Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#2011 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 February 2008 - 17:31

η ποιοτητα ηταν τραγικη αλλα το πιο εκνευριστικο ηταν οταν προς το τελος ξαναεδειξε τι ειπε yamato στον naruto και τη sakura 2 λεπτα πριν!!!!!!

οντως αυτο παραηταν, και εδειξαν ολοκληρη τη σκηνη δε μπορουσανε να τον αφησουν να πει τη πρωτη προταση και να το κανουν fade out ( που ακομα και αυτο πολυ θα ηταν ^^ )

Αν εξαιρεσουμε αυτο ηταν ενα αρκετα καλο επισοδειο, εγω το ευχαριστηθηκα.

#2012 Arikkado

Arikkado

Noctis Filius

• Members
  • 92 posts

Posted 03 February 2008 - 17:46

Το anime είναι πολύ απογοητευτικό.
Προχωράει με απελπιστικά αργούς ρυθμούς, είναι βαρετό και δεν προκαλεί κανένα ενδιαφέρον γιατί γεμίζει την ιστορία με περιττούς διαλόγους και σκηνές. Θα μπορούσε να συμπυκνωθεί στο ένα τρίτο και να μη χάσει καθόλου την ουσία του. Κρίμα.

ΥΓ: Διαβάζω το manga και έχω πάρει πολύ καλές εντυπώσεις, ειδικά απο τα επόμενα.

#2013 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 03 February 2008 - 18:32

^ΟΙ περιττοι διαλογοι που ειναι; Δλδ δεν ειναι ιδιοι με αυτους που γραφει ο kishimoto στο manga;; Αν εννοεις τα flashback oti ειναι περιττα θα συμφωνησω οτι ειναι σπαστικα αλλα ετσι ηταν και στον πρωτο κυκλο (και μαλιστα χειροτερα, ακομα να ξεχασω το απιστευτο flashback του kiba με το κωλοσκυλο του epi 13 oloklηρα λεπτα).

#2014 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 03 February 2008 - 19:48

^ΟΙ περιττοι διαλογοι που ειναι; Δλδ δεν ειναι ιδιοι με αυτους που γραφει ο kishimoto στο manga;; Αν εννοεις τα flashback oti ειναι περιττα θα συμφωνησω οτι ειναι σπαστικα αλλα ετσι ηταν και στον πρωτο κυκλο (και μαλιστα χειροτερα, ακομα να ξεχασω το απιστευτο flashback του kiba με το κωλοσκυλο του epi 13 oloklηρα λεπτα).

AXaXxaxaxaXa Ναι! Θανατος στον Akamaru!!!!!!!
Εντωμεταξυ εχουν περασει ποσα αρκ και ακομα να μαθει να μιλαει το κοπριτικο..
Μακαρι να ξεχαστει ο kiba kai αντι για soldier pill Na του δωσει ΦΟΛΑ!

#2015 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 February 2008 - 20:12

AXaXxaxaxaXa Ναι! Θανατος στον Akamaru!!!!!!!
Εντωμεταξυ εχουν περασει ποσα αρκ και ακομα να μαθει να μιλαει το κοπριτικο..
(Μακαρι) να ξεχαστει ο kiba kai αντι για soldier pill Na του δωσει ΦΟΛΑ!

omg wft SPOIIILEEER τι θα γινει πια ρε παιδια ?? τι ειπαμε ρεεεε???

:oo::hahaha::bike:

ρε παιδια αρκετα καλο επισοδειο ηταν μη το παρακανουμε και εμεις αυτα τα επισοδεια προετοιμαζουν για το μεγαλο γεγονος. Αν μου επιτραπει μια συγκριση με DB που ειχες 145123 επισοδεια πριν ξεκινησει η μαχη (η τουλαχιστον το ξυλικη της μαχης)

#2016 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 03 February 2008 - 20:20

ρε παιδια αρκετα καλο επισοδειο ηταν μη το παρακανουμε και εμεις αυτα τα επισοδεια προετοιμαζουν για το μεγαλο γεγονος. Αν μου επιτραπει μια συγκριση με DB που ειχες 145123 επισοδεια πριν ξεκινησει η μαχη (η τουλαχιστον το ξυλικη της μαχης)

DB -->1989

Τωρα εχουμε 2008 νομιζω... δεν νομιζεις οτι μεσα σε 19 χρονια εχουν εξελιχθει λιγο τα παραγματα?
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#2017 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 03 February 2008 - 20:46

omg wft SPOIIILEEER τι θα γινει πια ρε παιδια ?? τι ειπαμε ρεεεε???

:oo::hahaha::bike:

Ε τωρα θα τρελαθω!!! Ειναι αυτο σποιλερ χριστιανε μου?? ?

#2018 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 03 February 2008 - 20:47

Εγώ όταν διάβασα DB για μια στιγμή νόμισα ότι εννοούσατε dattebayo:deadga6:

Δε νοιώθω πολύ καλά.....

Παρεπιπτόντως αυτή τη βδομάδα το troll τους μου άρεσε! Ίσως επειδή έβαλαν πολλά μπινελίκια στο email! H το email ήταν αληθινό;

PS. Αυτή τη φορά θα συμφωνήσω δεν ήταν spoiler...

#2019 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 03 February 2008 - 21:36

Ναι δεν ηταν...
Αλλα το επεισοδιο ηταν (εεε) καλο απλος το anime-manga εχει παρα πολυ αναλυση και flashback...
Οσο για το DB ηταν η k@ul@ μου αλλα το παραεκαναν πραγματικα!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2020 edo

edo

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 03 February 2008 - 22:15

Geia, eimai kai egw Naruto fan :)

Ali8ia diavazei kaneis to manga? h mono vlepete to anime?

#2021 Ody

Ody

Anime Newbie

• Members
  • 45 posts

Posted 03 February 2008 - 22:57

http://www.anime.gr/forums/manga-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/1187-naruto.html

#2022 Therigos

Therigos

are we there yet....?

• Members
  • 60 posts

Posted 04 February 2008 - 00:09

Είναι αλήθεια πως η σειρά πάει λιγάκι αργά. Πάντως τα προηγούμενα 4 επισόδια είχαν μερικές καλές σκηνές.

#2023 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 February 2008 - 00:11

καλα ρε παιδια τις 3 φατσες απο κατω δεν τις ειδατε? λιγο χιουμορ ρε παιδια... ελεος :deadga6:

και ακομα αν δεν εχετε παρομοιο χιουμορ λιγο σεβασμο για τη νοημοσυνη μου :P

οσο για τα 18 χρονια που εχουν περασει δε σημαινει κατι παντα. πχ ειναι στανταρ τακτικη απο τι εχω δει στα shounen να υπαρχουν πολλα 'ανουσια' επισοδεια πριν καποιο μεγαλο γεγονος (δεν εχω δει και πολλα ομως ^^) και παντα μη ξεχνατε φοβουνται μη ξαναγινει αυτο που εγινε πριν 2 χρονια? και αναγκαστηκανε να βαλουνε 1 χρονο fillers

#2024 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 04 February 2008 - 01:00

Gomenasai!
Τισ ειδα αργοτερα αλλα βαριομουν να εντιτ το ποστ,,
Παντως αφου ειδα παρα πολα ανιμε μπορω να καταλαβω οτι ηταν σπαταλη χρονου οταν εβλεπα Dragonball mikros.

#2025 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 04 February 2008 - 15:42

Επίσης Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^

Και μου άρεσε το επεισόδιο. Δεν χρειάζεται όλα τα επεισόδια να έχουν ξύλο μέσα για να είναι καλά. Αυτά τα τελευταία επεισόδια μου αρέσουν.