Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 15:53

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 16:07
χαρακτηριστικη εικονα...Δειτε κ καντε τη συγκριση μόνοι σας
Σαν να βαριουνται... Το 2ο επεισοδιο ήταν πιο χαλια απο το πρωτο..Η μονη σκηνη που αξιζε ηταν προς το τελος που ο Ναρουτο αρχισε να κλαιει κτλ...Ελπιζω το επομενο που θα ειναι σε 3 βδομαδες να ειναι καλυτερο...Και ελπιζω εκει να τελειωσει οριστικα αυτη η ιστορια με τον Γκάαρα...Αν κ προβλεπω να προσθεσουν ΠΟΛΥ μπλα-μπλα για να γεμισουν το επεισοδιο...

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 16:59
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 18:58
Αχ ρε Darkchilde, σε ζηλεύω! Είσαι στα καλύτερα επεισόδια, και τι δεν θα έδινα να ξαναέβλεπα για πρώτη φορά τις μάχες Haku-Naruto&Sasuke και Rock Lee-Gaara!!!
Για δεύτερη φορά τα βλέπω με την φίλη μου. Εγώ μόλις τέλειωσα τα επεισόδια με τον Morino Idate.
Και τώρα θα αρχίσω να παίρνω και το manga μιας και όλοι λένε ότι είναι καλύτερο.
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 19:29
Μπορει καποιος που ξερει να ανεβασει μια εικονα που δειχνει στα credits ποια ομαδα ειναι υπευθυνη για το animation καθε επεισοδιου? Ενα οποιδηποτε επεισοδιο,αρκει καποιος να μου δειξει ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ??????????????????????????????????????????????????????????????
Ευχαριστω...
Έλεος ρε παιδακια ας απαντήσει κάποιος...............................
ΑΜ GOING NUTS:hahaha:
thx
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 19:35
Οπως ανεφερε και καποιος απο πανω ,χαλαρα θα γινοταν μεσα σ'ενα 20' ...
Αλλα ,να πω ενταξει με το αnimation που δεν βλεπεται...
ΜΠΟΡΕΙ NA μου πει καποιος αν υπαρχει soundtrack ????????
Σοβαρα τωρα... σε καποια φαση δυναμωσα τα ηχεια μου μπας και ειχαν χαλασει.Ειναι αρκετες φασεις που υπαρχει απολυτη ησυχια
Καταραμενοι Ιαπωνες το φαγατε το anime μπαμπεσικα.
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 21:30
Πω πω η διαφορά είναι ολοφάνερη... Και καλά δεν είναι ανάγκη να είναι ίδιο με το manga, αλλά να είναι καλοφτιαγμένο... Πράγμα που τελευταία σπανίζειΤο 2πλο επεισοδιο ήταν για τα μπαζα...
χαρακτηριστικη εικονα...Δειτε κ καντε τη συγκριση μόνοι σαςSpoiler:
Μάλλον για να μην απαντάει κάποιος σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιος που να ξέρειΈλεος ρε παιδακια ας απαντήσει κάποιος...............................
ΑΜ GOING NUTS:hahaha::hahaha:
thx
Προσωπικά δεν καταλαβαίνω ιαπωνικά οπότε δεν μπορώ να ξέρω που γράφει την ομάδα, αλλά έστω ότι postαρε κάποιος το screenshot ή/και την μετάφραση... Τι θα καταλάβαινες από αυτό μόνο; Πρέπει να ξες και πιο team κάνει καλή δουλειά κλπ...
Καλύτερα απευθύνσου σε κάνα μεγάλο english forum όπου υπάρχουν αρκετοί καμένοι που θα ξέρουν να σου πουν...
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 21:32
Ξέρω πάντως ότι τουλάχιστον θα ξεκολλήσει η Sakura τελείως και θα αρχίσει να κάνει κάτι.
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 00:10
Για δεύτερη φορά τα βλέπω με την φίλη μου. Εγώ μόλις τέλειωσα τα επεισόδια με τον Morino Idate.
Και τώρα θα αρχίσω να παίρνω και το manga μιας και όλοι λένε ότι είναι καλύτερο.
Θέλω και εγώ 2 φίλες να βλέπουμε Naruto παρέα
@freak27
Στo narutofan υπάρχει ένας poster o οποίος γράφει στη sig του ποιές ομάδες κάνουν τα επεισόδια. Αν το θές ψάξτο, αν πέσει και εμένα το μάτι μου ποτέ θα ειδοποιήσω.
Συμφωνώ και με όλους του υπόλοιπους συναδέλφους χειριστές φτυαριού
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 11:50
+1και το soundtrack δεν μου αρεσει καθολου
θα κανω σαν 5χρονο τωρα αλλα αν δεν σε πορωσουν οι μαχες με την εντονη μουσικη δεν λεει, προσωπικα αυτα ηθελα να δω και μετα τις ωραιες συναισθηματικα φορτισμενες σκηνες με την αναλογη μουσικη επενδυση
νομιζω δεν υπαρχει και κατι αλλο
Που είναι οι εποχές που παίζαν τα Heavy Violence, Need to Be Strong, The Rising Fighting Spirit και σου σηκωνόταν η τρίχα
Αν δεν έχεις διαβάσει το manga τότε ετοιμάσου να πάθεις πλάκα με τον Deidara.Αν και βέβαια με αυτό το ρυθμό θα το δεις σε 2 χρόνια..Για κάποιο περίεργο λόγο, γουστάρω τον Deidara όλο και περισσότερο....
Τhe guy is a survivor:congrats:
239-244Το μόνο που θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι τα chapters με την Ιστορία του Kakashi (Kakashi Gaiden) για να τα κατεβάσω και επιτέλους να δω ποιος είναι ο obito και πώς απέκτησε ο Kakashi το ματάκι του αυτό!

.::My Cartoon List::.

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 20:10
Που είναι οι εποχές που παίζαν τα Heavy Violence, Need to Be Strong, The Rising Fighting Spirit και σου σηκωνόταν η τρίχα
Πέρασαν ανεπιστρεπτί
Αν δεν έχεις διαβάσει το manga τότε ετοιμάσου να πάθεις πλάκα με τον Deidara.Αν και βέβαια με αυτό το ρυθμό θα το δεις σε 2 χρόνια..
Ι do.........
@Freak & anyone interested
Shit team is no longer making the omakes. - Naruto Forums
Question about drawing teams? - Naruto Forums
Διάβασέ τα και check the Sig of user "catterix"
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 22:30
Αν και στο Σιπουντεν,εχει ενα-δυο καλα,αλλα βαζουν συνεχεια τα ιδια και υπαρχουν αρκετες φορες οπως αναφερθηκε παραπανω που δεν υπαρχει καθολου μουσικη...

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 23:24
Και όμως.. (η μήπως είναι της ταινίας?)δεν υπαρχει καθολου μουσικη...
Gekijo Ban Naruto Shippuden-O.S.T.

Πιο τυχερός θα το αγοράσει??

.::My Cartoon List::.

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2007 - 00:05
Λίγο έλεος δηλαδή

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο