Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#3511 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 June 2008 - 15:04

Απο υποθεση ειχε αρκετο γελιο αν και δεν ξετρελαθηκα... Εκει που πραγματικα ξενερωσα την ζωη μου ηταν το σχεδιο...Σε ορισμενες φασεις οι χαρακτηρες ηταν τοσο distorted που εμοιαζαν σαν καρικατουρες...Σαν να το ετοιμασαν μια μερα πριν ηταν....Anyway ο Shiki εδωσε ρεστα παλι αν και δεν το αποφυγε ουτε και αυτος το ξυλο..... Παλι καλα ομως που ειδαμε και λιγο τον Kiba. Πραγματικα μου ειχε λειψει....

#3512 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 06 June 2008 - 15:35

Με το επεισόδιο δεν είχα πρόβλημα. Είχε την φάση του. Το θεωρώ αξιόλογο για filler (φταίει η αθλιότητα των Bleach filler. Ότι και να δω πια δεν με δυσανασχετεί)...

Το animation ήταν επιεικώς άθλιο αλλά τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή.

Βασικά δεν καταλαβαίνω για ποίον λόγο έχουμε κενές εβδομάδες. Και πέρυσι τέτοια εποχή το Naruto στον κόσμο του. Πέρυσι συγκεκριμένα έδειχνε 2 eps/μήνα όλο τον Ιούνιο-Ιούλιο. Όταν λέω ότι αυτοί στον σχεδιασμό είναι ηλίθιοι κάτι ξέρω...

Τα στοιχεία για την ταινία δεν μου κάνουν εντύπωση. Ότι και να βγάλουν το κάνουν για διαφήμιση. Και πέρυσι o Naruto πέθαινε και λέγαν όλοι "πωωω ταινιάρα..."

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#3513 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 06 June 2008 - 15:46

κοιτα αυτη η ταινια θα ειναι σαφως καλυτερη, εχει hinata, that's enough 'στοιχεια' :bike:

#3514 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 06 June 2008 - 17:09

κοιτα αυτη η ταινια θα ειναι σαφως καλυτερη, εχει hinata, that's enough 'στοιχεια' :bike:

Σιγουρα:wooi2:.. αρκει να μην εμφανιστεί για πεντε λεπτα παλι!Αλλα μην περιμενετε και καμμια υπερπαραγωγή. Το τελος το ξερουμε ηδη! Παπαροβιτς κανει Kage Bushin no Jutsu ορμαει στον εχθρό, o Σασουκε ετοιμαζει το Chadori του ( σε σπεσιαλ μωβ αποχρωση) και η ταινια ολοκληρωνεται με ενα φοβερό ( και πολυ πρωτότυπο:oo: ) συνδιασμο Rasengan & Chadori.....
Posted Image

#3515 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 June 2008 - 17:13

????Σε ποια χρονικη περιοδο εξελισσεται θεωρητικα η ταινια ωστε να ειναι και ο Sasuke - kun μεσα??????

#3516 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 06 June 2008 - 17:22

Aυτο δεν το ξερω απλα ειδα τη σκηνη που τρεχουν μαζι σε ενα λειβάδι?χωραφι? κατι τετοιο τελοσπάντων!
Posted Image

#3517 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 June 2008 - 17:25

Για στειλε κανα link να το δω κι εγω το trailer γιατι μου κινεις την περιεργεια.....Και ο Orochimaru που βρισκεται ενω οι 2 τους τρεχουν στα λιβαδια????

#3518 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 06 June 2008 - 17:28

Aυτο δεν το ξερω απλα ειδα τη σκηνη που τρεχουν μαζι σε ενα λειβάδι?χωραφι? κατι τετοιο τελοσπάντων!

ειναι ναρουτο η ταινια ή το μικρο σπιτι στο λιβαδι? ελεοοοοοοοοοοοοος

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3519 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 06 June 2008 - 17:36

YouTube - Naruto: ShippΕ«den the Movie 2
Posted Image

#3520 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 June 2008 - 17:43

Δεν ειδα λιβαδι.........ουτε hinata....τουλαχιστον ειχε sasuke

#3521 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 06 June 2008 - 17:46

Ενταξει μην το περνεις και εσυ τοις μετροιτης... Αλλα οντως εχω δει μια σκηνη που τρεχει ο ενας πισω απο τον αλλο σε κατι σα λιβαδι,δασος,οαση, i think yoy get the point!
Posted Image

#3522 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 06 June 2008 - 17:47

XLR θα ειναι στο ονειρο του ναρυταρντ...και η ταινια θα εχει σαν θεμα εναν ακομα χαρακτηρα που δεν αποδεχεται τον ναρουτο αλλα μετα γινονται παλσ..
Signature Removed

#3523 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 06 June 2008 - 17:48

λιγο για το π το trailer ... ( θα μπορουσαν απλως να χαν βαλει 5 sec που να ελεγε sasuke will appear too !! .... )

οταν βγει, οταν ανεβαστει, οταν fansubisti θα δουμε αλλο ενα μεγαλης διαρκειας filler ;)

#3524 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 06 June 2008 - 17:48

Θα συμφωνησω με Melkor,μια χαρα επισοδιακι με πολυ γελιο.Ειδικα η Τσουναντε ηταν μια πολυ εμπνευσμενη σκηνη....

Καλα ρε σεις το αθλιο animation που το ειδατε; Εχουμε δει πολυ χειροτερα....Εως τωρα τα επεισοδια εχουν μια ομοιογενεια πραγμα πολυ καλο. Εκει που τσακωνονται και φαινεται καπως ασχημο ειναι επειδη το εχουν κανει επιτηδες ετσι,να φαινεται ενα μπουλουκι με χερια ποδια να μπουρδουκλωνονται.
Posted Image

#3525 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 06 June 2008 - 18:43

Βασικά εκτός των άλλων το animation είχε κάτι το διαφορετικό ακόμα και στην έκφραση των χαρακτήρων. Δεν είναι μόνο η φάση με το ξύλο, σε όλο το ep συμβαίνει. Έχει μια παραξενιά που δεν το κάνει ομαλό (το animation). Μπορεί να μην ήταν από τα χειρότερα,δεν ήταν και καλό (κατ' εμέ).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image