδη διαφερει η ποιοτητα των filler στο one piece,θεωρηστε το προσωπικα χειροτερο σας...για μενα ηταν το ice hunter πχ,το τελευταιο)...

Αν απαντησετε σ'αυτες τις 2 ερωτησεις,τελειωσα για σημερα,χορτασα:blush2:

Thnx για ολα:riiight:

#204 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 03 April 2008 - 00:51

Το πρόβλημα με τα fillers δεν είναι ότι είναι όλα τραγικά ( εμένα αρκετά μου άρεσαν) αλλα στο ότι δεν εξελίσουν την πλοκή με αποτελεσμα να βαριέσαι πολλες φορές. Δεν ξερω ακριβή αριθμό filler γιατι έχω επιλέξει να μην διαβάζω κανένα manga.

Y.Γ. : Και το One Piece είχε κατι fillers που μου ερχοταν να φαω ενα devil fruit και να παω να φουνταρω στην All Blue
Posted Image

#205 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 03 April 2008 - 01:14

Και για να σου λυσω ΚΑΘΕ απορια το Ναρουτο δεν συγκρινεται με το One Piece,για τον απλουστατο λογο. Το Ναρουτο ειναι καλυτερο :stubborn:

Έτσι πες τα.Συμφωνώ 100%.Προσωπικά θεωρώ το One Piece από τα πιο βαρετά shounen που έχω δει(από την άποψη ότι δεν με έχει πωρώσει καθόλου.Θα το ανάλυα κι άλλο αλλά τα έχω πει πολλές φορές και βαριέμαι να τα ξαναπώ.Όποιος θέλει τα λέμε από κοντά:hehe:)Ειδικά τις μάχες του τις θεωρώ εντελώς μάπα(όχι όλες αλλά τις περισσότερες).Αντίθετα το Naruto το λάτρεψα από το 1 επεισόδιο και ειδικά τώρα στο manga πιστεύω ότι έχει ανέβει σε άλλο επίπεδο.Και τις μάχες του τις θεωρώ πάρα πολύ καλές.Δε νομίζω να υπάρχει κάποια που να έχω βαρεθεί.Και επίσης τα flashback είναι αρκετά συναισθηματικά.Με λίγα λόγια best shounen ever:head:

Εγώ σου προτείνω να το δεις και δε θα χάσεις.Σίγουρα θα σου αρέσει.Απλά μη δεις τα filler(εγώ δε τα βλέπω ούτε στο Naruto ούτε στο Bleach ούτε στο One Piece)

Posted Image

#206 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 03 April 2008 - 01:28

Jiraiya κατι μονο αν μπορεις απαντα και κλεινουμε εδω την συζητηση(δεν προκειται να σε ξαναρωτησω κατι αλλο περι one piece vs. naruto)..το ποσταρω εδω κιωλας καθαρα για να το δουν κι αλλοι...(βασικα καιρο ειχα περιεργεια να στο ρωτησω)

Μεταξυ Πειρατων και Ninja μεσα σου τι προτημας?Ποιες ιστοριες σ'αρεσουν περισσοτερο?(ασχετα απο naruto-one piece)

Το ρωταω για να δω και αν παιζει ενα εστω και μικρο ρολο στην επιλογη σου..(ή να δω αν ειναι ασχετο,σε περιπτωση που πεις πειρατες,και εννοεις μονο την περιπτωση του naruto ως ανωτερου)

(απλα απο περιεργεια)

Εγω(γενικα μιλοντας,οχι σχετικαν με Naruto-One Piece) Πειρατες φυσικα...οπου εχει καλη ιστορια με πειρατες πεταγομαι να την δω(ειχα ψιλοκολλησει με το pirates of the caribbean παλια..γενικα μ'αρεσει το ελευθερο στυλ ζωης που παρουσιαζουν,με τα ταξιδια και μαχες στα πλοια...το one piece το φερνει και σε αλλο επιπεδο για μενα)

Τεσπα,για να μην το διαλυσουμε σε ΟΤ,δεν θα κανουμε συζητηση,μονο σε αυτο απαντα...εννοειτε οτι σεβομαι την επιλογη σου,για αυτο κ δεν θα απαντησω μετα(αν κ φανταζομαι την απαντηση):D

#207 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 03 April 2008 - 01:55

Και για να σου λυσω ΚΑΘΕ απορια το Ναρουτο δεν συγκρινεται με το One Piece,για τον απλουστατο λογο. Το Ναρουτο ειναι καλυτερο :stubborn: Καλο θα ειναι να δεις την σειρα αντι να κανεις τοσες ερωτησεις,μιας κ ολα τα ερωτηματα σου μπορουν να απαντηθουν καθως παρακολουθεις την σειρα.

ΥΓ: Μη με φατε οι ΟΡ φανς,αποψη μου ειναι...

ΥΓ2: Loke + ρεπ απο μενα :riiight: χοχοχο

Tι να κανω τωρα τα διαβασα...:nosey:

Δεν μπορω να μην απαντησω ...:emptyonexg1:

Seraphimon ειναι πολυ καλο το naruto 1 Επ. 1-153 (-15 επισοδεια filler), αλλα ...αυτο ηταν!
Το shipunden ειναι μια κοινως ομολογουμενος ''μπουρδα'' ασχετα αν το manga ειναι καλυτερο, το anime ειναι μια βλακεια.

Δηλαδη αν συνγκρινουμε Ναρουτο 1 - 153 με One piece (1-439!!!):

Soundtrack:
Εδω θα πω ναρουτο, αν και το OP εχει πολυ καλο
Animation: Το πρωτο Ναρουτο ειχε απιθανο εξ αρχης - Το one piece εχει φτασει και αυτο πλεον σε τρομερα επιπεδα αν και στην αρχη δεν ηταν τοσο καλο.
Μαχες:Οι μαχες του Ναρουτο ειχαν τρομερο σχεδιασμο και περιπλοκοτητα (τακτικη) - Στο one piece ειναι ποιο ωμες και λιγοτερες αλλα αν κρινουμε απο την μαχη (luccy -luffy) το Ναρυτο εδω εφαγε πλεον χωμα...
Συναισθημα και γελιο :Αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι το One piece δεν εχει ρομαντζα, σε αυτον τον τομεα απλα δεν συγκρινονται...το ναρουτο ειναι να συναισθηματικα ρηχο anime κατι που γινεται ολοφανερο και στην συνεχεια αφου αναλωνεται στα ιδια και στα ιδια...και για γελιο στο Οp μονο ο ussop φτανει .
ΣΕΝΑΡΙΟ: και εδω ερχεται το μεγαλο χασμα ...εχουμε δει το hunterxhunter to basilisk και ενα σωρο αλλα, το ναρουτο απλα τα συνεθεσαι με εναν πολυ ομορφο τροπο... τιποτα παραπανω...
Τωρα το ΟP ...εχει την μεγαλυτερη φαντασια που εχω δει ποτε μου σε anime (απλα).

Αλλα οτι δεν συγκρινονται ειναι πλεον εμφανες ...διοτι το ενα ειχε 153 αξιολογα επεισοδια και τελος ενω το αλλο χωρις filler εχει καμια 350+ και προχωρα ακαθεκτο .
Το ναρουτο ηταν πολλα υποσχομενο αλλα δυστηχως μας προδωσε και με την ασυνεπια του anime αλλα και με το manga που κανει κυκλους...

Αυτα...τα ειπα (βραδυατικα) και ησυχασα !!!

#208 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 03 April 2008 - 02:03

Δηλαδη αν συνγκρινουμε Ναρουτο 1 - 153 με One piece (1-439!!!)

[.....]

διοτι το ενα εχει 153 αξιολογα επεισοδια και τελος ενω το αλλο χωρις filler εχει καμια 350+ και προχωρα ακαθεκτο .

το γεγονος δλδ οτι το Naruto anime ξεκινησε 3 χρονια (2002) μετα το One Piece anime(1999) δε μας απασχολει?:hahaha:

#209 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 03 April 2008 - 02:22

Παρα πολυ σωστη παρατηρηση.

Το ΝΑρουτο ρηχα συναισθηματικο; No way.Για να μην πουμε για την υποθεση που απο πολλους θεωρειται εξαιρετικη για το ειδος.Τουλαχιστον εδω πεθαινουν και χαρακτηρες.

Το Shippuden αν εξαιρεσουμε 2-3 επεισοδια,δεν ειναι καθολου ασχημο.Σιγουρα δεν πιανει την ποιοτητα του 1ου κυκλου (σε μερικα σημεια την πιανει) αλλα δεν το λες και μπουρδα...

Για τις μαχες δεν χρειαζεται καν να μιλησω,υποδειγματικες.ΚΑι τι σχεση εχει η φαντασια με το σεναριο;Οσον αφορα το γελιο,εδω ναι θα πω οτι το One piece ειναι καλυτερο.Ελα ομως που το Νρουτο δεν ειχε ως στοχο το γελιο αυτο καθεαυτο,το οποιο φαινεται απο το πρωτο Αρκ κιολας.

υ.γ.Τα γεγονοτα που εχουν γινει στα επεισοδια 1-135, ας μας πει καποιος σε αναλογια στα 440 επεισοδια του ΟP πόσα εχουν γινει σε βαθμο σημασιας.
Posted Image

#210 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 03 April 2008 - 02:42

Seraphimon ειναι πολυ καλο το naruto 1 Επ. 1-153 (-15 επισοδεια filler), αλλα ...αυτο ηταν!
Το shipunden ειναι μια κοινως ομολογουμενος ''μπουρδα'' ασχετα αν το manga ειναι καλυτερο, το anime ειναι μια βλακεια.

Χμμ... Εγω στο Σιπουντεν περα απο τα ενοχλητικα σε μερικα σημεια φλας μπακ και μερικες σκηνες παυσης,δεν με ενοχλησε τιποτα αλλο. Τα επεισοδια που ηθελα (κ επρεπε) να ηταν καλα,ηταν χωρις αμφιβολια αυτο που περιμενα εγω (κ αλλοι φας φανταζομαι). Παω στοιχημα αμα αυτα τα επεισοδια τα βλεπαμε μαζεμενα κ οχι ενα-ενα (κ μερικες κανενα) επεισοδιο τη βδομαδα δεν θα μας φαινοταν τοσο τραγικο,γιατι κ στο προηγουμενο ειχε αρκετα φλας μπακ.

Δηλαδη αν συνγκρινουμε Ναρουτο 1 - 153 με One piece (1-439!!!)

το γεγονος δλδ οτι το Naruto anime ξεκινησε 3 χρονια (2002) μετα το One Piece anime(1999) δε μας απασχολει?:hahaha:

'nough said...
btw συγκρινεις τα ΟΡ τσαπτερς τωρα ή τα επεισοδια? γιατι τα επεισοδια ειναι γυρω στα 340+...

Soundtrack:Εδω θα πω ναρουτο, αν και το OP εχει πολυ καλο
Animation: Το πρωτο Ναρουτο ειχε απιθανο εξ αρχης - Το one piece εχει φτασει και αυτο πλεον σε τρομερα επιπεδα αν και στην αρχη δεν ηταν τοσο καλο.

Δεν θυμαμαι αρκετα απο ΟΡ γιατι το εχω σταματησει,αλλα δεν μου εχει μεινει κανενα μουσικο κομματι περα απο μερικα openings. Όσο για το ανιμεϊσιον,δεν ειχα με κανενα απο τα 2 προβλημα

Μαχες:Οι μαχες του Ναρουτο ειχαν τρομερο σχεδιασμο και περιπλοκοτητα (τακτικη) - Στο one piece ειναι ποιο ωμες και λιγοτερες αλλα αν κρινουμε απο την μαχη (luccy -luffy) το Ναρυτο εδω εφαγε πλεον χωμα...

Συγκρινεις δλδ τις ΤΟΣΕΣ καλες μαχες που εχει το Ναρουτο με μια,ΜΟΝΟ ΜΙΑ του ΟΡ? αν ειναι σε ενα σονεν οι καλες μαχες να ειναι 1 στα 439 επεισοδια,σορρυ,αλλα δεν θα παρω:drink: Ασε που στο ΟΡ δεν εχουν κ ουσιαστικο αποτελεσμα. Παλευαν κ στο τελος δεν πληγωνεται κανεις? Ουτε κ ο τελευταιος κομπαρσος,κανεις πολιτης αν θυμαμαι καλα δεν εχει πεθανει...(οχι οτι αυτο κανει καλυτερο το Ναρουτο,απλα ειναι ενα "-" για το ΟΡ)

Συναισθημα και γελιο :Αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι το One piece δεν εχει ρομαντζα, σε αυτον τον τομεα απλα δεν συγκρινονται...το ναρουτο ειναι να συναισθηματικα ρηχο anime κατι που γινεται ολοφανερο και στην συνεχεια αφου αναλωνεται στα ιδια και στα ιδια...και για γελιο στο Οp μονο ο ussop φτανει .

Εμενα ο Ουσοπ δεν μαρεσε καθολου σαν χαρακτηρας,τον εβρησκα κρυο κ αξιολυπητο. Πιο πλακα ειχε ο Λουφις παρα αυτος... Όσο για συναισθημα,στο ΟΡ αν θυμαμαι καλα,η μονη ιστορια που μαρεσε κ ηταν κ συγκινητικη καπως ηταν της Ναμι στην αρχη με τον αλλον τον καρχαρια κλπ. Στο Ναρουτο ειχε περισσοτερα κατ'εμε. Η μοναξια του Ναρουτο,του Γκααρα,θανατος του χοκαγκε κλπ.Το επεισοδιο που η Σακουρα καθετε κ τρωει τις χρονιας της στο Chuunin Exam κ μπαινει στη μεση η Ινο κ οι αλλοι.. Μην ξεχναμε κ το επεισοδιο 109 οπου η Σακουρα προσπαθει να σταματησει τον Σασουκε απο το να φυγει,εμενα μου φανηκε οτι ειχε συναισθημα...
(Ειδικα το μουσικο κομματι "Sadness & Sorrow" ήταν ολα τα λεφτα κ τεριαζει γαντι σε καθε συναισθηματικα φορτισμενη σκηνη)

ΣΕΝΑΡΙΟ: και εδω ερχεται το μεγαλο χασμα ...εχουμε δει το hunterxhunter to basilisk και ενα σωρο αλλα, το ναρουτο απλα τα συνεθεσαι με εναν πολυ ομορφο τροπο... τιποτα παραπανω...
Τωρα το ΟP ...εχει την μεγαλυτερη φαντασια που εχω δει ποτε μου σε anime (απλα).

Αμα θελω να δω σεναριο με φαντασια βλεπω κ ταινιες τις Disney (αν κ εχει χαλασει κ αυτη) που μεχρι κ εκει πεθαινουν χαρακτηρες :wis: ή τους πειρατες της καραϊβικης που εχει κ δραση κ γελιο...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ