Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach, naruto or one piece


  • Please log in to reply
733 replies to this topic

Poll: 3 Shounen giants (574 member(s) have cast votes)

3 Shounen giants

  1. Bleach (120 votes [20.91%])

    Percentage of vote: 20.91%

  2. Naruto (153 votes [26.66%])

    Percentage of vote: 26.66%

  3. One Piece (301 votes [52.44%])

    Percentage of vote: 52.44%

Vote Guests cannot vote

#721 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

    Manga Fan

  • Members
  • 369 posts

Posted 11 June 2012 - 05:04

χαχα, ποσο χαιρομαι που αναστηθηκε τουτο το θρεντ.

Η ψηφος μου λιγα χρονια αργοτερα παραμενει στο One piece btw.
carry on...

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,


Alexander Pope


#722 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 June 2012 - 09:23

κάθονται και γράφουνε κατεβατά ολόκληρα η άλλοι, αμπελοσοφίες κτλ που εν τελει δεν πρόκειται να τα διαβάσει και κανεις


Speak for yourself, honey ^^

Το forum υπάρχει για να γίνονται συζητήσεις και αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι. Ούτε οι reaction pics ούτε τα posts της μίας σειράς. Όποιος δεν ενδιαφέρεται να τα διαβάσει ή να συμμετέχει δικό του θέμα αλλά ας μην προκαταλαμβάνουμε τις εντυπώσεις... :P

xbJ3b2w.jpeg


#723 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

    Anime Master

  • Members
  • 1,740 posts

Posted 11 June 2012 - 19:13

Δεν εχω δει πολυ One Piece αρα διαλεγω Naruto.Και μετα Bleach.Ενταξει λεει παντως και το One Piece ;)

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om


#724 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 November 2012 - 13:06

Επιτέλους έφθασα και εγώ up-to-date και στις τρεις σειρές. Τώρα μπορώ να πω, πως σε σχέση με τα άλλα δύο, το Bleach υπερέχει αρκετά. Νομίζω πως έχει μακράν το καλύτερο artwork και πιο ενδιαφέρουσα πλοκή. But that's just me.


Queen Mono Anappleplease of England.

xbJ3b2w.jpeg


#725 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 25 November 2012 - 13:39

Κανένα από τα τρία δεν μπορώ να πω πως μ'αρέσει. Αν ήταν να επιλέξω πάντως, θα επέλεγα το bleach.
Up-to-date δεν είμαι σε κανένα και δεν νομίζω να φτάσω ποτέ.
Περισσότερο από αυτά τα 3 πάντως, έχω δει naruto.Μετά, ίσως και να ερχόταν το naruto. Οι λόγοι; Το bleach αν και είναι κλασσικό shounen με τις κλισεδιές του, βλέπεται πιο ευχάριστα από όλα. Το cast του είναι πιο συμπαθητικό σαν σύνολο από τα υπόλοιπα 2 και τουλάχιστον, από όσο έχω δει, έχει λιγότερα flashbacks από το naruto.

Το one piece του βάζω τελευταίο και αν μπορούσα θα το έβαζα ακόμα πιο κάτω. Χαζή υπόθεση, άσχημο art, εκνευριστικοί χαρακτήρες. Για εμένα, είναι το πιο μισητό μου shounen (όχι πιο κακό, πιο μισητό). Δεν συμπάθησα τίποτα από όλο το anime, παρ΄όλο που παραδέχομαι πως δεν αξίζει το μίσος μου, τι να πω.

#726 Fenrir

Fenrir

    非対応 怪物-君

  • Members
  • 172 posts
  • LocationNibelheim

Posted 25 November 2012 - 13:53

Για μένα, κάτι σαν αυτό τα λέει όλα. -> http://xemxi.files.wordpress.com/2011/01/funny.png

Το Naruto είναι καλό αν το διαβάζεις, αλλά το ανιμε δεν έχει τόσο καλό artwork, ειναι τίγκα στα ανούσια φίλλερ που δείχνουν τα ίδια και τα ίδια
Spoiler:
. Έχει ωραίους χαρακτήρες και διαφορετικούς μεταξύ τους, αν και αυτό το πράγμα με τους Uchiha έχει καταντήσει γραφικό.

Το Bleach έχει το καλύτερο σχέδιο, ξεκίνησε πολύ καλά και μέχρι τα 50-60 πρώτα επεισόδια γινόταν χαμός.. από εκεί και μετά δεν ξερω τι πήγε στραβά ή γιατί ο Kubo ξέμεινε από ιδέες και άρχισε να αναλώνεται στα ίδια και τα ίδια. Δεν έβαλε ποτέ "δυνατά" νέα στοιχεία στη σειρά και έτσι όποτε εμφανιζόταν κάτι διαφορετικό έπεφτε στην αφάνεια στην επόμενη αρκ.
Επίσης, πολλοί χαρακτήρες μοιάζουν μεταξύ τους και όσο εξελίσσεται ο Φράουλας, οι άλλοι μένουν στατικοί (και ας ειναι ήδη Σινιγκάμι κάτι αιώνες). Τα popularity polls είχαν ως αποτέλεσμα να βλέπουμε το bankai του Toshiro από την αρχή ενώ άλλοι χαρακτήρες ακόμα δεν έχουν δείξει τπτ -που άν έδειχναν οι μισές μάχες θα είχαν τελειώσει πολύ πιο θεαματικά και εύκολα για τους καλούς.. Τέλος πάντων, τελειώνει κ αυτό, οπότε...

Για το OP τι να πω, είναι τέτοιο το στόρυ του που μπορεί να τελειώσει σε 10 ή 15 χρόνια από τώρα αν θέλει ο Oda, γιατί έχει υλικό. Το σχέδιο έχει βελτιωθεί από το μεσαίωνα των πρώτων επεισοδίων, οι χαρακτήρες μεταξύ τους διαφέρουν, οι νέοι που εμφανίζονται σπάνια μοιάζουν με τους παλιότερους. Η μόνη σειρά που ξέρω με πολύ χιούμορ αλλά και σοβαρές καταστάσεις και σκηνές, είναι το Γκίνταμα..

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Posted Image


#727 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 25 November 2012 - 14:48

Παρότι μου αρέσει το Bleach, δεν θα μπορούσα να πω πως έχει ιδιαίτερη πλοκή. Δηλαδή, ότι πλοκή είχε το Bleach την εξάντλησε στο Soul Society arc. Είμαι στο Fake Karakura arc atm και το μόνο που κρατάει την πλοκή είναι η παρουσία του παιχταρά Aizen. Επίσης το πρωταγωνιστικό cast του Bleach μου φαίνεται στην καλύτερη αδιάφορο. Ο Ichigo είναι ο κλασσικός generic shonen πρωταγωνιστής που θα κάνει power up από το πουθενά για να τους προστατέψει όλους, για τoυς Chad και Ishida τόσο screen time έχουν και δεν έχει πει σχεδόν τίποτα, ο Renji είναι το κλασσικό παιδί της φάπας με φιλότιμο, η Rukia είναι εντάξει παιδί και ο πιο συμπαθητικός από τους πρωταγωνιστές και η Orihime είναι μια γλάστρα με βυζιά και ενσωματωμένη την instaheal λειτουργία που μακάρι να υπέμενε έναν αργό και βασανιστικό θάνατο ώστε να μην ξανακούσω πότε ξανά το

Youtube Video


Απλώς μετά το Soul Society arc είχα πολύ υψηλές προσδοκίες για την σειρά. Παραδείγματος χάριν, ακούγοντας Espada και βλέποντας πόσο δυσκολεύονταν στην αρχή οι δικοί μας εναντίον των απλών Arrancar έλεγα "πωωωωωωωω άντε να δούμε τους Espada να πορωθούμε και άλλο" και αφού άρχισαν να εμφανίζονται η πόρωση μετατράπηκε σε "εμμμ, ναι εντάξει αυτοί είναι οι Espada;".

Χώρια που, ξαναγυρνώντας στην πλοκή, έχει και κάποια ανεξήγητα κενά η σειρά με ποιο οθφαλμοφανές το ότι από κάποιο σημείο και μετά όλοι αρχίζουν να πετάνε.



Το One Piece τώρα, έχει απείρως πιο περίπλοκη και εγκεφαλική πλοκή αλλά αυτό έρχεται συνήθως με το κόστος των καμιά φορά βασανιστικά αργών arc. Επειδή ο Oda θέλει να κάνει πιο προσεκτική δουλειά, τα arc του κάποιες φορές κουράζουν (κάτι που δεν συμβαίνει τόσο στο Bleach) αλλά είναι στο τέλος, όταν ολοκληρώνεται το εκάστοτε saga που παραδεχόμαστε όλοι οι OPtards τον Oda γιατί πραγματικά δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη.

Το σκίτσο του One Piece μου αρέσει καλύτερα από αυτό του Bleach, ίσως γιατί ο Oda δεν βαριέται να σκεφτεί backgrounds (και να βάλει τους βοηθούς του να τα σχεδιάσουν) και σε αυτόν τον τομέα το One Piece θυμίζει περισσότερο δυτικό κόμιξ παρά shonen manga. Πάντα έχουμε μια σταθερή εικόνα του πως είναι οι περιβάλλοντες χώροι, τους οποίους πολλές φορές οι χαρακτήρες εκμεταλλεύονται. Όσο για το αισθητικό κομμάτι, μου αρέσει το ότι να 'ναι στυλ της σειράς και μου αρέσει που δυνατός χαρακτήρας =/= απαραίτητα χαρακτήρας με σοβαρή/badass εμφάνιση.



Naruto δεν έχω δει μόνο και μόνο γιατί θέλω να συνεχίζω να πιστεύω ότι "Akatsuki" είναι το όνομα ομάδας γιαπωνέζων παρκουράδων που κάνουν σούσι ντελίβερι στην πόρτα σας με στυλ εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, έξι μέρες την εβδομάδα, Δευτέρα κλειστά.



Παρ'όλα αυτά δεν θα ψηφίσω στο poll γιατί θεωρώ ότι η μόνη ομοιότητα που έχουν τα δύο μεταξύ τους (One Piece και Bleach) είναι ότι και τα δύο είναι shonen manga. Έχουν άλλα focus points, άλλον τρόπο αφήγησης και παρουσίασης των γεγονότων, άλλη αισθητική, οπότε πιστεύω ότι δεν έχει νόημα να επιλέξω πιο μου αρέσει περισσότερο, ούτε πιο θεωρώ καλύτερο. Για άλλους λόγους βλέπω το ένα και για άλλους το άλλο. Ναι, σε αυτά που περιμένα από την κάθε σειρά το One Piece με έχει απογοητεύσει λιγότερο από το Bleach αλλά και πάλι δεν θα είχε νόημα να βάλω ψήφο στο One Piece γιατί αυτά που θέλω να δω στο Bleach (ανεξαρτήτως με το αν θα απογοητευτώ ή όχι όταν τα δω) δεν υπάρχουν καθόλου στο One Piece.

Edited by Osama Bin Laden, 25 November 2012 - 15:24.


#728 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

    Anime Master

  • Members
  • 1,740 posts

Posted 25 November 2012 - 15:07

Οχι αλλο κουροσακι κουν οχι αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! :P
Παρολα αυτα το Bleach ειναι γαμματο και απορω που εχει τις λιγοτερες ψηφους.
Το One Piece μαλλον αξια ειναι πρωτο, γιατι εχει πολυ υλικο οπως ειπαν και απο πανω.Παρολα αυτα δεν επικεντρωνεται πολυ στις μαχες και αυτο ειναι το μονο που δεν μαρεσει.Επισεις τα πρωτα 200-250 επεισοδεια του ειναι λιγο βαρετα.Παντως αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο ανιμε, γιατι οπως και να το κανουμε εχει καποιες πολυ epic arcs.
Naruto τωρα που το εχω τελειωσει εδω και πολυ καιρο και μπορω πλεον να σκεφτω καθαρα ειναι μαλλον το χειροτερο απο τα τρια Sounen.
Για μενα, παροτι οι περισσοτεροι θα διαφωνησουν με αυτο, το καλυτερο απο αυτα τα τρια shounen ειναι το Bleach.Θα τελειωσω το One Piece (μετα απο υπερανθρωπες προσπαθειες να δω τα πρωτα 200 επεισοδεια,τωρα ειμαι γυρω στο 350 αλλα εχω δει τις πιο πολλες μαχες απο τις επομενες arcs) και βλεπουμε ποιο θα μαρεσει περισσοτερο τοτε.

Edited by Itachi Akatsuki, 25 November 2012 - 15:08.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om


#729 zoro77

zoro77

    Anime Master

  • Members
  • 1,600 posts

Posted 25 November 2012 - 16:01

εχοντας δει οne piece και naruto, ψηφιζω το πρωτο. Ενας λογος ειναι αυτος που χει χιλιοειπωθει η φοβερη πλοκη αλλα και ο απιστευτα μεγαλος κοσμος που εκτιλισσεται η ιστορια. Αλλος λογος σε σχεση με το naruto ειναι η προοικονομια χαρακτηρων. Δεν ξερω αν το εκφραζω σωστα απλα αυτο που εχω νιωσει στο naruto ειναι οτι τους γαματους του χαρακτηρες του εχει δειξει πολυ γρηγορα, με αποτελεσμα στην αρχη να πορωνομαι ασχημα αλλα μετα να ρχεται ο κορεσμος. Ακομη και ο τελικος κακος τωρα δεν με γεμιζει αρκετα. Αντιθετα στο OP τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα. Υπαρχουν παρα πολυ χαρακτηρες που ανυπομονω να τους δω χωρις καν να τους εχω δει σε ουσιαστικη δραση. Ισως αυτη να ναι η μαγκια στο OP oτι ο oda εχει καταφερει το ψητο να το κραταει για το τελος και να βρισκει καλα chapters με ακυρους χαρακτηρες ενω το naruto να δειχνει κατευθειαν το ψητο με αποτελεσμα τωρα να μην μου λεει πολλα. Επισης οι δυναμεις στο naruto μου φαινονται λιγες και εχουν υπερκαταναλωθει αφου oλη η σειρα κυριως στηριζεται στην δυναμη των uchiha και των senju καθως επισης και στα Jinchuurikis αντιθετα με το OP που εχει παρα πολυ καλα DevilFruits και παρα πολλα, και αρκετα απο αυτα δεν τα χουμε δει. Ειναι και αυτο το μυστηριο στο OP που σε κραταει συνηθως σε αγωνια στα + του. Eπισης περα απο τα DFs στο OP υπαρχουν τουμπανα χαρακτηρες που δεν στηριζονται καθολου σε αυτα, αφου εχουμε και το haki που επισης δεν εχουμε μαθει τα παντα γι αυτο.

Οσο για το bleach δεν το εχω αγγιξει πλην των πρωτων δυο επεισοδιων. Δεν μ αρεσε η ιδεα του Soul Society και το αφησα. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ναι καλο, απλα δεν ειναι του γουστου μου.

Edited by zoro77, 25 November 2012 - 16:05.

2po6sfa_jpg.gif


#730 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 July 2013 - 11:29

τα One Piece, Bleach, Naruto δεν μπορεις να τα πεις overrated γιατι κατι επρεπε να βλεπει ο κοσμος για να καλυφθει το κενο.

ποσο μαλλον στην Ελλαδα που πλεον δεν φημιζεται για την τηλεοπτικοδισκοποικιλια της στα anime. ειναι σα να λεμε τις Λαμψη και Καλημερα Ζωη overrated. Aτοπο απο μονο του. Και δυστηχως δεν ειχαμε προβολη ωριμων shonen oπως Hokuto no Ken .

Αυτο απο μονο του αφησε ενα δυσαναπληρωτο κενο για ενα μερος των τηλεθεατων που δεν τους αρεσε το Dragon Ball.

 

σειρες oπως Dragon Ball και Rurouni Kenshin κρατησαν αρκετα, με το OVA της δευτερης να ειναι το κυκνειο ασμα και να ειναι νουμερο 1 στις κριτικες και προτιμησεις για χρονια.  Και η One Piece στην αρχη υστερουσε εναντι του Ναρουτο. Και αυτο τις κοστισε αρκετα.

 

H Bleach θεωρειται ο πνευματικος διαδοχος του Kenshin, εστω και αν ειναι υποδεεστερη

Παρεπιπτοντως, ο σκηνοθετης του Rurouni Kenshin και Trust and Betrayal ειναι και απο τους σκηνοθετες του Bleach.

 

Aντιθετα αυτοι που προτιμουσαν Dragon Ball, χωριστηκαν σε δυο φατριες.

αυτη στην οποια τους αρεσαν  οι μαχες αλλα και οι τρελες της πρωτης και καλυτερης σαιζον του Dragon Ball, oπου υπηρχε και χιουμορ του Toriyama. Οι οποιοι προτιμησαν τελικα One Piece. Kαι ειναι η πειστη μειοψηφια, αν κρινουμε απο τα ratings. εχει τα μισα των Naruto, Bleach, παρολο που ειναι παλιοτερη, αλλα συγκεντρωνει και υψηλοτερη βαθμολογια.

 

η δευτερη φατρια αντιθετα, που ειναι και η πλειοψηφια, εστιασε κυριως στις επικες μαχες των μεταγενεστερων και μετριοτερων σαιζον Dragon Ball. αυτοι προτιμησαν και το Ναρουτο. 

 

 

μεχρι τωρα παντως, κερδισμενοι φαινεται να ειναι οι fans του One Piece. η Bleach σταματησε και αντε τωρα να βρεις αλλο ανιμε με σπαθια τοσο μεγαλο σε διαρκεια.



#731 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 posts

Posted 25 July 2013 - 15:30

Σε 20 χρόνια το one piece θα θεωρείται classic(αν έχει τελειώσει:P) ενώ τα άλλα 2 θα έχουν ψιλοξεχαστεί και κύριο λόγο θα παίζει ότι το one piece έχει καλύτερα  qualities σαν έργο που το κάνουν πιο διαχρονικό και τα άλλα ναι μεν έχουν καλά στοιχεία αλλά στηρίζονται περισσότερο στην ποζεριά και στο edginess/darker και αποκτήσαν μεγάλο κοινό κυρίως στην δύση(πολύ κακή dub έκδοση one piece) ενώ στην ιαπώνια είναι αστείο και να τα συγκρίνεις καθώς το One piece πουλάει όσο το bleach κ το naruto μαζί+(όχι πως ότι πουλάει περισσότερο το κάνει και καλύτερο αλλά λόγω ότι είναι από το ίδιο περιοδικό και έχουν παρόμοιο κοινό κάνει καλή την συγκριση).Στους περισσότερους που δεν τους αρέσει το one piece έχω παρατηρήσει ότι τους ξενίζει το artwork και τους τρομάζει το μέγεθος και η αλήθεια είναι ότι το slow start που έχει διώχνει κόσμο αλλά όσους ξέρω που έχουν επενδύσει πάνω του δεν έχουν παράπονα.Επίσης bleach k naruto φθάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους μετα από αρκετά κακά arcs και χειρισμούς(το bleach είχε τώρα βρεί λίγο απο την μαγεία του αλλά δεν σώζονται ολά αυτά που είχε κάνει πριν το naruto ακουλουθεί συνεχώς φθίνουσα πορεία)ενώ το one piece μετά από 2 μεταβατικά arc συνεχίζει πολύ δυνατά με πολύ καλο arc και χωρίς βεβιασμένο τέλος στον ορίζοντα.Τώρα για τους mangaka θεωρώ τον oda πολύ καλύτερο γτ φαίνεται ότι πραγματικά αγαπάει το έργο και είχε πλάνο απο την αρχή ενώ kubo k kishimoto φάνηκε ότι τους βγήκε και δεν ήξεραν να διαχειριστούν την επιτυχια τους και όσο για την αρτιστική τους δυνατότητα αν και εκκεντρικό στυλ ο Oda είναι καλύτερος κατε με απο τον no backgrounds/same face kubo(άρρωστο fashion style όμως) και τον kishimoto που αν και στην αρχή ήταν αρκετα καλός στα τελευταία chapter ειδικά δεν ξέρω ποιος κάνει τι.Εν τέλει θεωρώ το one piece αντικειμενικα καλύτερο αλλά φυσικά ο καθένας έχει τα γούστα του και της προτιμησεις τους και μπορει να του αρέσει όποιο θέλει αλλά πιστεύω αν δόυμε τα έργα σε βαθος χρόνου το one piece είναι σαφώς ανώτερο(αν δε σύμβει κάτι κοσμοιστορικό γτ μην ξεχνάμε είναι και 3 ongoing).


                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#732 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 July 2013 - 21:50

το One Piece εχει πολυ λιγοτερα fillers (80 σε 500 επεισοδια), ενω το Ναρουτο εχει πολλα περισσοτερα, σχεδον το 40 % του Ναρουτο και Ναρουτο Shippuden. το ιδιο και το Bleach. Σε σχεση με του ΟΡ ειναι πολυ χειροτερα και σε ποιοτητα.

 

απλα το One Piece απο το 400 και μετα υιοθετει εναν πιο αργο ρυθμο. αντι για fillers εχουμε ενα επεισοδιο ανα chapter. πραγμα που σημαινει πως βαζει filler στο ιδιο το chapter για να περισσεψει χρονος!



#733 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 posts

Posted 28 July 2013 - 17:34

'Oντως έχει πέσει αρκετά η ποιότητα στο One piece τελευταία λόγω αυτού του format αλλά περισσότερο σύγκρινα τα manga άλλωστε τα anime λόγω ότι επειδή ποιανουν τα manga σχετικά γρηγορα μετα από ένα σημειο έχουμε τέτοια φαινόμενα και λόγω των fillers to bleach k το naruto έχασαν τοσο κόσμο τώρα μπορει αμα αρχίσει κάποιος την σειρά όταν έχει τελειώσει και δεν δει τα fillers να ειναι καλύτερα απο αυτο που κάνει το one piece...το ιδανικό για μένα ήταν ένα επεισόδειο ανα 2 βδομάδες αλλά που.


                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#734 Aena

Aena

    Anime Freak

  • Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 08 April 2014 - 23:29

Δεν έχω δει το One Piece, οπότε ανάμεσα στα άλλα δύο θα έλεγα μάλλον το Bleach, γιατί ενώ στην αρχή ξετρελάθηκα με το Naruto, μετά στο shippuden έχω βαρεθει τη ζωή μου με αυτό τον πόλεμο και τα fillers...


30w46c0.jpg