Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#346 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 21:38

Στο πρώτο μάθημα στα Ισπανικά, περιμένω την καθηγήτρια να έρθει για το μάθημα.
Ήξερα πως στο μάθημα θα είμαι με μια άλλη κοπέλα, αλλά δεν ήξερα πως είναι.
Έρχεται κάποια στιγμή μια κοπέλα, νομίζοντας πως είναι η συμμαθήτρια μου και πιάνουμε κουβέντα για την γλώσσα.
Με ρωτάει αυτή αν γνωρίζω καθόλου την γλώσσα. Της λέω πως είμαι αρχάριος, και της κάνω την ίδια ερώτηση. Μου απαντάει πως είναι η καθηγήτρια!
Με το που το ακούω μένω έτσι: :sigh2: ...
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#347 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 21:42

Ασχολούμαι με κάθε ******* thread αυτού του φόρουμ.(Δεν εννοώ αυτό)

Δυστηχώς θα ξαναγίνει γιατί είναι σαν μικρόβιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#348 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2008 - 23:10

.........................

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από legeon: 11 Δεκέμβριος 2008 - 02:41

#349 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2008 - 22:59

Στις βλακείες εχω χάσει το μέτρημα αλλα μια χαρακτηριστική πού ειχα κάνει μερικά
χρόνια πρίν ηταν πως είχα πάει επίσκεψη σ' ένα θείο μου μεγάλο σε ηλικία. Το καιρό
εκείνο έκανε κάτι εξετάσεις λόγω προβλημάτων υγείας. Τη στιγμή που πήρε τις απαντήσεις
τον συνόδευα και αφου τις κοίταξε ρώτησα '' είναι κακές οι απαντήσεις ? '' μετά
απο αυτό έκανε να μου μιλήσει κανα 2-μηνο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#350 GeRi

GeRi

AnatheMangitis!

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2008 - 02:22

Έστελνα μηνύματα με την κοπέλα μου και ταυτόχρονα και με την κολλητή μου.....αλλά με την κολλητή μου μιλάμε “κάπως....”και κάτι μου στέλνει η κοπέλα μου και νόμιζα πώς ήταν η κολλητή μου και της απαντάω “ναι κα*λ*αρα μου” και το είδε η κοπέλα μου και φρίκαρε....άντε μετά να της πεις πως ήταν η κολλητή σου...αλλά στο τέλος όλα καλά
Δημοσιευμένη  εικόνα

#351 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2008 - 02:28

μια απο τισ μεγαλυτερεσ βλακειεσ που εχω κανει ειναι οτι στα σκαλια του σχολειου εγω και ενασ φιλλοσ μου πηραμε το παλιο του κινητο και αρχιζαμε να παιζουμε ποδοσφαιρο με το κινητο και να το ριχνουμε κατω απο τα σκαλια των οροφων του σχολειου λολPosted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#352 Monty

Monty

Bring Out Your Dead

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2008 - 06:21

Ειχα παει στο περιπτερο και οταν γυρισα σπιτι εξαχνα τα γυαλια μ και νομιζα πως τα ειχα χασει (τα φοραγα μονο στο σπιτι θα δειτε γιατι το λεω).Μετα απο καμμια ωρα π εβριζα και εψαχνα λεω αστο δεν πειραζει παω εξω π με περιμενουν.Οταν φτανω λεω σ ενα φιλο μ ρε συ εχασα και τα γυαλια μ σημερα...Και μ λεει ρε Μ....α τα φορας.....Τωρα πια φοραω φακους :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Still waitng 4 The new Full Metal Alchemist Chapter
Spoiler:

#353 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2009 - 11:44

το οτι ερωτευτηκα ειναι η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει στην ζωη μου
ευτυχως δεν θα επαναληφθει...
There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...

#354 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2009 - 11:52

Προκάλεσα σε μονό τον καλύτερο παίκτη μπάσκετ στο σχολείο, εμπνευσμένος από το Slam Dunk :oo:, το αποτέλεσμα του αγώνα δεν θέλετε να το μάθετε...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#355 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2009 - 15:26

το οτι ερωτευτηκα ειναι η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει στην ζωη μου
ευτυχως δεν θα επαναληφθει...

κι εγω τα ιδια λεω καθε φορα (αλλα νταξ οχι για ερωτα :Ρ )
Spoiler: η πιο προσφατη βλακεια

Spoiler: η μεγαλυτερη βλακεια

seishun jidai wa watashi no subete desu

#356 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2009 - 20:50

Ωρες ωρες απορω με τον ευατο μου με τα μαργαριταρια μου πεταω..

Χωρις ιχνος ντροπης λοιπον και ρατσιστικης διαθεσης..:

Γυριζαμε μετα απο τουρνουα ποδοσφαιρου με το αμαξι του καθηγητη μου εγω και αλλα 2 παιδια πριν 3 χρονια.Ο ενας Ελληνοπολωνος ο αλλος Ελληνας.Το τουρνουα και καλα το διοργανωνε φροντιστηριο αγγλικων και ο καθηγητης αυτος ηταν Αγγλος.Ετσι μιλαμε αναγκαστικα αγγλικα μπροστα του.Ειχαμε δει μια αφησα για στριπτιζαδικα στη Συγγρου και σχολιαζαμε για τις στριπτιζεζ,πορνες κλπ κλπ στην Ελλαδα..
Σε καποια φαση τους πεταξα...

"Oh yeah,i know,these women are mainly coming from Poland,.... " χωρις να ξερω γιατι το ειπα γιατι η χωρα αυτη δεν φημιζεται για ιστοριες trafficking γενικα..:nod:
απο ντροπη δεν ξαναμιλησα μεχρι να φτασουμε στο φροντιστηριο και ουτε καν γυρισα να κοιταξω πως αντεδρασε το παιδι αυτο..

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#357 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2009 - 21:29

Οχι τοσο βλακεια οσο καφριλα...
Τη παρασκευη καναμε παρτυ εκπληξη στη κολλητη μου για τα γεννεθλια της.
Στην τουρτα της ειχα βαλει τα κερακια να δειχνουν αντι για 19 91.
Οταν ηταν να τα σβησει γυρναει και λεει "Ρε τα κερακια ειναι λαθος" και της απανταμε με μια αλλη φιλη "Οχι σωστα ειναι γτ τα 19 θα τα σβησεις αλλα τα 91 δεν ξερεις, οποτε σβηστα τωρα που μπορεις!".
Το αποτελεσμα ηταν να μας βριζει ενας φιλος μας και να μας λεει οτι κανονικα θα επρεπε να της λεμε να εκατοστησεις!
Η φατσα της παντως ηταν ανεκτιμητη! :hahaha: :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#358 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2009 - 22:46

Εμενα μια απο τις βλακειες που εχω κατι ειναι αντι να πεταξω το φαγητο που εμεινε στα σκουπιδια,εγω πεταξα τα πιατα στα σκουπιδια και τα φαγητα στο νεροχυτη.Παιδια πρεπει να ημουν πολυ αφηρημενος γιατι εκτος απο το οτι εκανα βλακεια, δεν καταλαβα παρα μονο οταμ μου εβαλε τις φωνες η μανα μου.

#359 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2009 - 18:47

παντως εγω δεν αντεξα, ειχα μάθημα με την καθηγητρια ιδαιτερα και μπηκε στο σπιτι με το μισο βυζι εξω ειχε ενα βυζί η άτιμη ξαφνικα ετσι οπως μιλουσαμε face to face καθιστοί δεν αντεξα και κοιταξα τα βυζια της για 1σεκοντ και μολις με ειδε να κοιταω τα βυζια της τα κοιταξε και εκεινη και ξαφνικα γυρισε πλατη και αρχισε να κουμπωνετε λιγακι, τωρα τι ήθελε ενας θεος ξερει.

ezgif.com-resize.gif

#360 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2009 - 18:51

ειχε ενα βυζί η άτιμη

Μεταλαγμένη?