Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

ΚΑΝΑΛΙ Η ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ ΚΑΙ MANGA?


  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#1 exarhos

exarhos

    Anime Newbie

  • Members
  • 32 posts

Posted 16 March 2007 - 20:02

καλησπερα σε ολους τους φιλους και της φιλες λατρεις του animation διαβαζοντας τα forum tou anime.gr καταλαβα οτι γενικοτερα τα manga και οχι μονο γνωριζουν μεγαλη αγαπη και αναγνωριση απο τους ελληνες και οχι μονο ετσι λοιπον μπηκα στην διαδικασια να σκεφτω το παρακατω thread γιατι ειλικρινα με ενδιαφερει πολυ η γνωμη των πλεον εξειδικευμενων επι του θεματος η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης πως θα μπορουσε να υλοποιηθη η ιδεα(η οποια ειμαι σιγουρος οτι δεν ειμαι ο πρωτος που την σκεφτηκα: ) να φτιαχτει ενα τηλεοπτικο καναλι το οποιο να παιζει 24 ωρες τετοιου ειδους cartoon (οπως ειναι αντοιστιχα το cartoon network sto nova h to jetix)με θεμα μονο manga mecka και τα λοιπα ακομα και σε συνδρομιτικο επιπεδο η να κυκλοφορουσε καποιο ελληνικο περιοδικο με τετοιυ ειδους θεματολογια και με τα αντοιστιχα dvdakia δωρο σε καθε τευχος που θα κυκλοφορουσε θα ηθελα παρα πολυ να ακουσω την γνωμη σας επι αυτου και να σασ ενημερωσω οτι επειδη εχω 2 φιλαρακια που εχουν τοπικα καναλια(ροδο)και το ενα εκπεμπει δορυφορικα θα τους ρωτησω να μου ποθνε και εκεινοι την γνωμη τουσ και θα σας ενημερωσω μεσω του thread για της απαντησεις τους τελος αν ηδη υπαρχει κατι τετοιο ενημερωστε σας παρακαλω και εμας που βρισκομαστε στην επαρχια και τα πραγματα ειναι σαφωσ δυσκολοτερα ευχαριστω και περιμενω τα post σας!!:bye:
Posted Image
:head: CHANGE GETTER 1!!! SWITCH ON

#2 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 16 March 2007 - 21:34

Αν θές να γίνει νόμιμα και παστρικά θες τρελά λεφτά :bye2: Επίσης αν θές να παίζει μόνο mecha τότε δυστηχώς χάσατε, εντάξει και γω θα γούσταρα να βλέπω όλη την καλταδούρα από mecha της δεκαετίας του 80 καθώς και ποιο καινούργια αλλά επείδη α] κανένας δεν τρώει κάθε μέρα χαβιάρι β] και αν τρώει κάποια στιγμή θα μπουχτήσει και θα θέλει κάτι άλλο γ] και βέβαια θα υπάρχει και αυτός που δεν του αρέσει το χαβιάρι και θέλει γυρώνια απο το Κώστα τον ψήστη, μετά τις δύο ντελίβερυ στο σπίτι :P είναι μάλλον δύσκολο εώς απίθανο.

Τώρα αν θές απλά να κάνεις αυτό που γουστάρεις και από ότι διαβαζω έχεις και τα κονε πέτα μερικά mecha σε κανά dvd και βάλτα να παίζουν [αρχικά για κανα δύωρο, αν και όλη μέρα αποκλείεται :bye2:]

Τέλος για mag υπάρχει η μαγική λέξη φανζιν :greece:[αλλά με mecha μέσα :P ]
rsrGbGx.gif

#3 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 March 2007 - 00:16

Η Ελλάδα είναι μικρή για τέτοια. Μονη εξαιρεση το καναλι της Βουλης που προβαλλει το Μικρο Πριγκηπα.

Ισως κανα καναλι να δοκιμαζε να αγοράσει μια καλη και φθηνη σειρά ανιμε 13 επεισοδιων και να την προβαλει μεταγλωττισμενη με καλους ηθοποιους (οχι αυτα τα εκτρωματα που ακουω), αλλά μην περιμένεις περισσοτερα. Πχ το Channel 4 στην Αγγλία προβαλλε το Strange Dawn. Αλλά αυτό το κανάλι δε συγκρινεται στα πολιτιστικα δρωμενα με τα Star, Mega, Antenna και τα ελληνικα καναλια γενικοτερα

Ασε που θα μπει και λογοκρισια για ψυλου πηδημα. Με λιγα λογια ξέχνα το.

#4 kienzan

kienzan

    Anime Elite

  • Members
  • 1,251 posts

Posted 17 March 2007 - 00:53

Ασε που θα μπει και λογοκρισια για ψυλου πηδημα.


Αυτή την υπερευεσθησία της ελληνικής τηλεώρασης ρε παιδία δε τη κατάλαβα ποτέ...

Με τί σκατα κρήτήρια αποφασίζει το #αμιμένο το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο τη καταλήλότητα του
κάθε προγράματος<<.
Έχω την άισθηση οτι λειτουργούν πολύ αυθέρετα με γνώμωνα τη γκρίνια των τηλεθεατών και όχι βάση κανονισμόν
Posted Image


#5 exarhos

exarhos

    Anime Newbie

  • Members
  • 32 posts

Posted 17 March 2007 - 01:44

λοιπον παιδια καταρχην να πω ενα ευχαριστω σε εσας που κανετε reply και ακουμε δημοσια την γνωμη σας για αυτο το θεμα μετραει πολυ κατα δευτερον εθεσα αυτο το θεμα σε μια παρεα φιλων που ειναι και αυτοι λατρεις των manga και καταληξαμε στο συμπερασμα οσων αφορα την χρηματοδοτηση ενος τετοιου project οτι θα μπορουν να μπουν μπροστα με την μορφη χορηγου μεγαλες αλυσιδες καταστηματων με παιχιδια (πχ jumbo) για μια τετοια ενεργεια η καταστηματα που ειναι εξειδικευμενα με action figures η ακομα και μεγαλα καταστηματα με dvd που θα ηταν και κυριοι προμηθευτες του υλικου που θα παιζοταν για παραδειγμα εδο στην ροδο εχουμε τα broadcast ta οποια εχουν ενα section μονο με manga animation (που εχωκαι σκοπο αυτες της μερες να δανειστωγια να κανω και εγωτην πρωτημου αλυσιδα στο anime.gr)και θα μπορουσαν να καλυψουν μεγαλο μερος του προγραμματος και με το υπαρχον υλικο που εχουν τωρα οσων αφορα το θεμα το γενικο του καναλιου ρωτησα το ενα απο τα 2 παιδια που εχουν καναλι και μου ειπε το εξησ αυτο το οποιο θα κοστισει ειναι κατα πρωτο λογω η αδεια και κατα δευτερον η κεραια και ο πομπος τεχνικα το καναλι εκει που θα ειναι στημενο θα χρειαζεται ενα υπολογιστη και ενα αποκοδικοποιητη που θα εκπεμπει δοπυφορικα χωρις να αγορασει συχνοτητα τελος παντων για να μην σας ζαλιζω με τα τεχνικα μολιςλαβω απαντηση και απο τουσ 2 θα σας ενημερωσω γιαυτο αν θελετε και εσεις να τουσ ρωτησετε κατι ευχαριστως να τουςτο μεταφερω τωρα οσον αφορα το ραδιοτηλεοπτικο τι να πω θα αναφερω ενα μικρο παραδειγμα ποθ μου ερχεται πρωτο στο μυαλο στο dragonball πχ που παιζοταν αν δεν κανω λαθος στο mega στην εισαγωγη του οταν καποιοι απο τουσ ηρωεςηταν μεσα σε ενα αυτοκινητο στους αρχικους τιτλους το αμαξι εγραφε απο πλαγια στην πορτα SATAN και πολλα αλλα που θα μπορουσαν να γινουν ξεχωριστο topic τοτε δεν ενδιαφερθηκε κανενας αλλωστε το προβλημα της λογοκρισιας και του ραδιοτηλεοπτικου λυνεται με το να σηκωσεις το καναλι δορυφορικα (επειδη το ρωτησα το γνωριζω και εγω)το οποιο για να το ξεκαθαρισω αποκτας προσβαση με ενα απλο δορυφορικο αποκωδικοποιητη που κανει 30 ευρο ενας απλως
Posted Image
:head: CHANGE GETTER 1!!! SWITCH ON

#6 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 17 March 2007 - 12:30

Εκτός από την άδεια και την κεραία για να γίνει όπως είπα νόμιμα πρέπει να "αγοράσεις" την όποια σειρά θές από κάποιον διανομέα που να την έχει πρός πώληση και άπλα να κάνεις τους υπότιτλους στα ελληνικά, αν δεν την έχει κάποιος πρέπει να την αγοράσεις [θεωρητικά πάντα μιας και που δεν ξέρω λεπτομέρειες] από την εταιρία παραγωγής στην Ιαπωνία -_- Αν προτιμήσεις να βάλεις υλικό από δω, αυτομάτος δίνεις δικαίωμα σε όποιο κρατικό όργανο υπάρχει να σε κλείσει την ίδια μέρα για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων. Τέλος για να μπεί κάποιος μεγάλος χορηγός [ή εστω μικρός :P ] θα πρέπει να του δώσεις κάποιο πλάνο ώστε η επένδυση του θα του απόφερει το επιθυμητό απότελεσμα, ρευστό :D . Το ΕΣΡ απλά κάνει ότι του λένε :P και εννοείτε ελέγχει μόνο αν κάτι γίνει θέμα στις "ειδήσεις" πάνω από μία μέρα. Τέλος ξανασκέψου ποιό θές να είναι το κοινό σου, αν πάς για ένα κάπως παιδικό πρόγραμμα μπορεί και να πιάσει σε τοπικό επίπεδο, αν θές κάτι σε ποιό ενήλικο όμως μάλλον δεν βλέπω να προχωράει. Βέβαια από όσο έχω δεί στη επαρχία δεν υπάρχουν ΕΣΡ και πνευματικά δικαιώματα :P οπότε αν έχεις ήδη εξοπλισμό μπορείς να κάνεις κάτι στα μουλοχτά, βλέπε τις μεγάλες δόξες του ελληνικού ραδιόφωνου της δεκαετίας του '80:bleh: [Κούλα μ' ακούς :greece:]

ps: manga = ιαπωνικά comics
anime = ιαπωνικά κοινούμενα σχέδια [αύτο θές όχι manga :P ]
rsrGbGx.gif

#7 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 17 March 2007 - 16:15

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, για να γίνει ένα τέτοιο κανάλι, θέλει ΠΟΛΛΑ λεφτά. Όχι μόνο για να ανοίξεις το κανάλι, αλλά και για να αγοράσεις τις σειρές και να τις μεταγλωττίσεις (ή έστω να υποτιτλίσεις).

Κανάλι που να προβάλει μόνο anime ξεχάστε το, κάτι πιο προσιτό είναι ένα είδη υπάρχων κανάλι να αγοράσει κάποια σειρά η οποία και σχετικά φτηνή να είναι και να μπορεί να απευθυνθεί σε μικρότερες ηλικίες και αυτό σχετικά πειραματικά και με ρίσκο.

Και επίσης το θέμα δεν είναι το να ρίξουμε στη πειρατεία. Το να πάω εγώ να ανοίξω ένα μικρό τοπικό κανάλι που προβάλει anime από fansubs ή ακόμα και το κανάλι να είναι παράνομο εκτός που είναι πιθανόν να έχει άδοξο τέλος αν το πάρουν χαμπάρι οι αρχές, δεν έχει και πολύ νόημα. Αυτοί οι οποίοι ασχολούνται πραγματικά με τα anime το βλέπουν στο pc τους κατεβάζοντας τα επεισόδια από το internet ή παίρνοντας τα από κάποιον φίλο. Σκοπός υποτίθεται είναι να τα μάθει περισσότερος κόσμος. Για να γίνει αυτό πρέπει να προβληθούν από κάποιο (κατά προτίμηση μεγάλο) κανάλι και εννοείται νόμιμα.

Αν και έχει συζητηθεί αρκετές φορές το θέμα είναι αναπόφευκτο να ξανασυζητηθεί μετά από κάποιο διάστημα (άλλωστε έρχονται και νέοι στο forum). Εγώ θα έλεγα ότι πρέπει να αναρωτηθούμε για άλλη μια φορά: "Γιατί θέλω να προβάλονται anime στην τηλεόραση;" Εγώ πιστεύω ότι αυτό γίνεται γιατί θέλουμε να γίνουν τα anime αποδεκτά από την κοινωνία και τέλος πάντων να διαδοθούν. Γιατί ως γνωστό ότι δείχνει η τηλεόραση είναι λίγο πολύ στην μόδα. Άλλα όπως έχω ξαναπεί τα anime πολύ δύσκολα θα διαδοθούν ευρέως.

Όσο για περιοδικό... Εκύ η φιλοσοφία είναι διαφορετική, με την έννοια ότι ένα περιοδικό μπορεί να απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο και περιορισμένο κοινό. Οπότε θεωρητικά αν όντως έβγαινε ένα αξιόλογο τέτοιο περιοδικό και το αγοράζαμε αρκετοί από εμάς θα μπορούσε ίσως να σταθεί (αν και αυτό είναι συζητήσιμο γιατί είναι θέμα του πόσο μεγάλο κοινό πρέπει να έχει ένα περιοδικό για να επιβιώσει).

Αλλά στην πραγματικότητα πάλι πιστεύω ότι είναι λίγο άτοπο ένα τέτοιο εγχείρημα, για τον λόγο ότι έτσι κι αλλιώς όλα τα νέα τα μαθαίνουμε από το internet και μάλιστα πολύ πιο γρήγορα από ότι θα μπορούσαμε από ότι ένα περιοδικό που βγαίνει μια φορά τον μήνα. Βέβαια εντάξει θα μπορούσε να πει κάποιος, άλλη είναι η αίσθηση ενός περιοδικού αλλά πιστεύω πως ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα πολυπερπατούσε. Να μην ξεχνάμε ότι αυτοί που θα το έγραφαν θα ήταν άνθρωποι σαν εμάς... Δηλαδή πρώτα θα μαθαίνουμε για κάτι από αυτό το forum για παράδειγμα και μετά θα παίρνουμε και το περιοδικό για να διαβάσουμε ΕΝΑ review για παράδειγμα για ένα anime την στιγμή που υπάρχουν είδη reviews εδώ μέσα και αρκετά reviews γενικότερα στο Internet.

Υ.Γ. προς του mods/admins
Μήπως θα ήταν καλύτερα αυτό το thread να ήταν στον τομέα "Anime στην Ελλάδα";

#8 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

    Ο Δεκαπτέρυγος

  • Members
  • 1,409 posts

Posted 21 March 2007 - 04:21

Εγω παντως θα προτιμουσα ενα περιοδικο με μανγκα μιας και εκει ειναι πιο ελευθερα τα πραγματα.(χωρις ταινια μεσα γιατι τοτε η τιμη θα ηταν υψιλη).Θα ηθελα παντως να υπηρχε καναλι που να εδειχνε ανιμε,αν οχι σε 24ωρη βαση,να ειχε μια "Ανιμε Ζωνη" που να εδειχνε για 2-3 ωρες μονο ανιμε^^

Υ.Γ. : Ασχετο,αλλα οταν λες "τοπικα καναλια" εννοεις το Ιριδα και το Τν 4? απο τη ροδο αυτα θυμαμαι τουλαχιστον :Ρ Σε ενα απο τα 2 ειχα δει για πρωτη φορα το Ακιρα με υποτιτλους απο εκεινους που υπηρχαν παλια(που δεν ηταν τοσο καλοι οσο αυτοι που εχουμε τα τελευται χρονια) και με ιαπωνικο ηχο...

#9 exarhos

exarhos

    Anime Newbie

  • Members
  • 32 posts

Posted 21 March 2007 - 08:55

καλησπερα και παλι παιδια να επισημανω συμφωνα με το προηγουμενο post απανταω στον φιλο για τα καναλια το ενα ειναι το ωμεγα tv και το αλλο το τv4 το οποιο τελευταιο παλιοτερα οντως επαιζε αρκετα συχνα τετοιου ειδους κινουμενα τωρα κατι καινουργιο για να εχουμε να συζηταμε στο τραπεζι μας ειναι το οτι ενα τετοιου ειδος καναλι θα μπορουσε να εκπεμψει και πανελλαδικα μεσω τοπικων καναλιων καποιες συγκεκριμενες ωρες την ημερα οπως πχ το mad tv το οποιο παιζει σε ολη την ελλαδα ενω εκμπεμπει κανονικα και εχει αδεια μονο για αττικη πουλαει το προγραμμα του και παιζει μεσω μικροτερων τοπικων καναλιων καποιες ωρες την ημερα και βγαζει και ενα πολυ καλο ποσο για να συντηρητε το καναλι μεσω αυτης της λυσης τωρα μια ακομα πληροφορια απο τα παιδια με τα καναλια οι σειρες που ειναι τουλαχιστον δεκαετιας (δηλαδη πχ μια σειρα του 1980-1990)κοστιζουν για την αναμεταδοση τους μαζι με τα διαφημιστηκα και της σχετικες επαναληψης απο 1000-2000 ευρω ποσο που για μια σειρα με 36 επισοδεια δεν ειναι κατα την γνωμη μου και τρομερο ποσο για ενα καναλι οσο λοιπον πιο καινουργια η ταινια τοσο πιο ακριβα ειναι και τα δικαιοματα για να την προβαλεις τελος μια και αναφερθηκε απο τον φιλο παραπανω να θεσω και ενα ερωτημα που επρεπε να ειχα θεσει και απο την αρχη τι θα προτιμουσατε ενα περιοδικο(ελληνικο και οχι παριοδικο απο εξωτερικο)η ενα καναλι που να παιζει συγκεκριμενες ωρεσ μεσο τοπικων καναλιων?????περιμενω την γνωμη σας:bye:
Posted Image
:head: CHANGE GETTER 1!!! SWITCH ON

#10 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

    Ο Δεκαπτέρυγος

  • Members
  • 1,409 posts

Posted 21 March 2007 - 14:12

καλησπερα και παλι παιδια να επισημανω συμφωνα με το προηγουμενο post απανταω στον φιλο για τα καναλια το ενα ειναι το ωμεγα tv


9 χρονια στη Ροδο ήμουν και το ειχα ξεχασει αυτο το καναλι :)

μια ακομα πληροφορια απο τα παιδια με τα καναλια οι σειρες που ειναι τουλαχιστον δεκαετιας (δηλαδη πχ μια σειρα του 1980-1990)κοστιζουν για την αναμεταδοση τους μαζι με τα διαφημιστηκα και της σχετικες επαναληψης απο 1000-2000 ευρω ποσο που για μια σειρα με 36 επισοδεια δεν ειναι κατα την γνωμη μου και τρομερο ποσο


Δλδ μια πιο καινουρια σειρα ποσο θα κοστιζει? τωρα καταλαβαινω γιατι αργουν να φερουν ανιμε και καινουριες αμερικανικες σειρες ^^

τελος μια και αναφερθηκε απο τον φιλο παραπανω να θεσω και ενα ερωτημα που επρεπε να ειχα θεσει και απο την αρχη τι θα προτιμουσατε ενα περιοδικο(ελληνικο και οχι παριοδικο απο εξωτερικο)η ενα καναλι που να παιζει συγκεκριμενες ωρεσ μεσο τοπικων καναλιων?????περιμενω την γνωμη σας


Εμενα και τα 2 δεν θα με χαλουσαν^^ αλλα αν ηταν να διαλεξω ενα απο τα 2 θα ηταν το καναλι. Η Ανουμπις κομιξ ειχε κανει μια προσπαθεια (αν κ το ταργκετ γκρουπ ηταν τα κοριτσια) και απ'οτι φαινετε δεν πηγε κ πολυ καλα. Επισης για να εκδοθει ενα περιοδικο φανταζομαι θελει αρκετα χρηματα για ενα μεγαλο αριθμο αντιτυπων + το περιεχομενο που θα πρπ να εχει τουλαχιστον 3 διαφορετικα μανγκα...

#11 Gatoulas

Gatoulas

    Anime Newbie

  • Members
  • 39 posts

Posted 22 March 2007 - 13:55

Μαλλον ασυμφορο οικονομικα το εγχειρημα. Το target group ενος καναλιου εξειδικευμενου σε anime ειναι πολυ μικρο (τουλαχιστον εδω, στην Ελλαδα) για να διατηρηθει η επιχειρηση. Θα ηταν, ισως, πιο εφικτη λυση η υπαρξη καποιων σειρων/ταινιων ανιμε σε ηδη υπαρχων καναλι εθνικης, ομως, εμβελειας (αλλιως ποιος ο λογος). Π.χ. στην Ιταλια το MTV καθε σαββατοκυριακο μεταδιδει τρεις σειρες ανιμε (αρκετα καινουριες και οχι παιδικες).

Μεσα στα εξοδα συστασης τηλεοπτικου σταθμου και αγορας των κινουμενων σχεδιων θα πρεπει να συνυπολογισεις και την αμοιβη των μεταγλωτιστων/υποτιτλιστων και γενικα ολου του προσωπικου που θα χρειαστει για τη στηριξη αυτης της επιχειρησης. Και μην ξεχναμε τον χρονο που πρεπει προσωπικα να διαθεσεις (δεν ξερω με τι ασχολησε επαγγελματικα) για το ολο εγχειρημα, που δεν ειναι λιγος.

Προσωπικα δεν εχω χρονο να δω τηλεοραση (σπανια την ανοιγω). Θα μου ηταν σχεδον αδυνατο να στηνομαι συγκεκριμενη ωρα μπροστα στο "κουτι" για να δω καποια σειρα. Αν ειδικα τα ανιμε που σκεφτεσαι να βαζεις ειναι πολυ παλια, λιγοι πιστευω θα ενδιαφερθουν.


Ενα περιοδικο, ισως, να με ενδιεφερε, αν και οπως ανεφερε ο phm ειναι πιο ευκολο/γρηγορο/αμεσο/ανεξοδο να βρει κανεις reviews και παρουσιασεις σχεδον οποιουδηποτε ανιμε στο διαδυκτιο. Πριν απο πολλα χρονια επαιρνα καθε δυο μηνες το αμερικανικο anime-mag (ή κατι τετοιο), αλλα ηταν στην προ-ιντερνετ εποχη.

#12 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 March 2007 - 00:58

παντως αν βάζατε trailers ή intros και end credit από σειρές ανιμε παλιες και προσφατες, οι οποίες φυσικά λογω κοστους δεν προκειται να προβληθούν, δεν νομιζω να παραπονούνταν κανείς. Πχ αν βαζατε το intro του Texhnolyze ή του Blood+ ή εστω κατι λιγοτερο βιαιο, σιγουρα θα το εβλεπαν πολλοί και θα κανατε και διαφημιση.

Αν τα εβλεπε καποιος ασχετος θα ετριβε τα ματια του μπροστα στο χαλι των ελληνικών παιδικων εκπομπών.

#13 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

    Chillout Your Spirit

  • Members
  • 122 posts

Posted 29 March 2007 - 09:19

Κρίμα πάντως που δεν θα υπάρξει ποτέ ούτε ένα κανάλι να προβάλει μια σειρά ΑΝΙΜΕ γιατι όλα τα κανάλια είναι (8===>,):shutup: ...άσχετα που δεν αξίζει τπτ να δείς,απο τις βλακείες που βλέπω έχω συχαθεί τόσο που έχω αρχίσει και βλέπω το ΣΚΑΙ..πιστέυω ότι αξίζει άσχημα,είναι το καλύτερο κανάλι για'μένα..:greece:

Ξέφυγα λίγο απ'το θέμα αλλά δεν αντέχω άλλο τόση δώση βλακείας.

Πάντως ΚΡΙΜΑ που δεν υπάρχει κάνα κανάλι που να παίζει ΑΝΙΜΕ...:cry:

#14 retsudo

retsudo

    Anime Freak

  • Members
  • 369 posts

Posted 19 May 2007 - 07:51

Ένα κανάλι anime μπορεί να επιβιώσει μόνο σε χώρες που εχουν πολυάριθμες ομάδες φαν και βεβαία ριζωμένη την κουλτούρα των anime (πχ Γαλλια,Ισπανια). Στην Ελλάδα κακά τα ψέμματα δεν έχουμε άκομα κάτι παρόμοιο. Η μόνη λύση παραμένει το broadband internet.

#15 Kira_DG

Kira_DG

    Death Ruler

  • Members
  • 49 posts

Posted 19 May 2007 - 18:11

κανάλι anime! και μονο που το σκέφτομαι με πιάνει ρίγος! άμα γίνει κάτι τέτοιο με χάσατε από προσώπου γης...:hahaha:
Posted Image
''The human whose name is written in this note shall die''