αν ειναι τοσο ευκολο το δινεις με την ιδια ευκολια το σεπτεμβρη
αρκη να μην ειναι το πρωτο μαθημα π δινεις κ σε βγαλει απο τις διακοπες σ επειδη τοτε οντως εκανες βλακεια

Posted 13 June 2008 - 14:13
Posted 14 June 2008 - 15:42
@ Megumi san.... Εχεις καποια προσωπικη βεντετα με τις πορτες δοκαρια και πασης φυσης κουφωματα γενικως???
Εγω την μεγαλυτερη βλακεια την εκανα περυσι το καλοκαιρι.... Σε παρεα 4 ατομων που θα πηγαιναμε μαζι διακοπες ημουν υπευθυνη να βρω δρομολογια και εισιτηρια... Λογω εξεταστικης ειχα ψιλοξεχαστει οποτε οταν τελειωσα και 2 μερες πριν φυγουμε γυρνωντας το πρωι απο κλαμπ με το αγορι μου μου ερχεται η επιφοιτηση να δω καθε ποτε φευγει απο τον Πειραια το καραβακι για Αιγινα...Ο διαλογος που ακολουθησε ηταν ο εξης....
τηλεφωνητρια...-1432(λιμεναρχειο) θεση55 πως μπορω να σας εξυπηρετησω?
Εγω...-Ναι καλημερα σας (χικ) τα δρομολογια για Αιγινα απο Πειραια καθε ποτε ειναι?
Τ: Καθε μια ωρα....11,30, 12,30 κτλ...
Εγω: Α ωραια...Να σας πω επειδη εχουμε και αμαξι τα δρομολογια ειναι τα ιδια?
Τ: Για τα καραβια με αμαξι τα δρομολογια ειναι 11, 12 , 13 κτλ
και η θεικη ατακα η δικη μου....
Εγω: Δλδ θα βαλουμε το αμαξι στο καραβακι των 11 και εμεις θα φυγουμε με των 11,30??? (θα ηθελα να πιαστει ως ελαφρυντικο το οτι ειχα πιει τα κερατα μου το προηγουμενο βραδυ)
Τμε δυσκολια να μην γελασει) ΕΕΕΕεεεε...οχι βασικα τα καραβακια με αμαξια παιρνουν και ανθρωπους μεσα...
Εγω (καταλαβα τι ******* εχω πει)....Α ΟΚ ευχαριστω πολυ για την διευκρινηση..Καλη σας μερα
Περιττο να πω οτι το αγορι μου ειχε λιωσει στο γελιο στο μεταξυ...
Α: Iristella αγαπη μου τελικα το ξανθο ειναι το χρωμα σου....
Posted 18 June 2008 - 07:25
Posted 18 June 2008 - 21:30
Edited by d.neko-angel, 18 June 2008 - 21:38.
Posted 18 June 2008 - 22:35
Σήμερα το πρωί στο μαγαζί,έχει πάει 11:30 η ώρα και δεν έχει μπεί ούτε ένας πελάτης να πάρει κάτι.Έχω σκυλοβαρεθεί την ζωή μου και το έχω ρίξει στο ξεσκόνισμα μήπως και περάσει η ώρα. Εκεί λοιπόν που έχω φτάσει στον εικοστό κύβο,στα τάρταρα ο εικοστός κύβος και έχω γονατίσει στο πάτωμα για να του αφαιρέσω το στρώμα σκόνης. Εκεί πάνω λοιπόν αρχίζει να παίζει στο ράδιο το i want it all από Queen. Σεληνιάζομαι εγώ,η δίκια σου,πωρώνομε και εκεί όπως ήμουν γονατισμένη(τρομάρα μου) αρχίζω να τραγουδάω το τραγούδι και να παριστάνω ότι παίζω και κιθάρα. Ξαφνικά λοιπόν εκεί που έκανα το ντουέτο μου μαζί με τον Freddie βλέπω την κόρη του αφεντικού μου να με κοιτάει
Κόκαλο εγώ,στήλη άλατος. Και απο την άλλη η αφεντικίνα μου να έχει ψοφήσει στα γέλια η γυναίκα. Τουλάχιστον δεν θύμωσε και το όλο θέαμα της φάνηκε αστείο.
Πάντως και εγώ δεν μπορούσα να μην συμπληρώσω στη συλλογή μου με τις βλακείες που έχω κάνει και το να με πιάσει το αφεντικό μου σε στιγμή σαχλαμάρας και παροξυσμού
Ευτυχώς την δουλειά μου συνεχίζω ακόμα να την έχω,συν ότι το μάθημα μου το πείρα άρα στο μέλλον θα είμαι πιο προσεκτική. Σκέφτομαι να κρεμάσω μελωδούς μπροστά στην πόρτα,έτσι αν μπεί καμιά ψυχή(ένταξη δεν σεληνιάζομαι σε συχνή βάση,αλλά πες ότι είμαι στο toilet για την ανάγκη μου βρε παιδί μου) με τους μελωδούς τι στο καλό άμα μπεί κάποιος θα τον ακούσω οπωσδήποτε
Posted 18 June 2008 - 23:11
Posted 19 June 2008 - 11:38
Posted 19 June 2008 - 14:32
Posted 19 June 2008 - 16:20
ΜΜμμμ.... βλακεία εεε... πέρυσι πηγα εγω ο κυριος Naruto κλωτσισω το χερι μου το οποιο ειχα βαλει διπλα λιγο πιο μπροστα απο τα ματια μου.Κλωτσισα..... διαλυσα τον τενοντα του δεξιου μου ποδιου (2 μηνες πατεριτσες) και το γωνατο μου εσπασε τη μυτη μου.....
Ενα αυτο.... και αλλο>>> πυροβολησα το ποδι μου με το Flauber του πατερα μου...(Δοξα το θεο φορουσα αρβιλλα)....
Posted 21 June 2008 - 11:27
Not my fault really... Itchy trigger...O.O Μείνε στην Κρήτη...we don't need you!!!
![]()
Posted 22 June 2008 - 16:05
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 23 June 2008 - 00:03
Posted 25 June 2008 - 12:26
Posted 25 June 2008 - 12:50
Το κλασσικό λάθος .Στην 4η δημοτικου ειχα μπερδευτει λογω αυπνιας και ειχα αποκαλεσει την Δασκαλ0ρ "μαααα"
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 27 June 2008 - 20:14
ΧΑΧΑΧαχαχαχαχαχ ελεος..... "μπαρμπα".... αχαχαχαχαχαχαχα...Το κλασσικό λάθος .
Εγώ γιαγιά την έχω πει ,θεία ,μαμά ,ότι να ναι Κια μια φορά είχα πει ένα δάσκαλο "μπάρμπα"