Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 02:32
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 10:04
Τι να πω αν βρίσκετε ικανοποιητικό το να βλέπετε flashbacks,μέλισσες,σαύρες κ.ο.κ πάσο.Εγώ είμαι πιο απαιτητικός.Με το ίδιο σκεπτικό να μην αρχίσουμε τα whining όταν αρχίσει πάλι να χαλάει το animation και ποιος ξέρει τι άλλο θα σκαρφιστούνε στο Perriot.
εγω παντως ακομα προσπαθω να καταλαβω που κολαγαν οι μελισσες στο σεναριο..
Προφανως για να μας δειξει τι κανει ο goshas ο kabuto κ ετσι
Παντως την εχουν δει που αγγελοπουλος τελευταια κοιτιουνται για κανα 5λεπτο γουρλονουν τα ματια κοιτιουνται ξανα με αλλη οπτικη γωνια
<3 Μρ Αγιου-Μανια
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 13:42
1)Ο Kabuto θα γινοταν καλος βοηθος σεφ,για ποτε θα εκοβε τα ζαρζαβατικα δε λεγεται!
Ακόμα στα 10 λεπτά είμαι, αλλά μου αρέσει.
Ρε παιδιά, έκανε πεταλουδίτσες το στομάχι μου όταν του έκανε το arm lock o Sai.
Δε περίμενα κάτι τόσο αρρενωπό
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 15:18
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 15:48
Μην το βλέπεις έτσι.Γιατί 15" ο Kabuto να κόβει μέλλισες, 15" να δούμε τις φάτσες όλων των πρωταγωνιστών σε slow motion,30" σαύρα τρώει μέλισσα/γεράκι τρώει σαύρα έτσι γεμίζει το άθλιο επισόδειο.Εμένα δεν θα με πείραζε το κακό animation αρκεί να κολλούσαν στην ιστόρια.Το να βλέπω το kabuto να κόβει μέλισσες ή τον naruto να φτιάχνει ramen με το rasengan το θεωρώ εξευτελισμό.Τουλάχιστον στην 2η περίπτωση ήταν καθαρά filler επισόδειο άρα δεν με ενδιαφέρει.Oloi ειμαστε απαιτητικοι.Δεν ειπαμε οτι ειμαστε απολυτως ικανοιποιημενοι,απλα ειπαμε οτι το επεισοδιο ηταν απλα Οκ.Με το μεγαλο αρνητικο οτι ειχε πολλα φλασμπακς.Οι μελισσες που μου αρεσε ως σκηνη ηταν what; 15 seconds screen time;Τουλαχιστον η μαχη για τα 3 λεπτα ηταν πολυ καλη.Και πιστευω πως ολοι γκρινιαζουμε οταν εχει κακο animation (εσυ που εισαι απαιτητικος που το βρηκες το animation οτι ηταν καλό; Στο ανεκδιηγητο 44; ή στο 48;).Ειπαμε το καθυστερουν οι λαλακες επιτηδες γιατι ειναι turning point στη σειρα.Αλλα οπως λεει και ο mchasap βλεπουμε το ποτηρι μισογεματο,τι να κανουμε με το studio Που εχουμε μπλεξει.
Δηλαδή προτιμάς να φας 80 επισόδεια fillers εμβόλιμα μέσα στο original σενάριο παρά να περιμένεις να τελειώσουν τα καθαρά fillers επισόδεια?Δεν την καταλαβαίνω την λογική αυτή.Μπορεί αν έχουν fillers επισόδεια να λιώνουμε στο περίμενε αλλά τουλάχιστον δεν γαμιε**** η σειρά.Χίλιες φορές να περιμένω κανά χρόνο παρά να δω μια μπούρδα που μόνο στο όνομα έχει ομοιότητα με το original σενάριο.για να μην εχουμε παλι 80 fillers εγω προτειμω το "συρσημο" του σεναριου της σειρας.
Εννοείται πως δεν κόλλαγαν.Ο kishimoto δεν γράφει τέτοιες μπούρδες..εγω παντως ακομα προσπαθω να καταλαβω που κολαγαν οι μελισσες στο σεναριο..
Βασικά καλά έκανες και δεν περίμενες κάτι τόσο αρενωπό.Στο manga δεν του έκανε arm lock.Ρε παιδιά, έκανε πεταλουδίτσες το στομάχι μου όταν του έκανε το arm lock o Sai.
Δε περίμενα κάτι τόσο αρρενωπό
Naruto 304 page 07 | One Manga

.::My Cartoon List::.

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 17:50
Δηλαδή προτιμάς να φας 80 επισόδεια fillers εμβόλιμα μέσα στο original σενάριο παρά να περιμένεις να τελειώσουν τα καθαρά fillers επισόδεια?Δεν την καταλαβαίνω την λογική αυτή.Μπορεί αν έχουν fillers επισόδεια να λιώνουμε στο περίμενε αλλά τουλάχιστον δεν γαμιε**** η σειρά.Χίλιες φορές να περιμένω κανά χρόνο παρά να δω μια μπούρδα που μόνο στο όνομα έχει ομοιότητα με το original σενάριο.
Εσύ έχεις φάει 80 επεισόδια fillers και χωρίς να διαβάζεις το μάνγκα και το προτίμησες από αυτό που γίνεται τώρα;
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 19:32
Ναι.Και μάλιστα μόλις τελείωσα και τα 135 επισόδεια μονορούφι και απλά ήθελα περισσότερο.Και κάθισα και είδα ΟΛΑ τα fillers γιατί απλά χρειαζόμουν περισσότερο Naruto.Το manga το ξεκίνησα κανά μήνα πριν την προβολή του Shippunden και από τότε άλλαξε εντελώς ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζω το Naruto.Κάθισα και διάβασα όλο το manga από την αρχή για να δω τι αλλαγές είχαν κάνει.Θεωρώ το Naruto από τα καλύτερα πορωτικά anime ever και είναι κρίμα να το βλέπεις να το χαλάνε.Καλούτσικο επεισόδιο και ενδιαφέρον η αλλαγή στάσης του Sai (που εδώ που τα λέμε ήταν αναμενόμενη).
Εσύ έχεις φάει 80 επεισόδια fillers και χωρίς να διαβάζεις το μάνγκα και το προτίμησες από αυτό που γίνεται τώρα;

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 21:50
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 21:59
Ναι.Και μάλιστα μόλις τελείωσα και τα 135 επισόδεια μονορούφι και απλά ήθελα περισσότερο.Και κάθισα και είδα ΟΛΑ τα fillers γιατί απλά χρειαζόμουν περισσότερο Naruto.Το manga το ξεκίνησα κανά μήνα πριν την προβολή του Shippunden και από τότε άλλαξε εντελώς ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζω το Naruto.Κάθισα και διάβασα όλο το manga από την αρχή για να δω τι αλλαγές είχαν κάνει.Θεωρώ το Naruto από τα καλύτερα πορωτικά anime ever και είναι κρίμα να το βλέπεις να το χαλάνε.
Εντάξει τι να σου πω, εγώ πάντως δεν αντέχω άλλα μαζικά fillers. Άμα πάνε να βάλουν καμιά 50ρια fillers μαζεμένα πάλι εγώ θα αρχίσω το manga
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2008 - 00:05
Δε θέλω να χαλάσουν τη κανονική ιστορία ούτε να κάνουν το άνιμε ακόμα πιο αργό.
Ειλικρινά, θα προτιμούσα να περιμένω ένα χρόνο χωρίς καθόλου Naruto και να δώ μετά επεισοδιάρες.
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2008 - 02:55
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2008 - 02:57
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2008 - 04:28
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2008 - 11:38
Κοίτα από την manga οπτική πλευρά μου έχω δίκιο και εσύ από την anime οπτική πλευρά σου έχεις δίκιο.Να ρωτήσω κάτι εύλογο?Αφού ξέρεις ότι την "εμπλουτίζουν" την ιστορία δεν σε ενδιαφέρει να μάθεις το πραγματικό σενάριο?Για μένα αυτός είναι ο κύριος λόγος που διαβάζω και τα manga.Πάρε παράδειγμα το Claymore από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα.Πάντως δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν κατάλαβες ότι η σκηνή Kabuto-ο-μελισσοδολοφόνος ήταν filler.Βρωμάει σαπίλαΔεν φταιμε που εχεις διαβασει το manga (και καλα κανεις).Εμεις που δεν το εχουμε διαβασει και δεν ξερουμε απολυτως τιποτα η σκηνη με τις μελισσες και με τις σαυρες αν δεν μας το λεγατε ΕΣΕΙΣ απο την αρχη ουτε που θα μας ειχε κανει... κλπ

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο