Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#1126 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2007 - 18:06

Ναι ξέρω ότι δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ με τα νέα anime και όχι και να μην σταματήσει το manga, δεν θα το φτάσουν σε 50 επισόδεια, θα το φτάσουν σε 60-65 και μετά πάλι fillers. Όσο για αυτό που ειπώθηκε, δεν σταματήσανε μια φορά (2 seasons fillers) θα σταματήσουν τώρα; Για αυτούς χρήμα είναι το naruto, εδώ υπάρχουν άτομα που τους αρέσανε τα fillers παναγία μου.. (μερικά εντάξει μπορούσα να τα δω, τα περισσότερα όμως....) Όπως και να'χει προτιμώ έτσι όπως είναι τώρα παρά πάλι 1 χρόνο fillers και να λέμε πότε θα ξαναδούμε naruto.... Όπως επίσης άρχισα να βαριέμαι αυτό που γίνετε τώρα στο bleach, ανά 10 επισόδεια πάρε fillers...
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#1127 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2007 - 10:05

New episode out with new opening and ending. Esp the opening has cool animation and many scenes from future stuff that makes me drool....the animation is too good to be true for episode outtakes.
Other than that the episode was probably the best and saddest non fighting episode with very good animation and design:congrats:

#1128 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2007 - 13:11

εμενα αυτο που μου εμεινε απο το opening ηταν μονο αυτο παντως
Spoiler:

the episode was really well made..ευτυχως ειχε το feeling που περιμενα να εχει...and i'm glad coz it is an important turn point...

#1129 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2007 - 15:01

Spoiler:

the episode was really well made..ευτυχως ειχε το feeling που περιμενα να εχει...and i'm glad coz it is an important turn point...

axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxa
Έχω πέσει από την καρέκλα μου και κλαίω!!!!!!!!!!!
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Θέλοντας να ανταποδώσω αυτό το γέλιο μέχρι δακρύων ορίστε αυτό από μένα

FraChan - Konoha's Pervert Ninjas MV
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DXwsH-ecWfY[/youtube]

tip:Δείτε το μέχρι τέλος τέλος μετά τα credits για την extra bonus σκηνή :hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

.::My Cartoon List::.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#1130 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2007 - 15:09

Spoiler:

Το οπενινγκ ηταν πολυ καλο (το τραγουδι περασε αδιαφορο,αλλα ταιριαζε με την ολη φαση "Naruto-Sasuke"). Το ανιμεϊσιον ηταν καλο (οπως κ του επεισοδιου,κ ας μην ειχε μαχη κλπ.Κ στα πιο απλα επεισοδια εχουμε δει χειροτερα τωρα με το Ναρουτο) κ ελπιζω να συνεχισει ετσι (οπως στο animation στο οπενινγκ) μιας κ φαινοταν να εχει σκηνες απο τα επομενα επεισοδια (αν κ το θεωρω απιθανο να χρησιμοποιησουν τα ιδια). Εμενα αυτο που μου εμεινε απο το επεισοδιο ειναι που χρησιμοποιησαν ιδιο στυλ με αυτο που ειχε το πρωτο εντινγκ απο το πρωτο μερος (Wind) και ευτυχως δεν κατεστρεψαν κ αυτες τις σκηνες με τον Γκααρα...
Το νεο ending παλι ηταν "Sai-themed" και ηταν λιγο ενοχλητικο (if you know what i mean )...Μηπως ειναι αγαπητος στο ιαπωνικο κοινο? ποιος ξερει. Anbu Tenzou & Kakashi ftw....

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1131 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2007 - 15:53

Για να δούμε αν θα γίνει η πολυπόθητη στροφή σε πιο ποιοτικά επεισόδια...
Το opening ήταν αρκετά καλό και το ending not bad.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#1132 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2007 - 19:20

Ωραίο ήταν αυτή τη φορά. Και το γεγονός ότι (κλασικά πλέον) πήγαινε λίγο αργά εδώ δεν ήταν και άσχημο γιατί ήταν λογικό να αργήσουν να ειπωθούν κανα 2 ατάκες κλπ με αυτά που γινόντουσαν. Το opening ήταν καλούλι μου άρεσε^^ Και το ending έχει την πλάκα του αν και βλέπω να το αλλάζουν σχετικά soon (έξυπνη ιδέα πάντως αυτό με τα σκιτσάκια). Το επόμενο επισόδειο φοβάμαι ότι θα μας τη δώσει λίγο πάλι though...ελπίζω όχι αλλά ψιλοαμφιβάλλω..:wis:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1133 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 05:12

Απλά κ ΄΄ομορφα το νέο opening τα σπασε...Κ φυσικά το επ ήταν πιο θλιβερό από ότι έχω δει σε anime ως τώρα.....(αν θυμάμαι καλά δλδ)

#1134 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 10:23

Εμενα μου αρεσε το opening μονο και μονο επειδη δειχνει τον Sasuke......Αντε να δουμε λιγη δραση επιτελους...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1135 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 11:51

δεν ξερω γιατι ειδα το 31 επεισοδιο ηταν εντελος μουφα διξαν την φατσα του naruto πανο απο 10 φορες σε ζουμ

#1136 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 14:39

Εμενα μου αρεσε το 31, ειχε πολυ καλη μουσικη, σκηνοθεσια και το animation αν και δεν ειχε μαχες ηταν παρα πολυ καλο. Θελω να δω SASUKE!!!!!!!!! Τωρααααα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1137 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 14:42

Εμένα μου άρεσε πολύ το 31. Είχε καλό animation και style και γενικά ένιωσα πως έβλεπα Naruto. Μου θύμισε τις παλιές καλές εποχές.

Το OP ήταν ωραίο, όσο για το ED έχοντας φάει κάποια spoiler αναρωτιέμαι τι θα γίνει στα κανονικά επεισόδια σε σχέση με εκείνα τα αστεράκια που έδειχνε στα συννεφάκια :hahaha:
phmava.php

#1138 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 15:42

η ποιοτητα του σχεδιου στο 31 μου θυμησε το παλιο,καλο naruto.ας ελπισουμε να συνεχισει ετσι χωρις σκαμπανεβασματα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Πρωιν kakashi_sensei

#1139 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 17:32

To νέο opening ήταν καλό, το ending πάλι χάλια! Πάντως το Rescue Gaara Arc θα μπορούσε να είχε τελειώσει σε αυτό το επεισόδιο...

#1140 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 17:48

Πάντως το Rescue Gaara Arc θα μπορούσε να είχε τελειώσει σε αυτό το επεισόδιο...

Γιατί σε ποιο επεισόδιο τελειώνει;:erk:
Νόμισα ότι σε αυτό τελείωσε...
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα