Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#286 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 09 June 2008 - 00:19

καταληψη οκτομβριως 2007 ειμαι εγω με 2 φιλους 9 το βραδι ο προβολεας πεφτι πανω μας εφερα ενα μπουκαλι ρακις σπιτικια κιολας...πινουμε οχι οτι με8υσαμε κιολας και λεμε τι 8α κανουμε τωρα?? ας πεξουμε μπαλα λεο... λει αφου δεν εχουμε μπαλα σιγα του λεο 8α πεξουμε με εικονικη μπαλα περνω φορα να βαρεσο τιν εικονικι μπαλα ι8ελα και καραβολιδα ο ******* και χτυπαω το πατομα με φορα οπου εσπασα και το δαχτυλο του ποδιου μου....γιαυτο αγαπαμε τις καταληψης
Posted Image
Spoiler:

#287 Sh1n!g@mi

Sh1n!g@mi

Starting...

• Members
  • 21 posts

Posted 09 June 2008 - 01:44

Αυτό είναι πραγματικά μεγάλη βλακεία ...ένας συμμαθητής μ έγραψε σε διαγώνισμα ιστορίας μία απίστευτη και κουφή απάντηση...στην ερώτηση....."τι ήταν ο Άρειος Πάγος?"....απάντηση... "ο Αρειος Παγος ήταν ένα παγόβουνο που οι Αθηναίοι έκαναν σκι"...:oo:. ήταν τόσο αστείο που η καθηγήτρια μας το διάβασε μες στην τάξη και χτυπούσε το κεφάλι της στην έδρα από τα γέλια..μαντέψτε τι βαθμό του έβαλε...:kakaka:

#288 I_am_Neji

I_am_Neji

Master Cosplayer

• Members
  • 47 posts

Posted 09 June 2008 - 01:54

Χριστουγεννα του 2006...πηγα με τους γονεις μου γεια σκι στο καιμακτσαλαν...ανεβενω στιν πιστα και αρχιζω κατεβενω..ολα καλα...οταν φτανω στο τελος ειχα παρει πολυ φορα:ballumad:και δεν ηξερα ακομα να σταματαω καλα....τι να κανω...λεω ας γελασουμε λιγο:hehehe:....φοναζω δυνατα JERONIMOOOOOOOOOO και πεφτω:fromabove: πανω σε 2 τυπους που τα λεγανε και πεφτουμε ολοι κατω:deadga6:...πανω εγω και κατω απο τα σκι αυτοι...συκονομαι,λεω ολα οκ παιδια και φευγω σφαιρα:bike: :P

#289 Sh1n!g@mi

Sh1n!g@mi

Starting...

• Members
  • 21 posts

Posted 09 June 2008 - 01:58

Πολύ μα πολύ γέλιο ειχα ρίξει στη σχολική γιορτή...που χε γίνει στο εργατικό κεντρο..ένας φίλος μ ψάχνει ένα φίλο του...κοιτάει εδώ και εκεί και τον βλέπει...πάει τον πιάνει του κάνει κεφαλοκλείδωμα...του ξύνει το κεφάλι...και τον χτυπάει στην καρέκλα...αμέσως γυρνάει και κοιτάει τον φίλο μ ...και ο φίλος μ συνειδητοποιει πως όλα αυτά τα κανε στην φιλόλογό του....που 'χε κουρευτεί και φαινόταν αγνώριστη..και του λέει του φιλου θυμωμένη..."καλά παιδί μ χαζεψες?":hahaha:

#290 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 09 June 2008 - 01:59

μεγα λαθος η λαλακια, εχω κανει απειρες..η μεγαλυτερη ειναι που πινω..και τωρα εχω ελκος και προβλημα στο στομαχι και στα νεφρα μου..ιδου η μεγαλυτερη βλακεια....
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#291 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 10 June 2008 - 12:39

βλακεία μου εις τη νιοστή ήταν όταν πρόπερσι το καλοκαίρι είχα πηδήξει(το αλάνι)σε μια βάρκα που ήταν δεμένη στο λιμανάκι.Έλα μου όμως,που τα σκοινιά ήτνα ενάμισι μέτρο μακρυά και το βαρκάκι έφυγε δυο μέτρα στα ανοιχτά.ΠΑΝΙΚΟΣ μετά,και μετά η πατάτα ήρθε:sigh2:
Πήδηξα το χαζό με τα κοντά σορτσάκια στο λιμάνι και σύρθηκα με τα γόνατα μισό μέτρο στην άσφαλτο...τα υπόλοιπα ειν αηδιαστικές περιγραφές:beaten:

Posted Image

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#292 Megumi

Megumi

ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΑ

• Members
  • 18 posts

Posted 12 June 2008 - 12:07

Λοιπόν παίρνω PC απο τα One Way (1η Βλακεία) και μου είπανε ότι αμα πάθει κάτι θα πάω στα Oneway της Κοζάνης (γιατί το πήρα από Πάτρα) και θα μου το αντικαταστήσουν εφώσον είναι στην εγγύηση ωραία?ωραία λέω και γω.

Περνάνε 2μήνες και χαλάει το Pioneer το drive και πάω στο κατάστημα με το drive στο χέρι.Διάλογος :

-Καλημέρα εγω

-Καλημέρα η πωλήτρια

-Χάλασε το DvD-Rom και μου είπανε από τα OneWay της Πάτρας ότι αμα πάθει κάτι μπορώ να το φέρω εδώ.

-Σταθερός ο υπολογιστής?(θεά η πωλήτρια)

-Εεε... ναι της απαντώ(αγχομένος) μααα.... μου μου είχαν πει στανταρ στα ONEWAY της Πάτρας ότι μπορώ να έρθω εδώ στης Κοζάνης να το ανταλάξω με καινούργιο

-Εεε....είμαστε Γερμανός

LiosAlfa got pwned.

Edit : Άμα δω μεγαλύτερη βλακεία εδώ εμένα να με χέσετε.

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΧΑΧΑ
ΕΧω κανει απειρες βαλκειες θα πω αυτες που θυμαμαι
1)φεβρουαριος 2006 νομιζω ειχαν ερθει τα κουμπαρια μας χαρες γελια ε οταν εφευγαν παλι χαρες γελια τους χαιρεταμε και εγω το ζωον κρεμαστηκα απο το δοκαρι της πορτας και το σπασα και επεσα πισω το πεταω απ τη σκαλα και τρεχω .τα υπολοιπα ειναι λυπηρα....
2)εβλεπα ενα κλιπ της λοπεζ και προσπαθουσα το τοφι να κανω τις κινησεις της εκει που χοροπηδουσα επεσα πανω στη πορτα της ντουλαπας μου και την εσπασα.....τα υπολοιπα ............:sadist:
3)2005 γυμνασιο μες τη ταξη κατεβασα το παντελονι μιας φιλης μου και εφαγα ξυλο μετα
4)στα 3 χρονια που ημουν στο γυμνασιο εσπασα με κατι παιδια καταλαθος
1 λαμπα 3 τζαμια και ξυλωσαμε απο υπερβολικο σπρωξιμο μια πορτα
5) λυκειο εγω και ενας συμμαθητης μου ο μανωλης φετος πατησαμε το συνεγερμο και απο δυνατο χτυπημα ξυλωσαμε μια πορτα και επεσε πανω σε μια κορνιζα κ εσπασε
6) φετος πριν τις πανελληνιες μια απο τις μερες με λιγο κοσμο αλλαξα ολα τα καδρα και καποια τα κρυψα στην βιβλιοθηκη
7) γυρω στο μαρτιο ανεβοκατεβαιναμε με το ασανσερ στο σχολειο και κλειστηκαμε μεσα ηρθε και μας ανοιξε η πυροσβεστικη ακομη δε μπορω να καταλαβω πως δε φαγαμε αποβολη.....
..........σιγουρα εχω κανει και αλλες βλακειες αλλα αυτες θυμηθηκα:bath:
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]ΚΟΡΥΦΑΙΟ J-DRAMA:hahaha::stubborn::wooi2:

#293 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 12 June 2008 - 13:59

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΧΑΧΑ
ΕΧω κανει απειρες βαλκειες θα πω αυτες που θυμαμαι
1)φεβρουαριος 2006 νομιζω ειχαν ερθει τα κουμπαρια μας χαρες γελια ε οταν εφευγαν παλι χαρες γελια τους χαιρεταμε και εγω το ζωον κρεμαστηκα απο το δοκαρι της πορτας και το σπασα και επεσα πισω το πεταω απ τη σκαλα και τρεχω .τα υπολοιπα ειναι λυπηρα....
2)εβλεπα ενα κλιπ της λοπεζ και προσπαθουσα το τοφι να κανω τις κινησεις της εκει που χοροπηδουσα επεσα πανω στη πορτα της ντουλαπας μου και την εσπασα.....τα υπολοιπα ............:sadist:
3)2005 γυμνασιο μες τη ταξη κατεβασα το παντελονι μιας φιλης μου και εφαγα ξυλο μετα
4)στα 3 χρονια που ημουν στο γυμνασιο εσπασα με κατι παιδια καταλαθος
1 λαμπα 3 τζαμια και ξυλωσαμε απο υπερβολικο σπρωξιμο μια πορτα
5) λυκειο εγω και ενας συμμαθητης μου ο μανωλης φετος πατησαμε το συνεγερμο και απο δυνατο χτυπημα ξυλωσαμε μια πορτα και επεσε πανω σε μια κορνιζα κ εσπασε
6) φετος πριν τις πανελληνιες μια απο τις μερες με λιγο κοσμο αλλαξα ολα τα καδρα και καποια τα κρυψα στην βιβλιοθηκη
7) γυρω στο μαρτιο ανεβοκατεβαιναμε με το ασανσερ στο σχολειο και κλειστηκαμε μεσα ηρθε και μας ανοιξε η πυροσβεστικη ακομη δε μπορω να καταλαβω πως δε φαγαμε αποβολη.....
..........σιγουρα εχω κανει και αλλες βλακειες αλλα αυτες θυμηθηκα:bath:

Μη τολμήσεις ποτέ να περάσεις κοντά από το σπίτι μου:terror2:Θα καλέσω την αστυνομία:hehe:

Posted Image

#294 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 12 June 2008 - 14:31

Ένας φίλος μου κάποτε έγραψε διαγώνισμα Γλώσσα και δεν έγραψε την Έκθεση.

Για ένα περίεργο λόγο όμως πήρε πάνω από 10.

Εγώ δεν το είχα μάθει τότε, όμως οι άλλοι που το 'ξεραν (Ephialtes) γελούσαν για 2 μέρες!
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#295 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 12 June 2008 - 14:31

Μη τολμήσεις ποτέ να περάσεις κοντά από το σπίτι μου:terror2:Θα καλέσω την αστυνομία:hehe:

πια αστυνομια παιζη να πιγε στο επικεντρο του σεισμου και να εγινε οτι εγινε...
Posted Image
Spoiler:

#296 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 12 June 2008 - 14:44

φετινο θεμα εκθεση : η παραδοση, γιατι απομακρυνονται οι νεο απο αυτη και τροποι επανασυνδεσης τους
ενα παιδι απο το σχολειο μου εγραψε
Spoiler:

Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#297 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 posts

Posted 12 June 2008 - 17:29

φετινο θεμα εκθεση : η παραδοση, γιατι απομακρυνονται οι νεο απο αυτη και τροποι επανασυνδεσης τους
ενα παιδι απο το σχολειο μου εγραψε

Spoiler:

κοιτα πρακτικα δεν ηταν εκτος θεματος. Και αυτος για μια παραδοση
εγραψε. Φανταζομαι την φατσα του οταν εμαθε την πικρη αληθεια :P:P:P
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#298 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 June 2008 - 18:07

@ Megumi san.... Εχεις καποια προσωπικη βεντετα με τις πορτες δοκαρια και πασης φυσης κουφωματα γενικως???

Εγω την μεγαλυτερη βλακεια την εκανα περυσι το καλοκαιρι.... Σε παρεα 4 ατομων που θα πηγαιναμε μαζι διακοπες ημουν υπευθυνη να βρω δρομολογια και εισιτηρια... Λογω εξεταστικης ειχα ψιλοξεχαστει οποτε οταν τελειωσα και 2 μερες πριν φυγουμε γυρνωντας το πρωι απο κλαμπ με το αγορι μου μου ερχεται η επιφοιτηση να δω καθε ποτε φευγει απο τον Πειραια το καραβακι για Αιγινα...Ο διαλογος που ακολουθησε ηταν ο εξης....
τηλεφωνητρια...-1432(λιμεναρχειο) θεση55 πως μπορω να σας εξυπηρετησω?
Εγω...-Ναι καλημερα σας (χικ) τα δρομολογια για Αιγινα απο Πειραια καθε ποτε ειναι?
Τ: Καθε μια ωρα....11,30, 12,30 κτλ...
Εγω: Α ωραια...Να σας πω επειδη εχουμε και αμαξι τα δρομολογια ειναι τα ιδια?
Τ: Για τα καραβια με αμαξι τα δρομολογια ειναι 11, 12 , 13 κτλ
και η θεικη ατακα η δικη μου....
Εγω: Δλδ θα βαλουμε το αμαξι στο καραβακι των 11 και εμεις θα φυγουμε με των 11,30??? (θα ηθελα να πιαστει ως ελαφρυντικο το οτι ειχα πιει τα κερατα μου το προηγουμενο βραδυ)
Τ:(με δυσκολια να μην γελασει) ΕΕΕΕεεεε...οχι βασικα τα καραβακια με αμαξια παιρνουν και ανθρωπους μεσα...
Εγω (καταλαβα τι μαλακια εχω πει)....Α ΟΚ ευχαριστω πολυ για την διευκρινηση..Καλη σας μερα
Περιττο να πω οτι το αγορι μου ειχε λιωσει στο γελιο στο μεταξυ...
Α: Iristella αγαπη μου τελικα το ξανθο ειναι το χρωμα σου....

Edited by iristella, 12 June 2008 - 18:21.

#299 Megumi

Megumi

ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΑ

• Members
  • 18 posts

Posted 12 June 2008 - 20:27

@ Megumi san.... Εχεις καποια προσωπικη βεντετα με τις πορτες δοκαρια και πασης φυσης κουφωματα γενικως???

α καλα και αυτα ειναι οτι θυμαμαι τωρα που ρθε ακομη ενα περσυ στις διακοπες ειπαν οι δικοι μου να βαλω εγω την ομπρελα μεσα στην αμμο την εβαλα ε ρε και μετα απολιγο ολοι μεσ τη θαλασσα εγω εξω αρχιζει και φυσαει ενα μελτεμι τι μελτεμι τα πηρε και τα σηκωσε η ομπρελα οι πετσετες τα στρωματα σκορπισαν απο δω και απο κει ευτυχως το στρωμα το πιασε ο λουκουματζης και την ομπρελα ενα ζευγαρι παλι καλα που δεν τους βγηκε κανα ματι αρα ουτε στις διακοπες δεν πρεπει να βρεθω διπλα σου:fromabove::emptyonexg1:

απαντησα στην iristella
οχι ρε παιδια εγω αγαπαω ολα τα επιπλα απλα τυχαινει να μπαινουν στο δρομο μου ακαταλληλες στιγμες
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]ΚΟΡΥΦΑΙΟ J-DRAMA:hahaha::stubborn::wooi2:

#300 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 13 June 2008 - 14:04

Λοιπόν, ας ποστάρω εδώ τη σημερινή και ΤΕΡΑΣΤΙΑ βλακεία μου.

Έγραφα σήμερα το πρωί... και το ξέχασα. :deadga6: Βλέπετε, ήταν μάθημα που δεν απαιτούσε καθόλου διάβασμα, μόνο φαντασία και γενικές γνώσεις. Οπότε δεν είχα ύλη να διαβάσω. Επιπλέον, γράφω δύο απανωτά παλούκια Τετάρτη και Πέμπτη και αφιερώθηκα σ'αυτά. Και τώρα που έφυγα από τη λέσχη, υπολόγισα πόσες μέρες έχω μέχρι να έρθει η Τετάρτη και θυμάμαι... Παρασκευή... κάτι είχα να κάνω...

ΑΜΑΝ!!!!!!!!:frozen:

Είμαι αδικαιολόγητη... σίγουρο μάθημα και το πέταξα απ'το παράθυρο! Μη το ξεχάσω και το Σεπτέμβρη, την έκατσα...

Posted Image