Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Berserk

• Please log in to reply
1073 replies to this topic

#691 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2010 - 23:25

πολυ ωραιο το 318!
Spoiler:

στο τελος ομως λεει

"publication will resume after manuscripts have been gathered"

:( :( :(

ο θεος ξερει τι σημαινει αυτο... για να μην βαζει ημερομηνια κατι παιχτηκε...

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#692 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2010 - 22:55

Χμμ, σαν να ξαναείδα λίγο φως, ειδικά στο τέλος.

Κρίμα να το διακόψει στο καλύτερο, μπορώ να πω ότι συγκριτικά με τα τελευταία chapters το τέλος με το Sea God Battle ήταν αρκετά cliffhanger, αλλά από το να αρχίσει την μάχη και να την διακόψει μετά καλύτερα έτσι. Αναμένω τον Sea God να είναι wonderfully horrible, όπως όλα τα τέρατα του Berserk. :lovulovu:

Επίσης προσθέτω και ότι αρχίζω και πιστεύω πως τα τελευταία chapters είναι μέτρια/boring επειδή τα διαβάζουμε λίγα λίγα, αλλά όταν θα διαβάζονται μαζεμένα θα κάνουν πιο αληθοφανές το Elfhelm. Θα μου φαινόταν παράξενο να το φτάνανε πρώτο πρώτο αμέσως άλλωστε.

Μου άρεσε και που σε κάποια panels ο Miura θυμήθηκε τον κανονικό Puck και δεν μας γέμισε μόνο με την onion εκδοχή του. Φυσικά και η Farnese έδωσε ρέστα με τα μαγικά της.

'till next time once again, να χαρούμε Schierke και Berserker Guts + Dragonslayer με σοβαρό αρχηγό for old times sake! Καλό 2011 ως τότε! :drink:

#693 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2010 - 01:16

*yawns*

I start to believe that B stands for boring in this manga. >_< Εντάξει κύριε Miura το ξέρουμε ότι σχεδιάζετε υπέροχα, μήπως όμως να προχωρήσει η υπόθεση λίγο πιο γρήγορα και να μην φεύγουν καρέ και σελίδες αδικα?

To φεγγαρόπαιδο είναι γλύκα in a creepy way και η Isma είναι επίσης αξιολάτρευτη. Και ναι το ξόρκι από αισθητικής πλευράς ήταν πολύ καλό.

#694 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2011 - 14:46

Τελείωσα και γω έφτασα up to date. Τα σπάει το manga, και είμαι από αυτούς που τους αρέσει η shonen πορεία που έχει πάρει από το dark fantasy στο απλό fantasy..και επιπλέον είχαν αρχίσει να κουράζουν οι επαναλαμβανόμενες μάχες που απλά ο Gutts κουνούσε το σπαθί του και έσφαζε τέρατα. Τώρα που έχουν μπει η λόλι μαγισουλα, ο Ισίδωρος, και οι υπόλοιποι και έχουν δημιουργήσει την συντροφιά του Gutts έχει αποκτήσει νέο ενδιαφέρον. Επίσης μου άρεσαν και οι πρόσφατες εξελίξεις με τον Griffith και το παλατάκι του :hahaha:, πάντως η θεοποίηση του έχει αρχίσει να γίνεται υπερβολική από το mangaka, όπως πχ στην σκηνη που ο Apostle King έπεσε στα πόδια του. Τα μυνήματα της σειράς αρκετά δυναμικά και ειδικά η εντυπωσιακή μάχη του Gutts ενάντια στο πεπρωμένο. κατά τα άλλα στα πρόσφατα chapters μου άρεσε η απάντηση του Zodd στο ερώτημα του Gutts για το εάν ο Griffith είναι εκεί.. τα lulz από Puck και Isidoro( the Monster hunting pros !! ), το πως ο Gutts ξαναβλέπει το θέμα nakama, το πως έχει γίνει θρύλος που σκότωσε 100 άντρες, και περιμένω η Caska να γίνει καλά, καθώς η vegetable καταστασή της την κάνει ιδιαίτερα εκνευριστική.
Επίσης μου φάνηκε πως η Farnese έγινε πολύ σύντομα μάγισσα...H σειρά δεν ξεχνά τις γνωστές Ιαπωνικές ανωμαλίες (loli έρωτες και αιμομιξία) αλλά τι να πει ας πούμε τότε και το Gantz...
Ευελπιστώ πως θα φτάσουμε μες την χρονιά στο elf island, γιατί έχει γίνει πιο απιαστο μέρος πλέον και από το fishman Island στο OP:hahaha:
Και τέλος βρηκα και αυτό το κορυφαίο...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#695 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 01:27

Το τελείωσα κι εγώ αυτό το decent manga. :P

Σαν σειρά έφυγε νεράκι, με τα καλά του και τα κακά του όπως επίσης και το όμορφο σχέδιο του.
Εκεί που έχει φτάσει η πλοκή, δεν μπορώ να πω ότι με ξετρελαίνει. (Griffith and Flaconia and all these things.)
Με τη μαγισσούλα και τα ξωτικά και τον Ισίδωρο (:P) η σειρά αλλάζει τόνο, γίνεται πιο ανάλαφρη. Ο Puck είναι ένας μικρός θεός σ'αυτό το μάνγκα. :hahaha:
Αν και ο Μεσιέ Μιούρα προχωρά την πλοκή του με βήματα χελώνας. Σαν σύνολο πληροφοριών και ιστορικών γεγονότων, το manga έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και φαίνεται πως ο κύριος Μιούρα είναι καλά διαβασμένος. Να σπεύδουμε βραδέως, όχι μόνο να βραδέως. :knock-knock:
Στο τομέα χαρακτήρων επίσης, μπορώ να πω ότι έχει κάνει επίσης καταπληκτική δουλειά. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα χαρακτήρων και μου έκαναν εντύπωση αρκετοί χαρακτήρες, πρωταγωνιστικοί και μη. Π.χ ο Laban, η Luca, η Μαγισσα, ο Serpico, ο Hunter of the Band of the Hawk, κ.λπ.
Έχει πολλές απόψεις το manga και ο Μεσιέ Μιούρα δίνει τη δική του "υφή" σε αυτά που δημιουργεί. Έχει προοπτικές να εξελιχθεί. Πολλές.

Τέλος, θέλω να μιλήσω λίγο για τον πρωταγωνιστή μας.(Και να συζητήσω μια διαφωνία μου με την Ιριστέλλα) Ο Guts είναι ένας αρκετά καλός χαρακτήρας για πρωταγωνιστής. Έχει περάσει τα πάνδεινα, θέλοντας και μη, και έχουμε ακούσει ορισμένες απόψεις του. Στο συναισθηματικό τομέα τον θεωρώ πολύ ώριμο δηλαδή στη σχέση του με τη Caska, κάτι πολύ συγκινητικό κατ'εμέ, αλλά και στην οικειότητα που απέκτησε όταν μπόρεσε ν'ανοιχτεί στους ανθρώπους.
Θυμάμαι είχαμε μια ένσταση, πως ενώ σαν χαρακτήρες ο Guts και ο Griffith, περπάτησαν τον ίδιο δρόμο, χρησιμοποίησαν διαφορετικά όργανα και μέσα και στο τέλος κατέληξαν αλλού. Θα διαφωνήσω με τον χαρακτήρισμό ό Guts είναι ένα παιδί αγνό κ.λπ.
Σίγουρα δεν είναι αγνός και ενώ παρ'όλο που εγωιστικά πάει να κάνει το δίκο του (ή το μίσος που τρέφει μέσα του)του καταπολεμά, γιατί γνωρίζει πως δεν είναι μόνος του. Όλοι μας έχουμε κάνει κακές σκέψεις. Είναι κάτι φυσικό και ανθρώπινο επόμενο.
Για το Griffith, δεν έχω πολλά να πω, δεν με χαλάει σαν χαρακτήρας. Το μόνο που με πειράζει πάνω του είναι η (παλιά) συμπεριφορά ζήλιας του προς τον Guts (τα συμβάντα με την Caska).
Ήταν σίγουρος για τον ευατό του, δυνατός, κατάφερε να οδηγήσει τα πράγματα εκεί που θέλει, αλλά για μένα είναι εσωτερικά μωρός. Είναι ένας χαρακτήρας που αν τον αφήσεις μόνο και γυμνό, θα καταρρεύσει, θα πέσει κάτω και θα τρέμει. (Μπορεί να μην γίνομαι αντιληπτός, αλλά τον άτιμο τον έχω διαβάσει 200 φορές). Πολύ ωραίο το κάλυμμα, σκεπάζει τη βρόμα όμως, either you like or not.

Μην εχεις τόσο blind hatred for Guts Iristella. :P

Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#696 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 09:43

Lol ρε Φωκάκι. Αυτό το πράγμα όταν ο άλλος διαφωνεί μαζί μας και δεν του αρέσει ο χαρακτήρας που μας αρέσει να έχει blind hatred προς αυτόν, ποτέ δεν το κατάλαβα. Πολύ απλά κάποια πράγματα τα αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά.

Πχ.
Spoiler:

Αnw μεγάλη συζήτηση... Και οι δύο χαρακτήρες έχουν γραφτεί πάρα πολλές φορές και τους έχουμε συναντήσει σε πάρα πολλές ιστορίες, και το τέλμα που επήλθε στην ανάπτυξή τους μετά το Golden Arc δεν βοηθάει. H μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι ότι ο Griffith ενδεχομένως δεν είναι κάτι άλλο από αυτό που πλασσάρεται.

Αlso, θες να πεις ότι ο Guts δεν ζήλευε τον Griffith? :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 05 Φεβρουάριος 2011 - 16:01

#697 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 13:17

Lol ρε Φωκάκι. Αυτό το πράγμα όταν ο άλλος διαφωνεί μαζί μας και δεν του αρέσει ο χαρακτήρας που μας αρέσει να έχει blind hatred προς αυτόν, ποτέ δεν το κατάλαβα. Πολύ απλά κάποια πράγματα τα αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά.

Πχ.

Spoiler:

Αnw μεγάλη συζήτηση... Και οι δύο χαρακτήρες έχουν γραφτεί πάρα πολλές φορές και τους έχουμε συναντήσει σε πάρα πολλές ιστορίες, και το τέλμα που επήλθε στην ανάπτυξή τους μετά το Golden Arc δεν βοηθάει. H μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι ότι ο Griffith ενδεχομένως δεν είναι κάτι άλλο από αυτό που πλασσάρεται.

Αlso, θες να πεις ότι ο Guts δεν ζήλευε τον Griffith? :P

Σίγουρα τα αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά, άλλωστε κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, απλά πιστεύω ότι σε κάποια πράγματα του προσάπτεις άδικες κατηγορίες. Τον έχεις κάνεις σάκο και του ρίχνεις βελάκια :P

Πρώτον, αυτό για τη σχέση του με την Casca, ασχολίαστο. Η Casca είδαμε πόσο τον ήθελε και που κατέληξε. Αυτό που της δημιουργούσε αυτό το συναίσθημα προς τον Griffith, ήταν καθαρός ενθουσιασμός, δέος αν θέλεις προς το άτομό του, που αν μη τι άλλο έφτασε εκεί που έφτασε, αλλά έρωτας δεν ήταν. Εδώ η Casca κατάφερε να μαλακώσει τον Guts, να τον κάνει ανοιχτό προς τη ζωή και τώρα τουλάχιστον μπορεί να αποδεχθεί και να προστατέψει, λίγο καλύτερα, τους ανθρώπους που έχει δίπλα του.

Δεύτερον σαφώς και υπάρχουν πολλοί τραγικοί χαρακτήρες στη σειρά, αυτό δεν το αρνήθηκε κανείς. Δεν είναι μόνο ο Guts. Ο καθένας για το δικό του λόγο και έτσι "συμπονούμε" αναλόγως.

Τρίτον, λες ότι σκοτώνει Απόστολους, οι οποιοι έχουν καταστρέψει κόσμο και κοσμάκι και δεν τους καίγεται καρφί. Από παλιά ήταν σε πεδία μαχών, σκότωνε ανθρώπους γιατί αυτή είναι η δουλειά του στρατιώτη. Μετά σκότωνε τέρατα γιατί έπρεπε να ζήσει. Αρκετά εγωιστική άποψη αν θες, αλλά το ίδιο το μονοπάτι της ζωής του το έχει βάλει σε αυτόν τον δρόμο. Σε μια τέτοια εποχή, αυτά που γίνονται γύρω του είναι πολύ πιο αισχρά. Αυτός το έκανε για να ζήσει και μετά το κάνει για να ζήσει αλλά και να προστατέψει αυτούς που έχει γύρω του.

Χωρίς τα gliters, o Griffith είναι όντως αδύναμος. Μόλις πήρε "εξουσία" κατέστρεψε τη ψυχική ζωή μια γυναίκας, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει την δική του δίψα και ζήλια, και τώρα είναι ένα πράο άτομο. Είναι; Όχι. Άλλο πλασάρεται στην επιφάνεια και άλλο είναι. Άλλο αν είναι cool and awesome. Αυτό το λέω κι γω. Καλά κάνει που είναι, προσωπικά δε θα τον εκτιμήσω για το ήθος του όμως, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος για να τον διακιολογήσω.

Και τέταρτον, ο Guts ζήλευε τον Griffith και όχι για την εξουσία που πήρε. Γι'αυτόν νιώθει μόνο οργή και θέλει να τον σκοτώσει, γιατί εκτός απ'το ότι του κατάστρεψε τη ζωή, δεν σκέφτηκε ποτέ τους άλλους σε σχέση με την επίτευξη του ονείρου του. Ο πιο εγωιστής, κατ'εμέ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 05 Φεβρουάριος 2011 - 16:02
spoiler tag added.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#698 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 14:57

Spoiler:

E...κακη ταινια...:hot:
Ισως αξιζει να τη δεις και εσυ ομως.

Οσο για το Berserk,εχω ξαναπει οτι ειναι ισως το αγαπημενο μου manga.
Το διαβαζα απο πολυ μικρος,αλλα δεν περασα το 18 volume,και μετα ηρθε στο καπακι απο την Anubis!
Me βλεπω να πηγαινω σα χελωνα και να το τελειωσω στα γεραματα...
Η ισως να δω το ανερχομενο νεο anime...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 05 Φεβρουάριος 2011 - 15:04

O6rrvsU.jpg

#699 Xeiji

Xeiji

ohayoooo

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 15:34

E...κακη ταινια...:hot:
Ισως αξιζει να τη δεις και εσυ ομως.

Οσο για το Berserk,εχω ξαναπει οτι ειναι ισως το αγαπημενο μου manga.
Το διαβαζα απο πολυ μικρος,αλλα δεν περασα το 18 volume,και μετα ηρθε στο καπακι απο την Anubis!
Me βλεπω να πηγαινω σα χελωνα και να το τελειωσω στα γεραματα...
Η ισως να δω το ανερχομενο νεο anime...

Ειναι τελειο manga! Απλα απο τα πιο αγαπημενα μου αλλα... πιο νεο anime? :erk:
otan oi aetoi petoun psila, i koutsoulia ponaei.

#700 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 15:37

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=9120&highlight=berserk

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#701 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 16:07

Spoiler: @ NWS

TL:DR για μένα τουλάχιστον, pretentious main lead is pretentious. Συμφωνώ στο ότι διαφωνούμε και στο ότι το δίκαιο και άδικο είναι σχετικό.

On another tone The Idolm@ster Game Gets TV Anime Green-Lit. Και άμα φτάσουμε ποτέ στο Elfhelm να μου τρυπήσετε τη μύτη:hahaha:

#702 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2011 - 17:33

Όντως όλα είναι σχετικά και θέμα νοοτροπίας.

3 points.
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Αλλά θα συμφωνούμε σε ό,τι διαφωνούμε και το αντίστροφο. Κουβέντα να γίνεται ρε παιδί μου. :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#703 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2011 - 22:18

Προσωπικά θεωρώ το Berserk κορυφή του είδους. Setting, plot, character development, drama, drawing style, όλα πολύ καλοφτιαγμένα. Έπεσε στα χέρια μου πριν λίγους μήνες και περιττό να πω ότι το ξεκοκάλισα πολύ γρήγορα. Τώρα πια θα περιμένω τα επόμενα chapter με υπομονή και καρτερικότητα:hahaha:, καθώς έχω διαπιστώσει ότι βγαίνουν αρκετά αραιά. Επειδή είμαι καινούριος εδώ μπορεί κάποιος να μου πει πόσο πολύ ''παίζει'' με την υπομονή μας ο κύριος Miura συνήθως?

#704 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2011 - 23:02

Προσωπικά θεωρώ το Berserk κορυφή του είδους. Setting, plot, character development, drama, drawing style, όλα πολύ καλοφτιαγμένα. Έπεσε στα χέρια μου πριν λίγους μήνες και περιττό να πω ότι το ξεκοκάλισα πολύ γρήγορα. Τώρα πια θα περιμένω τα επόμενα chapter με υπομονή και καρτερικότητα:hahaha:, καθώς έχω διαπιστώσει ότι βγαίνουν αρκετά αραιά. Επειδή είμαι καινούριος εδώ μπορεί κάποιος να μου πει πόσο πολύ ''παίζει'' με την υπομονή μας ο κύριος Miura συνήθως?

Όταν βλέπεις "see you next time" σημαίνει πως ο mangaka λιώνει σε dating sim games ή φεύγει για διακοπές στη Χαβάη. Mε ένα τάμα στην Παναγία ίσως έχουμε το επόμενο chapter μετά από κανα τρίμηνο. Αλλιώς παίζει να αργήσει και κανένα χρόνο :terror2: γενικά ξέχνα μην περιμένεις το επόμενο chapter, απλά ξέχνα την ύπαρξη του berserk μέχρι να βγει C.c

Τι έγινε κύριε Miura? Ακόμα το απόλυτο save του idolmaster παλεύουμε? :hahaha:

#705 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 01:27

Ο ιδιος ειπε σε συνεντευξη του πως δουλευει 16 ωρες την ημερα. ΜΟΝΟ οταν δεν παιζει ΧΒΟΧ-360 και εχει κολησει σε δυσκολο σημειο:joyful:, και φυσικα οταν εχει 3 editors πανω απο το κεφαλι του να τον πρηζουνε να προλαβει τα deadlines.

Το εχει βαλει σκοπο ζωης να τρεχει με το manga αυτο μεχρι να πεθανει. Και δεδομενου οτι ειναι 54 χρονων εχουμε ακομα 20 χρονια ζουλας:nanteee:. Δεν σας εχει φανει παραξενο πως σε 20+ χρονια συνεχισης του manga δεν εχει παει σε weekly magazine? Λετε να ειναι ιδιοτροπος? Βεβαιως το art του ειναι εξωπραγματικο :hero:(το δοκιμασα μονος μου, δεν μπορεσα να βγαλω σχεδον τπτ. Ενω στυλακια Claymore για πλακα:tensai:) αλλα και παλι, μου φαινεται πως εχει επαναπαυθει..

Μαλλον πρεπει να σταματησουν να λειτουργουν τα gaming industries για κανενα 2 χρονια μπας και αρχισει να κανει κανονικα releases:kill4u:. Εφτασα τα releases σχεδον ενα χρονο πριν και απο τοτε εχουν βγει 8 chapters:zetsubou:. Ελεος δηλαδη.