Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2007 - 18:06
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2007 - 10:05
Other than that the episode was probably the best and saddest non fighting episode with very good animation and design:congrats:
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2007 - 13:11
the episode was really well made..ευτυχως ειχε το feeling που περιμενα να εχει...and i'm glad coz it is an important turn point...
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2007 - 15:01
εμενα αυτο που μου εμεινε απο το opening ηταν μονο αυτο παντως
Spoiler:
the episode was really well made..ευτυχως ειχε το feeling που περιμενα να εχει...and i'm glad coz it is an important turn point...
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxa
Έχω πέσει από την καρέκλα μου και κλαίω!!!!!!!!!!!
Θέλοντας να ανταποδώσω αυτό το γέλιο μέχρι δακρύων ορίστε αυτό από μένα
FraChan - Konoha's Pervert Ninjas MV
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DXwsH-ecWfY[/youtube]
tip:Δείτε το μέχρι τέλος τέλος μετά τα credits για την extra bonus σκηνή

.::My Cartoon List::.

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2007 - 15:09
εμενα αυτο που μου εμεινε απο το opening ηταν μονο αυτο παντως
Spoiler:
Το οπενινγκ ηταν πολυ καλο (το τραγουδι περασε αδιαφορο,αλλα ταιριαζε με την ολη φαση "Naruto-Sasuke"). Το ανιμεϊσιον ηταν καλο (οπως κ του επεισοδιου,κ ας μην ειχε μαχη κλπ.Κ στα πιο απλα επεισοδια εχουμε δει χειροτερα τωρα με το Ναρουτο) κ ελπιζω να συνεχισει ετσι (οπως στο animation στο οπενινγκ) μιας κ φαινοταν να εχει σκηνες απο τα επομενα επεισοδια (αν κ το θεωρω απιθανο να χρησιμοποιησουν τα ιδια). Εμενα αυτο που μου εμεινε απο το επεισοδιο ειναι που χρησιμοποιησαν ιδιο στυλ με αυτο που ειχε το πρωτο εντινγκ απο το πρωτο μερος (Wind) και ευτυχως δεν κατεστρεψαν κ αυτες τις σκηνες με τον Γκααρα...
Το νεο ending παλι ηταν "Sai-themed" και ηταν λιγο ενοχλητικο (if you know what i mean )...Μηπως ειναι αγαπητος στο ιαπωνικο κοινο? ποιος ξερει. Anbu Tenzou & Kakashi ftw....

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2007 - 15:53
Το opening ήταν αρκετά καλό και το ending not bad.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2007 - 19:20

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 05:12
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 11:51
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 14:42
Το OP ήταν ωραίο, όσο για το ED έχοντας φάει κάποια spoiler αναρωτιέμαι τι θα γίνει στα κανονικά επεισόδια σε σχέση με εκείνα τα αστεράκια που έδειχνε στα συννεφάκια
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 17:32
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 17:48
Γιατί σε ποιο επεισόδιο τελειώνει;Πάντως το Rescue Gaara Arc θα μπορούσε να είχε τελειώσει σε αυτό το επεισόδιο...
Νόμισα ότι σε αυτό τελείωσε...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο