Ειναι γεγονός οτι η Sakura δεν ειναι πολυ δημοφιλής, κατι που κατα τη γνωμη μου οφειλεται στη σταση της απεναντι σε Sasuke και Naruto. Oολογω οτι στην αρχη αυτη η λατρεια απεναντι στν Sas μου την εσπαγε και μενα αλλα μετα απο οσα εχουν γινει και οσα εχω δει, εχω αλλαξει γνωμη...
Η Σακουρα ηταν ενα μικρο κοριτσακι που αρχικα ερωτευτηκε τον cool τυπο του σχολειου της.
Στο Shippuden βλεπουμε μια διαφορετική Sakura,θες η ηλικια, θες εκεινο το βραδυ, θες η εκπαιδευση απο την Βυζοχοκαγε... Οπως και να το δει καποιος η συμπεριφορά της εχει αλλαξει . Και τον Naruto τον αντιμετωπιζει διαφορετικά ( ισως γιατι ειναι το μονο που της εχει απομεινει) και γενικοτερα η σταση της στο θεμα Sasuke ειναι πιο ωριμη! Βεβαια δεν θα τον ξεπερασει ποτε αυτο ειναι δεδομενο, η λατρεια για τον Σασουκε θα υπαρχει παντα απλα τωρα εχει μαθει να ελεγχει τα συναισθηματα της λιγο περισσότερο.
Για μενα ειναι ακομα ενας τραγικός χαρακτηρας και για αυτο ( οχι μονο βεβαια) εχω πλεον πολυ καλη γνωμη για αυτην.Οπως και να το κανουμε καποιοες φορες υπαρχουν πραγματα που ειναι πανω απο τις δυνάμεις σου....
Τελος τσεκαρετε και αυτο:
YouTube - Sasuke + Sakura-Not gonna get us

This topic is locked