Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#3436 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 12:06

:gotit:Ptomahawk εδωσες spoiler τωρα η μου φαινεται?Lol:gotit:

#3437 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 12:07

xaxa απαλευτο γελιο εχετε!
οχι εγω παντως την Ino θα ηθελα να τη δω παρεα με την tsunade(50ara ) αλλα ποιος δε θα γινοταν ζιγκολο για παρτυ της!?

#3438 dennisuke

dennisuke

Fall nRoll & Scroll nCall

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 12:07

Και μένα μ αρέσει πολύ ο Shikamaru. Για δύο λόγους:

1. Μ αρέσει που στις μάχες του πάντα πολεμάει στρατηγικά. Και 'αδύναμος' να ήταν κάποιος στην θέση του με το μυαλό που έχει φαίνεται παντοδύναμος.

2. Έχω πολλά κοινά με αυτόν. Κυρίως την τεμπελιά και την βαρεμάρα να κάνουμε ανούσια πράγματα. Έκανα και ένα τεστ σε ένα site που ανάλογα με τις απαντήσεις σου, σου βγάζει με ποιον χαρακτήρα από το Naruto 'ταυτίζεσαι' περισσότερο. Πρωτού το κάνω ήξερα ότι περισσότερο κολούσα με τον Shikamaru. Ύστερα που το έκανα και απάντησα με την μέγιστη ειλικρίνια δυνατή, τότε πράγματι με έβγαλε Shikamaru. :hahaha::hahaha:

Beware my Mind!! :hahaha: and my Boredom... :emptyonexg1:

Όποιος θέλει να δει με ποιον χαρακτήρα του Naruto anime ταιριάζει, ας επισκεφτεί την παρακάτω ιστοσελίδα: Naruto Island - Naruto Media, Information, Comics, Images, News
εγώ βγήκα Hinata. ντρέπομαι:blush2: που το λέω. μάλλον δεν είναι ούτε 80% accurate
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3439 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 12:10

Exω ψοφησει απο τα γελια!

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3440 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 12:15

Eμενα μου βγηκε ο Neji.......(Nα πω την αληθεια δεν το περιμενα)

Εγω και ο Donald13 εχουμε κατι λογαριασμους να ξεκαθαρισουμε (ποιον ειπες φλωρο βρε?):hahaha:

#3441 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 12:19

Xmmmm Not bad ετσι;

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3442 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 12:21

Όποιος θέλει να δει με ποιον χαρακτήρα του Naruto anime ταιριάζει, ας επισκεφτεί την παρακάτω ιστοσελίδα: Naruto Island - Naruto Media, Information, Comics, Images, News
εγώ βγήκα Hinata. ντρέπομαι:blush2: που το λέω. μάλλον δεν είναι ούτε 80% accurate

Posted Image

Lol :oo::oo::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3443 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 12:24

Oποιος θελει να δει ποιος κακος θα ηταν ας δοκιμασει την δ/ση ¨: Personality test - Which Evil Naruto Character are You? εμενα μου βγηκε ο Gaara. Παρεπιπτοντως το ιδιο site εχει και τις πιο ψαγμενες θεωριες για το πως θα λειτουργουσαν τα sharingan & byakugan στην πραγματικη ζωη...Ο τυπος που τα εγραψε εχει καει τελειως

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 03 Ιούνιος 2008 - 12:31

#3444 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 12:28

Neji και Zabuza

Posted Image

Και το spoiler το φρόντισα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3445 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 12:36

shit, this isn't happening:oo::oo::oo::oo::oo::oo:

και Gatou ως vilain. shit this is getting even worse. tsk

anyone has a corner availiable? Holy shit! now I want to whine in a coner?...... Jesus! I am an emo. @#$%^&*(

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Melkor1431: 03 Ιούνιος 2008 - 12:49

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3446 dennisuke

dennisuke

Fall nRoll & Scroll nCall

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 12:39

Oποιος θελει να δει ποιος κακος θα ηταν ας δοκιμασει την δ/ση ¨: Personality test - Which Evil Naruto Character are You? εμενα μου βγηκε ο Gaara. Παρεπιπτοντως το ιδιο site εχει και τις πιο ψαγμενες θεωριες για το πως θα λειτουργουσαν τα sharingan & byakugan στην πραγματικη ζωη...Ο τυπος που τα εγραψε εχει καει τελειως

Πήρα το παραπάνω test, έδωσα 3 φορές διαφορετικές απαντήσεις, αλλά αυτό επιμένει ότι είμαι ο Gaara. τι στο καλό ...:canthelp:
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από アニメ 日本: 03 Ιούνιος 2008 - 12:54

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3447 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:00

Και σενα τι σε χαλαει και το ξανακανεις... Μια χαρα ειναι ο Gara.. Παρε το βαζακι με την αμμο καο προχωρα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3448 shinijimmy

shinijimmy

κι ο Orochimaru ΠΑΟΚ;

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:06

GATOU κι εγώ... ανύπαρκτος...

Δημοσιευμένη  εικόνα

SAKURA MY ASS, HINATA ΕΧΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ...

#3449 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:08

Ελα σιγα και εγω gaara βγηκα...Και να σου πω την αληθεια τον προτιμουσα κακο δολοφονικο και ημιτρελο. Αφοτου αρχισε να ψαχνεται με αγαπες και λουλουδια μεχρι και η ξανθοψειρα ο Deidara τον κερδισε. Α! και οπως ειπα και πιο πανω ριξτε ενα βλεφαρο στο site εκει που δινει θεωριες για sharingan και byakugan. Μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση η σκεψη που ειχε βαλει το ατομο στην ερευνα του.

#3450 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:12

Εγω neji και naruto!!:D
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!