Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#1831 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 17 January 2008 - 12:22

Aπο τους τιτλους καταλαβαινω οτι θα προχωρησει αρκετα το ανιμε στα επομενα 3 επ...Ωστοσο φοβαμαι μην ειναι παραπλανητικα...Ξερετε, να δειχνει ενα φλασμπακ κι ετσι.
Signature Removed

#1832 azOOkos

azOOkos

Special Corpse

• Members
  • 4 posts

Posted 17 January 2008 - 15:38

blepei kaneis full metal alchemist?

man είσαι λίγο άκυρος έτσι ? αυτό το thread είναι για naruto .....
υπάρχουν και για full metal alchemist ... just search
Posted Image
~ A k a t s u k i T i l l D e a t h ~

#1833 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 17 January 2008 - 18:38

Aπο τους τιτλους καταλαβαινω οτι θα προχωρησει αρκετα το ανιμε στα επομενα 3 επ...Ωστοσο φοβαμαι μην ειναι παραπλανητικα...Ξερετε, να δειχνει ενα φλασμπακ κι ετσι.

και τελικα να ειναι .......
Spoiler:

#1834 dan21

dan21

Anime Newbie

• Members
  • 37 posts

Posted 17 January 2008 - 19:58

ρε παιδια τελικα αυριο θα δουμε το επομενο επεισοδιο 43?κατι πηρε το μετι μου για την επομενη τεταρτη ισχυει?

#1835 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 17 January 2008 - 21:56

ρε παιδια τελικα αυριο θα δουμε το επομενο επεισοδιο 43?κατι πηρε το μετι μου για την επομενη τεταρτη ισχυει?

Το επεισοδιο εχει ηδη προβληθει στην ιαπωνια,πιστευω μεχρι αυριο να εχει βγει,το raw αναμενεται συντομα

#1836 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 17 January 2008 - 22:20

και τελικα να ειναι .......

Spoiler:

Αμα ειναι filler θα droparw το Ναρουτο.
Signature Removed

#1837 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 18 January 2008 - 09:25

Βγήκε παίδες! Link

#1838 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 18 January 2008 - 09:59

χμμμ δεν το επιασα καλα η εμενα δεν μου φαινεται?>Το επεισοδιο λεγοταν sakura tears(σιγα τον τιτλο) ε λεω και εγω αυτη θα τον επαναφερη....μουφες...αλλα εξακολουθω:wooi2::wooi2: να το λατρευω

#1839 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 18 January 2008 - 10:11

κοιτα τωρα spoiler που πεταξες....:terror2: τωρα παει εφυγε ολη η μαγεια του επισοδειου που περιμενα μια βδομαδα... τι να σου πω ..

Spoiler:

#1840 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 18 January 2008 - 13:17

Oπως και να χει το επισοδειο το κανανε σκατα με τα πειραματα τουσ oi DB οποτε θα περιμενουμε καμποσο..( ναι, και το 2ο που βγαλανε δεν παιζει)(
Signature Removed

#1841 dan21

dan21

Anime Newbie

• Members
  • 37 posts

Posted 18 January 2008 - 13:39

ειλικρινα τα εχω παρει τρελα.περιμενουμε μια εβδομαδα και ερχεται το επεισοδειο και ειναι fillers?:hahaha::hahaha:
ειλικρινα τα εχω παρει και μαλλον θα παρω να διαβασω το manga να τελειωνω.σε 2 χρονια θα φτασει εκει που ειναι το manga τωρα.:hahaha:
Spoiler:

#1842 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 18 January 2008 - 15:37

Βασικά καλούτσικο ήταν το 43 απλά δεν έγινε και κάτι το φοβερό. Άλλωστε δεν γίνεται όλα τα επεισόδια να είναι τέλεια.

Επιπλέον δεν γίνεται να είναι και σκέτο μάχη θα είχε καταντήσει και αηδία μετά από κάποια στιγμή. Απλά το κακό είναι ότι βλέπουμε 1 επεισόδιο την βδομάδα. Αν αυτά τα επεισόδια που δείχνει τώρα κάποιος τα έβλεπε όλα μαζί δεν νομίζω να τον χαλούσε το 43.
phmava.php

#1843 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 18 January 2008 - 15:56

Spoiler: 43

Posted Image

#1844 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 18 January 2008 - 16:03

re paidia miso lepto..ti player exete k to eidate?
egw me windows media winamp power dvd kai xvid de borw na to dw..
kai kateuasa to teleyteo p vgalane pou kai kala einai mia xara/...
Signature Removed

#1845 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 18 January 2008 - 16:05

εγώ τώρα το είδα το 43 και μου φάνηκε καλό! αρκετά! αλλά πολύ αργός ο ρυθμός μου φάνηκε!