Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#2071 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 16:11

ε ναι! και εγω το ειδα! καλο ηταν εστω και αν ειδαμε για παρα πολυ πολυ πολυ λιγο τον sasuke! τεσπα υπομονη και το animation καλο αρκετα!

#2072 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 17:09

Ρε Kakashi πάλι ένα μανγα έλεος πως το πάνε έτσι......:mador2::mador2::mador2:
Το επεισόδιο ήταν καλό, αν και μου την έσπασε ο naruto και o yamato μα καλά πως τους έκαναν να τρέχουν έτσι (όταν τους φώναξε η Sakura για το sai book) όχι δείτε είναι αδερφίστικο, έλεος σαν ζόμπι τρέχαν....:blurah5:

Και όσο για το πια θα πάρει τον Naruto εγώ ψηφίζω Hinata και Άγιος ο Θεος!!!!:hahaha::hahaha::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2073 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 21:17

Πολύ καλό το 46.Πέρα απο το ζόμπι τρέξιμο που ήταν γελοίο έγω είχα πεθάνει στο γέλιο όταν ανακάλυπταν με τόση σοβαρότητα τα μυστικά του βιβλίου του Sai.
ΩΩωωωωω εδώ αλλάζει ρούχα!(και σου γυρνάει και τις σελίδες για να πειστείς και εσύ.) :hahaha:
Ούτε κρατικά μυστικά να ανακάλυπταν

Το τέλος αν μη τι άλλο ήταν ισάξιο με το spoiler preview του 1ου επισοδείου.

Δημοσιευμένη  εικόνα

.::My Cartoon List::.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#2074 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 21:44

Εεεεετσι έτσι! Το καλύτερο επεισόδιο εδώ και καιρό!!! Και απ'ότι δείχνουν τα πράγματα μας περιμένουν μεγάλες στιγμές!

Ακολουθεί δική μου σκέψη (υπενθυμίζω δεν διαβάζω το manga και παρακαλώ αυτοί που το διαβάζουν να μην σχολιάσουν:congrats:)

Spoiler:

#2075 SeiMei

SeiMei

proud V.O.L.P.Y. member

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 23:02

Εεεεετσι έτσι! Το καλύτερο επεισόδιο εδώ και καιρό!!! Και απ'ότι δείχνουν τα πράγματα μας περιμένουν μεγάλες στιγμές!

Ακολουθεί δική μου σκέψη (υπενθυμίζω δεν διαβάζω το manga και παρακαλώ αυτοί που το διαβάζουν να μην σχολιάσουν:congrats:)

Spoiler:

χμμμμ....!λες....?!:smokingg:αν βγει κάτι τέτοιο θα είσαι πολύ guru!!!
Spoiler:

#2076 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 00:41

Συμπαθητικό το επεισόδιο 46. Το animation ήταν πολύ καλό!
Spoiler:

#2077 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 01:04

Θα την κανει και στο ανιμε
Spoiler:
μην ανησυχειτε..Δε χανουν ευκαιρια να καθηστερησουν τα επομενα 100 επισοδεια που μπορουν να παραγουν (κλαπσ)
Signature Removed

#2078 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 02:03

Θα την κανει και στο ανιμε

Spoiler:
μην ανησυχειτε..Δε χανουν ευκαιρια να καθηστερησουν τα επομενα 100 επισοδεια που μπορουν να παραγουν (κλαπσ)

Απο τη στιγμη που βλεπουν οτι ακομα και με fillers Πουλανε, μπορουνε να τραβηξουν το μανγκα απο τα αφτια, μαλλια, χερια, ποδια και να κανουν το ενα chapter 4-5 επεισοδια...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#2079 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 03:22

Λεω μοναχα οτι ειμαι κολακευμενοC απο το signature σου..Δοκιμασε να τοποθετησεις το χερι σου πανω της,...μοιαζει σαν αληθινη... σαν να την αιχμαλωτιζεις στα δαχτυλα σου!
Signature Removed

#2080 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 08:20

Λεω μοναχα οτι ειμαι κολακευμενοC απο το signature σου..Δοκιμασε να τοποθετησεις το χερι σου πανω της,...μοιαζει σαν αληθινη... σαν να την αιχμαλωτιζεις στα δαχτυλα σου!

Θα σπαμμαρω λιγο, αλλα ειμαι απο τα λιγα ατομα που οχι απλα δεν φοβουνται τις κατσαριδες, αλλα ουτε τις σιχαινονται...ειμαι ο σωτηρας σε καθε αξιοπρεπες σπιτι οπου υπαρχει παντα μια αθωα κορασιδα που θα βγει ουρλιαζοντας απο ενα δωματιο και θα με στειλει to the rescue...:congrats:

Back on topic people...sorry for the intrusion..
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#2081 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 08:38

το δα επιτελους και γω αξιζε που κρατηθηκα αλλη μιση ωρα απο τον υπνο!! Η ιστορια με το βιβλιο ηταν αρκετα καλη αν εξαιρεσουμε το τροπο με τον οποιο ανακαλυπταν οτι ανακαλυψαν. Καλο σχεδιο, πολλες εξελιξεις και μας δειξαν ακριβως τι προκειται να ακολουθησει

Spoiler:

#2082 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 10:21

Ναι και όποιος λέει ότι ο Naruto είναι βλάκας, εδώ αποδεικνύει αυτό που έχω πεί χιλιάδες φορές. Δεν είναι βλάκας, απλά δεν προσέχει τι γίνεται γύρω του. Προσέχει αυτά που θέλει.

#2083 SeiMei

SeiMei

proud V.O.L.P.Y. member

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 11:42

Ναι και όποιος λέει ότι ο Naruto είναι βλάκας, εδώ αποδεικνύει αυτό που έχω πεί χιλιάδες φορές. Δεν είναι βλάκας, απλά δεν προσέχει τι γίνεται γύρω του. Προσέχει αυτά που θέλει.

σε σχέση με το τι έχουν κάνει όλοι οι άλλοι στη σειρά και το πόσο σκέφτεται πριν κάνει κάτι βλάκας είναι :P συγκριτικά οι έξυπνες στιγμές του είναι πολύ λίγες. Επίσης συμφωνώ με τους παραπάνω οτι ήταν τραγικό το πως έλεγαν αυτά που ανακάλυπταν στο βιβλίο!σε φάση ναι!το καταλάβαμε!δεν είναι ανάγκη να γυρνάς τη σελίδα 80 φορές!!από την άλλη μόλις σκέφτηκα οτι το βλέπουν και πιτσιρίκια στην ιαπωνία οπότε...

#2084 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 11:46

Posts σχετικα με το manga διαγραφηκαν.Εχουν λαβει χωρα πολλες προειδοποιησεις,οποιος θελει να μιλησει για το manga να απευθυνθει στο καταλληλο thread:wis:

#2085 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 14:01

Βρε παιδιά...το παιδί που έφαγε ο Ochi-sama και του οποίου το σώμα έχει τώρα, δεν είχε άσπρα μαλλιά; Εγώ ψηφίζω οτι εκείνος ήταν ο αδελφός του Sai...

Οπότε θα έχουμε άλλον ένα βλάκα που θα λυπάται τον Sasuke και θα θέλει να τον σώσει...:sigh2:

Ο Kabuto παραφαίνεται μεγάλος για να είναι αδελφός του.