Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#3391 dennisuke

dennisuke

Fall nRoll & Scroll nCall

• Members
  • 55 posts

Posted 02 June 2008 - 23:12

Η Sakura και η Hinata έχουν αυτό που λείπει απ'το άλλο άτομο. Αν η Σακούρα δηλαδή έδειχνε λίγη περισσότερη στοργή και δεν ήταν τόσο νευρική όσο είναι, ενώ η Hinata αποκτούσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθεση και πυγμή , θα μπορούσαν να διεκδικήσουν με αξιώσεις το Naruto :blingeye2: (πιστεύω ότι τα αισθήματα της Σακούρα για το Σασούκε έχουν εξασθενίσει σε μεγάλο βαθμό -μάλλον να τον δείρει θέλει τώρα)

Spoiler:

Posted Image

#3392 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 02 June 2008 - 23:15

Εγω λατρεψα εκεινο το σκηνικο με τον Orchi:

Spoiler:

Οσο για την Βυζοχοκαγε , την αδικησαν αφου στη μαχη...
Spoiler:

Posted Image

#3393 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 June 2008 - 23:16

(πιστεύω ότι τα αισθήματα της Σακούρα για το Σασούκε έχουν εξασθενίσει σε μεγάλο βαθμό -μάλλον να τον δείρει θέλει τώρα)

Να δω τον Sasuke να τρωει ξυλο απο κοπελα και θα μπορω να πω οτι τα εχω δει ολα στον τομεα των anime:hahaha::hahaha::hahaha:

#3394 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 02 June 2008 - 23:22

Η Sakura και η Hinata έχουν αυτό που λείπει απ'το άλλο άτομο. Αν η Σακούρα δηλαδή έδειχνε λίγη περισσότερη στοργή και δεν ήταν τόσο νευρική όσο είναι, ενώ η Hinata αποκτούσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθεση και πυγμή , θα μπορούσαν να διεκδικήσουν με αξιώσεις το Naruto :blingeye2: (πιστεύω ότι τα αισθήματα της Σακούρα για το Σασούκε έχουν εξασθενίσει σε μεγάλο βαθμό -μάλλον να τον δείρει θέλει τώρα)

Spoiler:

Να εχουν εξασθενισει δεν νομιζω... απλα ειναι πιο ωριμη, η πληγη ομως ειναι πληγη...
Και η Hinata rocks ετσι οπως ειναι, και θα διαφωνησω ( τι πρωτοτυπο ε?)
με καποιον που ειχε πει οτι δεν του αρεσει η εμφανιση της στο Shippuden, εγω λεω οτι εχει γινει κομματος...:hot:
Posted Image

#3395 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 02 June 2008 - 23:27

pfff hinata στο part 1 >>> shippuunden, λες να φταιει οτι ηταν πιο Loli εκει ?

omg [Loli Alert] .

επισης τωρα που εχει η hinata εχει μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση, τεχνικες κτλπ δεν ειναι καιρος να την δουμε να ριχνει ξυλο ?

#3396 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 02 June 2008 - 23:29

Και η Hinata rocks ετσι οπως ειναι, και θα διαφωνησω ( τι πρωτοτυπο ε?)
με καποιον που ειχε πει οτι δεν του αρεσει η εμφανιση της στο Shippuden, εγω λεω οτι εχει γινει κομματος...:hot:

Συμφωνω.
Αντιθετα μαλιστα την sakura στο shippuuden την πετσοκοψανε.
Τι μαλι ειναι αυτο; Μιλαμε ανετα βαζει 1 κιλο ζελε και 1 μπουκαλι λακ για να το κραταει ετσι τεντομενο προς τα κατω.
Μιλαμε καθετε διπλα στο rasengan και δεν κουνιετε τριχα :P

#3397 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 June 2008 - 00:40

Παιδια καλο χρυσο το naruto, αλλα ειναι γεγονος. Τις κοπελες τις εχουν παραμελησει λιγο... και οσον αφορα το σχεδιο και οσον αφορα την γενικοτερη συμμετοχη.Οπως τωρα τελευταια εχουν παραμελησει υπερβολικα πολυ και τον Neji. Κακως κατα την γνωμη μου γιατι αν τον περνανε ως συμπληρωματικο στην δευτερη διασωση του Sasuke τα πραγματα θα ειχαν εξελιχθει πολυ διαφορετικα. Ισως ειναι ο μονος ο οποιος στην παρουσα φαση τουλαχιστον μπορει να αντισταθει στον sasuke και αυτο λογω byakougan.

#3398 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 03 June 2008 - 00:49

Ο Neji ειναι φλωρος..... Μου θυμιζει κατι φυτουκλες στο σχολειο....
Posted Image

#3399 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 June 2008 - 00:51

φλωρος? :stubborn: παραξενο στυλακι ναι, φλωρος? ... meh

αλλα φλωρος ξε φλωρος, κοβει..

#3400 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 03 June 2008 - 00:56

Όχι ρε,ο Neji φλώρος?Σε λίγο θα ακούσω και ότι ο Shikamaru (ο αγαπημένος μου από τους άλλους Shinobi εκτός των κυρίως πρωταγωνιστών) είναι σπασίκλας...
Posted Image

#3401 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 03 June 2008 - 00:57

Στην αρχη οταν τον ειχα δει ελεγα ωραίος τυπος... badass και ετσι... μετά απογιητευτηκα οταν εδερνε τη himata ( damn man she is a girl)
Aλλα εκει που λυγισα πραγματικά ειναι οταν εμφανιστηκε με αυτη την ασπρη ρόμπα στο shippuden....:dazed:

Ο Shikamaru ειναι πραγματικά τυπάς!!!!!
Posted Image

#3402 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 June 2008 - 00:59

Σε ποιο σχολειο πηγαινες εσυ ειπαμε????? Περα απο την πλακα τωρα.... οχι και φλωρος ο Neji...δλδ ελεος....
και οσον αφορα τη hinata ναι δεν λεω σκληρη η ψυχολογικη επιθεση, αλλα απο την αλλη chuunin exam ηταν, αν ειχε τοσο προβλημα με το ξυλο πολυ απλα να μην καθοταν να τις ετρωγε. Τις ιδιες πανω κατω τεχνικες ειχαν ουτως η αλλως. Αν ηταν τελειως ανυμπορη να μην πηγαινε για shinobi.
H ρομπα ειναι η χαρακτηριστικη οικογενειακη στολη των hyuuga.στην αρχη δεν την φορουσε λογω αντιδρασης για οτι ειχε συμβει στον πατερα του. Μετα το chuunin exam Ομως και την συμφιλιωση με τον θειο του ο neji δεχτηκε την θεση του στην οικογενεια και αρχισε να τιμα τις παραδοσεις και τα εθιμα της.

#3403 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 03 June 2008 - 00:59

Στην αρχη οταν τον ειχα δει ελεγα ωραίος τυπος... badass και ετσι... μετά απογιητευτηκα οταν εδερνε τη himata ( damn man she is a girl)
Aλλα εκει που λυγισα πραγματικά ειναι οταν εμφανιστηκε με αυτη την ασπρη ρόμπα στο shippuden....:dazed:

Ο Shikamaru ειναι πραγματικά τυπάς!!!!!

Είναι και καλά σοφός Juunin πλέον...για αυτό ντύνεται έτσι νομίζω.
Πάντως απο ικανότητα στις μάχες είναι απο του πιο δυνατούς της ηλικίας του.
Posted Image

#3404 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 03 June 2008 - 01:02

Βασικά Chuunin είναι ο Shikamaru. Όσον αφορά τον Neji δεν πιστεύω πως είχε και πολλές ελπίδες ενάντια στον Sasuke.Μόνο αν κάναν μάχη σώμα με σώμα θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα και να τον κερδίσει, γιατί εκεί είναι που σου δίνει πλεονέκτημα το byakugan>
Posted Image

#3405 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 03 June 2008 - 01:05

Αν ηταν τελειως ανυμπορη να μην πηγαινε για shinobi.

Σωστά.Έπρεπε να κάτσει σπίτι της να πλύνει κανά πιάτο.Να φανεί και κάπου χρήσιμη:hahaha:

Posted Image