Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#3196 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 20:45

αυτο πιστευω και εγω..στην μαχη που ειχαν κοροιδευε τον jiraiya λεγοντας του οτι ποτε δεν ηταν πολυ καλος..

αλλα βεβαια ειναι κ η δηλωση του itachi οτι δεν μπορουν να νικησουν τον jiraiya τοτε που παρακολουθουσαν τον ναρουτο..
αλλα ο orochimaru ειπε οτι ο itachi ειναι πιο δυνατος απο αυτον..

#3197 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 20:49

βασικα ο itachi ειναι ο πιο δυνατος απο ολους. Αν διαβασεις το Manga ή αν θυμασαι αυτην την απορια μετα απο 2 χρονια που θα φτασει το anime σε αυτο το σημειο, θα καταλαβεις......
@ Melkor: επειδη εχω δει παρακατω παμε στοιχημα?

#3198 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 20:52

ναι αλλα δε θελουμε να ξερουμε, προτειμουμε να πιθανολογουμε!

Εγω πχ ηθελα να πω τι πιστευω για το ποιος ειναι ο πιο δυνατος αλλα τωρα what's the point.

#3199 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 20:57

να δειτε που στο τελος θα αποδειχθει, οτι η πιο uber τεχνικη evahhhhh ειναι το kagebunshin. ειλικρινα θα γελασω μεχρι δακρυων
και μην ξεχνατε, οτι για να κανει suppress το chakra του Kuubi, μαλλον πρεπει να εχει απειρο δικο του

Το πρώτο που λες μην το γελάς καθόλου. Τώρα που του έμαθε ο Kakashi πως να το χρησιμοποιεί καλύτερα, θα το έχει πάλι ψωμοτύρι και σίγουρα σε συνδυασμό με άλλες κινήσεις θα γίνει η απόλυτη πολεμική μηχανή (και το Uzumaki Rendan με kage bushin γίνεται). Μην μάθει και τίποτα καινούργιο, θα τον πηράξει στον εγκέφαλο...

Για το δεύτερο δεν πιστεύω ότι χρειάζεται και chakra από πλευράς Naruto για να κάνει κινήσεις και supress. To seal του 4ου την δουλειά για αυτόν και έχει όσο (άπειρο) chakra χρειάζεται. Πιστεύω δηλαδή ότι το όποιο chakra stamina έχει είναι αποκληστική δουλεία του Kyuubi και του 4ου.

Όσο για την σύγκριση Orochi-Jiraya.
O Orochi εςκτός από σιχαμένος και genius της εποχής του δεν πιστεύω ότι είναι δυνατότερος του Jiraya. Έχει απλά τον απέθαντο. Αν κάποιος έχει νέα,δυνατά σώματα να τα αλλάζει ανα 10 ετία με όποιο δυνατό γέρο και να παίξει έχει μεγαλύτερη πιθανότητα. Και τον 3o με π0*$τιά τον έφαγε.
Ο Jiraya από την άλλη ήταν (και είναι) σαν τον Naruto. Έχει κρυφά χαρήσματα και σίγουρα πολλή δύναμη.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3200 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 20:59

@ Loke : Και εγω πιθανολογω... Δεν εδωσα σποιλερ. Τουτεστιν δεν εχει γινει κατι το συγκεκριμενο και το λεω. Πχ εσυ με τα ιδια δεδομενα μπορει να εδινες αλλη απαντηση. Απλα εκει που βασιστηκα εγω ειναι λιγο πιο κατω

Και παλι στον ερωτα και στον πολεμο ολα επιτρεπονται δεν λενε? οποτε ο orochi παραμενει ο δυνατοτερος

#3201 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 21:00

αυτο ειναι το θεμα ridelub, δεν το γελαω καθολου, σοβαρολογω. και πιστευω οτι μαλλον πρεπει να βαλεις ενα μικρο σποιλερ

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3202 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 21:07

εχω διαβασει παρακατω κ εγω το μανγκα...για την συγκριση μιλαω..
ο orochimaru στο ανιμε ειναι πολυ δυνατος..ο jiraiya δεν γεμιζει το ματι..απλα ο itachi ειπε για αυτον οτι δεν μπορουν να τον νικησουν οσοι κ αν πανε το πολυ να τον σκοτωσουν οσοι και αν πανε..πριν δω ξανα το ανιμε ειχα τον jiraiya δυνατοτερο αλλα τωρα αλλαξα γνωμη,,

#3203 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 21:12

Καλα συγγνωμη αλλα τωρα θα μας πειτε και τι γινεται στο μανγκα;; Κουτσα-κουτσα τριγυρω το πατε, ο αλλος κατι μπορει να καταλαβει.Pls Να το σταματησετε εδω.

@iristella Καλα δεν προκειται να μπω σε διαμαχη για το ποιος ειναι καλυτερος γιατι νιωθω λες και ειμαι σασουβιτσα (απο το Ρουβιτσα) ή ναρουβιτσα.Απλα θα πω οτι κανεις μεγα λαθος με το να λες οτι το ρετιρε του Ναρουτο ειναι ακατοικητο... Ε και ναι αλλα το Sharingan απο μονο του ειναι Ι-Μ-Β-Α.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3204 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 21:33

θα συμφωνίσω με τον sefiroth, Sharingan = sooo broken δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν βασίζεται πουθενά και ο Sasuke
Και yup, ο Naruto είναι μια χαρά έξυπνος απλά λίγο στον κόσμο του xD

#3205 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 21:40

O Οrochimaru φυσικα!!!! ολοκληρο 3rd hokage ξεκανε........

[FONT="]Όχι όχι διαφωνώ κάθετα ο [/FONT][FONT="]Jiraya[/FONT][FONT="] είναι ποιο δυνατός:ballumad:!!! Άκου εκεί τον φιδάκια στύλε τον να κανί παρέα με τον Βολδεμορ...:hahaha::hahaha::hahaha:[/FONT]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3206 morison

morison

Starting...

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 21:50

μαγκες οτι και να λετε το θηριο ειναι ΕΝΑ. ''the admirable green beast from konoha'' Rock Lee-jenius of hard work..YOSH:beaten:

#3207 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 22:05

Βασικά εγώ συνηθίζω να συνομιλώ ακριβώς με αυτά που ξέρω από το anime.
Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ τις σκέψεις μου με βάση τα σίγουρα που μπορεί να ξέρω από το manga.
Αν αυτά που λέω τώρα, επιβεβαιώνονται στο manga ή όχι το ξέρουν οι mangaδες. Αν αυτοί με επιβεβαιώνουν δεν φταίω σε κάτι.

Πάντα θεωρούσα τον Jiraya δυνατότερο του σιχαμένου του Orochimaru(και χρησιμοποίησα part 1 γνώση για να δικαιολογηθώ).
Επίσης τα kage bushin του ο Naruto πάντα τα πολυχρησιμοποιούσε και τώρα τελευταία το ξαναθυμήθηκε και το χρησιμοποιεί πολύ (στα filler πχ είμαι σίγουρος ότι θα δείξουν από την μια να κατουράει το bushin και από την άλλη ο Naruto να μάχεται).

Sorry αν πιστεύετε ότι spoilarω, απλά δεν πιστεύω ότι το κάνω.

Πάντως on-topic δεν μπορώ να καταλάβω τι βρήσκετε στον Orochimaru και τον θεωρείτε τόσο cool και δυνατό. Δηλαδή δεν σας προκαλεί απέχθια ένας άντρας (ντημένος να μην πω πως) που βγάζει ότι να 'ναι από το στώμα του και το μόνο που ξέρει καλά είναι να μην πεθένει (πραγματικά ο 3ος τον έιχε χαλαρά).
Ο Jiraya πάλι, εκτός των άλλων, έχει διδάξει τον 4o. Μην ξεχνάτε την δύναμη του 4ου και το γεγονός ότι αυτός ήταν που "νίκησε" τον Orochi στην διεκδίκηση της θέσης του Hokage.

IMO Jiraya >>>>>> Orochimaru (και σε εμφάνηση και σε δύναμη)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3208 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 23:10

Πάντως on-topic δεν μπορώ να καταλάβω τι βρήσκετε στον Orochimaru και τον θεωρείτε τόσο cool και δυνατό. Δηλαδή δεν σας προκαλεί απέχθια ένας άντρας (ντημένος να μην πω πως) που βγάζει ότι να 'ναι από το στώμα του και το μόνο που ξέρει καλά είναι να μην πεθένει (πραγματικά ο 3ος τον έιχε χαλαρά).
Ο Jiraya πάλι, εκτός των άλλων, έχει διδάξει τον 4o. Μην ξεχνάτε την δύναμη του 4ου και το γεγονός ότι αυτός ήταν που "νίκησε" τον Orochi στην διεκδίκηση της θέσης του Hokage.

Η εμφάνιση του είναι σίγουρα αμφιλεγόμενη και η αλήθεια είναι πως και εμένα με αηδιάζουν αυτά τα κολπάκια με το στόμα. Δεν ξέρω γιατί αρέσει στος άλλους , μπορώ όμως να πώ γιατί αρέσει σε μένα.

1. Ότι και να λέμε πρόκειτε για μια ιδιοφυία . Ασχέτως αν κρίνουμε ηθικά τις πράξεις του κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως λίγοι shinobi στην ιστορία ήταν του δικού του επιπέδου.

2. Γιατί κάποιοες φορές μοιάζει πραγματικά ανίκητος. Εκεί που λές τώρα τον έχουν πάντα κάτι κάνει και το γυρίζει. Δεν θα ξεχάσω τη μάχη με τον 3ο η εκείνη με τον βατραχοανώμαλο και την Βυζοχοκάγε (που ήταν και μισός)

3. Γιατί πάντα έχει συμμετοχή στις εξελίξεις , όποιες και αν είναι αυτές!!! Λες και πάντα υπάρχει μια σκια σε κάθε τι που συμβαίνει και αυτός είναι εκεί.

4. Γιατί πάντα μοιάζει να έχει ένα master plan που ειναι πολύ ψαγμένο και δεν μας το αποκαλύπτει ποτέ.

5. Γιατί φαίνεται πως είναι ψυχάκιας αλλα με έναν απολαυστικό τρόπο. μου αρέσει που έχει την περιέργεια να δοκιμάσει τους πάντες ( οσον αφορά την δυναμη και τον χαρακτήρα). Βλέπε μάχη με τον αλεπουδάκια....

6.Γιατί κάποιες φορές γίνεται απίστευτα εκνευριστικός . αλλα τους βουλώνει τα στόματα αφού 9/10 έχουν μεγάλη βάση αυτά που λέει.

7. Γιατι τα φίδια είναι κλασσικό animal ενός negative χαρακτήρα.

8. Γιατί είναι μια βελτιωμένη έκδοση του αγαπημένου Hisoka ( HunterXHunter )

Μόνο τα ρούχα του μου τη σπάνε αλλα σε όλη τη σειρά τα ρουχα ολων σχεδόν είναι τραγικά!!!!! Και το τελευταίο θα ηθελα να το συζητήσουμε κάποια στιγμή...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3209 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 23:31

@ Donald 13 : πες τα χρυσοστομε!!!!!!!!! Καλα τα κοσμητικα ηταν απαιχτα!!!!:hahaha:
Οσο για τα ρουχα νομιζω ειναι τα λιγοτερο αθλια καθοτι το μωβ ηταν πολυ της μοδας φετος (πως φαινεται η γυναικα narutard) οποτε ο orochi εχει και εξαιρετικο fashion sense.
Kαι να συμληρωσω και κατι ακομη : δεν μπορουμε να κρινουμε την δυναμη του jiraya απο το οτι μαθητης του ηταν ο 4oς γιατι ο συγκεκριμενος ηταν natural genious πρωτου μεγεθους. Αν συγκρινουμε τα αποτελεσματα διδασκαλιας τους αναμεσα σε sasuke και naruto που ηταν πανω κατω στο ιδιο επιπεδο (η τουλαχιστον ετσι ξεκινησαν βλ. τελικη μαχη στην κοιλαδα - απο σποντα νικησε ο sasuke) νομιζω και παλι ο orochimaru υπερισχυει

#3210 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 23:53

Εμένα δεν με απασχολεί ΄το ποιός είνα δυνατότερος , εγώ απλά εξηγησα γιατί μου αρέσει ο Orchi!!!!

Δυο επισημανσεις:

Πρώτον τελειωνετε με αυτή την ιστορία με το manga ( διαβαστε τον τιτλο του thread). Ολο απ'εξω απ'εξω μας το φερνετε και ολο τι κανει νιαου νιαου στα κεραμμυδια...Αυτο το στυλ " ...εχω διαβάσει το manga και ξερω τι θα γινει και το παιζω πολύ εξυπνος " μου τη ΣΠΆΕΙ!!!!!!

Δευτερον προσέξτε καλύτερα το τι ακριβώς είπε και ποιος για να μη βγαζετε αυθαιρετα συμπερασματα...
Ο Itachi ειπε στον άλλο τον ψαροκεφαλο οτι στην παρούσα φάση δεν θα τα βγαζαμε περα ακόμα και αν του την πεφταμε και οι δυο οποτε προς το παρον ας κανουμε στην ακρη... μονο που απο τοτε περασαν 2,5 χρόνια...

ο Sasuke είπε ότι στη τωρινή κατασταση ουτε ο Orchi ουτε ο ιδιος μπορούν να τα βαλουν με τον Itachi.. Ειναι προφανές ομως οτι αυτο του το εχει πει ο Orchi για ευνόητους λόγους

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από donald13: 27 Μάιος 2008 - 00:44

Δημοσιευμένη  εικόνα