Υγ: Ξεχασα να απαντησω... Το τμημα μας ξεκινησε με 22 ατομα, και αισιως εχουμε μεινει 10 σταθεροι..οι υπολοιποι στην πορεια τα σταματησαν..εμεις συγκεκριμενα εχουμε γιαπωνεζα καθηγητρια, την Masako-sensei, αλλα νομιζω πως πανε ανα δυο..η δικη μας εχει εμας και αλλο ενα τμημα πρωτοετων, και ενας ελληνας καθηγητης εχει τα υπολοιπα δυο, αλλα θα σε γελασω..Παντως αυτο μη σε φοβιζει, οσα ατομα και να δεις οτι θα γραφτουν, στο τελος αποδεκατιζομαστε αισθητα...η καθηγητρια μας εντωμεταξυ, μιλαει ελεινα ελληνικα..στην αρχη την κοιτουσαμε ολοι σαν τα ψαρια, και προσπαθουσαμε να αποκωδικοποιησουμε αυτο που προσπαθει να πει, αλλα μετα συνηθισαμε, και τωρα συνεννοουμαστε αψογα!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ιαπωνικά
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2007 - 23:02
Υγ: Ξεχασα να απαντησω... Το τμημα μας ξεκινησε με 22 ατομα, και αισιως εχουμε μεινει 10 σταθεροι..οι υπολοιποι στην πορεια τα σταματησαν..εμεις συγκεκριμενα εχουμε γιαπωνεζα καθηγητρια, την Masako-sensei, αλλα νομιζω πως πανε ανα δυο..η δικη μας εχει εμας και αλλο ενα τμημα πρωτοετων, και ενας ελληνας καθηγητης εχει τα υπολοιπα δυο, αλλα θα σε γελασω..Παντως αυτο μη σε φοβιζει, οσα ατομα και να δεις οτι θα γραφτουν, στο τελος αποδεκατιζομαστε αισθητα...η καθηγητρια μας εντωμεταξυ, μιλαει ελεινα ελληνικα..στην αρχη την κοιτουσαμε ολοι σαν τα ψαρια, και προσπαθουσαμε να αποκωδικοποιησουμε αυτο που προσπαθει να πει, αλλα μετα συνηθισαμε, και τωρα συνεννοουμαστε αψογα!

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2007 - 23:14

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 01:09

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 01:54
Εχω..εχω...αλλιως θα ειχα καταστραφει τωρα..χαχαχα.. いいえどういたしましてじらいやくん。でもさあ、何かたのむと、はなしてくださいね!
Μπορώ να γράξω λέξεις στα ιαπωνικά αλλά να διαβάσω λίγο δύσκολο ακόμα οπότε κάνε κανά translation αν δε σου κάνει κόπο.

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 02:06

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 11:53
αν θέλετε τέτοια να πάτε Prive.
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 12:54
Λοιπον, θα στα γραψω σε romaji και αν θες και μεταφραση μου ξαναλες ναι? Iie dou itashimashite Jiraiya kun. Demosaa, nanika tanomuto, hanashite kudasai ne!
No don't mention it Jiraiya kun.But,if you want something else please tell it ok.
Κάτι τέτοιο πρέπει να σημαίνει η παραπάνω πρόταση για να μην παραπονιέται και η Eri που δεν καταλαβαίνει τι λέμε.

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 12:58
ειδικά όταν το κάνει ένας hentai κωλόγερος σαν και σένα Jiraya
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 13:26
Jiraiya πανω κατω το επιασες, σου ειπα οτι αν θες να ρωτησεις κατι, πες μου.
Αλλα επειδη η εκμαθηση ξενων γλωσσων ειναι προσβολη για καποιους εδω μεσα, μηπως να μεταφρασουμε και τα ψευδονυμα μας, σε περιπτωση που καποιος θιχτει?

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 13:32
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 13:52

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 13:56
Τέλος πάντων, εγώ από Ιαπωνικά δεν ξέρω Χριστό. Κάτι πιάνω από 'δω και από 'κει σε άνιμε και τραγούδια, αλλά δεν μπορώ ούτε καν να πω στα Ιαπωνικά την πρόταση "ο κήπος είναι ανθηρός". Μπορώ όμως να ψιλοπώ το "Η αλεπού που κυνηγούσα έτρεχε". Τ_Τ Πού πάω η δόλια....;
~ Storm ~

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 14:02

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 14:07
Εγώ συγκεκριμένα δεν είδα να το παίζεις κάπως, αλλά και να το έπαιζες, μπράβο σου! Αν μπορούσα, θα έκανα κι εγώ το ίδιο βασικά.Χαχαχα!Κοιτα...δεν το παιζω εξυπνη, και αυτο με πειραξε απο το ποστ της Erisabetsu...με ενα χρονο γιαπωνεζικα μονο, δεν μπορει κανεις να το παιζει εξυπνος...και να σου πω την αληθεια, ουτε κι εγω μπορω να πω ακομα "ο κηπος ειναι ανθηρος"... Ειναι μια τοσο μεγαλη γλωσσα, που δεν μεσα σε ενα χρονο, πρεπει να ειμαι ευχαριστημενη που μπορω να ζηταω νερο και φαγητο...δεν ειναι δυσκολη γλωσσα-σε σχεση παντα με τα ελληνικα- απλα ειναι μπλεξιμο..ναι, νιωθω υπερηφανη για τον εαυτο μου που καταφερνω και κανω μια προταση ολοκληρη, γιατι η ιδεολογια ολοκληρη ειναι αναποδη απο την ελληνικη, αλλα προς θεου δεν το παιζω καπως..απλα πιστευω πως για ατομα που δεν γνωριζονται, δεν ειναι τα παντα χαβαλες..τουλαχιστον δεν εκλαμβανονται ολα ετσι..
Μην παρεξηγιέσαι με την Erisabetsu πάντως. Είναι και πολύ πρώτο άτομο, κουλ και δε μασάει.
~ Storm ~

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 14:10
Χαχαχα!Κοιτα...δεν το παιζω εξυπνη, και αυτο με πειραξε απο το ποστ της Erisabetsu...με ενα χρονο γιαπωνεζικα μονο, δεν μπορει κανεις να το παιζει εξυπνος...και να σου πω την αληθεια, ουτε κι εγω μπορω να πω ακομα "ο κηπος ειναι ανθηρος"... Ειναι μια τοσο μεγαλη γλωσσα, που δεν μεσα σε ενα χρονο, πρεπει να ειμαι ευχαριστημενη που μπορω να ζηταω νερο και φαγητο...δεν ειναι δυσκολη γλωσσα-σε σχεση παντα με τα ελληνικα- απλα ειναι μπλεξιμο..ναι, νιωθω υπερηφανη για τον εαυτο μου που καταφερνω και κανω μια προταση ολοκληρη, γιατι η ιδεολογια ολοκληρη ειναι αναποδη απο την ελληνικη, αλλα προς θεου δεν το παιζω καπως..απλα πιστευω πως για ατομα που δεν γνωριζονται, δεν ειναι τα παντα χαβαλες..τουλαχιστον δεν εκλαμβανονται ολα ετσι..
κοίτα εντάξει συγνώμη που σε τσάντισα.
απλά πλάκα έκανα.