Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#2746 nightelf

nightelf

Anime Newbie

• Members
  • 32 posts

Posted 08 April 2008 - 17:04

Σημερα που βαρεθηκα να διαβασω γαλλικα(ελπιζω να μη το δει αυτο η καθηγητρια μου:uhh:) καθισα και ξαναδα καμποσα επεισοδια και θελω να πω κατι μου με ψιλοεκνευριζει.ο kakashi ειναι η ιδεα μου η ανεκαθεν ειχε μια συμπαθεια παραπανω για τον sasuke????????????????????????οεοοοοοοοοοοοοοοοο?συγνωμη αλλα δικιο εχει ο αμοιρος ο naruto!ακομα και ο sensei του στο κλ..ιμο τον εχει!:sigh2:.καλα,δε λεω,εχει πει για το naruto πως εχει τη δυνατοτητα να γινει ο καλυτερος hokage κτλ,αλλα η διακριση παραμενει διακριση!

#2747 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 08 April 2008 - 17:23

Λοιπον εγω θα το κατεβασω αλλα μαλλον δεν σας εδωσα να καταλαβετε τι εννοω!!!

Μου βγαζει σφαλμα το win.media.player οχι οτι ειναι αδυνατη η αναγνωση του αρχειου αλλα οτι πρεπει να τερματισω το προγραμμα.....(και μετα που λεει αποστολη σφαλαματος και τετεια...)τετειο σφαλμα εννοω και το κανει μονο με το συγκεκρημενο αρχειο ελεος!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2748 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 08 April 2008 - 17:54

UPDATE: Episode 54 released in H264. This choice is non-negotiable and final. We will not release two versions, lower resolution version, higher resolution version, version for people with 13" screens, version for people with a TV with overscan which cuts off subs, or any other version beside the one we're planning to release. We will also not release it in MP4, MKV, OGM, or any other retarded format you might think is "superior", "more supported" (lol), etc.

Οποτε μενουμε με το avi κ τα πιξελακια γυρω-γυρω...:stubborn:

Σημερα που βαρεθηκα να διαβασω γαλλικα(ελπιζω να μη το δει αυτο η καθηγητρια μου:uhh:) καθισα και ξαναδα καμποσα επεισοδια και θελω να πω κατι μου με ψιλοεκνευριζει.ο kakashi ειναι η ιδεα μου η ανεκαθεν ειχε μια συμπαθεια παραπανω για τον sasuke????????????????????????οεοοοοοοοοοοοοοοοο?συγνωμη αλλα δικιο εχει ο αμοιρος ο naruto!ακομα και ο sensei του στο κλ..ιμο τον εχει!:sigh2:.καλα,δε λεω,εχει πει για το naruto πως εχει τη δυνατοτητα να γινει ο καλυτερος hokage κτλ,αλλα η διακριση παραμενει διακριση!

O Kakashi ειχε μια συμπαθεια για τον Σασουκε υποθετω εξαιτιας επειδη εχουν περασει τα ιδια σχεδον. Εχουν χασει αγαπημενα τους προσωπα. Απο κει κ περα,μη ξεχνας οτι εξαιτιας του Σαρινγκαν ειναι ο καταλληλοτερος για να τον εκπαιδευσει.... Τωρα που εφυγε ο Σασουκε,θα πρεπει να ειδες οτι ο Κακασι εν τελει θα εκπαιδευσει τον ναρουτο και θα χαρει γιαυτο το γεγονος...

Kαλο το 53-54 αλλα δε θα αντεξω αλλα filler...
Οσο για αυτους που χαιρονται με το αν θα φυγει ι εκπαιδευση του naruto γρηγορα
ξεχνουν πως παραλληλα με αυτην γινεται και η μαχη

Το επομενο επεισοδιο θα καλυψει το 1/3 της εκπαιδευσης του Ναρουτο. Μετα μενουν αλλα 2 σταδια. Απο κει κ περα ειναι ελευθεροι να κανουν την εκπαιδευση μεγαλυτερη απο το μανγκα (μιας κ στην πρωτη του εκπαιδευση με τον Τζιραϊγια εκαναν το ιδιο) κ να συνεχισει η εκπαιδευση κ μετα το φιλλερ. Απλο κ δοκιμασμενο απο το πρωτο παρτ...

@ Goggeta SSJ6: Εχεις δοκιμασει αλλα βιντεο με την ιδια κωδικοποιηση? (Η264) οπως αναφερθηκε παραπανω αν ειναι καπως παλιος ο υπολογιστης σου δεν θα μπορει να παιξει τετοιου ειδους βιντεο.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2749 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 08 April 2008 - 18:14

@ Goggeta SSJ6: Εχεις δοκιμασει αλλα βιντεο με την ιδια κωδικοποιηση? (Η264) οπως αναφερθηκε παραπανω αν ειναι καπως παλιος ο υπολογιστης σου δεν θα μπορει να παιξει τετοιου ειδους βιντεο.

Ρε συ εχω δομιμαζει και σε ολα μου κανει το ιδιο πραγμα!!!!Το pc μου ειναι 1,5χρονων ασε που εχω αρχεια mkv......Πραγματικα δεν ξερω τη να κανω:cry:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2750 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 April 2008 - 18:29

πιστευω fingoflin εδωσε τι καλυτερη λυση. Οτι και να εχει βαλε cccp και θα φτιαξει, δε μπορει :drink:(αν και το cccp σου λεει να κανει unistall Previous codec pack οπως ειπε τρεχα μια και το insurgent)

οσο για το εμεις θελουμε avi με h264 των DB τι να πω, παντως το 54 στο ιδιο quality με παλια ηταν ( η δε προσεχα αρκετα το q ^^) οποτε αν και λιγο αθλια ως σταση αμα κρατησουν το quality καλο δε νομιζω οτι μπορουμε να πουμε τπτ ( στη τελικη WS εγινε δε βγηκε καλυτερο raw για να θελουμε καλυτερη δουλεια εκ μερους τους. + speedsubbers ειναι.. )

#2751 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 08 April 2008 - 20:05

Εγώ άρχισα να βλέπω ναρούτο εδώ και κάτι μέρες και οφείλω να πω ότι είναι τρομερό! Ειδικά τώρα που έγινε η αποκάλυψη στο επεισόδιο 16!! Είναι απλά τέλειο το....

Spoiler:

#2752 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 April 2008 - 20:56

αντε welcome στο μαγικο κοσμο του naruto (lol).
Μια συμβουλη αν δεν εχεις διαβασει προηγουμενες σελιδες, ΜΗΝ τις διαβασεις. Επισης αμα θες μπαινε εδω αλλα προσεχε επειδη οι περισσοτεροι περιμενουμε τα καινουργια επισοδεια πολλα πραματα δε τα θεωρουμε πια spoilers οποτε και δε τα βαζουμε μεσα σε tags.

#2753 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 09 April 2008 - 02:42

πιστευω fingoflin εδωσε τι καλυτερη λυση. Οτι και να εχει βαλε cccp και θα φτιαξει, δε μπορει :drink:(αν και το cccp σου λεει να κανει unistall Previous codec pack οπως ειπε τρεχα μια και το insurgent)

ΟΚ το επιασα αυριο θα γηνει το downloading του νεου codec cccp ας επλισουμε να διωρθωθει επληζω μονο.....οντως να παιζει τα παντα μιας και τετειου ιδους σφαλματα(μην ανταποκρησεις του προγραμματος και διακοπης αυτου με παγομα) δεν μου φενονται να εχουν σχεση με codec επληζω να εχετε δικαιο!!!:)
Posted Image

#2754 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 09 April 2008 - 06:04

Warning: ελπιζω να μην εχεις vista, νομιζω υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να σου βγαλει καποιο error το cccp σε vista ( αν και δε το εχω ψαξει because δεν εχω και δε σκοπευω συντομα να βαλω vista)

κοιτα conflict σε codec / filter μια χαρα μπορει να κολησει το προγραμμα ( αμα ειναι σ***ο γραμμενο οπως του wmp, αλλα να το κανει μονο σε ενα h264 δυσκολο εκτος αν ειναι encoded με κανα τρελο h264 profile που το εχει μονο αυτος που το εφτιαξε... που ειναι ακομα πιο δυσκολο ^^.

want naruto, want fights, want more technicks BUT FFS I WANT M0AR HINATA NOOOWWWW!!!

Spoiler:

#2755 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 09 April 2008 - 08:48

Eida kai to 54.Λοιπον,μου αρεσε παρα πολυ.ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ με Sai,καλο animation,ωραια και η αισθηση του widescreen.

To neo opening μου αρεσ παρα πολυ,το τραγουδακι αρκετα καλο.Και παμε στο ζουμι τηε υποθεσης...οι φιλλερ χαρακτηρες φαινονται απο χιλιομετρα μακρυα,παρολο αυτα απο οσα φιλλερς εχω δει δεν ηταν τοσο κακοσχεδιασμενοι,ειδικα ο τυπας με το staff μου αρεσε παρα πολυ.Μακαρι να εχουμε ενα αξιοπρεπες σεναριο,μακαρι.Ξερει κανεις για ποσο θα διαρκεσου τα φιλλερς; Τουλαχισοτν αμα ειναι να τα δουμε για οσο διαρκει η εκπαιδευση του Ναρουτο να δουμε και λιγη δραση τελος παντων.Ελπιζω οταν τελειωσει η εκπαιδευση να ξαναμπουμε στην main ιστορια....

Ρε σεις ποια ηταν φιλλερς στο πρωτο παρτ στην εκπαιδευση του Ναρουτο;
Posted Image

#2756 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 09 April 2008 - 14:27

Bασικα το codec κατεβενει εχω winXP να κανω απεγκατασταση του K-lite και να το βαλω η ετσι οπως ειναι???
Posted Image

#2757 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 09 April 2008 - 18:52

Ρε σεις ποια ηταν φιλλερς στο πρωτο παρτ στην εκπαιδευση του Ναρουτο;

Ορισμενες σκηνες τοτε που εμαθε απο τον Τζιραϊγια το summoning jutsu, κ υποθετω κ στην επομενη εκπαιδευση (ρασενγκαν) ειχε καποια φιλλερς νομιζω...

Bασικα το codec κατεβενει εχω winXP να κανω απεγκατασταση του K-lite και να το βαλω η ετσι οπως ειναι???

Πρεπει να απεγκαταστησεις το παλιο κοντεκ πακ που ειχες,μετα κανε εγκατασταση το αλλο που σου προτειναν

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#2758 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 10 April 2008 - 02:42

Αυριο θα ξεδιαληνει το τοπιο μετα codec κτλ!!!Ελπιζω οντως να ειναι καλυτερο codec γιατι πραγματικα το ακουσα πρωτη φορα τοοοσο καιρο και το k-lite δεν εχω προβλημα!!!Ευχαριστω παντως παιδες θα σας ενημερωσω εαν ενιοσε το win.media.player και καταφερνω at last να δω σε καλη πιοτητα το naruto!!!
Posted Image

#2759 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 10 April 2008 - 20:17

Τα επομενα επισοδεια

4/17: Episode 55 - Wind
4/24: Episode 56 - Wiggle or Crawl or something like that
5/1: lol break
5/8: Episode 57-58 special - No title yet

55 summary

Episode 55 Wind
Spoiler:

Episode 56 Crawl
Spoiler:

Episode 57-58
Spoiler:

Τα filler αρχιζουν στο 57-58

#2760 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 10 April 2008 - 21:06

Τουλαχιστον ελπιζω στο φιλλερ 57-58 να μαθουμε παραπανω πραματα για τον ναο κ τουs priests,μιας κ στο μανγκα δεν μαθαμε τιποτα γι'αυτους. Μιας κ η βαση ειναι σε μερος και χαρακτηρες που εμφανιζονται κ στο μανγκα ελπιζω να παει καλα αυτο το φιλλερ κ να μην μας το χαλασουν...

Posted Image