Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#2806 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 18 April 2008 - 02:53

Βασικά η επόμενη τεχνική που πρέπει να απαγορευτεί είναι το harem no jutsu. Είναι πολύ επικίνδυνη μιας και μπορεί να επιρεάσει οποιονδήποτε βρίσκεται εκεί γύρο :hahaha:

Επιρεασει το λεμε τορα???:hahaha:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2807 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 18 April 2008 - 03:17

Επιρεασει το λεμε τορα???:hahaha:

Πες το όπως θες :canthelp:

Εγώ ξέρω ότι οι DB πάλι έγραψαν με την νέα τους ανακοίνωση:
Spoiler:

phmava.php

#2808 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 18 April 2008 - 08:25

I only know that narutoo izz baaack :wooi2:

#2809 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 18 April 2008 - 08:39

Εγώ ξέρω ότι οι DB πάλι έγραψαν με την νέα τους ανακοίνωση:

LOL Αυτό ήταν ανακοίνωση... Δεν την διάβασα το πρωϊ απλά άφησα το Naruto να κατεβαίνει...

#2810 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 18 April 2008 - 10:44

πολυ καλο επεισοδιο.Pacing αψογο.animation πολυ καλο (οπως και στο επομενο φαινεται καλο,αν και θα εχει και φιλλερ μεσα).Γιατι δεν ειπαν στον Ναρουτο οτι εχει wood-element jutsu o Yamato λογω του Οροτσιμαρου;;;

Το μονο μειον ηταν η ηλεκτρονικη μουσικη....ποιος ο λογος;
Posted Image

#2811 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 18 April 2008 - 12:44

Πολύ καλό επεισόδιο :burningbe3: Δεν ξέρω γιατί αλλά μου αρέσουν πολύ τα επεισόδια με εκπαίδευση :wooi2: Και τα γραφικά ήταν επίσης πολύ ωραία :drink: Ελπίζω από εδώ και πέρα να μην μας φλομώσουν στα fillers μόνο.

Γιατι δεν ειπαν στον Ναρουτο οτι εχει wood-element jutsu o Yamato λογω του Οροτσιμαρου;;;

Ε μάλλον γιατί ήταν άσκοπο.
phmava.php

#2812 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 18 April 2008 - 13:32

ρε ακουστε............εφοσον εδω λεει no manga talk γιατι συνεχως ειστε του στιλ 'ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΕΡΣ' απ τη στιγμη που διαβαζεις το manga και ξερεις οτι ειναι φιλερ κρατα το για τον εαυτο σου-σας. Αυτοι που δεν το διαβαζουν δεν καταλαβαινουν την διαφορα οποτε μην τους πρηζετε............Φιλερ και φιλερ.......μια χαρα αν ειναι καλοσχεδιασμενα τι σας πειραζει? Τα παιδια που βλεπουν μονο ανιμε δεν πρεπει να ακουν εσας να λετε συνεχεια........'μα ειναι φιλερ ρε παιδι μου'

Ε ΚΑΙ? τι εγινε? στο One piece δεν εχει εκατονταδες φιλερς? Αλλα ειναι καλα....Ετσι και αυτα που θα βαλει μαλλον. πιστευω θα ειναι καλα, οχι σαν εκεινα που εδειχνε επι 2 χρονια ενταξει εκεινα ειναι αθλια.......Αλλα στοπ με τα φιλερς. Τα αναγνωριζουν οσοι διαβαζουμε το μανγκα και δεν πρεπει να πρηζουμε τους υπολοιπους
Posted Image

#2813 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 18 April 2008 - 14:07

Σωστός freak27.
Πολύ καλό επεισόδιο.
Το επόμενο επεισόδιο βγαίνει στις 04/24/08

#2814 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 posts

Posted 18 April 2008 - 14:25

πες τα ρε freak να πουμε. μερικοι δεν αντεχουν αμα δεν κανουν το σχολιο τους μαλλον
Posted Image

#2815 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 18 April 2008 - 14:36

Πάντως fillers ksefillers εμένα μου αρέσουν πολύ αυτά τα επισόδεια και 8α ειναι όντως καλύτερα να μην λέμε αα αυτό το επισόδειο ειναι φιλλερ γιατί είναι πόλλοι που προίδεαζονται και δεν 8έλουν να δούνε τα συγκεκριμένα επισόδεια γιατί σκέφτοναι πως σαν φιλλερ δεν 8α έχει τοσο μεγαλη σημασία αν δεν το δουνε.Τεσπα πολύ μίλησα...πάντως μετα την κοίλια π είχε κάνει το Ναρουτο στα τελεύταια επισόδεια άρχισε να κσανανεβαίνει πάλι στα μάτια μου!!!:wooi2:

#2816 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 18 April 2008 - 14:42

Επιτέλους καλή ποιότητα εικόνας:wooi2:Είχα βαρεθεί να βλέπω τα pixel στην οθόνη.Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Posted Image

#2817 poldo

poldo

nani?nani?

• Members
  • 109 posts

Posted 18 April 2008 - 16:56

Επιτέλους καλή ποιότητα εικόνας:wooi2:Είχα βαρεθεί να βλέπω τα pixel στην οθόνη.Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

x2

Αμην
Posted Image

#2818 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 18 April 2008 - 17:13

Εγώ δεν θα το δω το σημερινό, γιατί πολύ απλα σταμάτησα να βλέπω Naruto.
Θα ήθελα όμως να σχολιάσω για την ανακοίνωση των DB. Δεν ξέρω αλλά για κάποιο λόγο μου φαίνεται ότι είναι YHBT (aka troll)...

#2819 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 18 April 2008 - 21:24

Θα ήθελα όμως να σχολιάσω για την ανακοίνωση των DB. Δεν ξέρω αλλά για κάποιο λόγο μου φαίνεται ότι είναι YHBT (aka troll)...

Α γιατι? Χάνεις.... Αλλα οπως κ να εχει η ανακοινωση ηταν μουφα...

Ας πω κ την αποψη μου για το επεισοδιο:
Πολυ καλο. Όχι μονο καλυψε αρκετα, ειχε κ καλο ανιμεϊσιον, κ επιτελους χρησιμοποιησαν καλα τα μουσικα κομματια (κ στα επεισοδια που εμφανιστηκε ο Σασουκε ειχαν κανει καλη επιλογη). Εγω μαλλον ειμαι ο μονος απο αυτους που διαβαζουν το μανγκα που δεν τον πειραζουν τα φιλλερ που μας περιμενουν μιας κ νομιζω οτι θα βοηθησουν την σειρα να δειξουν περισσοτερα για μερικους χαρακτηρες (θα καταλαβετε τι εννοω). Επισης ισως χαρη σε αυτο στο επομενο αρκ να μην εχουμε αρκετες καθυστερισεις οταν δεν χρειαζεται.:nosey:
Επισης για πρωτη φορα οι χαρακτηρες αυτοι φαινονται καπως πιο προσεγμενοι απο τους αλλους....

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2820 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 18 April 2008 - 21:39

Για το πρώτο... ΟΚ :|
Για το δεύτερο, νομίζω θα πρέπει να είσαι σίγουρη πως είναι troll. Μα είναι δυνατόν όλα αυτά που λένε να τα λένε στα σοβαρά; :hahaha:
phmava.php