Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#2041 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 posts

Posted 06 February 2008 - 18:56

Spoiler:

τωρα για να καταλαβω, αυτο το συμπερανες βλεποντας το ανιμ?
πραγματικα αν μ πεις οτι το ξερεις απο το μανγκα θα με ξενερωσεις πολυ ασχημα ρε φιλε. και ολοι οσοι λετε οτι ερχονται τα καλα και ****** μπλε!!!!!!!!!!
ενα μπραβο σε ολα τα παιδια π διαβαζουν το μανγκα και ξερουν παρακατω και ερχονται και μας προιδεαζουν...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ομως πες μ καλυτερα οτι απλα το υπεθεσες...
Posted Image

#2042 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 06 February 2008 - 19:01

τωρα για να καταλαβω, αυτο το συμπερανες βλεποντας το ανιμ?
πραγματικα αν μ πεις οτι το ξερεις απο το μανγκα θα με ξενερωσεις πολυ ασχημα ρε φιλε. και ολοι οσοι λετε οτι ερχονται τα καλα και ****** μπλε!!!!!!!!!!
ενα μπραβο σε ολα τα παιδια π διαβαζουν το μανγκα και ξερουν παρακατω και ερχονται και μας προιδεαζουν...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ομως πες μ καλυτερα οτι απλα το υπεθεσες...

Όχι δεν το υπέθεσα.Και διαβάζω το manga.Μην μου πεις ότι σου έκανα spoiler γιατί με πρόλαβε το Pierrot εδώ και 45 επισόδεια.Και το αν έρχονται τα καλά αυτό είναι προσωπικά δική μου άποψη.Εγώ αυτή τη σκηνή την θεωρώ από τις καλύτερες.Εσένα μπορεί να μην σου αρέσει.

Αλλά πραγματικά ο μόνος λόγος που το ανέφερα είναι επειδή έχει πεχτεί αυτή η σκηνή στο anime.Δεν είναι ότι spoileriasa κάποιον λέγοντας τι επιπλέον γίνεται.Τώρα αν σε χάλασε πραγματικά που αποκάλυψα ότι η εν λόγω σκηνή πλησιαζει (αν και με τους ρυθμούς του anime αυτό είναι σχετικό) και ότι είναι φοβερή σκηνή τότε με συγχωρείς.

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#2043 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 06 February 2008 - 21:00

Spoiler:

Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2044 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 06 February 2008 - 21:48

Δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε ότι το 45 είχε χάλια animation, ότι ήταν άθλιο κτλ.
Πληροφοριακά είχε πολύ καλύτερη ποιότητα animation και σχεδίων από το 44 και από τα περισσότερα επεισόδια του shippuuden, σε σημείο να θυμίζει τον προηγούμενο κύκλο! Μου άρεσε xD

Pes τα ρε Χρυσοστομε.Και ελεγε δεν θα το πει κανενας; Σε σχεση με το 44 που ηταν παναθλιο....μας βγαζετε το 45 αθλιο, δλδ karalol!

υ.γ.Καλα μην μου πεις ssj4_goku οτι δεν ειχες καταλαβει οτι φτανουμε σιγια-σιγα σε αυτο το θρυλλικο σημειο!Σημειωτεον οτι δεν εχω διαβασει το Manga.Οπως ολα δειχνουν φτανουμε εκει.

#2045 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 07 February 2008 - 17:55

Guys μπορείτε μηπως να μ πείτε 2-3 site για να κατεβάσω σε καλή ποιότητα τα Shippudden?

#2046 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 07 February 2008 - 18:00

Spoiler:
Δεν περιεχει σποιλερ απο μανγκα απλως αναφερετε λιγο στο σημερινο επεισοδιο
επισης το 46 σε αντιθεση με αλλα επισοδεια καλυπτει 23,5 σελιδες
Episode 46
-7 1/2 pages from 299
-16 pages from 300
Total: 23 1/2 pages

να και μια εικονα
Spoiler:

Guys μπορείτε μηπως να μ πείτε 2-3 site για να κατεβάσω σε καλή ποιότητα τα Shippudden?
dattebayo fansubs, LLC πιο καλη ποιοτητα δεν βρεις προς το παρων,

#2047 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 07 February 2008 - 19:15

Spoiler:
Δεν περιεχει σποιλερ απο μανγκα απλως αναφερετε λιγο στο σημερινο επεισοδιο
επισης το 46 σε αντιθεση με αλλα επισοδεια καλυπτει 23,5 σελιδες
Episode 46
-7 1/2 pages from 299
-16 pages from 300
Total: 23 1/2 pages

να και μια εικονα
Spoiler:

dattebayo fansubs, LLC πιο καλη ποιοτητα δεν βρεις προς το παρων,

thnx αλλα κατι μ ειχαν πει κατι γνωστοί μ οτι υπάρχουν κ DVDRipers κατι KAA λεγονται νομίζω........αλλα αμα βγάζουν πολύ αργα τα επισόδεια(αμα ξέρεις καθε πότε βγάζουν πες μου) προτιμώ DatteBayo

#2048 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 07 February 2008 - 20:32

Οι ΚΑΑ έχουν βγάλει μόνο τα πρώτα 4 επεισόδια από shippuuden. Τα κάνουν rip από DVD οπότε αναμένουμε και τα υπόλοιπα. Κι εγώ περιμένω τα ΚΑΑ rips όταν βγούν και τα υπόλοιπα...
Απλά κατεβάζω DB επειδή βγάζουν το επεισόδιο άμεσα σε καλή σχετικά ποιότητα.

#2049 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 07 February 2008 - 20:57

Περί [KAA]:

Posted Image

Και ευτυχώς, δηλαδή, γιατί από αυτούς περιμένουμε πολλά περισσότερα, και πολύ πιο ενδιαφέροντα anime από το Shippuuden.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2050 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 07 February 2008 - 21:09

πωπω δε ξερω γιατι αλλα καθε φορα π βλεπω τη χαρουμενη μουρη του μωρου στο profile του kenny θελω να το αποκεφαλισω!Χαλαει την εικονα το καταραμενο! χωρις αυτο θα ηταν πολυ πιο ομορφη..

#2051 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 07 February 2008 - 21:17

Hating me makes me all warm inside. ^^

Θα το βλέπεις για πολύ καιρό ακόμα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2052 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 07 February 2008 - 21:31

Περί [KAA]:

Posted Image

Και ευτυχώς, δηλαδή, γιατί από αυτούς περιμένουμε πολλά περισσότερα, και πολύ πιο ενδιαφέροντα anime από το Shippuuden.

Δεν τους εχουμε αναγκη :wooi2:ας συνεχισουν να βγαζουν το najica james bond κτλπ

#2053 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 07 February 2008 - 21:40

no offtopic plz....
εχω να δω το shippuuden apo to 42...δεν εχω τον εν8ουσιασμο που ειχα παλιοτερα...ελπιζω να αλλαξει αυτο με τις μαχες π λογικα ερχονται

#2054 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 07 February 2008 - 21:50

^Συγγνωμη κιολας αλλα αν ημουν στην θεση σου και ειχα δει το 42 θα ειχα πορωθει πολυ αγρια (που οντως ειμαι).Καταλαβαινω οτι μπορει σε διαφορα σημεια να βαρεθηκες (οπως και εγω) αλλα με την θεαση του 42 το ενδιαφερον ανεβηκε κατακορυφα...

#2055 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 07 February 2008 - 23:06

Οι ΚΑΑ έχουν βγάλει μόνο τα πρώτα 4 επεισόδια από shippuuden. Τα κάνουν rip από DVD οπότε αναμένουμε και τα υπόλοιπα. Κι εγώ περιμένω τα ΚΑΑ rips όταν βγούν και τα υπόλοιπα...
Απλά κατεβάζω DB επειδή βγάζουν το επεισόδιο άμεσα σε καλή σχετικά ποιότητα.

Μου λες το site των KAA κ thnx??