Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 02 June 2008 - 23:12

Posted 02 June 2008 - 23:15
Οσο για την Βυζοχοκαγε , την αδικησαν αφου στη μαχη...
Posted 02 June 2008 - 23:16
(πιστεύω ότι τα αισθήματα της Σακούρα για το Σασούκε έχουν εξασθενίσει σε μεγάλο βαθμό -μάλλον να τον δείρει θέλει τώρα)
Να δω τον Sasuke να τρωει ξυλο απο κοπελα και θα μπορω να πω οτι τα εχω δει ολα στον τομεα των anime:hahaha:
Posted 02 June 2008 - 23:22
Η Sakura και η Hinata έχουν αυτό που λείπει απ'το άλλο άτομο. Αν η Σακούρα δηλαδή έδειχνε λίγη περισσότερη στοργή και δεν ήταν τόσο νευρική όσο είναι, ενώ η Hinata αποκτούσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθεση και πυγμή , θα μπορούσαν να διεκδικήσουν με αξιώσεις το Naruto
(πιστεύω ότι τα αισθήματα της Σακούρα για το Σασούκε έχουν εξασθενίσει σε μεγάλο βαθμό -μάλλον να τον δείρει θέλει τώρα)
Spoiler:
Να εχουν εξασθενισει δεν νομιζω... απλα ειναι πιο ωριμη, η πληγη ομως ειναι πληγη...
Και η Hinata rocks ετσι οπως ειναι, και θα διαφωνησω ( τι πρωτοτυπο ε?)
με καποιον που ειχε πει οτι δεν του αρεσει η εμφανιση της στο Shippuden, εγω λεω οτι εχει γινει κομματος...
Posted 02 June 2008 - 23:27
omg [Loli Alert] .
επισης τωρα που εχει η hinata εχει μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση, τεχνικες κτλπ δεν ειναι καιρος να την δουμε να ριχνει ξυλο ?
Posted 02 June 2008 - 23:29
Συμφωνω.Και η Hinata rocks ετσι οπως ειναι, και θα διαφωνησω ( τι πρωτοτυπο ε?)
με καποιον που ειχε πει οτι δεν του αρεσει η εμφανιση της στο Shippuden, εγω λεω οτι εχει γινει κομματος...
Αντιθετα μαλιστα την sakura στο shippuuden την πετσοκοψανε.
Τι μαλι ειναι αυτο; Μιλαμε ανετα βαζει 1 κιλο ζελε και 1 μπουκαλι λακ για να το κραταει ετσι τεντομενο προς τα κατω.
Μιλαμε καθετε διπλα στο rasengan και δεν κουνιετε τριχα
Posted 03 June 2008 - 00:40
Posted 03 June 2008 - 00:49
Posted 03 June 2008 - 00:51
Ο Neji ειναι φλωρος..... Μου θυμιζει κατι φυτουκλες στο σχολειο....
φλωρος?
αλλα φλωρος ξε φλωρος, κοβει..
Posted 03 June 2008 - 00:56
Όχι ρε,ο Neji φλώρος?Σε λίγο θα ακούσω και ότι ο Shikamaru (ο αγαπημένος μου από τους άλλους Shinobi εκτός των κυρίως πρωταγωνιστών) είναι σπασίκλας...Ο Neji ειναι φλωρος..... Μου θυμιζει κατι φυτουκλες στο σχολειο....
Posted 03 June 2008 - 00:57
Aλλα εκει που λυγισα πραγματικά ειναι οταν εμφανιστηκε με αυτη την ασπρη ρόμπα στο shippuden....
Ο Shikamaru ειναι πραγματικά τυπάς!!!!!
Posted 03 June 2008 - 00:59
Ο Neji ειναι φλωρος..... Μου θυμιζει κατι φυτουκλες στο σχολειο....
Σε ποιο σχολειο πηγαινες εσυ ειπαμε????? Περα απο την πλακα τωρα.... οχι και φλωρος ο Neji...δλδ ελεος....
και οσον αφορα τη hinata ναι δεν λεω σκληρη η ψυχολογικη επιθεση, αλλα απο την αλλη chuunin exam ηταν, αν ειχε τοσο προβλημα με το ξυλο πολυ απλα να μην καθοταν να τις ετρωγε. Τις ιδιες πανω κατω τεχνικες ειχαν ουτως η αλλως. Αν ηταν τελειως ανυμπορη να μην πηγαινε για shinobi.
H ρομπα ειναι η χαρακτηριστικη οικογενειακη στολη των hyuuga.στην αρχη δεν την φορουσε λογω αντιδρασης για οτι ειχε συμβει στον πατερα του. Μετα το chuunin exam Ομως και την συμφιλιωση με τον θειο του ο neji δεχτηκε την θεση του στην οικογενεια και αρχισε να τιμα τις παραδοσεις και τα εθιμα της.
Posted 03 June 2008 - 00:59
Είναι και καλά σοφός Juunin πλέον...για αυτό ντύνεται έτσι νομίζω.Στην αρχη οταν τον ειχα δει ελεγα ωραίος τυπος... badass και ετσι... μετά απογιητευτηκα οταν εδερνε τη himata ( damn man she is a girl)
Aλλα εκει που λυγισα πραγματικά ειναι οταν εμφανιστηκε με αυτη την ασπρη ρόμπα στο shippuden....
Ο Shikamaru ειναι πραγματικά τυπάς!!!!!
Πάντως απο ικανότητα στις μάχες είναι απο του πιο δυνατούς της ηλικίας του.
Posted 03 June 2008 - 01:02
Posted 03 June 2008 - 01:05
Αν ηταν τελειως ανυμπορη να μην πηγαινε για shinobi.
Σωστά.Έπρεπε να κάτσει σπίτι της να πλύνει κανά πιάτο.Να φανεί και κάπου χρήσιμη

This topic is locked