Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#301 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 13 June 2008 - 14:13

ε σιγα το πραγμα
αν ειναι τοσο ευκολο το δινεις με την ιδια ευκολια το σεπτεμβρη
αρκη να μην ειναι το πρωτο μαθημα π δινεις κ σε βγαλει απο τις διακοπες σ επειδη τοτε οντως εκανες βλακεια
:P
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#302 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 14 June 2008 - 15:42

@ Megumi san.... Εχεις καποια προσωπικη βεντετα με τις πορτες δοκαρια και πασης φυσης κουφωματα γενικως???

Εγω την μεγαλυτερη βλακεια την εκανα περυσι το καλοκαιρι.... Σε παρεα 4 ατομων που θα πηγαιναμε μαζι διακοπες ημουν υπευθυνη να βρω δρομολογια και εισιτηρια... Λογω εξεταστικης ειχα ψιλοξεχαστει οποτε οταν τελειωσα και 2 μερες πριν φυγουμε γυρνωντας το πρωι απο κλαμπ με το αγορι μου μου ερχεται η επιφοιτηση να δω καθε ποτε φευγει απο τον Πειραια το καραβακι για Αιγινα...Ο διαλογος που ακολουθησε ηταν ο εξης....
τηλεφωνητρια...-1432(λιμεναρχειο) θεση55 πως μπορω να σας εξυπηρετησω?
Εγω...-Ναι καλημερα σας (χικ) τα δρομολογια για Αιγινα απο Πειραια καθε ποτε ειναι?
Τ: Καθε μια ωρα....11,30, 12,30 κτλ...
Εγω: Α ωραια...Να σας πω επειδη εχουμε και αμαξι τα δρομολογια ειναι τα ιδια?
Τ: Για τα καραβια με αμαξι τα δρομολογια ειναι 11, 12 , 13 κτλ
και η θεικη ατακα η δικη μου....
Εγω: Δλδ θα βαλουμε το αμαξι στο καραβακι των 11 και εμεις θα φυγουμε με των 11,30??? (θα ηθελα να πιαστει ως ελαφρυντικο το οτι ειχα πιει τα κερατα μου το προηγουμενο βραδυ)
Τ:(με δυσκολια να μην γελασει) ΕΕΕΕεεεε...οχι βασικα τα καραβακια με αμαξια παιρνουν και ανθρωπους μεσα...
Εγω (καταλαβα τι ******* εχω πει)....Α ΟΚ ευχαριστω πολυ για την διευκρινηση..Καλη σας μερα
Περιττο να πω οτι το αγορι μου ειχε λιωσει στο γελιο στο μεταξυ...
Α: Iristella αγαπη μου τελικα το ξανθο ειναι το χρωμα σου....

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image

#303 Mixed Blessing

Mixed Blessing

FaithBringsWay2Impossible

• Members
  • 72 posts

Posted 18 June 2008 - 07:25

Νταξει..τα πραγματα θα μπορουσαν να 'ναι και χειροτερα...αλλα νομιζω οτι την μεγαλητερη βλακεια την εκανα προχθες...
Ειχα μαλωσει με εναν φιλο μου...και ειχαμε κλεισει το διαλογο χωρις να τα βρουμε...αδιαλακτοι κι οι δυο να απολογιθουμε ο ενας στον αλλον...αλλα τελοσπαντων εμενα με πηρε απο κατω...μετα τον καυγα ξεκινησα με την μαμα και τη sis μου να παμε στον οδοντιατρο..και εγω φουρκισμενη και στην ενταση ακομα..αλλαζα τραγουδια στο mp3 κoιταζωντας το πατωμα..και ενω ημασταν στην τελικη ευθεια του οδοντιατριου νιωθω εναν τρομερο πονο στο κουτελο μου..μπαμ!σαν κατι να με μπουφλισε τοσο δυνατα οσο ποτε αλλοτε...μου φευγουν και ακουστικα και ολα ..πιανω το κεφαλι μου και κοιτω χωρις να καταλαβαινω το τελειωμα ενος μπαλκονιου..που το χα φαει ολο στη μαπα..
ΚΑι το χειροτερο ειναι οτι δυο γιαγιουλες μπροστα μου κονταψαν να παθουν καρδιακη προσβολη κι αρχισαν να φωναζουν"Καλε!Μια κοπελιτσα χτυπησε!"πω ρε φιλε πακετο..ας μην σχολιασω το δε καρουμπαλο που ακομα το 'χω(ενιωσα ΤΟΣΟ Naota απο FLCL):beaten:
Posted Image

You cannot l e a v e the past , but you cannot l i v e in the past

...Death leaves no beautiful corpses...

#304 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 18 June 2008 - 21:30

Σήμερα το πρωί στο μαγαζί,έχει πάει 11:30 η ώρα και δεν έχει μπεί ούτε ένας πελάτης να πάρει κάτι.Έχω σκυλοβαρεθεί την ζωή μου και το έχω ρίξει στο ξεσκόνισμα μήπως και περάσει η ώρα. Εκεί λοιπόν που έχω φτάσει στον εικοστό κύβο,στα τάρταρα ο εικοστός κύβος και έχω γονατίσει στο πάτωμα για να του αφαιρέσω το στρώμα σκόνης. Εκεί πάνω λοιπόν αρχίζει να παίζει στο ράδιο το i want it all από Queen. Σεληνιάζομαι εγώ,η δίκια σου,πωρώνομε και εκεί όπως ήμουν γονατισμένη(τρομάρα μου) αρχίζω να τραγουδάω το τραγούδι και να παριστάνω ότι παίζω και κιθάρα. Ξαφνικά λοιπόν εκεί που έκανα το ντουέτο μου μαζί με τον Freddie βλέπω την κόρη του αφεντικού μου να με κοιτάει :terror2:
Κόκαλο εγώ,στήλη άλατος. Και απο την άλλη η αφεντικίνα μου να έχει ψοφήσει στα γέλια η γυναίκα. Τουλάχιστον δεν θύμωσε και το όλο θέαμα της φάνηκε αστείο.

Πάντως και εγώ δεν μπορούσα να μην συμπληρώσω στη συλλογή μου με τις βλακείες που έχω κάνει και το να με πιάσει το αφεντικό μου σε στιγμή σαχλαμάρας και παροξυσμού:deadga6:
Ευτυχώς την δουλειά μου συνεχίζω ακόμα να την έχω,συν ότι το μάθημα μου το πείρα άρα στο μέλλον θα είμαι πιο προσεκτική. Σκέφτομαι να κρεμάσω μελωδούς μπροστά στην πόρτα,έτσι αν μπεί καμιά ψυχή(ένταξη δεν σεληνιάζομαι σε συχνή βάση,αλλά πες ότι είμαι στο toilet για την ανάγκη μου βρε παιδί μου) με τους μελωδούς τι στο καλό άμα μπεί κάποιος θα τον ακούσω οπωσδήποτε :P

Edited by d.neko-angel, 18 June 2008 - 21:38.

rrmr.png

#305 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 18 June 2008 - 22:35

Σήμερα το πρωί στο μαγαζί,έχει πάει 11:30 η ώρα και δεν έχει μπεί ούτε ένας πελάτης να πάρει κάτι.Έχω σκυλοβαρεθεί την ζωή μου και το έχω ρίξει στο ξεσκόνισμα μήπως και περάσει η ώρα. Εκεί λοιπόν που έχω φτάσει στον εικοστό κύβο,στα τάρταρα ο εικοστός κύβος και έχω γονατίσει στο πάτωμα για να του αφαιρέσω το στρώμα σκόνης. Εκεί πάνω λοιπόν αρχίζει να παίζει στο ράδιο το i want it all από Queen. Σεληνιάζομαι εγώ,η δίκια σου,πωρώνομε και εκεί όπως ήμουν γονατισμένη(τρομάρα μου) αρχίζω να τραγουδάω το τραγούδι και να παριστάνω ότι παίζω και κιθάρα. Ξαφνικά λοιπόν εκεί που έκανα το ντουέτο μου μαζί με τον Freddie βλέπω την κόρη του αφεντικού μου να με κοιτάει :terror2:
Κόκαλο εγώ,στήλη άλατος. Και απο την άλλη η αφεντικίνα μου να έχει ψοφήσει στα γέλια η γυναίκα. Τουλάχιστον δεν θύμωσε και το όλο θέαμα της φάνηκε αστείο.

Πάντως και εγώ δεν μπορούσα να μην συμπληρώσω στη συλλογή μου με τις βλακείες που έχω κάνει και το να με πιάσει το αφεντικό μου σε στιγμή σαχλαμάρας και παροξυσμού:deadga6:
Ευτυχώς την δουλειά μου συνεχίζω ακόμα να την έχω,συν ότι το μάθημα μου το πείρα άρα στο μέλλον θα είμαι πιο προσεκτική. Σκέφτομαι να κρεμάσω μελωδούς μπροστά στην πόρτα,έτσι αν μπεί καμιά ψυχή(ένταξη δεν σεληνιάζομαι σε συχνή βάση,αλλά πες ότι είμαι στο toilet για την ανάγκη μου βρε παιδί μου) με τους μελωδούς τι στο καλό άμα μπεί κάποιος θα τον ακούσω οπωσδήποτε :P

αμα ηταν η εκτελεση απο τον δισκο The Miracle, και οχι η εκτελεση απο το Best II, δικαιολογεισαι, το σολο του Bryan, ειναι ολα τα ευρα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#306 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 18 June 2008 - 23:11

Μία φορά είμασταν σε μια πορεία και στο τέλος είχαμε κταλήξει να κλειστούμε στο Πολυτεχνείο οπού τριγύρω γινότανε της Πόπης!Εγώ λοιπόν τα δακρυγόνα δε τ αντέχω ,και αναπνευστικά παθαίνω κρίση και στ δερμα μ στ πρόσωπο και στο λαιμό από τα μαλλία μου που τραβάνε τα δακρυγόνα και ακουμπάνε το λαιμό,γεμίζω σπυριά και καντήλες ,με αποτέλεσμα να είμαι με μαντίλια στη μούρη στο κέφαλι και όπου μπορούσα τελος πάντων προκειμένου να μη καταλήξω με τη μούρη του λεπρού!Καποια στιγμή λοιπόν έπρεπε να φυγώ.Στο κόσμο μου όπως ήμουν ξεκινάω ΕΤΣΙ-σα τον γνωστό-άγνωστο- (με μαντλίλια κουκούλες και τα σχετικά) να πάω να πάρω το μετρό ...να περπατήσω δλδ όλη την Πατησίων με αυτή την αμφίεση (λες και πήγαιν για καφέ άνετη και ωραία!)! ! !
Δοξα τα Χερουβίμ και τους αγγέλους με είδε ένας γνωστός μου ο οποίος έφριξε ο ανθρωπος όταν συνειδητοποίησε πως σκόπευω να διασχίσω την Πατησίων ετσι!
Να είναι καλά ο ανθρωπος γιατί τώρα ακόμα στα κρατητήρια θα ημουν!:

αν και αποκλείεται αν έβλεπαν τη φάτσα δωδεκάχρονου που διαθέτω....

Αυτή είναι μια από τις ιστορικές μου βλακείες!Εχώ και αλλές πιο μετά!
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted Image

#307 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 19 June 2008 - 11:38

Έχω κάνει άπειρες βλακείες στην ζωή μου, είτε αστείες είτε άσχημες, που αν κάτσω να τις γράψω μια-μια θα μου πάρει ώρα.
Θα σας πω όμως την πιο πρόσφατη μου.
Την περασμένη εβδομάδα έγραφα ένα μάθημα. Είχα γράψει όλα τα θέματα, αλλά ο σκράπας είχα κολλήσει σε μια ΗΛΙΘΙΑ άσκηση (κυριολεκτικά ηλίθια). Με έπιασε το ανάποδο, γιατί ήθελα να γράψω άριστα στο μάθημα, και άρχισα να κάνω ότι συνδυασμό αριθμών/πράξεων μου κατέβαινε για να βρω το αποτέλεσμα. Τα παίρνω άγρια μετά από 10 λεπτά (τόσο άντεξα..)και ρωτάω τον καθηγητή αν είναι αυτά τα σωστά νούμερα. Δεν μου απάντησε ακριβώς, γιατί θα μου έδινε την απάντηση, αλλά μου είπε πως ένα από τα νούμερα ήταν σωστά. Προσπαθώ πάλι για δέκα λεπτά (είχα πεισμώσει πάρα πολύ...), αλλά δεν βρίσκω την λύση.
Έρχεται ο καθηγητής τότε και μου λέει " Ρε Matu-san αφού έχεις γράψει όλα τα άλλα θέματα, γιατί ζορίζεσαι με αυτή την άσκηση που πιάνει λίγες μονάδες?"
Εγώ ακόμα πεισμωμένος του λέω " Για το μαμότο της υπόθεσης θέλω να την λύσω! Έγραψα όλα τα άλλα και κολλάω σε αυτή την μπούρδα?"
Με τα πολλά με πείθει ο καθηγητής και δίνω την κόλλα. Πριν φύγω μου δείχνει την λύση, βάζοντας τα σωστά νούμερα. Σαν είδα τα νούμερα τρελάθηκα γιατί τα είχα σκεφτεί αλλά τα απέρριψα σαν λανθασμένα! Αμέσως πήρα μια πολύ chibi φάτσα, και με λίγη προσπάθεια μπορούσες να δεις πως το περίγραμμα μου ήταν μέσα στις φλόγες! Άρχισα να φωνάζω και να τρέχω πάνω κάτω στην αίθουσα, και να κάνω ότι ακριβώς κάνουν στα anime όταν κάποιος τα έχει πάρει πολύ άγρια!
Ευτυχώς οι συμμαθητές μου που είχαν μείνει στην αίθουσα + τον καθηγητή με ξέρουν καλά και δεν με παρεξήγησαν, γιατί στο παρελθόν τους είχα κάνει χειρότερα από αυτό το ξέσπασμα chibi θυμού!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#308 Mr.Izo

Mr.Izo

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 19 June 2008 - 14:32

ΜΜμμμ.... βλακεία εεε... πέρυσι πηγα εγω ο κυριος Naruto κλωτσισω το χερι μου το οποιο ειχα βαλει διπλα λιγο πιο μπροστα απο τα ματια μου.Κλωτσισα..... διαλυσα τον τενοντα του δεξιου μου ποδιου (2 μηνες πατεριτσες) και το γωνατο μου εσπασε τη μυτη μου.....
Ενα αυτο.... και αλλο>>> πυροβολησα το ποδι μου με το Flauber του πατερα μου...(Δοξα το θεο φορουσα αρβιλλα)....
"Most people are so ungratefull to be alive.But not you, not any more!"

#309 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 19 June 2008 - 16:20

ΜΜμμμ.... βλακεία εεε... πέρυσι πηγα εγω ο κυριος Naruto κλωτσισω το χερι μου το οποιο ειχα βαλει διπλα λιγο πιο μπροστα απο τα ματια μου.Κλωτσισα..... διαλυσα τον τενοντα του δεξιου μου ποδιου (2 μηνες πατεριτσες) και το γωνατο μου εσπασε τη μυτη μου.....
Ενα αυτο.... και αλλο>>> πυροβολησα το ποδι μου με το Flauber του πατερα μου...(Δοξα το θεο φορουσα αρβιλλα)....

O.O Μείνε στην Κρήτη...we don't need you!!! :stubborn: :P
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#310 Mr.Izo

Mr.Izo

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 21 June 2008 - 11:27

O.O Μείνε στην Κρήτη...we don't need you!!! :stubborn: :P

Not my fault really... Itchy trigger...

#311 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 22 June 2008 - 16:05

αποκοιμηθηκα εχθες στη ξαπλωστρα στην παραλια με αποτελεσμα να καει η πλατη μου
:burningbe3::burningbe3:ΠΟΝΑΩ!!!

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#312 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 23 June 2008 - 00:03

Περαστικά.

Έσβησα αρχείο που κατέβαζα 6 ώρες και δεν το είχα καν αποθηκεύσει. Πριν καν το ανοιξω.:deadga6:

15fkk04.jpg

#313 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 25 June 2008 - 12:26

Στην 4η δημοτικου ειχα μπερδευτει λογω αυπνιας και ειχα αποκαλεσει την Δασκαλ0ρ "μαααα"
Signature Removed

#314 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 25 June 2008 - 12:50

Στην 4η δημοτικου ειχα μπερδευτει λογω αυπνιας και ειχα αποκαλεσει την Δασκαλ0ρ "μαααα"

Το κλασσικό λάθος .
Εγώ γιαγιά την έχω πει ,θεία ,μαμά ,ότι να ναι Κια μια φορά είχα πει ένα δάσκαλο "μπάρμπα"

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#315 Mr.Izo

Mr.Izo

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 27 June 2008 - 20:14

Το κλασσικό λάθος .
Εγώ γιαγιά την έχω πει ,θεία ,μαμά ,ότι να ναι Κια μια φορά είχα πει ένα δάσκαλο "μπάρμπα"

ΧΑΧΑΧαχαχαχαχαχ ελεος..... "μπαρμπα".... αχαχαχαχαχαχαχα...