Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#541 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 22 August 2011 - 10:33

Κάτι τέτοιες στιγμές πραγματικά πιστεύω ότι θα μπορούσα τυχαία να περάσω και μέσα από τη Μορντορ.

Spoiler:

Couldn't help myself, sorry! :canthelp:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#542 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 22 August 2011 - 12:14

Ήταν η επόμενη των βαθμών στο σχολείο και είχα νεύρα γιατί ο ******* ο γυμναστής μου έβαλε 18. Την ώρα λοιπόν της γυμναστικής και ενώ ο γυμναστής μας είχε βάλει να πάμε τις μπάλες του βόλει στην αποθήκη λέω σε μια συμμαθήτρια "Πόσο σου έβαλε στην γυμναστική?" "20" μου απαντάει "Εσένα?" " Εμένα ο π@π@ρ@ς μου έβαλε 18 " της λέω. Εκείνη την στιγμή, ακούω από πίσω μου το ηλίθιο γέλιο του γυμναστή και να λέει " Ελά εδώ εσύ ρε, ελα εδώ".Σκέφτομαι:":deadga6:"
Τον πλησιάζω λοιπόν, με κοιτάει καλά καλά και ενώ περίμενα να με στείλει πακέτο στον διευθυντή, μου λέει "Αντί να πας την μπάλα μέσα κάθεσαι και μιλάς?" Ψυθιρίζω ένα "Πάω κύριε" και τρέχω ανακουφισμένος στην αποθήκη:bahhh:

#543 Yano

Yano

Anime Amateur

• Members
  • 107 posts

Posted 22 August 2011 - 12:33

ειμαστε με τον αδερφο μου μικροι και κανουμε ποδηλατο σε ενα δασακι κοντα στο σπιτι μας.Ξαφνικα ο δρομος μπροστα χωριζει και στη μεση εχει δεντρο.Ειχαμε συννενοηθει να παει αυτος δεξια και εγω αριστερα,τελικα πηγε αριστερα αυτος και εγω βρεθηκα σε συγχυση!!!
Αποτελεσμα?Καρφωθηκα πανω στο δεντρο!!!Ηταν μια κοπελιτσα εκει ειχε πεθανει στα γελια και μου λεγε συγγνωμη εισαι καλα?Αλλα γελουσε,δεν μπορουσε να σταματησει ..Καλα ο αδερφος μου ειχε πεσει κατω απο τα γελια..
Μετα απο 10 λεπτα που ηρθα στα καλα μου ξανανεβηκα στο ποδηλατο και πηγα προς το σπιτι.Ειχε μια αποτομη κατηφορα με στροφη.Μαλλον δεν υπολογισα καλα και στουκαρα πανω σε ενα παρκαρισμενο αμαξι ακριβως μετα την κατηφορα.
Φυσικα πηρα και το καθρεφτακι μαζι μου... :P

#544 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 22 August 2011 - 13:02

Μια μέρα λιγο μεθυσμένος (δεν το δικαιολογεί αυτό) είχα φλομώσει στο χούφτωμα μια παλιά συμμαθητριά μου μπροστά στον αδερφό της. Δεν έπεσε ξύλο απλά δεν μου είναι πολύ άνετο να την αντικρίσω ξανά ή να της μιλήσω μετά από όσα έγιναν.

Aπό εδώ το φέρνεις, από εκεί το πας, όλα σου τα ποστ (μιλάνε για κάποια φίλη σου, πρωην, έρωτα, κλπ κλπ κλπ).

Tiger-stock-blog-header.jpg

#545 ryu

ryu

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

• Members
  • 22 posts

Posted 22 August 2011 - 13:05

Αμα εισαι σεξουαλας δε κρυβετε

#546 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 22 August 2011 - 13:05

Aπό εδώ το φέρνεις, από εκεί το πας, όλα σου τα ποστ (μιλάνε για κάποια φίλη σου, πρωην, έρωτα, κλπ κλπ κλπ).

Κι εγώ ήθελα να το γράψω αυτό. Μιλάν όμως και για ναρκωτικά και για αλκοόλ.

Είσαι πολύ γαμάτος Dragon :)

#547 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 22 August 2011 - 17:19

Yo επειδή κατά καιρούς υπήρξαν 3-4 πόστ για τέτοια θέματα, δεν μπορείς να το λες αυτό καθολικά για τα post μου:hihi2:
Όπως και συ ρε g@m@te Warchief :P
Posted Image

#548 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 22 August 2011 - 21:49

Μια μέρα λιγο μεθυσμένος (δεν το δικαιολογεί αυτό) είχα φλομώσει στο χούφτωμα μια παλιά συμμαθητριά μου μπροστά στον αδερφό της. Δεν έπεσε ξύλο απλά δεν μου είναι πολύ άνετο να την αντικρίσω ξανά ή να της μιλήσω μετά από όσα έγιναν.

Πιστευω πως θα ειχε περισσοτερη πλακα αν ειχες φλομωσει στο χουφτωμα τον αδερφο της συμμαθητριας

#549 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 22 August 2011 - 22:23

Πιστευω πως θα ειχε περισσοτερη πλακα αν ειχες φλομωσει στο χουφτωμα τον αδερφο της συμμαθητριας

Θα συμφωνίσω με τον φίλο από εδώ!!!!!

Posted Image

#550 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 22 August 2011 - 22:24

Όντως εκεί θα ήταν το τρελό κέφι :hihi2: νο χόμο
Posted Image

#551 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 22 August 2011 - 22:31

:kakaka::kakaka::kakaka: Αυτό θα ήθελα να το δω σε ένα απ τα δικά μας πάρτυ

#552 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 22 August 2011 - 22:33

Το έχω κάνει εγώ αυτό βέβαια σε ένα φίλο. Κάναμε μια μικρή σύναξη στο σπίτι μου με μπύρες, κρασί και βότκα. Ο συκέκριμενος φίλος μου συνήθως κάνει τον gay για πλάκα οπότε μετά από κανα λίτρο κρασί στην κοιλίτσα μου του έκανα " assault ".
Άποτέλεσμα : αυτός να τρέχει πανικόβλητος σε ένα σπιτι 53 τμ. και έγω αφού τον κυνήγησα (χουφτόνοντας κ.α.) μετά από κανά 10λεπτό βρίσκομαι να έχω χτυπήσει σε όλες τις γωνίες του σπιτιού ,οπότε τα έφτησα.Μετά κρατούσε απόσταση 10 μετρών από εμένα για το υπόλοιπο βράδυ.

P.S. το ίδιο βράδυ βρήκα και έναν φίλο μου στην μπάνιερα(ZzZZZzzzzZZZZZ)μόλις έφυγαν όλοι... XD

Posted Image

#553 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 22 August 2011 - 23:03

Posted Image
Posted Image

#554 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 22 August 2011 - 23:04

Ιδού η τεραστίων διαστάσεων *******:έχω φεισμπουκ

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#555 violentmuffin

violentmuffin

O RLY?

• Members
  • 10 posts

Posted 22 August 2011 - 23:48

Εχω κανει πολλες βλακειες,μερικα best of:

Βλακεια 1:

Λοιπον, ειμαι με μια πρωην φιλη μου στο δωματιο μου και μαλακιζομαστε. Σε μια φαση της πεταω ενα αρκουδακι και εκεινη μου το πεταει πισω, και αρχιζουμε να παιζουμε κατι σαν volley/handball (με το αρκουδακι ολα αυτα).
Ανεβαινω πανω στο κρεβατι για να υπερασπιστω καλυτερα το τερμα μου, και κανω κατι χοροπηδηχτες κινησεις για να αποκρουσω. Η κοπελα μου κανει "κατεβα απο εκει muffin, θα σπασει".
Και εγω της απαντω "μην ανησυχεις, αντεχει". Και για να το αποδειξω, αρχιζω να χοροπηδαω με ολη μου τη δυναμη.
Και φυσικα ακουγεται ενα ΚΡΑΤΣ και 3 ταβλες του κρεβατιου μετατρεπονται σε οδοντογλυφιδες.

Βλακεια 2:

Μια απο τις πολλες βλακιες που εχω κανει οσο αφορα τα λεφτα.
Ο πατερας μου φευγει για το σαββατοκυριακο και με αφηνει να προσεχω το σπιτι.
Επισης μου αφηνει και 50 γιουρα για φαγητο, και εχω αλλα 14 απο πριν. Fair enough.
Σαββατο πρωι παω για ψωνια-καφε Μοναστηρακι. Περιμενω παρεα, και μπαινω στο Topman να χαζεψω μεχρι να ερθουν. Αγοραζω ενα μπλουζακι, και επειδη το Topman ειναι πανακριβο 25+ κατι ευρω μειον.
Βαλε και τον καφε στο Μοναστηρακι, βαλε ενα βραχιολι που αγοραζω απο πλανοδιο, βαλε τον δευτερο καφε στα Εξαρχεια γιατι δεν μπορουμε μια φορα να κατσουμε μονο σε ενα μερος ολοι μαζι, βαλε και ενα CD που αγοραζω δωρο για μια φιλη μου που θυμαμαι ξαφνικα οτι γιορταζει, βαλε και μια μπυρα και μια βοτκα το βραδυ, και δεν εχω λεφτα για ταξι να παω σπιτι. Παλι καλα που με πηγε καποιος.
Περασα ολη την Κυριακη κλεισμενη σπιτι, τρωγοντας μπαγιατικο ψωμι και κορνφλεικς.
Τη Δευτερα το πρωι γυρισε ο φαδερ.
Να δω πως θα ζησω μονη μου καποια μερα αν ξοδευω σαν την Παρις Χιλτον.

Βλακεια 3:

Εχω καψουρευτει αγρια και φερομαι σαν σπαστικο καθε φορα που τον βλεπω. Δεν μπορω να το ελενξω, ειναι σαν να μην ειμαι ο εαυτος μου. Επισης συμφωνω με οτι λεει (αν και εχουμε κοινες αποψεις, ωρες ωρες ειναι λιιιιιγο μαlακας.) Και δεν χανω ευκαιρια να τον δω.
Ουτε καν στον υπνο μου δεν ησυχαζω.
Παω σε τελειως yandere mode καθε φορα που μια κοπελα του ΜΙΛΑΕΙ. Και δεν μπορω να παψω να μιλαω για αυτον σε ατομα που εχω πει οτι τον γουσταρω.
Tωρα που το θυμηθηκα, ας τσεκαρω το facebook του just in case... :kill4u: