Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#3406 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 June 2008 - 01:08

Βασικά Chuunin είναι ο Shikamaru. Όσον αφορά τον Neji δεν πιστεύω πως είχε και πολλές ελπίδες ενάντια στον Sasuke.Μόνο αν κάναν μάχη σώμα με σώμα θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα και να τον κερδίσει, γιατί εκεί είναι που σου δίνει πλεονέκτημα το byakugan>

και συμφωνω και διαφωνω....Με αλλα λογια. Ο Neji sτις μαχες του χαρακτηριζεται απο μια ψυχραιμια και ευστροφια η οποια λειπει απο τον Sasuke. Ακομα και στα Shippuuden 50-52 που θεωρητικα ο Sasuke φαινεται αδιαφορος μπορεις να καταλαβεις οτι δρα παρορμητικα και πανω στα νευρα του. Απο αυτην την αποψη εξισωνονται κατα πολυ οι πιθανοτητες τους. Αλλα καθαρα στατιστικα byakugan vs sharingan ναι συμφωνω με αυτα που λες.
@Jiraya: για την συγκεκριμενη κοπελα στην συγκεκριμενη φαση της ζωης της συμφωνω απολυτα

#3407 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 03 June 2008 - 01:09

Βασικά Chuunin είναι ο Shikamaru. Όσον αφορά τον Neji δεν πιστεύω πως είχε και πολλές ελπίδες ενάντια στον Sasuke.Μόνο αν κάναν μάχη σώμα με σώμα θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα και να τον κερδίσει, γιατί εκεί είναι που σου δίνει πλεονέκτημα το byakugan>

Τον Sasuke σε μάχη σώμα με σώμα λίγοι τον έχουν πλέον,έτσι όπως έχει εξελίξει το chidori.Αυτός που δεν τον έχει με την καμία είναι ο Naruto.Ακόμα και ο Kyuubi υστερεί απέναντι στους Uchiha μόνο και μόνο λόγω sharingan.Και ο naruto χωρίς kyuubi λίγα πράγματα μπορεί να κάνει ακόμα.Ακόμα και το rasengan,2 χρόνια προόνηση έκανε και ακόμα χρειάζεται kage bushin για να το δημιουργήσει.Τι στο καλό έκανε 2 χρόνια?Το μόνο που έμαθε είναι να χρησιμοποιεί σωστά τους κλώνους στη μάχη(αντιπερισπασμός κλπ).
Posted Image

#3408 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 03 June 2008 - 01:10

Δυνατός ξεδυνατός εμενα δεν μου κανει διαφορά,,, Μπορείς να τους μαμας ολους και ταυτοχρονα να εισαι ο πιο "φλωρος"....
Οταν χτυπησε τη Hinata τελειωσε για μενα the rest is history... Yπάρχουν σημαντικότερα πραγματα απο το chunin exam κυριε " εχω τελεια μαλλια τα ισιωνα 2 ωρες..."

Offtopic: πηγαινα σε ενα σχολειο που κατι τυπους σαν τον Neji τους ειχαμε για να μας καρφωνουν στο καθηγητη οταν πεζαμε μπασκετ με χαρτακια στη κουκουλα του μπουφαν τους...
Posted Image

#3409 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 03 June 2008 - 01:11

Δυνατός ξεδυνατός εμενα δεν μου κανει διαφορά,,, Μπορείς να τους μαμας ολους και ταυτοχρονα να εισαι ο πιο "φλωρος"....
Οταν χτυπησε τη Hinata τελειωσε για μενα the rest is history... Yπάρχουν σημαντικότερα πραγματα απο το chunin exam κυριε " εχω τελεια μαλλια τα ισιωνα 2 ωρες..."

Offtopic: πηγαινα σε ενα σχολειο που κατι τυπους σαν τον Neji τους ειχαμε για να μας καρφωνουν στο καθηγητη οταν πεζαμε μπασκετ με χαρτακια στη κουκουλα του μπουφαν τους...

Είσαι και συ fan της Hinata ε?
:orly:
Posted Image

#3410 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 June 2008 - 01:18

Σωστά.Έπρεπε να κάτσει σπίτι της να πλύνει κανά πιάτο.Να φανεί και κάπου χρήσιμη:hahaha:

κατω τα χερια απο τη hinata :df13952b:

#3411 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 June 2008 - 01:19

Γενικα θα συμφωνουσα γιατι ειμαι κατα της βιας οχι μονο απο αντρα σε γυναικα αλλα και απο γυναικα σε αντρα. Αλλα σκεψου οτι ηταν μια κατασταση στην οποια η Hinata μπηκε εν γνωση της και στην οποια παλεψε επι ισοις οροις με τον Neji. Με αυτο που λες την υποτιμας.H ιδια δεν ζητησε απο τον Neji να της χαριστει.Παλεψε με οτι ειχε και δεχτηκε πολυ θαρραλεα τα χτυπηματα. Το να σου χαριζεται ο αντιπαλος ειναι η χειροτερη προσβολη...
Offtopic.Οντως εχει τελεια μαλλια. Μακαρι να βρω το σαμπουαν που να μου τα κανει και μενα ετσι (το αναλογο ψαλιδι ισιωματος το εχω βρει)
Offtopic2: Aν τα πηγαινες τοσο καλα με αυτους τους τυπους σαν τον Neji oσο αφηνεις να εννοηθει πρεπει να επεφτε πολυ ξυλο στο σχολειο σου:hahaha:

#3412 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 03 June 2008 - 01:21

κατω τα χερια απο τη hinata :df13952b:

Όλοι οι fan της Hinata ενωθείτε!Πείτε όχι στην Sakura!H Sakura πλέον είναι ένα flat(i 'm talking about her...boobs???) αγοροκόριτσο.
Posted Image

#3413 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 posts

Posted 03 June 2008 - 01:22

Για μένα η Hinata είναι καλύτερη 'εμφανισιακά' στα shippuuden από ότι ήταν στα παλιά επισόδια. Με τα μακριά μαλλιά τονίζει περισσότερο το 'θυληκό' της στοιχείο. :lovulovu:
Επίσης η Sakura έχει αλλάξει πολύ σε σύγκριση με τα παλιά επισόδια. Δεν είναι το τρελο-κόριτσο πια που θα ερωτευτεί κάποιον από την εμφάνιση του και μόνο. Έχει μάθει να κρίνει πιο ώριμα τα πράγματα τώρα. Εγώ πιστεύω πως ο παλιός έρωτας της με τον Sasuke έχει περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό. Κατάλαβε πως τον Sasuke δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά μόνο η εκδίκηση και η δύναμη και αυτό σίγουρα θα επηρρέασε σε σημαντικό βαθμό την εντύπωση της για τον Sasuke. Από την άλλη όμως, είδε και τον Naruto, που δεν την ενδιέφερε τόσο καιρό, να αγωνίζεται για να κερδίζει την εμπιστοσύνη των άλλων, να ενδιαφέρεται και να βοηθάει τους φίλους του (πχ. Sasuke, Gaara) και γενικά να ενδιαφέρεται για την ευημερία και την καλοπέραση των κοντινών του ανθρώπων.
Εγώ πιστεύω πως η Sakura άρχισε να ερωτεύεται τον Naruto και αυτό φαίνεται από πολλές σκηνές στο anime. 'Αποκαλυπτική' είναι η συζήτηση που έγινε στο επισόδιο Shippuuden 44 μεταξύ Yamato και Sakura προτού ξυπνήσει ο Naruto.

Spoiler:

#3414 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 03 June 2008 - 01:35

Ενα ενα,

Πρωτον αν ηταν καθε φορα που μας λεει κατι μια κοπελα να την περνουμε στα σοβαρα...:orly:. Θα μπορουσε να τη νικήσει αλλα με διαφορετικό τρόπο ( βλεπε σκηνη φυγης Σασουκε και χτυπημα στη Σακουρα). Και αλλωστε οταν υπαρχει τοσο εμφανης διαφορά στο επίπεδο ειναι ξεφτιλα να τα δινεις ολα...

Δευτερον ζήτω η Hinata:kawaii:, αλλα ζητω και η Sakura (σας το λεω αν συνεχισεται να την αδικειτε θα αλλαξω το ονομα μου σε sαkura rules!

Τριτον οσο ωραία και αν ακούγονται αυτα που λές φιλε Τζιμαρουτο θα ελεγα οτι ειναι περισσοτερο μιια σκοπια οπως θα θελαμε εμεις οι αντρες να συμβαινει, αλλα οπως θα σου πει και η Iristell( πιστευω) τα κοριτσια ειναι διαφορετικά... Η Σακουρα εχει βαθια πληγη για το μελαχρινο αγορι...

offtopic: οσο και αν με τσιγκλας με αυτο που ρωτας για το σχολειο δεν θα απνατησω γιατι θα με βρισει ο Kenny και αυτητη φορα θεα εχει και δικιο...
Posted Image

#3415 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 June 2008 - 01:39

κοιτα οπως το πανε απο το studio μαλλον σιγα σιγα μπορει να θελουν να κανουν ψιλο 'romance' με sakura + naruto, δεν αποκλειεται.

( Φυσικα εμεις θα κανουμε campaign για hinata x naruto αλλα αυτο ειναι offtopic ^^ )

οσο για το σχολειο donald13 υπαρχει και το pm ( xD )

#3416 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 June 2008 - 02:00

παντως μου προκαλειτε μεγαλη αισθηση......Πως και δεν εχει αναφερει κανενας σας την Ino????H πιο ωραια απο ολες ειναι...Η ειναι τοσο μεγαλο το χασμα στα γουστα ανδρων και γυναικων? Τουλαχιστον εστω την Kurenai........

#3417 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 03 June 2008 - 02:02

Η Ino δεν υπαρχει γι'αυτό... Ειναι κατι σαν το Βελγιο και τον Καναδα ( που λενε και κατι ψυχές). Αλλωστε εμεις εκτιμαμε αλλα πραγματα....
Posted Image

#3418 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 June 2008 - 02:05

??????Τωρα με κουφανες....... Προσωπικα την συμπαθω παρα πολυ... Λιγο να μην εκανε δυσκολη την ζωη στον shikamaru και τον Chouji με την γκρινια της , αλλα κατα τ αλλα και δυναμικος χαρακτηρας ειναι, και ξυπνια φαινεται. Μου αρεσε παρα πολυ το σχεδιο της στο chuunin exam
Edit: @donald13... ναι καλο μου το καταλαβα το γιατι δεν μου εξηγεις....(guys are so troublesome)

Edited by iristella, 03 June 2008 - 02:11.

#3419 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 03 June 2008 - 02:09

Αν μου ελεγες να αφαιρέσω εναν χαρακτηρα και να μην αλλαξει απολυτως τιποτα, αυτη θα διαλεγα...
Posted Image

#3420 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 03 June 2008 - 02:13

Posted ImagePosted Image
Sorry που θα σας ξενερωσω αλλα tenmari FTW
εχω την φωτογραφια στο φορουμ αλλα δεν ξερω γιατι δεν φορτωνει το λινκ (sorry για το μεγεθος)

Edited by Harlock_24, 03 June 2008 - 02:41.