Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#3361 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 01 June 2008 - 00:06

ναι αλλα ο αλλος ηταν hokage ..... το πες μονος σου ;)

#3362 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 01 June 2008 - 00:07

Aποκλειεται να ειναι αυτη η θεικη μαχη φιλλερ

Posted ImagePosted Image

#3363 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 posts

Posted 01 June 2008 - 02:39

ναι αλλα ο αλλος ηταν hokage ..... το πες μονος σου ;)

Ε.. εντάξει. Αλλά να μην περιορίσουμε και τον Yamato, ο οποίος....

Spoiler:

Hokage μεν ο 3ος, αλλά στην ηλικία του δεν πιστεύω να είχε και καμία Super, Ultra, Dooper διαφορά από έναν high-rank Jounin, σαν τον Yamato.

Edited by Jimaruto, 01 June 2008 - 02:46.

#3364 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 01 June 2008 - 12:46

Ε, κοίτα να δείς, πολέμησε ταυτόχρονα τον Σερ Όφη και 2 πρώην Hokage!!! Χα χα χα! Βέβαια, ενα χέρι του έκοψε όλο κι'ολο και ψόφισε κιόλας οπότε...:orly:

Ο Yamato, άραγε, έχει δείξει τα μεγαλύτερά του κόλπα; Δε νομίζω ακόμα..

Πάντως τον θέλω κοντά όταν θα είναι να φτιάξω δικό μου σπίτι:hahaha:
Τι μάστορες και μαμακίες! Σε 5 λεπτά βίλλα!

#3365 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 01 June 2008 - 18:24

Eγω δεν γνωρίζω ποσο δυνατός είναι ο Yamato, ακολουθώ όμως μια λογική συνέχεια την οποια προσδιορίζει το ιδιο το anime. Με βαση λοιπόν τα όσα εχουμε δει και όσα εχουν υποννοηθει εμμεαα δεν τίθεται καν θεμα συζητησης όσον αφορα τη συγκριση με τον τρίτο... Ας ειμαστε και λιγο σοβαροί!

Επίσης αυτό με τους anbu το ακούω συνέχεια και δεν το καταλαβαίνω... Ποιος ειπε ότι οι "επιλεκτη" ομαδα της Konoha ειναι τόσο φοβερή???? Εγω μεχρι στιγμής δεν εχω δει τιποτα το εντυπωσιακό...
Spoiler:

Kαι δεν ξερω αν εγω εχω καταλάβει λάθος, αλλα προς το παρόν ο Γαματος ( που λεέι και μια ψυχή ) είναι ενα κλικ κατω απο τον Kakashi αρα δεν μπορούμε να συζητάμε για συγκριση με τον 3ο...

Τέλος να επισημάνω ότι τα τζουτσου του είναι πολύ εντυπωσιακά ( κυρίως λόγω του wood element) , aυτό που εγω και κάποιοι φίλοι επισήμαναν είναι η ανακολουθία που παρατηρήται συχνά στη σειρά! Δεν μπορεί τη μια στιγμή κάποιος να κανει το απολυτο και την αλλη να μην μπορεί να κανει κατι απλό...:wis:
Posted Image

#3366 shinijimmy

shinijimmy

κι ο Orochimaru ΠΑΟΚ;

• Members
  • 20 posts

Posted 01 June 2008 - 18:26

Που λέτε μόλις είδα και το 61. Η αλήθεια είναι ότι ο Sora οφείλει να ψοφήσει σύντομα να τελειώνουμε με την περίπτωσή του. Έκοψε τον καημένο το Naruto πάνω στο γλωσσόφιλο! Πάνω εκεί που η Sakura θα τον έβαζε κάτω και θα του άλλαζε τα φώτα από ζήλια, ως κλασσική γυναίκα... Αλλά ξέχασα, filler είναι, που τέτοια δραματικά πράγματα???

#3367 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 01 June 2008 - 19:14

Σιγά το γλωσσόφιλο! Έτσι που τα λέγατε, νόμιζα ότι θα ήταν τίποτα καλό και έκατσα να δω filler episode...

#3368 shinijimmy

shinijimmy

κι ο Orochimaru ΠΑΟΚ;

• Members
  • 20 posts

Posted 01 June 2008 - 19:49

Ρε συ Sophia άμαθο παιδαρέλι είναι... Με το που τον ακουμπά ματώνει η μυτούλα και υγραίνεται το σωβρακάκι του!!! Το λέει εξάλλου πως είναι το πρώτο φιλί μετά από αυτό με τον Sasuke... Μπλιαχ!!!

#3369 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 01 June 2008 - 20:12

Ρε συ Sophia άμαθο παιδαρέλι είναι... Με το που τον ακουμπά ματώνει η μυτούλα και υγραίνεται το σωβρακάκι του!!! Το λέει εξάλλου πως είναι το πρώτο φιλί μετά από αυτό με τον Sasuke... Μπλιαχ!!!

cencoring!!! xD

sophia αυτα τα fillers αξιζουν. Μπορει οχι οσο η main σειρα αλλα σιγουρα δε θα χασεις το χρονο σου.

#3370 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 02 June 2008 - 17:43

Mπα. Από τότε που σταμάτησα το Naruto ο κόσμος έχει γεμίσει χρώματα. :Blissfull:

#3371 shinijimmy

shinijimmy

κι ο Orochimaru ΠΑΟΚ;

• Members
  • 20 posts

Posted 02 June 2008 - 18:52

ουάου...

Posted Image

SAKURA MY ASS, HINATA ΕΧΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ...

#3372 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 02 June 2008 - 19:09

ουάου...

για καντο λιγο λιανα αυτο, γτ εγκω μογγολο, ντεν νιωθει

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3373 shinijimmy

shinijimmy

κι ο Orochimaru ΠΑΟΚ;

• Members
  • 20 posts

Posted 02 June 2008 - 19:20

για καντο λιγο λιανα αυτο, γτ εγκω μογγολο, ντεν νιωθει

να μωρέ είδα αυτό περί χρωμάτων που γέμισαν τη ζωή της Σοφίας και κάτι μέσα μου σκίρτησε... :wooi2:Θα παρατήσω κι εγώ το Naruto και θα το ρίξω στην Candy Candy και στη Sailormoon (την οποία παρεπιπτόντως παρακολουθούσε φανατικά η γιαγιά ενός φίλου, καλή κυρία, αλλά με βαριά συμπτώματα μαλάκυνσης...)

Posted Image

#3374 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 02 June 2008 - 19:31

ετσι για να συνεχισουμε λιγο το offtopic μη μου κολλας, γτ θα σκασω μυτη εκει αυριο με την Candy Candy που εχω κα ιθα σε αναγκασω να το δεις:hahaha::hahaha:

ontopic: λετε να μαθει καμια καλη τεχνικη ο ναρουτος, απο το Sora? μπας και νιωσει. επισης, ο Yamato, δεν μας εχει δειξει τα κολπα του και καλο ειναι πριν τον δουμε να κανει κατι αλλο εκτος απο καταρρακτες, τη φυλακη και το seal ritual, να μην αρχιζουμε τις συγκρισεις

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3375 shinijimmy

shinijimmy

κι ο Orochimaru ΠΑΟΚ;

• Members
  • 20 posts

Posted 02 June 2008 - 19:40

ετσι για να συνεχισουμε λιγο το offtopic μη μου κολλας, γτ θα σκασω μυτη εκει αυριο με την Candy Candy που εχω κα ιθα σε αναγκασω να το δεις:hahaha::hahaha:

ontopic: λετε να μαθει καμια καλη τεχνικη ο ναρουτος, απο το Sora? μπας και νιωσει. επισης, ο Yamato, δεν μας εχει δειξει τα κολπα του και καλο ειναι πριν τον δουμε να κανει κατι αλλο εκτος απο καταρρακτες, τη φυλακη και το seal ritual, να μην αρχιζουμε τις συγκρισεις

offtopic: γι' αυτό θα μείνεις για πάντα φίλος παράγοντα, και δε θα γίνεις ποτέ πραγματικός παράγοντας...:congrats:

ontopic: σιγά μη μάθει ο Naruto τίποτα, αυτό που ελπίζω είναι να μάθει η Sakura να χαριεντίζεται σαν την κοπελίτσα με τα 5 energy types!

Posted Image