Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#1801 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 11 January 2008 - 20:26

χμ..εγω αναρωτιεμαι..
μολις φτασει 9 ουρες,τι θα γινει?
1) θα συνδιαστει με την αλεπου?
2) θα βγει η αλλεπου απο μεσα του κα ιαυτος θα πεθανει?
3) θα πεθανουν και οι 2 μιας και θα καταστραφει το "δοχειο"?
Posted Image

#1802 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 11 January 2008 - 20:26

visually it was ok,but it way too boring storywise >w<...θυμαμε και οταν το διαβαζα το συγκεκριμενο σημειο στο μανγκα,μιας και εχει ελαχιστο διαλογο,τα τελιωνα τα chapter μεσα σε 2-3 λεπτα μιας και δεν ειχαν και πολυ ενδιαφερον.. >3
move on god dammit .__.

#1803 Ronar91

Ronar91

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 11 January 2008 - 21:05

χμ..εγω αναρωτιεμαι..

Αμα παει σε 9 ουρες χανει τελειως τον ελεγχο της δυναμης της αλεπους και πολυ πιθανον ο Naruto να μας αφηνει χρονους και η αλεπου να απελευθερωνεται.

#1804 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 11 January 2008 - 22:53

re ηταν πολυ αργο το επεισοδειο υπερβολικα θα λεγα

#1805 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 11 January 2008 - 22:56

wth.... είμαι ο μόνος που θέλει να χώσει μια γερή φάπα σ'αυτόν που έκανε το music direction? μιλάμε ήταν για τα μπάζα!!! ΕΛΕΟΣ :bike::fromabove: που είναι οι μουσικές των δύο τελευταίων επεισοδίων τουλάχιστον? που είναι οι μεταλιές? WTF
απογοήτευση............ μπορούσε να είναι 3000 φορές καλύτερο... (και δεν έχω διαβάσει το manga)

(από πλευράς animation άψογο βέβαια, αλλά naruto χωρίς κατάλληλη μουσική υπόκρουση.. απλά ΔΕΝ είναι naruto!!!! :oo:)

κρίμα :smokingg: ξενέρωσα απίστευτα..

#1806 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 12 January 2008 - 00:38

χμ..εγω αναρωτιεμαι..

Εγώ θα ψήφιζα το δεύτερο πάντως.

re ηταν πολυ αργο το επεισοδειο υπερβολικα θα λεγα

Μόνο εμένα δεν φαίνεται υπερβολικά αργός ο ρυθμός; :nosey:

wth.... είμαι ο μόνος που θέλει να χώσει μια γερή φάπα σ'αυτόν που έκανε το music direction? μιλάμε ήταν για τα μπάζα!!! ΕΛΕΟΣ :bike::fromabove: που είναι οι μουσικές των δύο τελευταίων επεισοδίων τουλάχιστον? που είναι οι μεταλιές? WTF
απογοήτευση............ μπορούσε να είναι 3000 φορές καλύτερο... (και δεν έχω διαβάσει το manga)

(από πλευράς animation άψογο βέβαια, αλλά naruto χωρίς κατάλληλη μουσική υπόκρουση.. απλά ΔΕΝ είναι naruto!!!! :oo:)

κρίμα :smokingg: ξενέρωσα απίστευτα..

Νομίζω πως κάποιοι από σας απλά προτιμάτε γενικότερα ροκιές οπότε τώρα που βάζει διαφορετικό style μουσικής μάλλον χαλιέστε. Εμένα πάντως δεν με πειράζει που δεν έχει ροκιές, απλά το soundtrack όπως συζητήθηκε και άλλη φορά είναι κάπως μονότονο. Δεν έχει τον δικό του χαρακτήρα κλπ.

Άντε στο επόμενο επεισόδιο έχουμε τα δάκρυα της Sakuraς. Άντε να δούμε λίγο κλάμα μπας και συγκινηθούμε και λιγάκι :sigh2:
phmava.php

#1807 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 12 January 2008 - 03:09

O ρυθμος του επεισοδιου ηταν μια χαρα.Δλδ τι αλλο πρεπει να δειτε για να ικανοποιηθειτε; Ενα επεισοδιο ---->4 chapters ;

Οσο για την μουσικη, εγω εχω ξεχωρισει αρκετα κομματακια.Και οι ροκιες αλλα κυριως τα ορχηστρικα ειναι πολυ καλα.Προσεξτε ειδικα το κομματι που τα τεραστια χερια κυνηγανε τον Οροτσιμαρου, ειναι η μουσικη που παιζει και στο (ιστορικο πλεον) πρωτο 8αλεπτο στο Shippuden, e μην μου πειτε οτι δεν ειναι τουλαχιστον πολυ ωραιο;

#1808 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 12 January 2008 - 03:36

Είναι μόνο δικιά μου απορία το πως είναι δυνατόν να κόβεται στη μέση και μετά να ξαναενώνεται ο Orochimaru;Δηλαδή τι πρέπει να του κάνεις για να πεθάνει;Πάντως το έχω πει και το ξαναλέω το στυλ μάχης του τα σπάει.Δεν αντέχω θα το πω.Μη το δείτε είναι μεγάλο spoiler και θα σας χαλάσει πολύ
Spoiler:

Posted Image

#1809 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 12 January 2008 - 03:45

Είναι μόνο δικιά μου απορία το πως είναι δυνατόν να κόβεται στη μέση και μετά να ξαναενώνεται ο Orochimaru;Δηλαδή τι πρέπει να του κάνεις για να πεθάνει;Πάντως το έχω πει και το ξαναλέω το στυλ μάχης του τα σπάει.Δεν αντέχω θα το πω.Μη το δείτε είναι μεγάλο spoiler και θα σας χαλάσει πολύ

Και εγώ το αναρωτήθηκα, αλλά ντάξει όλα τα άλλα που κάνει πιο λογικά είναι; Ο άνθρωπος κάνει manipulation of reality ένα πράγμα:terror2: Πάντως συμφωνώ απόλυτα ότι το style μάχης του orochimaru είναι όλα τα λεφτά :wis:
phmava.php

#1810 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 12 January 2008 - 04:00

Αυτο που λες στο Σποιλερ Jiraiya το ειχα διαβασει καταλαθως πριν απο καιρο.Οπως λες και εσυ: ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; Τεσπα,το σεναριο το γραφει ο Kishi Οποτε αυτος ξερει...

Οσον αφορα τον Οροτσιμαρου,τα λογια ειναι περιττα.Ενας απο τους καλυτερους χαρακτηρες σε anime που εχω δει γενικα.Τελεια και παυλα.

#1811 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 12 January 2008 - 04:46

jiraya ριξε αλλα 4-5 warnings στο σποιλερ... εγω το διαβασα.... τωρα ξερω 2 major spoilers τη τυχη μου:deadga6:

#1812 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 12 January 2008 - 09:50

@Jiraiya

Spoiler:

#1813 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 12 January 2008 - 12:03

Παρα πολυ απλο// Γιατι να μ
Spoiler:

Στο κατω κατω το ανιμε ειναι αυτο που καθυστερει κ μας τη σπαει, οχι το μανγκα
Signature Removed

#1814 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 12 January 2008 - 12:43

Spoiler:

μην δειτε τα spoilers λεμε αλλa δεν καταλαβαινετε καi μετα φωναζετε:hahaha::hahaha:

Spoiler:

καλο ηταν το επεισοδιο, πιστη μεταφορα του chapter ( σαν ποσοτητα) και πολυ καλο το σχεδιο. και οι ροκιες χρειαζονται και οι μη ροκιες
αν και προτιμω τις ροκιες :)))))))

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1815 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 12 January 2008 - 12:52

Μου άρεσε το επεισόδιο αλλά ήταν λίγο. Όταν τέλειωσε ήθελα κι άλλο... Το pacing ήταν κάπως αργό, αλλά η μάχη γενικά ήταν καλή. Περιμένουμε το επόμενο. Ευτυχώς σε μία εβδομάδα μόνο.