Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Τι με τσαντίζει και σε ποιο anime;;


  • Please log in to reply
435 replies to this topic

#1 NotaniceGuy

NotaniceGuy

    Anime Newbie

  • Members
  • 54 posts

Posted 09 March 2007 - 03:58

Όλοι εδω μέσα σίγουρα έχουμε δει πολλά anime και αναρωτιέμαι, σε αυτά τα anime τι ακριβώς σας τσαντισε περισσότερο; Τι σας εκνεύρισε; Τι σας εκανέ να πείτε.... θέλω να μπώ μέσα στο anime να τα κάνω όλα λαμπόγιαλο;;
Ξεκινάω εγώ λοιπον.... με τσαντίζει

Το γεγονός ότι ο Ichigo στο bleach μετά απο bankai εξασκήσεις, αφού έσκισε την soul society, νίκησε τους bounto συνεχίζει να τις τρώει λες και είναι amateur.

Η απίστευτη βλακεία της Belldandy στο ah my goddess και ο ηλίθιος ο Keichy που μετά από 40τόσα επεισόδια δεν έχει γίνει τίποτα μεταξύ τους!

O Naruto που γουστάρει ακόμα την sakura και ο στόκος η hinata που όσο και αν τον γουστάρει συνεχίζει το γνωστό σκηνικο....αχ ντρέπομαι!!! Μετά απο 200κάτι επεισόδια αρχίζει να μου στρίβει!

Το γεγονός ότι ο Yagami light από το Death Note είναι τόσο μα τόσο εκνευριστικά ελλεεινά έξυπνος! Επίσης το ότι τον παρακαλάει η Misa και εκείνος το παίζει κινέζος...ενώ όλοι ξέρουμε ότι είναι Ιάπωνας (μην παρεξηγηθεί αυτο το αστείο, είμαι πιομένος!)

Ο Harima στο School Rumble που όπως πάει η σειρά θα τον γουστάρει όλο το σχολείο στο τέλος εκτός απο την Tenma... που μου την δίνει γιατί είναι τελείως σπαστικό και γουστάρει άλλον!

αμα βρω τίποτα άλλο θα σας ξαναγράψω...

#2 Majin_PSiKapaMi

Majin_PSiKapaMi

    Σχιστοματισμος FTW

  • Members
  • 123 posts

Posted 09 March 2007 - 13:06

Τρελλο θεμα κολητε :thumbup:

Εμενα με τσαντιζει γενικα το BLEACH γιατι δεν εχω δει πουθενα τοσο ηλιθιους χαρακτηρες μαζεμενους ολους μαζι.. (Βασικα, ισως σε καποια reality shows να εχω δει αλλα anyway :.) Ειδικα ο Ιτσιγκος ειναι ΓΤΠΚ, τρωγεται με τα ρουχα του, γκρινιαζει σαν γκομενα κ τσακωνεται ηλιθιως με ολους. He needs to get laid once in a while, IMO

Γενικα ειναι πολυ εκνευριστικο να υπαρχουν 2 χαρακτηρες σε ενα anime που τσακωνονται σαν νηπια, σαν το σκυλο με την γατα (oh doesnt that ring a bell?Fruit Basket?)
Posted Image
AGA.P.E. ><
_____________
My chain here


#3 sgouver

sgouver

    One Piece Maniac

  • Members
  • 540 posts

Posted 09 March 2007 - 13:07

Με τσαντιζει οταν οι πρωταγωνιστριες φωναζουν ΟΛΗ την ωρα το ονομα αυτων που γουσταρουν ,χωρις κανενα λογο ή αιτια!!!!!><

π.χ. Στο basilisk που η Οboro ελεγε ΟΛΗ την ωρα : Gennosuke-sama,Gennosuke-sama...Gennosuke-sama:sick::sick::sick:
Ειδικα το τελευταιο επισοδειο του basilisk ηταν ανυποφορο!!!:ill:
(Οσοι το εχουν δει καταλαβενουν...)
Αυτο γινεται και στο naruto με την sakura ολο'' sasuke-Kun, sasuke-Kun '' ...αλλα στο basilisk ειχε παραγινει...:despair:
Γενικα το συναντω σε πολλα anime...:mad2:
Καποιος να σταματησει αυτη την τρελα!!:mad:

#4 kienzan

kienzan

    Anime Elite

  • Members
  • 1,251 posts

Posted 09 March 2007 - 13:28

To ποιό σπαστικό πλάσμα που έχω δεί σε anime είναι η kirika απο το Noir.

Απο το πρώτο μέχρι το τεκευταίο επεισόδιο έχει κάτι μούτρα μέχρι το πάτομα<<
Κάθετε και αναρωτίετε 2-3 φορές σε κάθε επεισόδιο "Γιατί σκοτονώ?" και μετά την ποιάνει κατάθληψη χωρίς ούτε μία φόρα να προσπαθήσει να σταματήσει να σκοτώνει:nerd:

Έπρεπε να παιθάνει αυτη στο τέλος και με βασανισιτικό τρόπο><
Να εξηλεώθει το κοινο απο τη βλακεία της.
Posted Image


#5 odin

odin

    Lord of valhalla

  • Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 09 March 2007 - 13:46

Με τσαντιζει οταν οι πρωταγωνιστριες φωναζουν ΟΛΗ την ωρα το ονομα αυτων που γουσταρουν ,χωρις κανενα λογο ή αιτια!!!!!><
Καποιος να σταματησει αυτη την τρελα!!:mad:


OMFG!!
Ακριβως το ιδιο σιχαινομαι και εγω.Πραγματικα συμβαινει σε παρα πολλα anime αλλα σε καποια το κακο παραγινεται (βλ. green green:οποιος προσπαθησει να μετρησει ποσες φορες αυτη που γουσταρει τον πρωταγωνιστη λεει ''Yuusuke-kun'' μαλλον θα παθει εγκεφαλικο:rip:)
Αν δεν εχετε κατι να πειτε,μην μιλατε><

#6 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 10 March 2007 - 02:15

Πολύ ωραίο θέμα. Ας βγάλω το άχτι μου.

Όπως είχα πει και σε ένα άλλο θέμα (συγκεκριμμένα εδώ), μισώ αφάνταστα πάσης φύσεως bitches και κυρίως κακομαθημένα παλιόπαιδα.

Τραγικό παράδειγμα ο Shin Asuka, πρωταγωνιστής (ο Θεός να τον κάνει) του Gundam Seed Destiny. Νομίζει πως είναι ο μόνος που υποφέρει από έναν τεράστιο πόλεμο, πως είναι ο μόνος που έχει χάσει αγαπημένα του πρόσωπα σε αυτόν και πως είναι ο μόνος που έχει το δικαίωμα να παραπονιέται για τα παραπάνω.

Σκοτώνει κόσμο χωρίς να αντιλαμβάνεται πως έτσι δημιουργεί τον ίδιο πόνο που έχει προκληθεί σε αυτόν. Και από ένα σημείο και πλέον, νομίζει πως έχει δίκιο στα πάντα επειδή έχει τεράστια δύναμη στα χέρια του (λέγε με Gundam).

Όμως το γεγονός ότι είναι δυνατός, δεν σημαίνει πως έχει δίκιο στα πάντα. Οι παρωπίδες που φοράει τον εμποδίζουν να το καταλάβει, και σαν αποτέλεσμα καταστρέφει όχι μόνο την δική του ζωή, αλλά και πολλών άλλων (φίλων και μη) για χάρη της εκδίκησης. Δεν μπορεί να σκεφτεί πως τα πράγματα δεν είναι τόσο επιφανειακά όπως τα βλέπει αυτός ><Και δεν έχει το θάρος να το παραδεχτεί.



Πολλά είπα για τον εν λόγω "ήρωα". Δεν του αξίζουν στο κάτω κάτω τόσες κουβέντες. Έβγαλα το άχτι μου τουλάχιστον :bleh:

Σε γενικότερες γραμμές, μισώ τους ήρωες που δεν θέλουν (όχι δεν μπορούν, δεν θέλουν) να παραδεχτούν πως έχουν λάθος σε ο,τιδήποτε και νομίζουν πως είναι σε όλα σωστοί.


Ένα άλλο θέμα που με εκνευρίζει αφάνταστα, είναι το κλασικό πλέον "I want to protect her". ΈΛΕΟΣ δηλαδή ! Είμαι αναγκασμένος σε κάθε anime να βλέπω αυτό το πράγμα. Από το GTO έως το Basilisk, και από το Χ έως το Infinite Ryvius πρέπει να κάθομαι να βλέπω να λένε "I want to protect her". Την στιγμή δηλαδή που ένας ήρωας ενδιαφέρεται για μια κοπέλα, πρέπει αυτόματα να την προστατεύει με την ζωή του από τους κακούς. Άσχετα αν δεν υπάρχουν κακοί, ή αν μπορεί την επόμενη στιγμή ο ήρωας να γουστάρει άλλη κοπέλα.
Περίεργη άποψη έχουν οι Ιάπωνες για την προστασία του αγαπημένου τους προσώπου :calm:


Από κλισέ βέβαια να φαν' και οι κότες. Το παραπάνω ήταν αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο. Είναι περιττό να αναφερθώ σε άλλα όπως το κλασικό πλέον χαστούκι που τρώει κάποιος και εντελώς ξαφνικά αλλάζει ολόκληρο τον τρόπο σκέψης του, επειδή διαπίστωσε πως ό,τι έκανε έως τώρα είναι λάθος. Αυτήν την έκφραση εκείνη την στιγμή, με τα γουρλωμένα, γεμμάτα έκπληξη και απολογισμό μάτια, θα την χαρακτήριζα το λιγότερο #@&$^%#&$^%@34 <<
Ή η περίπτωση που ανέφεραν τα παιδιά παραπάνω (Αν δεν έχεις κάτι να πεις, μη μιλάς)

Αυτά τα ολίγα από εμένα

E5VV38U.jpg


#7 kienzan

kienzan

    Anime Elite

  • Members
  • 1,251 posts

Posted 10 March 2007 - 02:30

Ένα άλλο θέμα που με εκνευρίζει αφάνταστα, είναι το κλασικό πλέον "I want to protect her". ΕΛΕΟΣ δηλαδή!

:despair:ΕΛΕΟΣ x 10^6
Posted Image


#8 eXXentriX

eXXentriX

    Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

  • Members
  • 849 posts

Posted 10 March 2007 - 03:09

Mισώ αφάνταστα τους (εντελώς πιά) κλισέ-στερεότυπους χαρακτήρες.......:thumbdown:

Είτε αυτοί είναι (συνήθως οι δυνατοί της υπόθεσης,με αίσθηση του καλού,
δικαιοσύνης,dumb) world saviors ones , είτε "i-don't-give-a-fuck" ones ,
είτε "silent_actions-speak-louder-than-words" ones ,
είτε εκνευριστικά κλειστοί και συναισθηματικά "κουμπωμένοι"
χαρακτήρες , είτε anti-heroes με σκοτεινό παρελθόν ,
είτε τα god-like looking anime girls , είτε οι απρόθυμοι ήρωες , είτε
ο/η υπέρτατος/η psycho character , είτε οι ελλεεϊνοί perverts ,
είτε good characters turning bad , είτε.....είτε .....είτε........:


Ά....επίσης μισώ και τις απίστευτα ελλεεϊνές harem καταστάσεις.....:tongue:
Posted Image

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#9 NotaniceGuy

NotaniceGuy

    Anime Newbie

  • Members
  • 54 posts

Posted 10 March 2007 - 04:25

Με τσαντίζει η γκόμενα απο το Fruit Basket!! Είναι τόσο ελεεινά καλή που θα έκανε τον Ιησού Χριστο να φαίνεται σαν κατα συρροήν δολοφόνος! Δηλαδή άμα την σαπίσεις στο ξύλο και τις σκοτώσεις όλη της την παρέα είναι ικανή να πεί... ναι...σε καταλαβαίνω! Επίσης με τσαντίζει στην ίδια σειρα το γεγονός ότι δεν μπορώ απο το σχέδιο να καταλάβω αν ο χαρακτήρας είναι άντρας η γυναίκα! Και γιατί αρκετοί απο τους χαρακτήρες αρέσκονται στο να φοράνε γυναικεία ρούχα;; Αυτό είναι τελείως gay!
Α....επίσης με τσαντίζει στο Naruto που ο Jiraiyah γουστάρει να βλέπει τον Naruto να μεταμορφώνεται σε γυναίκα και του τρέχουν τα σάλια! Είμαι ο μόνος που θεωρεί κάτι τέτοιο τίγκα ανώμαλο και ανησυχητικό;;;

#10 Κagouras

Κagouras

    monkey d. loufas

  • Members
  • 205 posts

Posted 10 March 2007 - 09:25

με τσαντιζει το οτι τα πιτσιρικια του naruto πολεμουν στα ισια με μεγαλυτερους τους και τους νικανε.
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#11 dimitrisasp

dimitrisasp

    Παιδί για σπίτι...

  • Members
  • 13 posts

Posted 10 March 2007 - 11:03

Στα ΑΝΙΜΕ με τσαντίζουν όσοι φοράνε γυαλιά όταν τους δείχνει κάθε λίγο και
λιγάκι να τα φτιάχνουν με το δάχτυλό τους...

Επίσης μου την σπάει σε μερικά ΑΝΙΜΕ (π.χ. One Piece) όταν δεν πεθαίνουν οι κακοί μετά από το τρελό ξύλο που τους ρίχνει ο πρωταγωνιστής...

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω μου την σπάει και μενα ο Light που κάθε λίγο
και λιγάκι μας πετάει και μία από τις αρετές του από το πουθενά (π.χ. είμαι
πολύ επιδέξιος με τις γυναίκες, είμαι πρωταθλητής στο tennis, είμαι τέλειος
στα μαθηματικά κλπ) ενώ ταυτόχρονα τον γουστάρει η πιο ωραία γυναίκα
της Ιαπωνίας...

Ένα άλλο πράγμα που μου την σπάει είναι αυτή η ικανότητα που έχουν όσοι
παρακολουθούν μια μάχη να ακούνε και να βλέπουν να πάντα από του
διαόλου την μάνα (για απόσταση μιλάω). Με τρελές λεπτομέρειες όμως...

Αυτά προς το παρόν...
Posted Image

#12 panathinaikara

panathinaikara

    Anime Amateur

  • Members
  • 101 posts

Posted 10 March 2007 - 19:00

η μάχη Son Goku SSJ1 με Freeza , που καποια στιγμή λέει η Freeza θα ανατιναχτεί ο πλανήτης Νάμεκ σε 5 λεπτά και είχε κρατήσει 2 μήνες στην ελληνικη τηλεόραση η μάχη!!

#13 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 10 March 2007 - 19:50

Με τσαντίζει

η Candy
που ακόμη βυζιά δεν έχει, έχει χτυπήσει και γκόμενους, και όλο την γουστάρουν.

L απο Death Note
είναι σε θέση να βγάζει τα πιο xtreme συμπεράσματα απο μια απλή κίνηση,
ενώ φυσικά καταναλώνει τεράστιες ποσότητες ζάχαρης και ενώ φυσικά βαριέται την ζωη του.
Υagami Light απο Deth Note
όχι απλά ειναι ελεινά έξυνπος, απλά καταφέρνει να βρει τι ακριβώς έχει στο μιαλό του ο L.
Δηλαδή ΟΜG αυτοί οι δύο είναι ικανοί
Spoiler:


Που όλες μα όλες στα anime με λίγες εξεραίσες είναι χαζογκόμενες, πάντα διαθέσιμες
και πάντα έτοιμες να δώσουν τα πάντα σε αυτούς που γουστάρουν.

#14 hajate

hajate

    Anime Freak

  • Members
  • 317 posts

Posted 11 March 2007 - 10:07

Με τσατίζουν αφάνταστα τα βλαχονταιλίκια του τύπου
< <με την τάδε τεχνική που έμαθα όταν έκανα προπόνηση στην έρημο για 3 μήνες θα σε σκοτώσω>>
< <εγώ όμως με το μαγικό ραβδί που μου έδωσε η καλόγρια από το ορφανοτροφείο θα την εξουδετερώσω>>
< <χε,χε γελιέσαι γιατί θα ρίξω τον σκύλο στη μάχη και θα σπάσει το ραβδί σου>>
< <λάθος εσύ γελιέσαι γιατί με τον ειδικό μανδύα που ράψανε οι τυφλές καλόγριες θα δημιουργήσω προστατευτικό πεδίο εμβέλειας 30 μέτρων,τίποτα δεν περνάει>>
< <..........>>
< <.........!@&^%?>>
< <.........:rip:>>

τόσο κουραστικό όσο και η παρούσα reply

#15 digitaltracker

digitaltracker

    i live on ABINGDON Road

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 March 2007 - 12:16

Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το εξης (συμπληρωματικα σε αυτα που ειπε ο hajate) :

Σε μια μια μαχη που π.χ. πλακωνονται ενας καλος και ενας κακος...δινει μια μπουνια ο κακος στο καλο και μετα ο καλος του λεει θα σου κανω αυτο θα σου κανω εκεινο....μετα ο κακος του απανταει κ.ο.κ. Και αυτο γινεται συνεχεια σχεδον μετα απο καθε χτυπημα.
Τι θελω να πω...Μετα απο τοσο μπουρου μπουρου εχουν ακομα διαθεση, νευρο και ενταση για να πλακωθουν?

p.s. Δεν ξερω...μηπως εμεις μεγαλωσαμε με τα αμερικανικα προτυπα? Ή οταν πλακωνονται στην Ιαπωνια καθονται και το συζητανε κατα τη διαρκεια του καυγα?