Τελικα μονο εμενα μου αρεσε το Arabasta arc φαινετε...
Τεσπα,οπως ειπε και ο sgouver,πιο περα γινετε και καλυτερο..
Yup μονο εσενα.

Posted 09 April 2008 - 13:50
Τελικα μονο εμενα μου αρεσε το Arabasta arc φαινετε...
Τεσπα,οπως ειπε και ο sgouver,πιο περα γινετε και καλυτερο..
Posted 15 April 2008 - 18:49
Yup μονο εσενα.
Αν δεν εχετε δει CP9 arc δεν μπορειτε να εχετε γνωμη για το op:drink:Best arc atm:congrats:
Ναι αλλά κανένας θάνατος;
Και εντάξει στο background των περισσοτέρων χαρακτήρων του Naruto κάποιος έχει πεθάνει κλπ.
Συμφωνώ ότι το Shippuuden δεν είναι σαν την πρώτη σειρά και ότι θα μπορούσανε να το κάνουνε πολύ καλύτερο. Άλλωστε υλικό έχουνε, και θα μπορούσανε να το πηγαίνουνε πιο γρήγορα.
Τέλος πάντων, κι εγώ με τον Jiraiya είμαι...
Posted 26 April 2008 - 22:25
sorry για το off αλλα best arc ηταν το arc με τon Ritsie(αν γραφετε ετσι
...)
γιατι πρεπει να πεθανει καποιος δεν μπορω να το καταλαβω αυτο...δλδ δεν σας αρεσει το anime επειδη δεν ψοφαει κανεις?σας ακουγεται λογικο?
Posted 26 April 2008 - 23:41
Posted 29 April 2008 - 17:57
Posted 29 April 2008 - 20:16
Posted 29 April 2008 - 21:38
Posted 30 April 2008 - 19:45
Posted 07 May 2008 - 20:26
Who's Ritsie??Arlong??
Οσο για το 2ο,καλυτερα να σε προλαβω πριν κανας Jiraiya & ΣΙΑ απαντησει...
Να μην ψοφανε οι κεντρικοι ειναι ψιλολογικο μιας και ολα ετσι ειναι τα ανιμε/ταινιες...(και το Naruto/Bleach)..
Αυτο που κι εγω θα παραδεχτω χαλαει το One Piece ειναι:
-Δεν πεθαινει σχεδον κανενας κακος(με μικρες εξαιρεσεις)..ολοι οι μεγαλοι κακοι τραυματιζονται μονο και αρκετοι επιστρεφουν στις mini-περιπετειες στο manga...εγω θα προτιμουσα να ψοφανε...εδω δεν ειναι οπως στο DBZ οπου οι παλιοι εχθροι ειναι No Match για τον πρωταγονιστη πια(πχ Goku SSJ4-Freezer)..εδω οι παλιοι εχθροι ειναι σχεδον οσο δυσκολοι οσο η 1η φορα αν ξανασυναντηθουν..(o oda βεβαια ειπε οτι το προτιμαει ετσι για να βλεπουν οι κακοι τα ονειρα τους να καταστρεφονται και να μπαινουν φυλακη,αλλα εμενα δεν μου πολυαρεσει ετσι..το κανει πολυ παιδικο)
-Οι κεντρικοι χαρακτηρες,ενταξει να μην πεθαινουν,αλλα ο τροπος που γινετε ειναι πολυ ψευτικος,εγω θα προτιμουσα να μενουν ζωντανοι πιο πολυ με την "αξια" τους και λιγοτερο με την "δεν θελω να πεθανω και μενω ορθιος οτι κι αν γινει" λογικη...η παρουσιαση το χαλαει,εκει θελει λιγο δουλεια ο oda..ενταξει μια φορα,αλλα να γινετε καθε φορα καταναει κουραστικο..
Περα απ αυτα,excellent ιστορια και development για μενα..και τα flashback λενε πολυ...και οι μαχες,γελιο ολα...
The Best!
Posted 07 May 2008 - 21:26
συμφωνω με τον zoro, the bad guys must die.
3ερω οτι εχει ειπω8ει πολλες φορες αλλα
επισης φαινεται πολυ ψευτικο οταν στο τελος σωζονται ολοι δια μαγειας.
πιστευω οτι οσο και αν μας στενοχωρουσε 8α επρεπε να χανονται στη μαχη οσοι πια εχουν τραυματιστει σοβαρα.
δηλαδα σας φαινεται λογικο οτιSpoiler:
Posted 07 May 2008 - 22:51
Posted 07 May 2008 - 22:54
Spoiler:
Posted 07 May 2008 - 23:53
κοιταξτε το bleach einai πιο καλο απο το ναρουτο οτι κι αν πειτε .Πρωτο βεβαια το one piece.
Posted 08 May 2008 - 09:29
Posted 09 May 2008 - 22:15