Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#2761 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 10 April 2008 - 21:18

Fillers ε? Ώρα να δούμε και άλλα anime...
Στο 55 δεν πρέπει να γίνεται σχεδόν τίποτα...

#2762 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 10 April 2008 - 23:09

Τα filler αρχιζουν στο 57-58

Το καλό που τους θέλω να μην φάνε όλη την season με fillers γιατί θα φάω τα μουστάκια που δεν έχω :erk:
phmava.php

#2763 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 11 April 2008 - 00:32

ας κανουν οτι θελουν υπαρχουν και αλλα ανιμε και τα βλεπουμε μαζεμενα κανα αυγουστο ^^ ( πρεπει να εχετε αρχισει να με μισειτε πια ...:hahaha::stubborn:)

#2764 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 11 April 2008 - 11:34

Οχι ρε π..... μου, δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι δεν εχει επ σημερα

Posted ImagePosted Image

#2765 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 posts

Posted 11 April 2008 - 13:56

Μακάρι το επόμενο επεισόδιο να έχει τίποτα καλό γιατί νομίζουν ότι με δύο επεισόδια που είχαν λίγη δράση αν και πολύ συγκίνηση μας ικανοποίησαν...:mador2:

#2766 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 11 April 2008 - 17:51

Τα επομενα επισοδεια

4/17: Episode 55 - Wind
4/24: Episode 56 - Wiggle or Crawl or something like that
5/1: lol break
5/8: Episode 57-58 special - No title yet

55 summary

Episode 55 Wind

Spoiler:

Episode 56 Crawl
Spoiler:

Episode 57-58
Spoiler:

Τα filler αρχιζουν στο 57-58

OK ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ G@M1SI ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΑΡΙΟΥΝΤΕ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑΡΟΥΤΟ ΑΝΑ 3-4ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΤΑ UFO!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2767 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 posts

Posted 11 April 2008 - 17:54

Παιδιά ξέρω ότι μπορεί να σας βάλω σε μπελάδες αλλά μήπως ξέρετε ο Naruto με ποια θα τα φτιάξει στο τέλος? Με τη Sakura ή με την Hinata?

Posted Image

#2768 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 11 April 2008 - 17:59

hinata hinata or the world will end, Loke will devour it :hahaha::hahaha::oo::wooi2::bike::fromabove:

Spoiler:

για τα fillers τουλαχιστον να μην ειναι καθε filler αυτονομο να ειναι 3-4 μαζι ( μια ιστορια). Τουλαχιστον ετσι καπως τι παλευεις.

#2769 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 11 April 2008 - 18:15

Παιδιά ξέρω ότι μπορεί να σας βάλω σε μπελάδες αλλά μήπως ξέρετε ο Naruto με ποια θα τα φτιάξει στο τέλος? Με τη Sakura ή με την Hinata?

Το αναμενόμενο είναι η Sakura

Άλλωστε η Hinata δεν είναι για τα μούτρα του:hahaha:

Spoiler:

Attached Files

Posted Image

#2770 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 11 April 2008 - 19:49

Με καμία.Σύμφωνα με έγκυρα spoilers (ακολουθεί εξώφυλλο από manga chapter troll)
Spoiler:

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#2771 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 11 April 2008 - 20:36

Εγω θα γουσταρα Hinata και μαλιστα αν η σχέση εξελισσόταν λιγο η σειρα θα αποκτούσε μεγαλύτερο βάθος.
Posted Image

#2772 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 11 April 2008 - 21:02

^^Μα τελειως αηδια ομως....τελειως...ποιος ανωμαλος το σκεφτηκε αυτο....χιουμορ δεν ειναι παντως.
Posted Image

#2773 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 12 April 2008 - 04:59

Μακρια τα χερια απο την Hinata μονο δικια μου και του Naruto ειναι!!!:hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2774 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 12 April 2008 - 17:14

Παιδια επειδή μέχρι το επόμενο επεισόδιο έχουμε δρόμο μπροστά μας , είπα να ρίξω ενα θέμα στο τραπέζι , έτσι κουβέντα να γίνεται... Σκεφτόμουν να κάνουμε μια αναφορά στις καλύτερες στιγμές της σειράς so far... (κατα την κρίση του καθενός πάντα).

In my opinion και σε τυχαία σειρά...

1.
Spoiler:

2.
Spoiler:

3.
Spoiler:

4.
Spoiler:

5.
Spoiler:

6.
Spoiler:

Υ.Γ. Εγω δεν έχω καλή μνήμη αλλα όποιος θυμάται και αριθμό επεισοδίου για τις στιγμές του καλό είναι να το αναφέρει.

Υ.Γ. 2 : Αν σας αρέσει η ιδές τότε να κάνουμε το αντίστοιχο και για αλλα anime
Posted Image

#2775 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 12 April 2008 - 21:15

οντως πολυ ωραιες στιγμες αυτες που λες και εγω που και που τις ξανα βαζω. eps αμα ημουν σπιτι θα σου ελεγα αλλα.... παντως 2ο spoiler οταν του ειπε ο sensei του lee να βγαλει τα **** και πεσαν κατω ηταν ολα τα λεφτα.