Υποθέτω πως αναφέρεσαι στο anime. Το τέλος είναι κορυφαίο κατά τη γνώμη μου ακόμα και αν δεν υπήρχε το manga. Ευτυχώς όμως υπάρχει το manga που είναι πολύ ανώτερο του anime και που ευτυχώς συνεχίζει την ιστορία. Kάνε τη χάρη στον εαυτό σου και διάβασε το manga όταν τελειώσεις το anime...
Μαλλον θα ακολουθησω την συμβουλη σας παιδια...3 επεισοδια μου λειπουν για να τελειωσω το ανιμε κ μετα μαλλον θα περασω στο manga...και αυτο γιατι ηδη ημουν φαν του Gatsu απο το Sword of the Berserk,παιχνιδι για το Dreamcast(k ολο αναρωτιωμουν απο που προερχεται αυτο το παιχνιδι γιατι για sequel εμοιαζε..κ τελικα να που προερχονταν απο ανιμε-manga)....μετα με το ανιμε πωροθηκα πολυ κ παραδεχομαι οτι οι δημιουργοι εκαναν πολυ καλη δουλεια μεσα σε 25 επεισοδια δεδομενου των ποσων πραγματων εκοψαν(κ πιστευω οτι το ανιμε βοηθαει κ να μπεις στο κλιμα του manga)...αλλα με το manga θα γινει η τελειοποιηση πιστευω....κοιταξα το 1ο επεισοδιο κ μου αρεσε...αφηστε που επιτελους καταλαβα γιατι ο Puck ηταν απων στο ανιμε(τον εκοψαν!)ενω υπηρχε στο παιχνιδι.....
Συντομα με το Manga κι εγω λοιπον...
α,btw οσοι δεν εχετε παιξει το Sword of the Berserk (για Dreamcast αλλα κ για PS2 μου φαινεται) σας συνηστω να το παρετε γιατι ,αν κ συντομο,ειναι πολυ entertaining κ αξιζει...ο κοσμος του Berserk εγινε καλα επισης...