Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 15 April 2008 - 15:34
Posted 15 April 2008 - 15:58
Λοιπόν Zoro, το επεισόδιο που λες, είναι το 165. Και ακόμα δεν τέλειωσε το arc με τα φαντάσματα
Αντί να χαλάς την ψυχούλα σου με τα fillers, δεν κάθεσαι να δεις τα κανονικά επεισόδια από fansub όπως όλοι;
Εχω πει,θα ασχοληθω καποια αστιγμη..τωρα εχω αλλα ανιμε..χμ χμ υποχρεωσεις ηθελα να πω
Βασικα απλα ειχα περιεργεια αν αυτο με τον Kakashi ηταν filler...δλδ βαζουν και σημαντικους χαρακτηρες στα filler βλεπω(απλα επειδη στο one piece στα filler ειναι παντα κατι ξεκαρφωτοι χαρακτηρες,ποτε δεν μπαινουν ο σημαντικοι..πχ ace κτλ)...
Παντως,οντως αν καποιος δεν ξερει οτι ειναι fillers τα επεισοδια αυτα,αρκουν για να τον απομακρυνουν οριστικα απο την σειρα..
Thanx anyway:wis:
(πωωω 165 ακομη...μεχρι το 220 εχε γεια κοσμε...παλι καλα που το βλεπω χαλαρα,παραλληλα με οταν κανω internet και οχι σοβαρα..το μυαλω ειναι στο sleep mode τοτε
Posted 15 April 2008 - 17:02
Δεν χρειάζεται να δείς τα υπόλοιπα μέχρι το 220 είναι filler. Καλύτερα να πάς κατ΄ευθείαν στο Shippuuden. Δεν χάνεις τίποτε σημαντικό αν δεν τα δείς.
Κάτσε, έχει δει όμως την σειρά πριν από αυτά τα fillers; Αν όχι, τότε δεν έχει καμία δουλειά ακόμη με το Shippuuden. Να κάτσει να δει την σειρά από την αρχή. Τέλος
Posted 15 April 2008 - 17:07
Κάτσε, έχει δει όμως την σειρά πριν από αυτά τα fillers; Αν όχι, τότε δεν έχει καμία δουλειά ακόμη με το Shippuuden. Να κάτσει να δει την σειρά από την αρχή. Τέλος
Σας μπερδεψα λιγο το ξερω...το χει στην ιταλικη TV το Naruto ειπα(σπουδαζω εκει) και το βλεπω τα απογευματα καθως μπαινω στο νετ..σχεδον καθε μερα δλδ...χωρις να του δινω πολυ σημασια..
οταν το ξεκινησω εννοειται οτι θα το δω απο την αρχη...
και παρ οτι συνηθως μ'αρεσει να βλεπω και τα fillers για να εχω μια αποψη(πολλες φορες,ταινιες πχ που μου ειπαν οτι ηταν κακες,τις λατρεψα),αλλα εδω δεν υπαρχει καμια αποψη...δεν αρεσουν σε κανεναν βλεπω
μιας και δεν κολυμπαω σε ελευθερο χρονο,οταν φτασω εκει θα τα παρατησω μαλλον τα fillers...
Posted 15 April 2008 - 17:53
Posted 16 April 2008 - 14:17
Εμένα πάντως η γνώμη μου για το naruto είναι:
Όταν είδα τα πρώτο μέρος πραγματικά τρελάθηκα.
Προσπέρασα τα fillers γιατί είχα διαβάσει ότι είναι χάλια και είδα κατευθείαν τα shippuuden. Ομολογώ ότι τα επεισόδια τα περίμενα πολύ καλύτερα.Θέλω να πω ότι τα τραβάνε πάρα πολύ. Δείχνουν συνέχεια πράγματα που έχεις δει και έχεις ξαναδεί. Ευτυχώς τα τελευταία 5-6 επεισόδια ήταν καλά και ελπίζω μετά τα fillers
να συνεχίσουν έτσι.
Posted 17 April 2008 - 12:45
1. Sazae-san - 18.0%
2. Chibi Mariko-chan - 12.7%
3. GeGeGe no Kitaro - 8.1%
4. KochiKame - 8.1%
5. Pokemon DP - 7.9%
6. Naruto Shippuuden - 6.5%
7. Yes! Pretty Cure 5 - 6.0%
8. Major - 5.3%
9. Gintama - 5.0 %
10. Keroro Gunsou - *unknown
Και μερικες εικονες απο το σημερινο επισοδειο
Σε αυτο το επισοδειο καταλαβαινουμε γιατι το kage bunshin ειναι απαγορευμενη τεχνικη.
Posted 17 April 2008 - 15:32
Σε αυτο το επισοδειο καταλαβαινουμε γιατι το kage bunshin ειναι απαγορευμενη τεχνικη.
φωτια ! αμα αυτο δεν ειναι spoiler! mods bann, kick and destroy τωρα!!!
αστειευομαι ofc. thx για τα info οπως παντα kakashi
Posted 17 April 2008 - 17:47
Δεν το εβαλα σε spoiler tag,γιατι απο το πρωτο επισοδειο που ο Naruto εκλεψε τον παπυρο με τις απαγορευμενες τεχνικες ολοι αναρωτιομασταν γιατι
ειναι απαγορευμενη τεχνικη το bunshin,μια τεχνικη που μονο ο Ναρουτο(αντε και ο Κισαμε συμφωνα με τον Neji) εχει αρκετο chakra για na thn χρησιμοποιει
σωστα,ε αυτο το επισοδειο χαρη στον Kakashi μας λυνει την απορια
Το επισοδειο απο το λιγο που ειδα μου φανηκε παρα πολυ καλο,εξηγει πολλα πραγματα και καλυψε και 2 chapters.
Επισης αν και το ειδα streaming πιστευω οτι το animation ειναι απο τα καλυτερα που εχουμε δει στο shippuden
Posted 17 April 2008 - 18:43
Posted 17 April 2008 - 20:47

Posted 17 April 2008 - 23:00
Αnyway μαλλον επειδη θελουν να το πανε πιο γρηγορα και να βγαινει πιο καλο,εχουμε και φιλλερς αυτην την σαιζον....να δειτε (και να το θυμηθειτε) οτι τα συγκεκριμενα φιλλερς θα κανουν καλο τλκ στην σειρα παρα κακο...εχει γουστο.
Posted 17 April 2008 - 23:26

Posted 17 April 2008 - 23:39

This topic is locked