Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Berserk

• Please log in to reply
1073 replies to this topic

#136 kontaki_eleftheria

kontaki_eleftheria

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 20:10

Παιδια γινεται κανεις να postaρει κανενα συνδεσμο για το manga, γιατι onemanga.com το αποσυρανε τελικα

Bleach Exile > Online Manga Reader

#137 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 21:10

το απο πανω ειναι Online reader δεν ειδα dl button ( εκτος αν θες να σωζεις τη καθε σελιδα). Τα online readers γενικα δε τα συμπαθω επειδη πρεπει να κανεις scroll για να δεις ολη τη σελιδα ( προσωπικη αποψη :) )

#138 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 19:12

Επισης,απο το onemanga,με mini-cheat ειναι σαν να μην το αποσυρανε ποτε...

Berserk 1 page 01 | One Manga

(yes,I'm goood:wis:)

#139 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 12:04

δεν εχω διαβασει τα manga αλλα θα ηθελα να μαθω...
το anime υποτιθεται διχνει την ιστορια πριν τα manga ???
αναφερεται στο manga η ιστορια του anime???

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#140 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 14:08

το ανιμε δειχνει την αρχη του manga αντε εως ενα 20% εως το τωρα σημειο του manga? Αναφερεται στο μανγκα και ειναι αρκετα πιστο, αλλα αγνοουν επιτηδες ορισμενα πολυ σημαντικα πραγματα και χαρακτηρες επειδη δεν ειχε νοημα να τα βαζαν στο ανιμε, θα θελαν πολλα περισσοτερα επισοδεια και δε θα κερδιζαν κατι μιας και χρησιμοποιουνται αυτα ας πουμε αργοτερα στην ιστορια.

#141 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 14:28

Δηλαδή ήταν προγραμματισμένο να μη συνεχίσουν ποτέ το anime;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#142 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 14:41

δε ξερω, δε θυμαμαι ακριβως τωρα, αν ειναι στα τελευταια επισοδεια τα κενα, πιθανως να μπορουσαν να συνεχισουν και να τα καλυψουν καπως τα κενα πχ με flashbacks αλλα ...

Οσο για συνεχεια και το ανιμε berserk ειναι αρκετα παλιο και δεν εχει ακουστει ακομα για συνεχεια, ενω εχει υλικο για πολλες, but who knows...

#143 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 03:48

Αν και δεν ειναι απο Evil Genius,βγηκε το 296!!!:drinks:

ΕΔΩ για οσους ενδιαφερονται(rapidshare)

Οσο για μενα,το vol 33 μου μεινε να διαβασω και σας εφτασα...η σειρα τα σπαει απλα και παιζει να ναι οτι καλυτερο εχει πεσει στα χερια μου απο animanga...

EDIT:[otaku mode on]το διαβασα και το 33!!και το 296...καλα ενα θα πω,στο 297 προβλεπεται τεραστια μαχη!!!η οποια πιθανον θα διαρκεσει μεχρι το 300...

Αντε με το καλο σε κανα μηνα,αν ολα πανε καλα,με το καλοκαιρακι θα μας ερθει εκπληξη...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 25 Μάιος 2008 - 05:03

#144 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 13:28

Εγώ άρχισα αυτό το manga χθες και μου φένεται πράγματι καταπληκτικό!
Από το anime είχα δει πιο παλιά τα 2 πρώτα επισόδεια!Θα ήθελα να ρωτήσω την Puk την δείχνει καθόλου στο anime?Γμωρίζει κανείς γιατί πραγματικά είναι όλα τα λεφτά!
Ευχαριστώ!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#145 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 18:13

Εγώ άρχισα αυτό το manga χθες και μου φένεται πράγματι καταπληκτικό!
Από το anime είχα δει πιο παλιά τα 2 πρώτα επισόδεια!Θα ήθελα να ρωτήσω την Puk την δείχνει καθόλου στο anime?Γμωρίζει κανείς γιατί πραγματικά είναι όλα τα λεφτά!
Ευχαριστώ!

Ειναι ο Puck,ανηρ...

Οχι,δυστυχως τον εκοψαν απο το ανιμε γιατι δεν ειχε νoημα να τον βαλουν αφου δεν θα συνεχιζοταν η ιστορια...ο σκοπος του ειναι να "μαλακωνει" τον σκληρο χαρακτηρα του Guts...και ναι ειναι ολα τα λεφτα...κανει κατι πλακες ωρες ωρες...πεταει και κατι ξεκαρφωτα...πιο κει γινεται κι ακομα καλυτερος(οταν γινετε Chestnut Puck εχει πολυ φαση..)..

Σε ενα σημειο μαλιστα ειπε στον Guts:"If I wasn't around this manga would be too Dark!!"

#146 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 18:29

Ναι sorry όντως άντρας είναι!Πάντως στη wiκipedia δείχνει ότι κάποιος κάνει την φωνή του!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#147 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 18:33

Ναι sorry όντως άντρας είναι!Πάντως στη wiκipedia δείχνει ότι κάποιος κάνει την φωνή του!

Ισως για τα 2 παιχνιδια εννοει..το ενα στο Dreamcast και το αλλο στο PS2..

Σ'αυτο του dreamcast ειναι αγγλικη φωνη και μ'αρεσε πολυ ο ηθοποιος,τον πετυχε...σ'αυτη του PS2 ειναι στα ιαπωνικα και δεν μου πολυαρεσε γιατι οντως θυμιζε γυναικεια φωνη(δεν ξερω αν ηθελαν να το παρουσιασουν οτι τα ξωτικα μιλανε ετσι,αλλα αυτη του Dreamcast πιο καλη μου φανηκε..)

#148 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 18:45

Μάλλον Bishounen χαρακτήρας είναι ο Puk γι'αύτο φένεται σαν γυναίκα!Πάντως γενικά τα ξοτικά σ'όλες τις ταινίες φαίνονται σαν γυναίκες!(π.χ. Kord of the Rings!)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#149 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 18:58

Μάλλον Bishounen χαρακτήρας είναι ο Puk γι'αύτο φένεται σαν γυναίκα!Πάντως γενικά τα ξοτικά σ'όλες τις ταινίες φαίνονται σαν γυναίκες!(π.χ. Kord of the Rings!)

Οτι ειναι bishounen ειναι,σαν τα vampire ας πουμε,παρ ολα αυτα παραμενει παντα αντρας,ασχετα απο την εμφανιση του(παλι οπως τα vampire εχουν φυλο)...τα ιδια με σενα νομιζα κι εγω,αλλα πιο κει εμφανιζεται και μια ξωτικινα και ετσι καταλαβα οτι εχουν φυλετικο χωρισμο...

#150 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 06:05

βασικα τα ξωτικα, τα δειχνουν ψιλο ολοι οι λαοι ως bishounen (ιδιαιτερα αμα ειναι μεγεθους σαν το puck) παντως ειχε φανει οτι ηταν αρσενικο πιο παλια οταν νομιζω εβλεπε τη caska στο μπανιο η κατι τετοιο xD