Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#1141 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 20 October 2007 - 18:51

Βασικά, πρέπει να αποχαιρετήσουν τον Gaara και να γυρίσουν στη Κonoha τους, μπας και δούμε καμιά εξέλιξη. :hihi2:
Και στο preview είχε τις μούρες των Temari, Kankurou, οπότε....

#1142 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 20 October 2007 - 19:56

Τουλαχιστον 5 επεισοδια ακομα μεχρι να δουμε καποια αξιολογη μαχη...Και αν το καθυστερησουν κιολας μπορει να γινουν και 6...Ας ελπισουμε να δουμε τον naruro να ................Δεν πεταμε spoiler!!!!!!!
Posted Image

#1143 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 21 October 2007 - 10:46

Δεν με πειράζει εαν δεν έχει μάχες στα επόμανα επεισόδια. Το 31 μου άρεσε πάρα πολύ σαν επεισόδιο, παρ'όλο που δεν είχε ούτε μία μάχη. Νομίζω ότι ήταν ακόμα πιο συγκινητικό από το 29-30 και ιδίως η σκηνή όπου
Spoiler:
. Θέλω να δώ τι γίνεται με τον Gaara στα επόμενα (σημ. δεν έχω ακόμα διαβάσει το manga). Κάτι spoilers έχει πάρει το μάτι μου αλλά περιμένω...

#1144 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 21 October 2007 - 11:25

Yup, πραγματικά το επεισόδιο ήταν πολύ πολύ καλό, αν και θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερο, αλλά ας μη ζητάμε και πάρα πολλά.

Ωραία εισαγωγή, περίεργη αίσθηση είχε αλλά αυτό σηνέβει και με όλες (σχεδόν) τις προηγούμενες στην αρχή
Άντε να μπαίνουν στη σειρά να δούμε και αυτόν τον ξώμεσο :hihi2:, φάση φαίνεται να' χει

looking forward to the next one

#1145 Tefra

Tefra

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 21 October 2007 - 13:52

Ωραιο το 31 απο τα καλυτερα, προσωπικα μου ενδυναμωσε το αισθημα της πορωσης με naruto αλλα δεν μπορω θα πω την κακια μου.

Πρωτη φορα βλεπω (ή εστω θυμαμαι) καποιο anime να εχει ενα επισοδειο flashback απο το ιδιο το επισοδειο.

Κατι ειπε η γιαγια στον naruto στην αρχη του επισοδειου και το ξαναθυμηθηκε στο τελος του επισοδειου (ΕΛΕΕΕΟΣ)
Posted Image

#1146 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 21 October 2007 - 13:59

Ελα μωρε λεπτομερειες τωρα...Σημασια εχει λιγο να διατηρησει ρυθμο για να απολαυσουμε τα ΘΑΥΜΑΤΑ που επακολουθουν
Posted Image

#1147 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 21 October 2007 - 15:08

Πολυ ωραιο και το 31!Ωραια μουσικη!Δεν μπορω να περιμενω τα υπολοιπα

Υ.γ.Επειδη βλεπω το Inuyasha αυτες τις μερες πιστεψε με οτι το Naruto δεν ειναι τιποτα οσον αφορα τα φλασμπακς!Στο Inuyasha σχεδον σε καθε επεισοδιο εχει φλασμπακ απο το ιδιο το επεισοδιο.

#1148 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 21 October 2007 - 17:17

Πολυ ωραιο και το 31!Ωραια μουσικη!Δεν μπορω να περιμενω τα υπολοιπα

Υ.γ.Επειδη βλεπω το Inuyasha αυτες τις μερες πιστεψε με οτι το Naruto δεν ειναι τιποτα οσον αφορα τα φλασμπακς!Στο Inuyasha σχεδον σε καθε επεισοδιο εχει φλασμπακ απο το ιδιο το επεισοδιο.

παντως και το naruto εχει πολλα flashbacks...
και ναι το 31 ηταν ωρεο επισοδιο απο διαφορες αποψεις..
θα ηθελα βεβαια να δω αν τελικα εχει ακομα τις δυναμεις του ο gaara..
Θελω να δω τι καινουργια εχουν ολοι οι υπολιποι
hinata,chuji,ino,κλπ κλπ...
αν εχει διαβασει κανεισ τα manga μπορει να δωσει κανα clue για το τι νεο εχουν? :P
Posted Image

#1149 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 21 October 2007 - 17:25

Λογικα οι δυναμεις της αμμου παραμενουν οπως και to barrier. Τωρα το sukkaku εχει αφαιρεθει, ετσι ο ανθρωπος θα καταφερει να κοιμηθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted Image

#1150 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 21 October 2007 - 17:28

αν εχει διαβασει κανεισ τα manga μπορει να δωσει κανα clue για το τι νεο εχουν? :P

Διάβασε για το manga του Naruto

#1151 Shadowstrike

Shadowstrike

• Members
  • 370 posts

Posted 21 October 2007 - 18:54

Λογικα οι δυναμεις της αμμου παραμενουν οπως και to barrier. Τωρα το sukkaku εχει αφαιρεθει, ετσι ο ανθρωπος θα καταφερει να κοιμηθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχα..σωστο! :D

btw,darkchilde..Δεν θελω να διαβασω το manga..
απλα θελω να μου πει καποιος γιαυτο για να περιμενω me αγωνια ξερω γω..
Posted Image

#1152 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 21 October 2007 - 20:06

Btw. Το Link είναι για το Thread που υπάρχει για το manga του Naruto Και όχι για να κάνεις download! Λέω διάβασε ΓΙΑ το manga του Naruto...

#1153 Shadowstrike

Shadowstrike

• Members
  • 370 posts

Posted 21 October 2007 - 20:23

Btw. Το Link είναι για το Thread που υπάρχει για το manga του Naruto Και όχι για να κάνεις download! Λέω διάβασε ΓΙΑ το manga του Naruto...

το καταλαβα οτι το link δεν ειναι για DL.απλα νομιζα ειπες να διαβασω το manga..
my bad...
Posted Image

#1154 virgikil

virgikil

Starting...

• Members
  • 22 posts

Posted 21 October 2007 - 21:47

o gaara tha sunexisei na exei tis dunameis tou

#1155 Kresto

Kresto

Σαρδέλα