Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#2086 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 09 February 2008 - 14:03

Και μενα μου περασε απο το μυαλο ο Kabuto αλλα δεν μοιαζουν και πολυ... :hmmm:
Posted Image

#2087 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 10 February 2008 - 22:51

ωραιο το επεισοδειο σαν να αρχισε να φτιαχνει λιγο το ανιμε.

#2088 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 11 February 2008 - 14:41

Πολυ καλο το 46. Εχω την εντυπωση οτι στο επομενο επεισοδιο θα αρχισει να προχωραει πιο γρηγορα το ανιμε και παλι (απο το preview τουλαχιστον ετσι φαινεται)

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2089 nightelf

nightelf

Anime Newbie

• Members
  • 32 posts

Posted 11 February 2008 - 20:07

καλησπερα,αυτο ειναι το πρωτο μου μνμ:hi:!!!το επεισοδιο 46 ηταν πολυ καλο(με εξαιρεση την υπερλεπτομερη εξηγηση για το βιβλιο!).Γενικοτερα τα καινουρια επεισοδια ειναι ενδιαφεροντα,τουλαχιστον εχουν πιο γρηγορη εξελιξη!

#2090 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 11 February 2008 - 20:26

επειδη δεν θελω να σας χαλασω τπτ , και μιας και οολοι καταλαβανε οτι το ναρουτο καλυτερεψε τελευταια, εχοντας διαβασει το μανγκα , τα καλα τωρα ερχονται
( τα 2 πρωτα αρκ ηταν σκ@Τ@ και στο μανγκα)

#2091 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 11 February 2008 - 20:32

καλησπερα,αυτο ειναι το πρωτο μου μνμ:hi:!!!το επεισοδιο 46 ηταν πολυ καλο(με εξαιρεση την υπερλεπτομερη εξηγηση για το βιβλιο!).Γενικοτερα τα καινουρια επεισοδια ειναι ενδιαφεροντα,τουλαχιστον εχουν πιο γρηγορη εξελιξη!

welcome to our forum....

#2092 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 11 February 2008 - 20:39

σημερα ξαναειδα τα επισοδεια 50-70 (δηλαδη μονο τις μαχες ολα τα αλλα φαγαν fast forward) ...συγκινηθηκα, πολυ καλες μαχες ειχε εκει..

and welcome nightelf :)

#2093 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 12 February 2008 - 14:11

επειδη δεν θελω να σας χαλασω τπτ , και μιας και οολοι καταλαβανε οτι το ναρουτο καλυτερεψε τελευταια, εχοντας διαβασει το μανγκα , τα καλα τωρα ερχονται
( τα 2 πρωτα αρκ ηταν σκ@Τ@ και στο μανγκα)

Δεν ξέρω ρε συ..... Το πρώτο ark (Gaara's Resque) ήταν για μένα θείκο!

#2094 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 12 February 2008 - 14:16

Κι εμένα μ'άρεσε το πρώτο arc με τον Gaara... (Άλλωστε Gaara είναι αυτός!)

#2095 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 12 February 2008 - 14:24

Πολυ καλο το 46. Εχω την εντυπωση οτι στο επομενο επεισοδιο θα αρχισει να προχωραει πιο γρηγορα το ανιμε και παλι (απο το preview τουλαχιστον ετσι φαινεται)

ναι, τωρα λογικα που εμφανιστηκε και ο Κλαψουκε, θα εχουμε αναμετρησεις. αν κρινω δε και απο το βιντεακι εισαγωγης σε καθε επεισοδιο, προβλεπω συναντηση.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2096 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 12 February 2008 - 14:33

ναι, τωρα λογικα που εμφανιστηκε και ο Κλαψουκε, θα εχουμε αναμετρησεις. αν κρινω δε και απο το βιντεακι εισαγωγης σε καθε επεισοδιο, προβλεπω συναντηση.

:hahaha::hahaha:

#2097 nightelf

nightelf

Anime Newbie

• Members
  • 32 posts

Posted 12 February 2008 - 16:25

θα το πω,δεν αντεχω πια!καθε φορα που βλεπω τον #@$%* orochimaru με πιανουν τα νευρα μου,ξυπνουν τα δολοφονικα μου ενστικτα!!!!:roar::madtodeath::burningbe3:γιατι δεν ψοφαει πια?ελεος!!!!ο,τι και να παθει εχει τροπο να ξαναγενηθει!ουτε τα ζομπι ετσι!ας εμφανιστει ενας αλλος κακος στη θεση του!αισχος εχει καταντησει η υποθεση!

#2098 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 12 February 2008 - 19:02

δεν το πιστευω αυτο..
ο orchi πεζει να ειναι απο τους λιγους χαρακτηρες στο ανιμε που με ενθουσιαζει να βλεπω μαχες του..δεν ξερεις τι προκειται να κανει και αυτο ειναι το καλο με αυτον..
Posted Image

#2099 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 12 February 2008 - 19:17

Θα σου πω εγω...Ο ΟΡο η τσουναντε και ο τζιραγια δεν ειναι original chars , alla chars απο υπαρχουσα ιαπωνικη ιστοριο00λα που ειχε ενδιαφερον..

#2100 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 12 February 2008 - 20:11

Καλέ....δεν είχα καταλάβει οτι η φωνή του Ochi-sama είναι γυναίκα!!!:oo::oo::oo::oo::oo:

:deadga6: