Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#3376 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 02 June 2008 - 20:16

Eπειδη διακρινω μια γενικότερη απεχθεια ( η τουλαχιστον αντιπαθεια) προς τη Sakura και με αφορμη μια κουβεντα που ειχα με την φιλη Iristella θα ηθελα να κανω ενα σχολιο...

Ειναι γεγονός οτι η Sakura δεν ειναι πολυ δημοφιλής, κατι που κατα τη γνωμη μου οφειλεται στη σταση της απεναντι σε Sasuke και Naruto. Oολογω οτι στην αρχη αυτη η λατρεια απεναντι στν Sas μου την εσπαγε και μενα αλλα μετα απο οσα εχουν γινει και οσα εχω δει, εχω αλλαξει γνωμη...

Η Σακουρα ηταν ενα μικρο κοριτσακι που αρχικα ερωτευτηκε τον cool τυπο του σχολειου της.:hero:.. Ενταξει το εχουμε δει 100000 φορες αλλα τι να κανουμε συμβαινει και στην κανονικη ζωη.. Στη συνεχεια δεθηκε με την team Kakashi ως συνολο. Τον γνωρισε καλυτερα , τον κατανοησε, τον πονεσε και εντελει τον λατρεψε τον Κλαψουκε ( που λετε και καποιοι):lovulovu:. Κατα τη διαρκεια του chunin exam και εξαιτιας οσων συνεβησαν ειδαμε μια εμφανη αλλαγή! Ωριμασε ξαφνικα, αρχισε να βλεπει ποσο σκληρα μπορουν να γινουν τα πραγματα και ταυτοχρονα τρομοκρατηθηκε φοβούμενη οτι κατι κακο θα συμβει στον Sasuke. Για να μην τα πολυλογώ ολοι ξερετε τι εγινε με αποκορυφωμα κατα τη γνωμη μου..
Spoiler:

Στο Shippuden βλεπουμε μια διαφορετική Sakura,θες η ηλικια, θες εκεινο το βραδυ, θες η εκπαιδευση απο την Βυζοχοκαγε... Οπως και να το δει καποιος η συμπεριφορά της εχει αλλαξει . Και τον Naruto τον αντιμετωπιζει διαφορετικά ( ισως γιατι ειναι το μονο που της εχει απομεινει) και γενικοτερα η σταση της στο θεμα Sasuke ειναι πιο ωριμη! Βεβαια δεν θα τον ξεπερασει ποτε αυτο ειναι δεδομενο, η λατρεια για τον Σασουκε θα υπαρχει παντα απλα τωρα εχει μαθει να ελεγχει τα συναισθηματα της λιγο περισσότερο.

Για μενα ειναι ακομα ενας τραγικός χαρακτηρας και για αυτο ( οχι μονο βεβαια) εχω πλεον πολυ καλη γνωμη για αυτην.Οπως και να το κανουμε καποιοες φορες υπαρχουν πραγματα που ειναι πανω απο τις δυνάμεις σου....

Τελος τσεκαρετε και αυτο:
YouTube - Sasuke + Sakura-Not gonna get us

Posted Image

#3377 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 June 2008 - 20:30

Ναι εχει αλλαξει κατα πολυ η σταση της προς τον Naruto.... Tωρα τον βγαζει off με 2 χτυπηματα αντι για 4:hahaha:. Στο shippuuden εχει παρουσιασει καποια βελτιωση (ελαχιστη) σαν συμπεριφορα. Αλλα και παλι παιρνει ελαχιστες πρωτοβουλιες σε θεματα σχετικα με τις αποστολες.

#3378 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 02 June 2008 - 20:48

βελτιωση μεγαλη ως χαρακτηρας και απο δυναμεις και αντιληφθηκε τι εγινε με τον sasuke. Αλλα ακομα δεν αιτιολογει τη θεση της στο ανιμε εκτος απο τη μαχη με τον sasori.

Ισως να εχει 'κλειδωσει' ο χαρακτηρας της μετα απο τοσο καιρο η αργοτερα να δουμε καποια σημαντικη αλλαγη.

Ps. Εκτος απο τις σκηνες που ηταν πριν φυγει ο sasuke η, sakura μια χαρα μου αρεσε και δε με ενοχλει το γεγονος οτι δεν ειναι τοσο 'δυναμικος' χαρακτηρας.

#3379 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 June 2008 - 21:05

Απο δυναμεις σιγουρα εχει παρουσιασει βελτιωση (ολοκληρη tsunade την ανελαβε). Σκεψου ομως το εξης: στην team Kakashi η Sakura ειναι σιγουρα πιο εξυπνη και αποτελεσματικη απο τον Naruto και πιο αξιοπιστη απο τον Sai και ειναι και medical ninja. Kαι αντι να ειναι Second in command μετα απο Yamato η Kakashi της σπανε τα νευρα τα δυο τα ζαβα που δεν μπορουν να ακολουθησουν απλες εντολες (βασικα το ενα το ζαβο και ο αλλος ο ακοινωνητος)

#3380 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 02 June 2008 - 21:34

Ε οχι και δεν εχει λογο υπαρξης. Ειναι το θηλυκό στοιχείο που ειναι απαραιτητο σε καθε ιστορία! Ο ρόλος της ειναι εξισορροπιστηκός , οταν υπαρχουν δυο πολύ δυνατοί χαρακτηρες ( οχι σωματικα) χρειαζεται ενας τριτος πιο ηπιος να λειτουργεί ως στοιχειο εξουδετερωσης. Παρόλα αυτα θα την αδικούσα αν ελεγα ότι ειναι μονο αυτό! Όσο για τη βελτιωση, για μενα με εοσα εχω δει , ειναι ο χαρακτηρας με την πιο σημαντική ανοδο. Δεν ειναι μονο οι επιδοσεις της στις μαχες αλλα και οι εξειρετικες medical ικανότητες!Και αν δεν υποηρχε η Σακουρα εκεινο το "αστειο" για το τι ειδους σχεση εχουν οι Ναρουτο και Σασουκε θα ειχε ξεφυγει...

Edited by donald13, 02 June 2008 - 22:50.

Posted Image

#3381 dennisuke

dennisuke

Fall nRoll & Scroll nCall

• Members
  • 55 posts

Posted 02 June 2008 - 22:33

Αναγνωρίστε την ανεξαρτησία της Otogakure και τον Orochimaru ως Kage!! Ελπίζω κάτι τέτοιο να καθησυχάσει τους φιλοπόλεμους σκοπούς του:oo:.
Σε αντίθετη περίπτωση, θα είναι πολύ εκτεθειμένος και ευάλωττος σε επιθέσεις. Υπάρχει και το ρίσκο να μπορέσει να χρησιμοποιήσει αριστουργηματικά την ιδιότητα kage και τότε ....:terror2::uhh::colddd:
Posted Image

#3382 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 June 2008 - 22:39

Ε οχι και δεν εχει λογο υπαρξης. Ειναι το θηλυκό στοιχείο που ειναι απαραιτητο σε καθε ιστορία! Ο ρόλος της ειναι εξισορροπιστηκός , οταν υπαρχουν δυο πολύ δυνατοί χαρακτηρες ( οχι σωματικα) χρειαζεται ενας τριτος πιο ηπιος να λειτουργεί ως στοιχειο εξουδετερωσης. Παρόλα αυτα θα την αδικούσα αν ελεγα ότι ειναι μονο αυτό! Όσο για τη βελτιωση, για μενα με εοσα εχω δει , ειναι ο χαρακτηρας με την πιο σημαντική ανοδο. Δεν ειναι μονο οι επιδοσεις της στις μαχες αλλα και οι εξειρετικες medical ικανότητες!Και αν δεν υποηρχε η Σακουρα εκεινο το "αστειο" για το τι ειδους σχεση εχουν οι Ναρουτι και Σασουκε θα ειχε ξεφυγει...

Ναι αυτο λεω οτι ειναι μεν απαραιτητη και εχει σημειωσει προοδο αλλα οτι με ενοχλει ο τροπος που εκφραζεται γενικοτερα το θηλυκο στοιχειο στο Naruto. Περα απο την Tsunade( που και παλι απο τους 3 την εμφανισαν ως την πιο αδυναμη) και την Kurenai καμια γυναικα shinobi υπαρχει που να ειναι αξια λογου για τις πολεμικες της ικανοτητες???? Οσο για την σχεση naruto - sasuke ειτε υπαρχουν η sakura η hinata και ολο το χαρεμι του αλη πασα ειτε οχι αν θελει καποιος να οραματιζεται yaoi καταστασεις θα το κανει.

Edited by iristella, 02 June 2008 - 22:51.

#3383 dennisuke

dennisuke

Fall nRoll & Scroll nCall

• Members
  • 55 posts

Posted 02 June 2008 - 22:46

Νομίζω η Chiyo μου είχε αρέσει με τις μαριονέτες της τότε που είχε πολεμήσει :if:και σκοτώσει τον εγγονό της Sasori:cry:. Είχε μάλιστα συμπολεμίστρια τη Sakura όπου αναδείχτηκαν κατά κύριο λόγο οι ικανότητές της στη μάχη
Spoiler:

Posted Image

#3384 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 02 June 2008 - 22:48

Και ναι κυριες και κυριοι το φεμινιστικό κινημα αντεπιτιθεται....

Επιστροφή στο Naruto:
Και εγω θα ηθελα εναν γυναικείο χαρακτηρα που να είναι πολύ cool και δυνατη!Η Βυζοχοκαγε μου αρεσει και εν μερει καλυπτει το παραπανω κενό αλλα χανει ποντους απο το ντυσιμο....
Μου αρεσε και εκεινη η παλια μαθητρια του Orchi που εμφανiστηκε στο chunin exam
Posted Image

#3385 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 June 2008 - 22:51

η Αnko λες ε? Nαι κριμα που δεν την αξιοποιησαν περισσοτερο....Αλλα και αυτην αρχικα την ειχα περασει για αντρα...Επρεπε να ερθουν τα fillers για να δουμε μια γυναικα που να σκοτωνει ομορφα (ναι για την τυπισσα που φιλησε τον naruto λεω)

#3386 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 02 June 2008 - 22:56

Tωρα τον βγαζει off με 2 χτυπηματα αντι για 4:hahaha:.

Διόρθωση με 1:hahaha::hahaha::hahaha:...αλλά όντος η Sakura δεν είναι ποια εκείνο μυξιάρικο κοριτσάκι που ήταν παλιά έχει ωριμάσει(λίγο)
Posted Image

#3387 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 02 June 2008 - 23:01

Βασικα οι Akatsuki θα επρεπε να εχουν μια γυναικα στις ταξεις τους... Ετσι για να περναει η ωρα οταν δεν κανουν σχεδια γιατο πως θα κατακτησουν τον κοσμο.

Offtopic: Aυτό που ολοι θυμαστε τα ονοματα ολων των χαρακτηρων ολων των σειρών με τρελλενει...
Posted Image

#3388 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 June 2008 - 23:04

Eχουν την Konan την κοπελα του Pain
Spoiler:

και τον Deidara (εμφανισιακα τουλαχιστον):hahaha::hahaha:

#3389 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 02 June 2008 - 23:06

Konan? Pain? Mα να μην θυμαμαι κανενα ονομα....:nosey:
Posted Image

#3390 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 02 June 2008 - 23:06

anko ειχε κανει φοβερη εισοδο τοτε στα exams
Spoiler:

και φαινοταν παρα πολυ δυνατη και ειχα πει να η πρωτη γκομενα που θα κοβει κολους.... μετα τη χασαμε. Tsunade δε τη θεωρω πιο αδυναμη απο τους 3, νομιζω λογο σεναριου λιγο φανηκε ετσι, στη τελικη αμα καποιος φαει direct απο αυτην αμα μετα ζει, he cheated...