Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;
Posted 21 August 2011 - 15:52
οΟ
Posted 21 August 2011 - 16:19
Posted 21 August 2011 - 16:20
Και αν όχι 5 τότε 4

Posted 21 August 2011 - 16:26
Posted 21 August 2011 - 16:32
Posted 21 August 2011 - 16:37
Posted 21 August 2011 - 16:39
Posted 21 August 2011 - 16:39
Άλλο μπαράκια τις κακιάς ώρας άλλο μπυραρία. Η μπυραρία είναι εκεί που πηγαίνει ο φυσιολογικός κόσμος να απολαύσει μια παγωμένη μπύρα
Βγαίνοντας από μια μπυραρία κάπου στο κέντρο και ενώ ήμουν αρκετά ζαλισμένος αρχίσαμε με ένα φίλο μου να φωνάζουμε Ο ΑΛΑΝΤΙΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ καθώς επίσης και Ο ΤΖΑΦΑΡ ΠΕΘΑΝΕ, Ο ΑΛΑΝΤΙΝ ΖΕΙ. Αυτό συνεχίστηκε από το κέντρο μέχρι την τούμπα που είναι περίπου 5 χιλιόμετρα ποδαρόδρομος.
No further comment required...
Απο σκαλιά δε χρειάζεται να περιγράψω πολλές σκηνές, γιατί κάπου στο 50% των φορών που έχω ανεβοκατεύει σκαλιά, όλο και κάπως έχω σκοντάψει.
Αυτό που θυμήθηκα όμως είναι που ανέβαινα τα σκαλοπάτια του γυμναστηρίου-dojo μου, τα οποία έχουν κενό ανάμεσα σε κάθε σκαλοπάτι, και η παντόφλα μου έφυγε μέσα απο το κενό.
Φανταστείτε ένα παιδί με στολή καράτε να κατεβαίνει τις σκάλες για να πιάσει την πεσμένη σαγιονάρα του...
Posted 22 August 2011 - 02:12
Mιας και ανάφερες έντομα θύμηθηκα μια ιστορικιά τούμπα. Είμαι στο ποδήλατο σε ευθή δρόμο χωρίς λακούβες και από πισώ καμιά 10 ποδήλατα ακόμα (παρέα στο χωριό). Σε μια στιγμή ακούω ένα ζουζούνι στο αυτί μου, το οποίο δεν κατάλαβα τι ήταν δεν το είδα, απλά επειδή δεν τα πάω καλά με τις σφήκες(μόνο αυτές γιατί με είχαν τσιμήσει πολλές μικρός και έχω μια μικρή φοβία ,ενώ με τα ύπολοιπα είμαι άνετα), νομίζα ότι ήταν σφήκα και κοκάλωσα το (δυστυχώς) μπροστίνο φρένο.Σε καινούριο ποδήλατο αυτό συμαίνει τούμπα βαρβάτη και όπως φαντάζεστε 10 άτομα στο ξάφνικο φρέναραν απότομα γιατί είδαν έναν ****** (me) να σοριάζεται στο ίσιωμα και να τρώει μια τούμπα που παραλίγο να σπασει το χέρι του (ευτηχως δεν το έσπασα στραμπούλιγμα ήταν).Είναι όμως πιστεύω πολύ ηλίθιο να φας τέτοια τούμπα στο ίσιωμα για έναν ήχο...Εγω με τις σκαλες ,να σας το ξεκαθαρισω απο την αρχη,δεν ειχα ποτε καλες σχεσεις...Αφου οταν μετακομισαμε στα 7 μου, εκλεγα για 2 μερες ,γιατι φοβομουνα τα σκαλια στο νεο σπιτι(το παλιο δεν ειχε καθολου)και παρακαλουσα τους γονεις μου να ξυλωσουνε τις σκαλες και να βαλουνε τσουλιθρες στη θεση τους..
Παρολα αυτα,οι σκαλες δεν φυγανε....
Μια μερα λοιπον,ειχα αργησει για το αστικο που θα με επαιρνε σχολειο και ωσαν τρελη ερτεχα σαν σιφουνας μες το σπιτι.Οπως λοιπον κατεβαινα τρεχατη τις σκαλες,βλεπω στο επομενο σκαλι μια μισοπεθαμενη σφηκα,στις οποιες ειμαι και αλλεργικη,και παθαινω τριπλο εγκεφαλικο αφου ειμαι σχεδον σιγουρη πως τιποτα δε με γλιτωνει πλεον απο το να την πατησω.Τελευταια στιγμη ομως κανω μια ωραιωτατη πιρουετα και τη γλιτωνω (απο τη σφηκα).Τα λογια ειναι περιττα....Κατεβηκα την υπολοιπη σκαλα με αναποδες τουμπες μεχρι την πορτα ,πανετοιμη για το σχολειο.Αυτο ειναι ΤΟ πρωινο ξυπνημα....
Posted 22 August 2011 - 04:33

συμπερασμα? οταν εχεις φαρδυ κολο καντα ολα κομματια

Posted 22 August 2011 - 04:42
Dude no offence,αλλά μια συμβουλή μην βλέπεις πολλές αμερικάνικες teenage movies,μερικές φορές δημιουργούν παραισθήσεις....εγγραφα εξετασεις για να περασω την δευτερα λυκειου! στα 4-5 τελευταια μαθηματα λογο υπνου αργουσα και πηγαινα μετα τις 9 να γραψω, την πρωτη μου την χαρισε ο διευθηντης, την δευτερη δεν με ειδε αλλα το εμαθε και στο τελευταιο την τελευταια μερα ειχε πει αν με δουν οι καθηγητες να μην με αφησουν να γραψω (τυπικα θα εχανα την χρονια). Στο τελευταιο μαθημα πηγα χωρις υπνο απευθειας μετα απο μια ξεφρενη βραδια στα μπουζουκια (βαλαντη) και περιμενα οτι δεν θα με αφησουν να μπω... για καλη μου τυχη χτυπαει το τηλεφωνο πριν μπω σχολειο και ηταν ενας καθηγητης ο οποιος ηταν ο καλυτερος που ειχα μακραν και μου λεει να παω απο την τρυπα (γιατι εντελος τυχαια εγγραφα σε μια ταξη που ηταν διπλα απο μια τρυπα στα καγκελα και ειχα εντελος τυχαια αυτον τον καθηγητη που και για καφε πηγαιναμε και βριζομασταν στο χαβαλε και λοιπα), ετσι και εγινε! μωλις μου εδωσε την κολα και μου ειπε τα μισα (μαθηματικα ηταν και αυτος ηταν μαθηματικος) μετα αρχισα να πεταω λουλουδια και να τραγουδαω βαλαντη (ειχα κρατησει στην τσεπη μου λουλουδια
)! Η δευτερη καθηγητρια που ηταν εκει ειχε σκαλωσει αλλα δεν μιλαγε γιατι ηταν αναπληρωτρια
συμπερασμα? οταν εχεις φαρδυ κολο καντα ολα κομματια!
Posted 22 August 2011 - 04:47
Edited by BizzareContact, 22 August 2011 - 05:27.
Posted 22 August 2011 - 04:51
Posted 22 August 2011 - 05:51

Αnw για να πω και εγώ τα δικά μου χαϊρια σε στιγμές υπέρτατης αφηρημάδας στη σχολή έχω περπατήσει αμέριμνη μέσα στη μέση σε καυγά αναρχικών με χρυσαυγίτες (οπου σημειωτέον είχαν βγει καδρόνια και όπλο). Μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξή μου όταν ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι οι γύρω μου ήταν έτοιμοι να σφαχτούνε. Με ελαφρά πηδηματάκια αποχώρησα διακριτικά. Το βράδυ τους έδειξαν στις ειδήσεις ^^' και η σχολή κάηκε (ξανά). Με ανάλογο τρόπο έχω βρεθεί και μέσα στο μαύρο μπλοκ σε διαδήλωση για τον πόλεμο στο Ιρακ. Φανταστείτε μια ασπροροζουλί κουκίδα σε μια μαύρη λίμνη. Όταν (μετά από πολύυυυ ωρα) είδα τα ματ γύρω γύρω να μας σημαδεύουν κατάλαβα ότι κάπου είχε κάνει η φίλη μου λάθος.
Κάτι τέτοιες στιγμές πραγματικά πιστεύω ότι θα μπορούσα τυχαία να περάσω και μέσα από τη Μορντορ.