Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#2356 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 02:32

για να μην εχουμε παλι 80 fillers εγω προτειμω το "συρσημο" του σεναριου της σειρας.

#2357 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 10:04

Τι να πω αν βρίσκετε ικανοποιητικό το να βλέπετε flashbacks,μέλισσες,σαύρες κ.ο.κ πάσο.Εγώ είμαι πιο απαιτητικός.Με το ίδιο σκεπτικό να μην αρχίσουμε τα whining όταν αρχίσει πάλι να χαλάει το animation και ποιος ξέρει τι άλλο θα σκαρφιστούνε στο Perriot.

εγω παντως ακομα προσπαθω να καταλαβω που κολαγαν οι μελισσες στο σεναριο..:drink:
Προφανως για να μας δειξει τι κανει ο goshas ο kabuto κ ετσι :P
Παντως την εχουν δει που αγγελοπουλος τελευταια κοιτιουνται για κανα 5λεπτο γουρλονουν τα ματια κοιτιουνται ξανα με αλλη οπτικη γωνια
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#2358 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 13:42

1)Ο Kabuto θα γινοταν καλος βοηθος σεφ,για ποτε θα εκοβε τα ζαρζαβατικα δε λεγεται!:madtodeath:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Λύθηκα στο γέλιο!

Ακόμα στα 10 λεπτά είμαι, αλλά μου αρέσει.

Ρε παιδιά, έκανε πεταλουδίτσες το στομάχι μου όταν του έκανε το arm lock o Sai.:nbleed:

Δε περίμενα κάτι τόσο αρρενωπό:hot:

#2359 skanjos

skanjos

kya!!! echiiii

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 15:18

μάρεσε αρκετά η μάχη,βέβαια δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά αλλα πάλι καλά που προσθέσανε κάτι σωστό(αντίθετα με τα πλάνα που έβλεπες την σαύρα και το γεράκι λες και έβλεπες σκαι )

#2360 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 15:48

Oloi ειμαστε απαιτητικοι.Δεν ειπαμε οτι ειμαστε απολυτως ικανοιποιημενοι,απλα ειπαμε οτι το επεισοδιο ηταν απλα Οκ.Με το μεγαλο αρνητικο οτι ειχε πολλα φλασμπακς.Οι μελισσες που μου αρεσε ως σκηνη ηταν what; 15 seconds screen time;Τουλαχιστον η μαχη για τα 3 λεπτα ηταν πολυ καλη.Και πιστευω πως ολοι γκρινιαζουμε οταν εχει κακο animation (εσυ που εισαι απαιτητικος που το βρηκες το animation οτι ηταν καλό; Στο ανεκδιηγητο 44; ή στο 48;).Ειπαμε το καθυστερουν οι λαλακες επιτηδες γιατι ειναι turning point στη σειρα.Αλλα οπως λεει και ο mchasap βλεπουμε το ποτηρι μισογεματο,τι να κανουμε με το studio Που εχουμε μπλεξει.

Μην το βλέπεις έτσι.Γιατί 15" ο Kabuto να κόβει μέλλισες, 15" να δούμε τις φάτσες όλων των πρωταγωνιστών σε slow motion,30" σαύρα τρώει μέλισσα/γεράκι τρώει σαύρα έτσι γεμίζει το άθλιο επισόδειο.Εμένα δεν θα με πείραζε το κακό animation αρκεί να κολλούσαν στην ιστόρια.Το να βλέπω το kabuto να κόβει μέλισσες ή τον naruto να φτιάχνει ramen με το rasengan το θεωρώ εξευτελισμό.Τουλάχιστον στην 2η περίπτωση ήταν καθαρά filler επισόδειο άρα δεν με ενδιαφέρει.

για να μην εχουμε παλι 80 fillers εγω προτειμω το "συρσημο" του σεναριου της σειρας.

Δηλαδή προτιμάς να φας 80 επισόδεια fillers εμβόλιμα μέσα στο original σενάριο παρά να περιμένεις να τελειώσουν τα καθαρά fillers επισόδεια?Δεν την καταλαβαίνω την λογική αυτή.Μπορεί αν έχουν fillers επισόδεια να λιώνουμε στο περίμενε αλλά τουλάχιστον δεν γαμιε**** η σειρά.Χίλιες φορές να περιμένω κανά χρόνο παρά να δω μια μπούρδα που μόνο στο όνομα έχει ομοιότητα με το original σενάριο.

εγω παντως ακομα προσπαθω να καταλαβω που κολαγαν οι μελισσες στο σεναριο..:drink:

Εννοείται πως δεν κόλλαγαν.Ο kishimoto δεν γράφει τέτοιες μπούρδες..

Ρε παιδιά, έκανε πεταλουδίτσες το στομάχι μου όταν του έκανε το arm lock o Sai.:nbleed:

Δε περίμενα κάτι τόσο αρρενωπό:hot:

Βασικά καλά έκανες και δεν περίμενες κάτι τόσο αρενωπό.Στο manga δεν του έκανε arm lock.:hahaha: Απλά του έπιασε τα χέρια από πίσω.Ίσως αυτό να ήταν το μόνο θετικό στο επισόδειο.Πιο ωραίος τρόπος να ακινητοποιήσεις κάποιον από αυτό που έκανε στο manga.Ιδού η αντίστοιχη σκηνή από το manga
Naruto 304 page 07 | One Manga

Δημοσιευμένη  εικόνα

.::My Cartoon List::.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#2361 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 16:06

Αααα, ωστέ τον πήρε απο πίσω στο μάνγκα,ε;:kakaka: Βρε βρε Sai και σε είχαμε για άντρακλα(εδώ γελάμε)

Kabuto: Sai, kunai είναι αυτό στη τσέπη σου ή χάρηκες που με είδες;:himitsu:

#2362 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 17:50

Καλούτσικο επεισόδιο και ενδιαφέρον η αλλαγή στάσης του Sai (που εδώ που τα λέμε ήταν αναμενόμενη).

Δηλαδή προτιμάς να φας 80 επισόδεια fillers εμβόλιμα μέσα στο original σενάριο παρά να περιμένεις να τελειώσουν τα καθαρά fillers επισόδεια?Δεν την καταλαβαίνω την λογική αυτή.Μπορεί αν έχουν fillers επισόδεια να λιώνουμε στο περίμενε αλλά τουλάχιστον δεν γαμιε**** η σειρά.Χίλιες φορές να περιμένω κανά χρόνο παρά να δω μια μπούρδα που μόνο στο όνομα έχει ομοιότητα με το original σενάριο.

Εσύ έχεις φάει 80 επεισόδια fillers και χωρίς να διαβάζεις το μάνγκα και το προτίμησες από αυτό που γίνεται τώρα;
phmava.php

#2363 .::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 19:32

Καλούτσικο επεισόδιο και ενδιαφέρον η αλλαγή στάσης του Sai (που εδώ που τα λέμε ήταν αναμενόμενη).

Εσύ έχεις φάει 80 επεισόδια fillers και χωρίς να διαβάζεις το μάνγκα και το προτίμησες από αυτό που γίνεται τώρα;

Ναι.Και μάλιστα μόλις τελείωσα και τα 135 επισόδεια μονορούφι και απλά ήθελα περισσότερο.Και κάθισα και είδα ΟΛΑ τα fillers γιατί απλά χρειαζόμουν περισσότερο Naruto.Το manga το ξεκίνησα κανά μήνα πριν την προβολή του Shippunden και από τότε άλλαξε εντελώς ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζω το Naruto.Κάθισα και διάβασα όλο το manga από την αρχή για να δω τι αλλαγές είχαν κάνει.Θεωρώ το Naruto από τα καλύτερα πορωτικά anime ever και είναι κρίμα να το βλέπεις να το χαλάνε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#2364 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 21:50

Δεν φταιμε που εχεις διαβασει το manga (και καλα κανεις).Εμεις που δεν το εχουμε διαβασει και δεν ξερουμε απολυτως τιποτα η σκηνη με τις μελισσες και με τις σαυρες αν δεν μας το λεγατε ΕΣΕΙΣ απο την αρχη ουτε που θα μας ειχε κανει καν εντυπωση να το σχολιασουμε.Οταν ερχεται ο kakashi (με ολο το δικαιωμα του και καλα κανει εν τελει) και μας ενημερωνει οτι το επομενο επεισοδιο θα ειναι μονο 12 σελιδες και θα εχει και φιλλερ μεσα (δυσκολα κατι 2λεπτα-τριλεπτα εμβολιμα γινονται 90 φιλλερς) υπαρχει ήδη μια αρνητικη προδιαθεση προς το επεισοδιο που θα δουμε.Αν δεν το ξεραμε δεν θα εθετε κανεις θεμα περι τουτου.Θα λεγαμε απλα οτι ειχε αρκετα φλασμπακς και θα το προσπερναγαμε.Ασε δε που η ολη φαση με την μελισσα---->σαυρα----->γερακι ειναι αρκετα εξυπνη και ουκ ολιγες φορες εχουμε δει στο Ναρουτο τετοιες σκηνες (φιδι τρωει κουνελι η πιο πολυχρησιμοποιημενη).Οσο για το οτι κοιταζονται (δεν ειναι 30 δευτερα,μετρα το παρα μονο στο 40 επεισοδιο που το ξεφτιλισανε οντως ) αυτο δεν ειναι καινουριο νεο.Επειδη τυγχαινει πριν μια μερα να ειδα ξανα το πρωτο αρκ με τον Ζαμπουζα (επειδη τα βλεπει ενας φιλος που τον έχω κάψει lol, πρεπει ναι ειναι το 6ο θύμα χεχε) σε πληροφορω και κοιταγματα πολλα ειχε και φλασμπακς πολλα ειχε,μονο τα εμβολιμα φιλλερς δεν ειχε που στο shippuden με εξαιρεση τους κλωνους ειναι απειροελαχιστα.Και εν τελει σιγα μια σκηνη με μελισσες μην καταστρεψει το anime.Αλλα και παλι,οταν δεν εχεις 300 επεισοδια (χωρις φιλλερς ) ναρουτο να τα δεις μονορουφι (οπως τα πρωτα 135) και πρεπει να βλεπεις 1-1 καθε βδομαδα ειναι δυνατον να μην παραπονεθουν αρκετοι και δη οι Manga fans που ειναι ακομα πιο fans (αφου δεν κρατηθηκαν να δουν το anime) και απο τους fans; Ειναι;:congrats:

#2365 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 21:59

Ναι.Και μάλιστα μόλις τελείωσα και τα 135 επισόδεια μονορούφι και απλά ήθελα περισσότερο.Και κάθισα και είδα ΟΛΑ τα fillers γιατί απλά χρειαζόμουν περισσότερο Naruto.Το manga το ξεκίνησα κανά μήνα πριν την προβολή του Shippunden και από τότε άλλαξε εντελώς ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζω το Naruto.Κάθισα και διάβασα όλο το manga από την αρχή για να δω τι αλλαγές είχαν κάνει.Θεωρώ το Naruto από τα καλύτερα πορωτικά anime ever και είναι κρίμα να το βλέπεις να το χαλάνε.

Εντάξει τι να σου πω, εγώ πάντως δεν αντέχω άλλα μαζικά fillers. Άμα πάνε να βάλουν καμιά 50ρια fillers μαζεμένα πάλι εγώ θα αρχίσω το manga :nod:
phmava.php

#2366 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2008 - 00:05

Εγώ δε διαβάζω το μάνγκα, αλλά προτιμώ να γίνει το πράγμα σωστά. Αν σε 10 χρόνια αποφασίσω να ξαναδώ τη σειρά, θα θέλω λίγα και καλά επεισόδια με fillers ενδιάμεσα που μπορώ να παραβλέψω.

Δε θέλω να χαλάσουν τη κανονική ιστορία ούτε να κάνουν το άνιμε ακόμα πιο αργό.

Ειλικρινά, θα προτιμούσα να περιμένω ένα χρόνο χωρίς καθόλου Naruto και να δώ μετά επεισοδιάρες.

#2367 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2008 - 02:55

χαχα, εγω γελασα πολυ παντος με την ολη φαση σαυρες, αετους και μελισες... τιποτα καλυτερο δν μπορουσαν να σκεφτουν? Η πλακα ηταν πως δεν θυμομουν καθολου το μανγκα σε εκεινο το σειμιο και προσπαθουσα να θυμιθω τις μελισσες... Μετα λεω, κλασσικο filler του naruto ειναι :P

#2368 NarutoMaNiAc1

NarutoMaNiAc1

Starting...

• Members
  • 19 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2008 - 02:57

Συμφωνώ απόλυτα στο οτι πια τα επισοδεια εχουν γινει πολυ Αγγελοπουλος ειναι πολυ βαρετα και χωρις ουσια πραγματα ανουσια χωρις λογο (σαυρα+μελισσα+γερακι) και καλα θελει να μας πει ο ποιητης οτι αν βαστατε πατε μεσα στο κρυσφιγετο και σας περιμενει πονος βλακιες manga..... ειναι η μονη λυση οπως επισης μια αλλη πολυ σωστη λυση ειναι stop για κανα χρονο χωρις ηλιθια fillers και ανυπαρκτα επισοδεια και οταν ξανανιωσουν ετοιμοι ασ βγαλουν επιτελους τα επεισοδεια που ολοι αγαπησαμε
NARUTO DATTEBAYO

#2369 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2008 - 04:28

Ρε παιδια χαλαρωστε........στα ενδιαμεσα επεισοδια προσπαθουν οι τυποι να τα καθυστερησουν ετσι ωστε να μην γινει αυτοπου εγινε στο bleach...καθε 15 επεισοδια filler. Γρηγορα προχωραει ο ρυθμος εκει που χρειαζεται.....Τωρα αν το πολυαναμενομενο κοιταγμα 'Sasuke Naruto' αργησει και 2 επεισοδια δεν τρεχει τπτ.....κοιταγμα ειναι....και το μισο το εδειξε στην αρχη του Shippuuden αρα μην χτυπιεστε αδικα.....και γρηγορα να παει δεν χανεται τπτ/ Οταν απαιτηθει θα παει και γρηγορα και μπλα μπλα μπλα imba.........τωρα λιγο κρατει ΟΚ.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2370 .::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2008 - 11:38

Βασικά bleach anime-manga διαβάζω ότι είναι πολύ κοντά.Στο naruto το manga είναι αιώνες μπροστά.Θεωρώ ότι το τωρινό chapter με λίγη τύχη θα το δούμε σε κανά 2 χρονάκια αν συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς.Και μην ξεχνάτε ότι το Kakashi Gaiden δεν το δείξανε.

Δεν φταιμε που εχεις διαβασει το manga (και καλα κανεις).Εμεις που δεν το εχουμε διαβασει και δεν ξερουμε απολυτως τιποτα η σκηνη με τις μελισσες και με τις σαυρες αν δεν μας το λεγατε ΕΣΕΙΣ απο την αρχη ουτε που θα μας ειχε κανει... κλπ

Κοίτα από την manga οπτική πλευρά μου έχω δίκιο και εσύ από την anime οπτική πλευρά σου έχεις δίκιο.Να ρωτήσω κάτι εύλογο?Αφού ξέρεις ότι την "εμπλουτίζουν" την ιστορία δεν σε ενδιαφέρει να μάθεις το πραγματικό σενάριο?Για μένα αυτός είναι ο κύριος λόγος που διαβάζω και τα manga.Πάρε παράδειγμα το Claymore από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα.Πάντως δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν κατάλαβες ότι η σκηνή Kabuto-ο-μελισσοδολοφόνος ήταν filler.Βρωμάει σαπίλα :hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!