Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#3481 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 04 June 2008 - 00:30

Ειναι μια μεγαλη πραγματικοτητα.. πρεπει να κατεβασω το 1π..
Signature Removed

#3482 dennisuke

dennisuke

Fall nRoll & Scroll nCall

• Members
  • 55 posts

Posted 04 June 2008 - 10:32

Να μια εξήγηση γιατί δε βλέπονται τα filler: δεν έχει Sasuke και χωρίς Sharingan δε λέει. Δεν ξέρω αν προσέξατε επίσης τα comments που βάζουν στην αρχή, όπως: this episode might decrease your intelligence.
Posted Image

#3483 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 June 2008 - 10:39

αυτα τα βαζουν οι DB και στα κανονικα episodes .....

το ιδιο ισχυει και για το αλλο, και στα κανονικα εκτος απο ποσα ηταν 2-3 ουτε sasuke ειχε, ουτε sharingan. Αυτo στο shippuuden. Και μην ειστε τοσο προκατηλειμενοι απεναντι στα fillers, σιγα μη δειτε καποιο που δε σας αρεσει τοσο και παθετε ( στη τελικη ειπαμε fast forward / next )

ps. ωρα να κατεβασω καποια που μου λοιπουν 182-225 ( τα χω δει αλλα δε τα εχω)

#3484 dennisuke

dennisuke

Fall nRoll & Scroll nCall

• Members
  • 55 posts

Posted 04 June 2008 - 10:57

Ναι οκ για τα fillers. Αλλά άμα βρεις επεισόδια 221-225 θέλω κι εγώ.
Posted Image

#3485 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 04 June 2008 - 15:58

ρε τι λετε τωρα? και μονο που περναει το πουλι στην αρχη των fillers και φωναζει : ahoooo, ahoooo, ahoooo, ειναι must!!!

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3486 shinijimmy

shinijimmy

κι ο Orochimaru ΠΑΟΚ;

• Members
  • 20 posts

Posted 04 June 2008 - 17:25

Και ναι λοιπόν κυρίες και κύριοι, μόλις αποκαλύφθηκε ο λόγος που ο Melkor βλέπει Naruto...
Spoiler:

Posted Image

SAKURA MY ASS, HINATA ΕΧΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ...

#3487 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 04 June 2008 - 17:43

ρε τι λετε τωρα? και μονο που περναει το πουλι στην αρχη των fillers και φωναζει : ahoooo, ahoooo, ahoooo, ειναι must!!!

Δεν ξερω αν κανεις πλακα παντως το τραγουδακι οπως εχουμε ξαναπει τα σπαει κανονικά :head::head::head:και γενικα το opening αυτο εμενα ειναι το αγαπημενο μου so far!
Posted Image

#3488 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 June 2008 - 20:33

λεει για τα fillers που οταν ξεκιναγαν περναγε ενα πουλι και φωναζε ahoo ahoo που σημαινει βλακας νομιζω, καμια σχεση με opening και μιλαμε για part 1 παντα.

#3489 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 04 June 2008 - 20:46

Oυπς γραψε λαθος και προχωρα!:erk:
Posted Image

#3490 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 04 June 2008 - 20:47

Καλά κι εγω την πρώτη φορά που είδα το κοράκι να φωνάζει δάκρυσα από τα γέλια.
Θεϊκό.Αν θυμάμαι καλά ήταν στο επισοδειο που πρωτοεμφανίστηκε ο Jiraiya.μετά άρχισαν να το βάζουν σε κάθε επισοδειο και ξενέρωσα.

#3491 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 05 June 2008 - 00:08

ΧΑΧΑΧΑΧΑ....η φάση με το κοράκι είναι κορυφαία.Έχουμε κολλήσει άγρια μ' αυτή τη φάση.Με την παρέα μου δεν λέμε "βλάκα" αλλά κάνουμε aaaho,ahooo:hahaha:
Posted Image

#3492 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 posts

Posted 05 June 2008 - 00:39

Το κοράκι πράγματι είχε πλάκα. (ή ότι ήταν) :nosey:

Λοιπόν ανοίγω καινούργιο θέμα.

Σε μια μεταξύ τους μάχη ποιος πιστεύετε ότι θα νικούσε και επιχειρηματολογίστε.

Kakashi vs Yamato :hahaha::hahaha:

#3493 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 05 June 2008 - 00:46

Ενταξει γαμάτος ο Yamato αλλα οχι και Kakashi... Σε μαχη με τον sensei δυσκολα τα βγαζεις πέρα γιατί ο Μασκοφόρος Ασπρομάλης συνδιαζει παρα πολλά στοιχεία στις μαχες του! Aκόμα kai an δεν μπορει να αντιγραψει τα wood element jutsu θα τον εκανε φετες τον wanna be leader of team 7...

edit: Συμφωνώ με τον Loke ( απο κατω) οτι οι περισσότεροι τα βαριουνται αυτα ( και εγω τα βρισκω λιγο ανούσια) αλλα μη μου πειραζετε τον Jimaruto

Edited by donald13, 05 June 2008 - 00:52.

Posted Image

#3494 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 June 2008 - 00:46

ςχμ γιατι, εχουν απαντηθει τετοια και γενικα δε βρισκω τρελο νοημα ( δε το λεω προσωπικα σε σενα ουτε στη μπαινω απλως αυτη ειναι η αποψη μου atm και ειμαι ολιγον σε πολυ ασχημη διαθεση gomen)

ετσι και αλλιως σε 1.5 μερες βγαινει το επομενο επ με πολλες μαχες και υλικο να συζητησουμε :)

#3495 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 June 2008 - 00:52

Προσωπικα και εγω στηριζω kakashi. Και ο Yamato πολυ καλος και ANBU και εχει και το DNA και καποιες απο τις τεχνικες του πρωτου αλλα ας μην ξεχναμε οτι μιλαμε για τον KAKASHI:kakashithumbup:. The copy ninja, the wielder of chidori, the master of a thousand techniques (εκτος αν την πλειοψηφια τους την εχει ξεπατικωσει απο το icha icha paradise Που συνεχως διαβαζει οποτε θα ειναι μεγαλη απατη αυτος ο τιτλος):hahaha::hahaha::hahaha: