Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#3466 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 03 June 2008 - 18:17

@Gkloc θα ηταν καλο γιοα σενα να μην δεις καθολου φιλλερ, γιατι δεν βλεπονται (αμα δεν θες να ξενερωσεις την ζωουλα σου βεβαια)Δες μεχρι 135 και μετα πηγαινε στο Shippuden:thatsit:

Posted ImagePosted Image

#3467 dennisuke

dennisuke

Fall nRoll & Scroll nCall

• Members
  • 55 posts

Posted 03 June 2008 - 18:24

Λέω να αρχίσουμε εκστρατεία κατά των fillers. Τα υποστήριξα βέβαια παλιότερα για να τα καλύψω αλλά δεν παίζονται. Για αρχή να τα βάλουν στην ίδια κατηγορία με τα special (movies κ.α.) ως special επεισόδια.
Προσωπικά θα ξαναδώ το Naruto από την αρχή χωρίς τα filler και θα διαγράψω τα ίδια από το φάκελο.
Spoiler:

Edited by アニメ 日本, 03 June 2008 - 18:30.

Posted Image

#3468 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 June 2008 - 18:29

Nταξει ρε παιδια δεν λεω τα Fillers δεν ειναι τοσο ωραια οσο τα κανονικα επεισοδια αλλα παρολαυτα βλεπονται μερικα... Εγω για παραδειγμα που δεν ειχα διαβασει το manga μεχρι το τελος του πρωτου κυκλου και τα ειδα ολα μαζι μπορει σε καποια σημεια να βαρεθηκα λιγο (γι αυτο υπαρχει και το fast forward) αλλα δεν ξενερωσα και την ζωη μου που λετε.....Ισα ισα ηταν ωραιο το οτι δινοταν βαση και σε αλλους χαρακτηρες πλην της κλασσικης τριαδας naruto sasuke (εφιαλτης μου εχει γινει αυτο το παιδι) sakura..... (η μονη παρενεργεια ηταν οτι απο ενα σημειο και μετα ακουγα φωνες σε ασχετες φασεις που ελεγαν kage bunshin no jutsu, sauce - kay και raseeengan οπως ειχε αναφερθει και σε προηγουμενη φαση)...Οποτε ισως καλο να ειναι να τα δει και αυτα το παιδι...ουτως η αλλως στη ζωη ολα μια εμπειρια ειναι.....

Edited by iristella, 03 June 2008 - 18:41.

#3469 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 03 June 2008 - 18:32

εγώ πάλι θα σου προτινα να τα δεις για να ξέρεις για τι μα....α μιλάμε.
όλα είναι απλά απαράδεκτα.Δες τα και κράξε τα και εσύ μαζί μας :Ρ
BTW αυτά που παίζει τώρα πρέπει να μετράνε αρκετά.
Απο τις μόνες φορές που συμφωνώ με τα fillers γιατί στο μανγκα δεν πολυκατάλαβα τι παίχτηκε.

#3470 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 03 June 2008 - 18:34

Και η γνωστη κουβεντα συνεχιζεται.... Δες τα και οπου βαριεσαι FF!!!Ειναι λιγο " βοηθεια θελω να κοψω τις φλεβες μου..." αλλα θα εχεις πιο ολοκληρωμενη εικόνα για αυτο που θα δεις μετα στο shippuden!
Posted Image

#3471 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 June 2008 - 18:35

σιγα καλε μην κοψει και τις φλεβες του....το πολυ πολυ να τελειοποιησει καμια απο τις χιλιοπαιγμενες τεχνικες XD

#3472 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 03 June 2008 - 18:39

Ασε βρε να προειδοποιησουμε το παιδί... Μην ξυπναει στον υπνο και φωναζει Κage Bushin no Jutsu... (η ατακα ανηκει σε εναν φιλο που την ειχε πει εδω)
Posted Image

#3473 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 03 June 2008 - 18:41

σιγα καλε μην κοψει και τις φλεβες του....το πολυ πολυ να τελειοποιησει καμια απο τις χιλιοπαιγμενες τεχνικες XD

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Σωστό!!!!!
Κι εγώ είχα φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο.

#3474 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 June 2008 - 18:47

ναι αυτη η μανια με τα fillers .... Δειτε τα! δε σας αρεσει fast forward or next episode ( αμα δε σας αρεσει και συνεχιζετε να το βλεπετε δε φταιμε εμεις :hahaha:)

Υπαρχουν μερικα καλα, μερικα με παρα πολυ γελιο.

Οσο για το τωρινο filler arc ειναι πολυ καλο (κυμαινεται σε κανονικα επισοδεια επιπεδο, αν καποιος δε γνωριζε οτι ηταν fillers και δε προσεχε παρα πολυ δε θα το καταλαβαινε)

#3475 shinijimmy

shinijimmy

κι ο Orochimaru ΠΑΟΚ;

• Members
  • 20 posts

Posted 03 June 2008 - 19:14

και επειδη δε θελω να του χαλασουν οι αλλοι την εκπληξη με τα σποιλερ , Ο ΝΑΡΟΥΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ 7

Ψέματα, στο 46 πεθαίνει πρώτη φορά, στο 48 ανασταίνεται, στο 126 γυρίζει με ένα super jutsu πίσω στο χρόνο και αναιρεί τον πρώτο του θάνατο, στο shippuuden τα φτιάχνει με τη Hinata και, δε ξέρω αν έχεις βρει ακόμα τον Orochimaru, αλλά να ξέρεις πως είναι ο πατέρας του, τον οποίο και σφάζει μεθυσμένος κ.ο.κ.

Spoiler:

Edited by shinijimmy, 04 June 2008 - 17:22.

Posted Image

SAKURA MY ASS, HINATA ΕΧΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ...

#3476 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 03 June 2008 - 22:22

Απο Οτι Βλεπω,Το Shippuden Ειναι Γεματο Fillers!
Mην Ανυσηχηται,Δεν Νομιζω Να Φτασω Σε Θεση Να Κοψω Τις Φλεβες Μου!(Το Ευχομαι):oo:
Παντως Στα 7 Επεισοδια Που Εχω Δει,Μου Εχει Αφησει Πολυ Καλες Εντυπωσεις!Z(To Original)

I Hope My Impression Stays That Way!!!:orly:

Edited by GkLoc, 03 June 2008 - 22:30.

Berserk___Gatsu.jpg

#3477 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 03 June 2008 - 22:26

Τουλάχιστον τα συγκεκριμένα fillers φαίνετε ότι θα έχουν καλές μάχες:bike:
Posted Image

#3478 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 03 June 2008 - 23:42

Βρηκα Επιτελους Επεισοδια Naruto Σε DivX!!:kakaka:
Thank God,I Was Starting To Lose Hope Their!!!:sigh2:
Αρα Δεν Χρειαζετε Να Τα Κατεβασω Αλλο!!!:bleh:

Berserk___Gatsu.jpg

#3479 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 04 June 2008 - 00:17

Απο Οτι Βλεπω,Το Shippuden Ειναι Γεματο Fillers!

Οχι!!! Τα επεισοδεια 136-220 του 1ου ειναι φιλλερ. Το Shippuden εχει filler, αλλα οχι μεμονομενα επισοδεια και φιλλερ αρκ, απλα καποιες σκηνες των επεισοδειων ειναι φιλλερ. Απλα τωρα αρχισε ενα φιλλερ αρκ, το οποιο την παλυει για φιλερ.

Posted ImagePosted Image

#3480 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 04 June 2008 - 00:25

Οχι!!! Τα επεισοδεια 136-220 του 1ου ειναι φιλλερ. Το Shippuden εχει filler, αλλα οχι μεμονομενα επισοδεια και φιλλερ αρκ, απλα καποιες σκηνες των επεισοδειων ειναι φιλλερ. Απλα τωρα αρχισε ενα φιλλερ αρκ, το οποιο την παλυει για φιλερ.

AAA,O.K!!!
Eτσι Κι Αλλιως Μεχρι Να Φτασω Εκει,Υπαρχει Πολυς Δρομος!!!
(Να Φανταστειτε Βλεπω 5 Anime Ταυτοχρονα!!!10 Επεισοδια Το Καθενα,Και Μετα Παω Στο Αλλο!)
Τα Anime Ειναι:One Piece,Bleach,Naruto,Blue Dragon,Dragonball GT!
Προσφατα Εβαλα Internet Και Για Αυτο Τα Βλεπω Ολα Μαζι Τωρα!!!

Berserk___Gatsu.jpg