Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#2326 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 04:20

ε παιδες μια ερωτηση...
Ειναι ANIMATION AYTO.....Μας δουλευουν τι κανουν αλλαζουν στουδιο καθε μερα...????
Ο YAMATO ΣΑΝ ANAPOΔΟ G@M0T0 ηταν!!!!

AAAAA το προιγουμενο με εφησε λακαμα με την καλη εννια αλλα αυτο με αφησε λακαμα με την χειριστη δεν παμε καλα ας κατσουν στο προιγουμενο στουντιο μπας και δουμε ασπρη μερα....

Ναι μας δουλευουν

εχουν καποιες ομαδες που κανουν τα επισοδεια,καποιες απο αυτες ειναι αθλιες καποιες χμμμμ μετριες και 2-3 που ειναι αριστες,μαλλον λογω κοστους η δεν ξερω εγω τι αλλο δινουν αρκετα επισοδεια στις αθλιες ομαδες animation

#2327 nightelf

nightelf

Anime Newbie

• Members
  • 32 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 22:38

Αφου το φερε η συζητηση,για μενα το καλυτερο animation το χε το επ133 και γενικοτερα τα 7 επεισοδια της μαχης naruto vs sasuke!:congrats:

#2328 Pirate-King-Monkey-D-Lufy

Pirate-King-Monkey-D-Lufy

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 13:34

Να σας πο κατι το παλιο Naruto ιταν μλκια γιατι ειχε καπου 80fillers τορα ομος το Naruto Shippuden ειναι πολι καλο αλλα το αργουν πολι να το βγαλουν....τορα και σε μενα μου αρεσε πιο πολη ι μαχη του naruto vs sasuke στο επισοδιο 133 αυτα :oo:

#2329 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 18:22

Νεο επισοδειο λοιπον και απο οτι εμαθα εχει kai filler fight with Kabuto
Καλυπτει μολις......
Episode 49
-12 1/2 pages from 304

ελεος 12 σελιδες !!!!!!!!omg

#2330 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 19:57

ενταξει και τη εγινε πω ρε παιδια πια ελεος, τι να κανουμε εχει και μετρια, εχει και σκατα επισοδεια, fillers , slow downs ενταξει δε λεω, σας ενοχλει εχετε καθε δικαιωμα να το λετε αλλα οχι και πια τοσο πολυ δλδ..... ( δε το λεω για σενα hatake)

υπομονη παιδια οτι και να κανουν τα καλα επισοδεια ( intro of shippunden) ειναι κοντα οτι και να κανουν

Spoiler:

και τελευταιο οπως λεει και η sig μου... it could be still ....

#2331 Pirate-King-Monkey-D-Lufy

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 20:08

Εμενα λες loke και ομος ειναι για το ***** το naruto γιατι βγαζουν ενα επισοδιο στο οπιο ο naruto κανι μια ορα να μαζεβι ενεργια και ο αλος να μιλαει 10 ορες αυτο ειναι μλκια και μετα τελιονι το επισοδιο......

#2332 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 20:15

^ναι,και εκρινες οτι ολο το Ναρουτο,εξαιτιας του αργου επεισοδιου 40 (γιατι το 41 ηταν θεικό) ειναι για τον π****ο....σοβαρευτειτε.

Αν θα μπορουσες να γραφεις και με σωστη ορθογραφια θα ηταν ακομα καλυτερο...μας βγηκαν τα ματια.

Οσο για το επομενο επεισοδιο ε ενταξει,οι ανθρωποι ειναι γυφτοι ή μαλλον το ναρουτο ειναι ο ορισμος της εμπορικοτητας.Ελπιζω μονο να ειναι καλη μαχη και οχι βλακειες.

#2333 Pirate-King-Monkey-D-Lufy

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 20:22

στο αλλο επισοδιο δεν θα γινει καμια καλη μαχη.......

#2334 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 20:28

Ειπα αν μπορουσες,δεν το ειπα για να σε προσβαλω,δευτερον μαθε να μιλας κοσμια δεν εισαι στο γηπεδο,σε φορουμ εισαι,τριτον αφου δεν σου αρεσει το εν λογω ανιμε και trolareis τι κανεις εδω;

#2335 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 20:36

Κρατήστε χαμηλά τους τόνους... μην προσβάλετε άλλα μέλη. :chigau:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2336 Pirate-King-Monkey-D-Lufy

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 20:38

Εμενα ομος με προσβαλες με αυτο που ειπες οκ κα να προσεχεις λιγο πος μιλας με τους αλλους

#2337 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 20:42

πανω απολα ειρηνη. Εγω χτυπησα τοσο πολυ το pc moy σημερα που δεν εχω αλλα νευρα για να βγαλω για το ναρυτο..

#2338 Pirate-King-Monkey-D-Lufy

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 20:52

Eγω δεν εχο προβλιμα με κανεναν απλος λεο τι γνομι μου δικεομα μου απλλος ι αλλη εχουν προβλιμα με τιν ορθογραφια τελλος σε αυτι οροχοραμε μπροστα αδε γιατι ειπαμε πολλα offtopic....

#2339 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 20:52

στο αλλο επισοδιο δεν θα γινει καμια καλη μαχη.......

Χμμμ αφού δεν βγήκε το επεισόδιο ακόμα εσύ που το ξέρεις; Α ναι ξέχασα υπάρχει και το manga:fromabove:

PLEASE NO MORE SPOILERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EZE my sympathies ποιός ξέρει τι ιστορία σου έβγαλε το pc και το άρχισες στις μπούφλες.... Ελπίζω να το στρώσεις γρήγορα!!!:congrats:

#2340 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 20:56

Εγω παντως θα κρινω εκ του αποτελεσματος και δεν θα το ακυρωσω χωρις να το εχω δει.Αυτο υπαγορευει η λογικη.

Ps.Η συμπεριφορα μου εως τωρα στο εν λογω φορουμ δεν εχει δωσει λογο σε κανεναν για αρνητικη εντυπωση και ουτε μιλησα αναιδεστατα σε καποιον αλλον, οποτε σε παρακαλω μην με βαζεις στο ιδιο καλαθι με σενα.:oo:

Και παλι συγγνωμη εαν νομιζες οτι σε προσβαλα,τι να πω.